Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Detroit Red Wings
Sobota 09.04.2016, 18:30 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, přeji vám krásný zbytek dnešního večera a u dalších online přenosů se s vámi loučím na počtenou! (21:31:18)
     
    Československá stopa v dnešním zápase:

    Marek HRIVÍK (NYR) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:18

    Tomáš TATAR (DET) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:55
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Antti RAANTA (NYR) – 31 úspěšných zákroků, 2 inkasované góly, úspěšnost zásahů 93,9%
    2. Kevin HAYES (NYR) – 1+0, 3 střely, čas na ledě 16:22
    3. Jimmy HOWARD (DET) – 17 úspěšných zákroků, 2 inkasované góly, úspěšnost zásahů 89,5%
     
    STATISTIKY DNEŠNÍHO ZÁPASU:

    Střely: 20:33
    Vhazování: 30:31
    Hity: 23:13
    Zblokované střely: 14:7
    Trestné minuty: 8:4
    Přesilové hry: 0/2-1/4

    Nejvíce střel: Boyle a Hayes 3 – Abdelkader, Dacjuk, Sheahan a Larkin 4
    Největší čas na ledě: McIlrath 22:57 – Dacjuk 24:00

    Branky a nahrávky: 17. Boyle (Kreider), 55. Hayes (McIlrath), 58. Lindberg (Fast, Klein) – 27. Sheahan (Dacjuk, Green), 59. Abdelkader (Richards, Zetterberg). Rozhodčí: Joannette, Kozari – Kovachik, Brisebois. Diváci: 18006 (vyprodáno).
    Detroit se po 25. v řadě probojoval do play off, což je v současné vyrovnané NHL opravdu neskutečné! Je už navíc jasné, že v prvním kole se Red Wings střetnou s Tampa Bay Lightning!

     
    Detroit sice nezvládl dnešní veledůležité utkání na ledě Madison Square Garden, i tak se ale Red Wings mohou radovat z postupu do play off! Boston totiž doma absolutně nezvládl utkání s Ottawou, prohrál 1:6 a do vyřazovacích bojů se o jednu jedinou výhru nepodívají. Ještě ale mají Bruins šanci, Philadelphia má o bod méně, ale před sebou ještě dva zápasy.

    Skóre dnešního zápasu otevřel v 17. minutě po přečíslení dvou na jednoho domácí obránce Dan Boyle. Detroitu se podařilo vyrovnat v 27. minutě, když přesilovou hru využil šikovnou tečí Dacjukovy střely Riley Sheahan.

    Red Wings si pak v závěrečném dějství dokázali vytvořit velký tlak, žádnou šanci ale nedokázali hosté využít. Naopak na druhé straně udeřili v 55. minutě domácí, prosadil se Kevin Hayes. O chvíli později pak do prázdné branky přidal další gól Oscar Lindberg.

    Red Wings zápas ale ještě nezabalili, při hře bez brankáře snížil Justin Abdelkader a následně měli hosté příležitost dokonce přesilové hry 6 proti 3! Tu ale Detroit nedokázal využít a Rangers tak vyhráli dnešní zápas 3:2!
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Justin Abdelkader poslal zpoza branky přihrávku až do vlastního pásma, Brad Richards rychle spěchá pro kotouč do obranného pásma.
     
    59:40
    Přesilová hra se ještě znásobí, na trestnou lavici za podražení míří Marc Staal a Red Wings budou hrát opravdu dvojnásobnou přesilovku 6 na 3!
     
    59:20
    Domácí hráči se ve čtyřech zatím brání výborně, ještě nepovolili hostům žádnou střelu a navíc dvakrát dokázali vyhodit.
     
    58:47
    Trenér hostů Jeff Blashill si následně bere oddechový čas, Red Wings mají obrovskou šanci ještě utkání srovnat!
     
    58:47
    Abdelkader se tlačil do další šance a Dan Boyle jej musel faulovat, domácí obránce je vyloučen za krosček.
    Justin ABDELKADER - 3:2
     
    58:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak ještě rozhodnuto není! Hosté si vytvořili dobrý tlak v útočném pásmu, který nakonec dokázali využít! Henrik Zetterberg předal puk na modrou čáru Bradu Richardsovi, jenž po trochu riskantní kličce nahodil puk před branku, kde jej šikovně tečoval JUSTIN ABDELKADER! Asistence: Brad Richards a Henrik Zetterberg.
     
    57:53
    Antti Raanta ukryl puk ve své lapačce. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před brankou Rangers, Jimmy Howard znovu zůstane na střídačce.
    Oscar LINDBERG - 3:1
     
    57:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Hosté odvolali brankáře, náhle ale ztratili kotouč a Rangers zvyšují svůj náskok! Puk ve vlastním pásmu získal Kevin Klein, rychle jej předal Fastovi, který vyjel dopředu a ještě přihrál na OSCARA LINDBERGA, který od levého hrazení zamířil přesně do prázdné branky! Asistence: Jesper Fast a Kevin Klein.
     
    57:02
    Henrik Zetterberg si vytvořil střeleckou pozici, najel si s pukem na střed, poté ale zakončil mimo branku.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 17. Boyle (Kreider), 55. Hayes (McIlrath, Lindberg), 58. Lindberg (Fast, Klein) – 27. Sheahan (Dacjuk, Green), 59. Abdelkader (Richards, Zetterberg)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Yandle, Klein, M. Staal, McIlrath, Skjei, Boyle – Lindberg, Brassard, Miller – Kreider, Stepan, Nash – E. Staal, Hayes, Fast – Glass, Moore, Hrivík. Trenér: Alain Vigneault.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Marčenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Dacjuk, Richards – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Andersson. Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Joannette, Kozari – Kovachik, Brisebois

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri