Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
8:3 (2:1, 6:1, 0:1)
Eisbären Berlín
Sobota 09.04.2016, 11:05Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, děkuji Vám za Vaší pozornost a budu se těšit někdy příště opět na počtenou! (12:59:27)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    EC Red Bull Salzburg – Nino Kinder
    Eisbären Berlin – Jeremy McKenna
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině jsme viděli již jen pouze jedinou branku, o kterou se postaral berlínský Oliver Noack, jenž tak uzavřel skóre zápasu na konečných 8:3 pro Red Bull Salzburg.
     
    Konec zápasu.
     
    58:11
    V závěru třetí třetiny si ještě hosté zahrají přesilovou hru, Martin Pospisil (SLZ) potrestán za naražení zezadu, za což je automaticky trest 2 + 10.
     
    56:02
    Dlouhý sedm minut se čekalo na přerušení hry, to nastává až po úmyslném ofsajdu zahraném hráči Eisbärenu, následovat bude vhazování před Bohnovou brankou.
     
    53:00
    Poslední minuty hry toho ale příliš mnoho zajímavého nenabídly a čas utkání se tak rychle posunul k hodnotě 53 minut.
     
    49:18
    Hráči německého klubu ale hrají ve třetí třetině podstatně lépe než v dějství předchozím a dokazují, že utkání ani za nepříznivého stavu prostě a jednoduše nezabalí, jak by se mohlo očekávat. Hraje se tak převážně v obranném pásmu Red Bullu, ten však i nadále drží vysoký náskok.
     
    47:13
    A další přečíslení dvou proti jednomu v podání Salzburgu, ale nyní již při plném počtu hráčů na ledě. Zimmerman předal puk na Gehringera, jehož rána ale letí vedle berlínské branky!
     
    46:00
    No jenže jak už to bývá v dnešním utkání zvykem, přesilová hra Berlína rovná se šance Salzburgu, Bapperta ale nyní vychytal brankář Bohn.
     
    44:58
    Dimoff (SLZ) následně usedá na trestnou lavici, dvě minuty za sekání a přesilovka pro Eisbären.
     
    44:30
    Carson Dimoff sahal po svém čtvrtém zásahu v tomto utkání, když společně s McKennou ujížděli v přečíslení dvou proti jednomu, které však vychytal Bohn v německé brance!
     
    43:23
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Hosté se na začátku třetí třetiny prosazují a snižují na rozdíl pěti branek, stejně si ale myslím, jde pouze o kosmetickou úpravu nevzhledně vyhlížejícího skóre. Dobré střídání předvedla útoční formace Eisbärenu, při kterém nejprve Schroderovu střelu dokázal Batory vyrazit, jenže na dorážku z hole OLIVERA NOACKA byl již krátký! Asistence: Nico Schroder.
     
    42:23
    Zachytá si však i Batory v bráně Salzburgu, i když rozhodně ne tolik jako jeho kolega na protější straně, nyní lapil střelu Micka svými betony.
     
    41:39
    Salzburg je aktivnějším týmem i na začátku třetího dějství a na ledě jasně dominuje, střelu Pospíšila ale kryje náhradní brankář Eisbärenu Bohn.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:32.
     
    Druhá třetina je u konce a – wow – to byl brankostroj! Salzburg během druhé dvacetiminutovky hned šestkrát skóroval a pravděpodobně již rozhodl o osudu zápasu, hosté se zmohli na jediný gól v samém závěru druhé periody. Zajímavostí je, že Red Bull dnes již čtyřikrát (!) skóroval při vlastním oslabení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:53
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Alespoň kosmetická úprava skóre z pohledu německé strany. Sazburgu nevyšel pokus o dlouhou přihrávku do brejku, TARO JENTZSCH zachytil kotouč a sám před Batorym nezaváhal, když poslal puk nad jeho lapačku – 8:2! Tak alespoň trochu štěstí pro Eisbären v jinak pro ně hororové třetině.
     
    37:10
    Hosté se po ukrutně dlouhé době dostanou před branku Red Bullu, děje se tak po zakázaném uvolnění.
     
    36:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ne, na tento zápas nebudou v Berlíně vzpomínat zrovna v dobrém. Bonn se v brance Eisbärenu ani ještě pořádně nerozkoukal a již musí lovit puk ze sítě. CARSON DIMOFF kompletuje hattrick a skóre zní zcela jasně – 8:1! Asistence: Cedric Schiemenz.
     
    33:47
    Eisbären střídá brankáře, Steffera zdecimovaného sedmi brankami střídá Danny Pascal Bohn.
     
    33:47
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem! Bappert našel přihrávkou JUSTINA SCHUTZE, jehož první střelu Steffer zastavil, jenže následnou dorážku již nikoliv – 7:1!
     
    31:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tohle už nevypadá s nadějemi německého klubu na úspěch v tomto zápasu vůbec dobře! PHILIP SANDER byl s kotoučem za brankou Eisbärenu, přihrávkou se ho snažil dostat před ní, jenže provedl to tak nešikovně a zároveň šťastně, že se kotouč od brankáře Steffera odrazil za brankovou čáru! Stalo se tak navíc dvě vteřiny po návratu Cornetta na led, tudíž hosté skórují dnes již potřetí při vlastním oslabení!
     
    31:40
    Zakázané uvolnění německého týmu stěhuje hru před Steffera, za čtyři vteřina ale začne přesilovka Eisbärenu.
     
    30:42
    Síly na ledě se vyrovnají. Za sekání je vyloučen jeden z hráčů rakouského klubu, který dorážel na Steffera po odpískání. Minutu tak uvidíme hru ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilovka Eisbärenu.
     
    30:42
    Z dálky to zkusil technickou střelou McKenna, kterou Steffer ukryl ve své výstroji a přerušil hru.
     
    29:44
    A další potíže čekají na berlínský celek, na dvě minuty za podražení je vyloučen Cornett (EIS).
     
    28:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Elitní formace Salzburgu se opět prosazuje a navyšuje vedení svého do bezpečných výšin! Buly před Stefferem patřilo Red Bullu, Savage následně našel před brankou zcela volného CARSONA DIMOFFA a ten neměl se zakončením nejmenší problém! Asistence: Ryan Savage, Jeremy McKenna.
     
    28:38
    Berlínští se však muset znovu bránit, po úmyslném ofsajdu se hra přesune do jejich obranného pásma.
     
    28:30
    Po delší době se ozývají se svým pokusem i Němci, jenže ránu Kunze z blízkosti branky kryje gólman Red Bullu.
     
    27:47
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Red Bull ubránil přesilovou hru soupeře a krátce po jejím skončení odskakuje svému soupeři již na rozdíl tří branek! Domácí zavezli puk do útočné třetiny, Zimmerman našel volného DENNISA MILLERA před brankou, jenž pas svého spoluhráče tečoval mezi betony Steffera za jeho záda! Asistence: Carl Zimmerman, Moritz Wirth.
     
    27:25
    Dopředu se již opět tlačí hráči rakouského týmu, střelu zápěstím v podání Dimoffa kryje brankář Steffer.
     
    26:53
    Berlínu se však nepovedla ani tato přesilová hra, ačkoliv úspěchem pro Eisbären může být fakt, že při ní oproti poslednímu pokusu alespoň neinkasoval. Batory si však ani jedinkrát nesáhl na kotouč a Salzburg je již kompletní.
     
    24:53
    Eisbären bude mít možnost vrátit se do zápasu v přesilové hře. Schutz (SLZ) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    23:30
    Jenže následná rozehrávka Eisbärenu končí dalším zakázaným uvolněním a hra se tak opět vrátí před Steffera.
     
    22:44
    Zachytá si však i brankář na druhé straně kluziště. Cornett předal puk na Kuschela, kterého však Batory dokázal zastavit a šanci Berlína zneškodnit.
     
    22:02
    Berlín je v úvodu druhé třetiny hodně zaskočený a není se co divit! Nyní jeho hráči poslali puk přes všechny čáry na icing a bude se tak znovu hrát před Stefferovou brankou.
     
    20:42
    Salzburg hraje v plném počtu.
     
    20:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Jak Salzburg zakončil úvodní třetinu, tak vstupuje i do té druhé a to dalším gólem při vlastním oslabení! CEDRIC SCHIEMENZ číhal za hostující obranou na přihrávku, kterou také dostal a uháněl sám vstříc brankáři Stefferovi, jemuž naznačil střelu a poté již poslal puk do odkryté berlínské branky, krásný gól – 3:1!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:48.
     
    Úvodní třetina utkání mezi týmy Red Bull Salzburg a Eisbären Berlín je minulostí a lépe se do šaten půjde dle zápisu domácímu celku, jenže dlouho to tak nevypadalo. Ve dvanácté minutě otevřel skóre zápasu Donat, jenže vedení hráči německého týmu do přestávky neudrželi. Za Red Bull nejprve 18. minutě v přesilové hře vyrovnal Savage, aby o dvě minuty později otočil vývoj utkání ve prospěch svého týmu gólem při vlastním oslabení Dimoff.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Veliká nepříjemnost pro berlínský Eisbären, který inkasuje při vlastní přesilové hře! Domácí se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, McKenna zatáhl puk do pásma, kolem hole jednoho z bránících hráčů poslal přesný pas na CARSONA DIMOFFA, jenž střelou bez přípravy propálil brankáře Steffera! Asistence: Jeremy McKenna.
     
    18:42
    Hosté však mají možnost vzít si ztracené vedení zpět v přesilové hře.
     
    17:40
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Pokračující tlak Red Bullu už ale přinesl své ovoce v podobě vyrovnávacího gólu! Steffer sice dokázal vyrazit jednu z mnoha střel rakouského klubu, jenže dorážka RYANA SAVAGEHO už za jeho zády skončila! Asistence: Cedric Schiemenz, Moritz Wirth.
     
    17:18
    Salzburg pevně svírá soupeře před jeho brankou, Steffer už byl po jednom ze závaru na ledě, jenže nakonec se mu poslední střelu domácích povedlo ramenem zneškodnit a poslat puk nad branku!
     
    16:50
    První přesilovou hru v utkání si zahrají i hráči rakouského Salzburgu. Na trestnou lavici usedá Neuparth (EIS), jenž inkasoval menší trest za nedovolené bránění.
     
    14:32
    Salzburg chvíli točil hostující obranu v jejich pásmu, ke střele se posléze dostal Streu, jeho pokus ale dokázal Steffer vyrazit mimo tři tyče své branky.
     
    13:12
    Další rána mířili směr branka Salzburgu, bránící McKenna ji však stačil odrazit mimo a Batory tak vůbec nemusel zasahovat.
     
    11:52
    Vzápětí mohlo být vyrovnáno, když se Miller zjevil zcela sám před brankou berlínského klubu, backhandem však těsně minul pravou tyč Stefferovy klece!
     
    11:01
    Eisbären právě vstřelili branku!
    První varování v podobě nastřelené tyčky však nebylo pro Red Bull dostačujícím a z další akce se již Eisbären ujímá vedení v zápase! Křižnou přihrávku napříč pásmem nejprve trefil Karrer tvrdou ranou z první, tu sice dokázal Batory vyrazit, jenže na následnou dorážku DONATA byl již krátký! Asistence: Karrer, Robel.
     
    09:44
    Netrvalo dlouho a Berlín mohl jít do vedení v probíhající přesilové hře, Puttkammer však ke své smůle trefil pouze tyč branky Salzburgu!
     
    09:23
    Schultz (SLZ) vyloučen na dvě minuty za hákování, Eisbären si tak již podruhé vyzkouší hru v početní převaze.
     
    09:05
    Technická střela Hubera nadělala Stefferovi menší potíže, jenže gólman Eisbärenu si nakonec i s nepříjemným závarem před svou brankou dokázal poradit.
     
    07:30
    Salzburg se dostal do několika dobrých šancí v útočném pásmu, jenže se všemi pokusy domácích hokejistů si poradil brankář Steffer.
     
    06:35
    Steffer si poradil s tvrdou střelou Bapperta, kterou odrazil holí. Následně jeho spoluhráči odklízejí puk do bezpečí.
     
    05:39
    Tempo hy zatím není příliš úchvatné a navíc je hra znovu přerušena poté, co kotouč skončil po zásahu jednoho z hráčů na střídačce Salzburgu.
     
    04:50
    Salzburg hraje v plném počtu, hraje se ve středním pásmu.
     
    04:00
    Hosté zatím nejsou schopni se s pukem pořádně usadit v útočném pásmu a tak Batory marně čeká na premiérový zásah v této soupeřově přesilovce.
     
    02:50
    Dimoff (SLZ) dostává menší trest za podražení, na Eisbären tak čeká úvodní přesilová hra zápasu.
     
    02:25
    A hraje se opět na druhé straně, kde si poradil Steffer se střelou Valtinera.
     
    02:00
    První zákrok si na své konto připisuje i brankář Batory, který kryje střelu Kuschela zpoza modré čáry.
     
    01:42
    Hra je v úvodu utkání značně rozkouskovaná, mohou za to nepřesnosti v rozehrávce na obou stranách, nyní je Berlínu pískán ofsajd.
     
    01:18
    Pospisil hájící barvy Salzburgu se zapsal jako první do análů dnešního zápasu, jeho dalekonosný pokus končí na brankáři Stefferovi.
     
    01:08
    Ale ani Berlínu se při zakládání útoku zatím nevede a hned první akce hostů končí ofsajdovým postavením.
     
    00:48
    Domácí celek začíná utkání nepřesnou rozehrávkou a po odpískaném icingu se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne o malou chvíli později, ale oba týmy již jsou na hrací ploše. Salzburg, vedený v zápise jako domácí celek, nastupuje v bílých dresech, hostující Eisbären v modrém.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Minch (Batory) – Wirth, Bappert, Sander, Dobson, Lavallee- Pfarmaier, Frander – Westerthaler, Savage, McKenna – Schutz, Zimmerman, Pospíšil – Streu, Schiemenz, Dimoff – Gehringer, Valtiner, Huber – Miller.

    Eisbären Berlin: Steffer (Festag) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 18. Savage (Schiemenz, Wirth), 20. Dimoff (McKenna), 21. Schiemenz, 28. Miller (Zimmerman, Wirth), 29. Dimoff (Savage, McKenna), 32. Sander, 34. Schutz, 37. Dimoff (Schiemenz) – 12. Donat (Karrer, Robel), 38. Jentzsch, 44. Noack (Schroder)


    EC Red Bull Salzburg: Batory (Minch) – Wirth, Bappert, Sander, Dobson, Lavallee- Pfarmaier, Frander – Westerthaler, Savage, McKenna – Schutz, Zimmerman, Pospíšil – Streu, Schiemenz, Dimoff – Gehringer, Valtiner, Huber – Miller.
    Eisbären Berlín: Steffer (34. Bonn) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    bahis siteleri