Nový Zéland – Izrael 6:3 (kon.) | KLDR – Bulharsko 9:3 (kon.)
konec
KLDR
9:3 (4:1, 2:1, 2:1)
Bulharsko
Sobota 09.04.2016, 23:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Partner:
     
    Utkání mezi "zakázanou" zemí, která při své obnovené premiéře od roku 2006 mezi týmy ve druhé divizi skupiny B, celkem jasně rozdrtila stát, který je znám svým turistickými centry u Černého moře, poměrem 9:3. V největší mexické hale se na to přišlo podívat celkem 200 DIVÁKŮ! (10:46:40)
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. Pro tuto chvíli vám tedy přeji dobrou noc!
     
    Je konec a KLDR slaví vítězství ve svém prvním zápase na letošním MS II.B divize. V dnešním střetnutí na ně Bulhaři prostě neměli a na úvod zaznamenali otřesnou porážku 9:3. Největší zásluhu na vítězství KLDR má Chun Rim Hong, který se dnes trefil hned dvakrát.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    V posledních vteřinách zápasu se už nic zajímavého nestane. Dnešní utkání bude za pár chvil ukončeno.
     
    59:00
    Je tady poslední minuta třetí třetiny. Třinácté branky se už v tomto gólově bohatém utkání zřejmě nedočkáme.
     
    58:37
    Závěr zápasu je v režii KLDR. Ta ve třetí třetině vystřelila už 14krát a to je téměř stejný počet, jaký má Bulharsko za celý zápas. Bulhaři totiž vypálili šestnáct střel.
     
    58:13
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    57:26
    Zdá se, že při hře ve čtyřech se ničeho zajímavějšího nedočkáme. hra se přesunula do neutrální zóny.
     
    56:55
    KLDR právě vstřelila branku!
    V závěru přichází ještě jeden gól! Autorem branky je CHOL HYOK AN. Asistence: Song Jin Pak
     
    56:13
    Vyloučení na obou stranách! In Hyok Kang (PRK) dostává dvě trestné minuty za držení hole, Veselin Dikov (BUL) je potrestán za hrubost.
     
    56:05
    Naopak další střelecký pokus registrujeme na druhé straně. Obstaral jej Kim, který však mířil pouze do hrudi připraveného brankáře Bulharska.
     
    55:59
    Prakticky od šesté minuty třetí třetiny se Bulhaři nedostali k ani jedné střele. Reprezentaci evropské země letos půjde opravdu jen o záchranu.
     
    54:04
    KLDR právě vstřelila branku!
    Teď je tady ale osmá branka Korejské lidově demokratické republiky. CHOL HYOK AN se zjevil za obranou Bulharska a Dimitrovovi v bráně nedal šanci. Bez asistence.
     
    52:01
    Stále se ani jeden z týmů nikam moc netlačí. Hraje se v klidu a jde především o to, aby se někdo z hráčů zbytečně nezranil.
     
    50:26
    Utkání se přehouplo do své poslední desetiminutovky. Je prakticky rozhodnuto a na ledě se tak nic moc neděje. Nějakou zajímavější střelu už jsme pěknou chvíli neviděli.
     
    49:35
    Bulharsko v plném počtu.
     
    48:01
    KLDR právě vstřelila branku!
    Pouhé dvě vteřiny zbývaly do konce dvojnásobné přesilové hry KLDR, ale nakonec se vedoucí celek dostává k sedmé brance. Tu slaví MYONG CHOL KIM. Asistence: Kwang Ho Kim, Hyok Nam Kim

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 2. N.H.Kim (K.H.Kim), 3. Ch.R.Hong (H.J.Kim, P.I.Ri), 5. Ch.R.Hong (S.G.Kim, Ch.H.An), 18. P.I.Ri (Ch.M.Ri, H.J.Kim), 23. K.Ch.Kim (M.G.Kang, S.J.Pak), 26. H.J.Kim (Ch.M.Ri), 49. M.Ch.Kim (K.H.Kim, H.N.Kim), 55. Ch.H.An, 57. Ch.H.An (S.J.Pak) – 11. Abdi, 30. Georgijev (Iskrenov), 46. Abdi (P.Petkov)


    KLDR: K.Ch.Pak (od 41' I.Pak) – Ch.H.An, P.I.Ri, S.G.Kim (C), N.H.Kim, S.J.Pak, Ch.H.Kim – Ch.M.Ri, Ch.R.Hong (A), H.J.Kim – M.Ch.Kim, I.H.Kang, K.H.Kim – U.H.Ri, M.G.Kang, K.Ch.Kim – K.S.Ri
    Hlavní trenér: Chol Ho Pak

    Bulharsko: Dimitrov (5-41' T.Petkov) – Stefanov, Dikov (A), Bačvarov, Talev, Kančev, Davidov – Georgijev, Iskrenov (A), Bojadjiev (C) – P.Petkov, Semkov, Blagojev – Piperevski, Todorov, Abdi – Gjumov, Simeonov
    Hlavní trenér: Daniel Cuomo

    Rozhodčí: Miklos Haszonits (HUN) – Jos Korte (NED), Maarten van den Acker (BEL)

    Diváci: 200
    bahis siteleri