Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
EHC Kloten Flyers
3:6 (0:0, 3:4, 0:2)
HC Sparta Praha
Sobota 09.04.2016, 11:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    44:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Před brankou Švýcarů se nejlepé zorientoval TOMÁŠ SCHWAMBERGER a v krátkém časové sledu střílí další, v pořadí již šestý gól rudých barev.
     
    43:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už ale Sparta skóruje, opět to byl Safin, který nahodil na pomezí brankoviště. Tam propasíroval puk za Heineckickeova záda ONDŘEJ HAVLÍN. Asistence: Osap Safin.
     
    39:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná záležitost, Sparta během necelých tří minut otáčí zápas. Po kombinaci před brankovištěm Švýcarů se nejlépe zorientoval JAKUB WOJNAR, který gólem do šatny posílá Spartu do vedení.
     
    38:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Po buly před Heinickem ve vlastním oslabení napřáhl OSAP SAFIN, který srovnává stav zápasu. Asistence: Petr Čajka.
     
    37:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A další branka, tentokrát opět Holešovičtí snižují. Kafkovo nahození prodloužil na brankoviště Švarc, jehož pokus ještě do odkryté brány tečoval PETR ČAJKA. Asistence: Michal Švarc, Kafka.
     
    34:21
    Kloten právě vstřelil branku!
    Začínají se rozjíždět gólové hody a Kloten opět odskakuje na dvougólový náskok. Vše začalo u Von Arburga, který připravil palebnou pozici pro JULIANA METTLERA, na jehož zakončení z mezikruží Jones nedosáhl. Asistence: Pascal Von Arburg.
     
    33:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedlouho po gólu Švýcarů přichází Sparťanské snížení. Na konci dobře zahraného brejku byl VOJTĚCH KROPÁČEK, který z úhlu překonal Heinickeho.
     
    31:43
    Kloten právě vstřelil branku!
    Švýcaři nádhernou brankou odskakují do dvougólového vedení! Jones snad natřikrát vyrážel střelu PIERICKA MORELLA zpět na modrou. Na třetí pokus už do toho dal obránce Klotenu skutečně vše a tvrdou střelou o tyčku zvyšuje skóre utkání. Bez asistence.
     
    24:46
    Kloten právě vstřelil branku!
    Takhle si to domácí asi nepředstavovali. Po chybě v rozehrávce se kotouče ve vlastntím oslabení zmocnil ISAC DERUNGS, který se vydal směrem k Jonesovi a bekhendem ho obstřelil. Snaha vracejících se obránců byla marná. Bez asistence.

    Jakub Janoušek

    Branky a nahrávky: 25. Derungs, 32. Morel, 35. Mettler (Von Arburg) – 34. Kropáček, 38. Čajka (Švarc, Kafka), 39. Safin (Čajka), 40. Wojnar, 44. Havlín (Safin), 45. Schwamberger


    EHC Kloten Flyers: Messerli (Heinicke) – Brunner, Morel, Rossi, Källinm Zingg, Pina – Derungs, Gitčenko, Lehmann, Müller, Privet, Halberstadt, Krayem, Locatelli, Mettler, Von Arburg, Wibel, Busovsky.
    HC Sparta Praha: Jones (Wolf) – Čajka, Čech, Dani, Flídr, Hadamczik, Haš, Havlín, Horský – Kropáček, Mach, Nacházel, Pika, Safin, Schwamberger, Šišolák, Švarc, Tůma, Vízner, Vorobjev, Wojnar.
    bahis siteleri