Sunderland – Everton 3:0 (kon.) | Norwich – Watford 4:2 (kon.) | Liverpool – Chelsea 1:1 (kon.)
konec
Norwich City
4:2 (3:1)
Watford FC
Středa 11.05.2016, 20:45 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    57. Dieumerci MBOKANI - 4:2
     
    57
    Norwich právě vstřelil branku!
    Střelecké hody pokračují, Canaries opět vedou o dva góly! Reprezentant DR Kongo DIEUMERCI MBOKANI si na hranici pokutového území vyměnil míč s Redmondem a vydal se tváří v tvář vyběhnuvšímu Gomesovi, jehož překonal povedeným dloubáčkem!
    51. Odion IGHALO - 3:2
     
    51
    Watford právě vstřelil branku!
    Watfordští fotbalisté jsou odměněni za aktivní vstup do druhé půle kontaktní brankou! Ikechi Anya vykouzlil náramnou kolmici na rozběhnutého Troye Deeneyho, který z pravé strany vyzval ke skórování ODIONA IGHALA a ten zamířil přesně!
    37. Craig CATHCART - 3:1
     
    37
    Norwich právě vstřelil branku!
    O záchranu rovněž bojující Sunderland se před pár okamžiky ujal nad Evertonem vedení, na Carrow Road se tak začíná rodit Pyrrhovo vítězství Canaries. Wes Hoolahan zůstal úplně osamocen na levé straně a měl spoustu času na to, aby vystřelil. Rána mu sice nesedla podle představ, nicméně CRAIG CATHCART balon smolně tečoval za záda bezmocného Gomese!
    18. Dieumerci MBOKANI - 2:1
     
    18
    Norwich právě vstřelil branku!
    A je z toho další gól, v úvodních minutách sledujeme na Carrow Road nevídanou přestřelku! Právě Redmond to vzal na sebe a jeho rána z okolí penaltového puntíku orazítkovala levou tyč watforské svatyně, nicméně balon se odrazil k úplně volnému DIEUMERCIMU MBOKANIMU a ten už měl úlohu snadnou!
    15. Nathan REDMOND - 1:1
     
    15
    Norwich právě vstřelil branku!
    Vedení hostům nevydrželo ani čtyři minuty, máme vyrovnáno! NATHAN REDMOND si totiž ve sprintu vyměnil míč s Naismithem a kouzelnou kolmici v podání skotského reprezentanta přetavil v gól, který jde rozhodně na vrub Heurelha Gomese. Tomu totiž balon nečekaně propadl pod tělem do sítě!
    11. Troy DEENEY - 0:1
     
    11
    Watford právě vstřelil branku!
    Ojedinělý protiútok Hornets končí gólem, hosté se tak ujímají vedení, čímž odsouvají svého dnešního hostitele ještě blíže sestupu do Championship! Po trmě-vrmě na hranici pokutového území se k dorážce Ighalova pokusu dostal TROY DEENEY, jenž už měl úlohu snadnou!

    Vojtěch Balon

    Branky: 15. Redmond (Naismith), 18. Mbokani, 37. Cathcart (vla.), 57. Mbokani (Redmond) – 11. Deeney, 51. Ighalo (Deeney)

    Karty:   84. M. Olsson (NRW) – 43. Abdi (WAT), 67. Watson (WAT), 82. Aké (WAT)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 7:13.
    Norwich City: Ruddy – Pinto, Martin, R. Bennett, M. Olsson – O'Neil, Dorrans – Redmond (79. Jarvis), Hoolahan (72. Brady), Naismith (81. Odjidja-Ofoe) – Mbokani.
    Náhradníci: Rudd – Jerome, Bassong, Odjidja-Ofoe, Brady, Jarvis, Mulumbu.

    Watford FC: Gomes – Nyom (46. Aké), Cathcart, Britos, Anya – Abdi, Mario Suárez, Watson (72. Guedioura), Jurado (54. S. Berghuis) – Ighalo, Deeney.
    Náhradníci: Pantilimon – N. Amrabat, Prödl, Paredes, Aké, S. Berghuis, Guedioura.

    Rozhodčí: East – Halliday, Lennard

    Diváci: 26279
    bahis siteleri