Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
ZSC Lions
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Okanagan Hockey Academy
Sobota 09.04.2016, 08:10 • Kunsteisbahn im Chreis • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásné prožití dnešního dne. Nashledanou. (10:10:31)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    ZSC Lions – Werner Rad
    Okanagan Hockey Academy – Nils Pfister
     
    Je dobojováno a že to tedy bylo utkání! Curych se nejprve v závěru druhé třetiny dostal do dvougólového vedení, jenže to stačili hráči Okanaganu zásluhou dovršeného hattricku Stambolidise ve třetí části dorovnat. Body se však mezi oba týmy dělit nebudou, protože 77 sekund před koncem třetí třetiny využili Lvi dvojnásobnou přesilovou hru a rozhodli tak o svém vítězství!
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Hokejisté okanaganské hokejové akademie jsou již v plném počtu, krátce poté chytá Werren tvrdou střelu Stambolidise.
     
    58:43
    Lions právě vstřelili branku!
    Lvi využívají dvojnásobnou početní výhodu a 77 sekund před třetí sirénou se potřetí v zápase ujímají vedení! Po velkém závaru před brankou Okanaganu se nakonec puk třepetá v síti, když ho za Razova záda dotlačil Nils Pfister!
     
    57:50
    Lukaszek zaměstnal Raze tvrdou střelou, brankář Okanaganu ale svůj tým podržel.
     
    57:22
    Čároví sudí hrubě chybovali, odpískali icing proti hráčům Okanaganu, jenže tento klub nyní hraje v oslabení! Vhazovat se tak bude na středovém kruhu.
     
    57:14
    A během krátké chvíle se situace úplně otáčí, Mostovoy (OHS) vyloučen na dvě minuty za sekání a nyní budou mít možnost přesilovky 5/3 hráči curyšského hokejového klubu!
     
    57:00
    Neubaer (OHS) vyloučen na dvě minuty za držení, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    56:20
    Dvojnásobná početní výhoda se však hráčům akademi z Okanaganu nedaří. Ve hře je hodně přihrávek, ale střelba nulová.
     
    55:36
    Okanaganský klub si vyžádal oddechový čas a bude se snažit vymyslet taktický plán na využití přesilové hry!
     
    55:36
    Veliká nepříjemnost pro Curych však přichází vzápětí! Pfister (ZSC) trestán dvěma minutami za vysokou hůl, na Okanagan tak čeká přesilová hra pěti proti třem a to po dobu 75 sekund!
     
    55:10
    Jenže byli to hráči švýcarského klubu, kteří mohli v závěru třetího dějství strhnou vedení na svou stranu a to rovnou při vlastním oslabení! Okanagan však mohou děkovat brankáři Razovi, který zastavil skvělým zásahem střelu Sigrista a následně si poradil i s dorážkou stejného hráče!
     
    54:51
    Burger (ZSC) oslabuje svůj tým krátce před koncem třetí třetiny, když dostává menší trest za krosček.
     
    54:22
    Hráčům Curychu se nepovedla dlouhá rozehrávka z obranného pásma, po které je pískán ofsajd švýcarskému týmu. Vhazovat se tak bude z místa přihrávky, tudíž před Werrenem.
     
    53:53
    Lukaszek předvedl parádní individuální akci, když dokázal přelstít hned dva protihráče, ale sám před Razem již neuspěl a gólman Okanaganu jeho velkou šanci zneškodnil!
     
    53:23
    Hra se opět rychle přelila na opačný konec kluziště, kde se ke střele zápěstím dostal Oeggerli, tu však dokázal Raz s přehledem zachytit.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Berni, 38. Sigrist (Burger, Berni), 40. Voxbun (Barbei), 59. Pfister – 15. Stambolidis (Koudelka), 44. Stambolidis, 46. Stambolidis (Bardh)


    ZSC Lions: Werren (Johnson) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Buggisberg – Tschudi, Lukaszek, Diezi, Rusi, Barbei, Oana, Oeggerli, Arnicans, Caizimiglia, Berri, Sigrist, Pfister.
    Okanagan Hockey Academy: Raz (Reisinger) – Shornikov, Bartashevich, Broderick, Mostovoy, De Scheper, Ilencik, Kosukhin – Prosenz, Bardh, Cantor, Koudelka, Kurochkin, Romrig, Rodin, Stupak, Luisetti, Neubaer, Stambolidis, Rosenberger, Wimmer.
    bahis siteleri