Ufa – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Kazaň – Machačkala 1:2 (kon.) | FK Krasnodar – Samara 3:0 (kon.)
Lok. Moskva – Kubaň Krasnodar 0:1 (kon.) | Saransk – Zenit 0:3 (kon.)
konec
FK Mordovija Saransk
0:3 (0:1)
FK Zenit Petrohrad
Středa 11.05.2016, 18:30 • Stadion Start, Saransk • Ruská Premier Liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Premier League vrcholí, a to nejen anglická, ale také ruská, v jejímž 28. kole zavítá Zenit Petrohrad ve středu večer na hřiště Saransku a pro oba dva týmy to bude velice důležité utkání. Zatímco hosté mohou ještě zdramatizovat souboj o titul, domácí fotbalisté Saransku se mohou v případě překvapivého vítězství přiblížit k záchraně. Zajímavým tkáním ze Stadionu Start Vás s velkou radostí provede Tomáš Reiner.
    Fotbalisté Zenitu Petrohrad během rozcvičení před utkáním proti Saransku, který se v případě senzačního vítězství nad horkým favoritem může výrazně přiblížit k záchraně v ruské Premier League.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Mordovija Saransk: Revišvili – Tiškin, Rykov, Perendija, Gapon – Dudijev, Phibel – Vlasov, Bober, Ruslan Muchametšin – Lucenko.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Šitov, M. Kobachidze, P. Ignatovič, Šipicin, Navletov, Ivanov.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Lombaerts, Jusupov – Witsel, Javi García, Maurício – Kokorin, Dzjuba, Hulk.
    Náhradníci: M. Keržakov, Rudakov – Šatov, Ivanov, Palijenko, Bogajev, Dolgov.

    Rozhodčí: Alexej Eskov. Asistenti: A. Stipidi, A. Bolotěnkov.
    V sestavě Zenitu došlo na poslední chvíli ke změně. Místo Nicolase Lombaertse nastoupí v základní sestavě hostů Dmitrij Bogajev.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zenit Petrohrad obstaral výkop dnešního utkání a okamžitě se snažil založit útok dlouhým nákopem vpřed, ten byl ale nepřesný a skončil za levou postranní čárou. Saransk mohl vhazovat.
     
    2
    Saransk rozehrál po levém křídle krásnou akci a brankář Jurij Lodygin po následném centru ze strany míč na přední tyči podběhl, naštěstí mu ale pomohl jeden z obránců, po jehož hlavičce vzápětí míč stáhl ze vzduchu.
     
    3
    Na konci druhé minuty napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé střele Hulk, brankář Nukri Revišvili se ale blýskl fantastickým reflexivním zákrokem a míč po tygřím skoku u levé tyče své brány vyrazil!
     
    4
    Zenit Petrohrad si vytvořil během úvodních tří minut územní převahu, ze které již vytěžil jednu velmi nebezpečnou příležitost. Hulk ovšem střelou zpoza šestnáctky na domácího brankáře nevyzrál.
     
    5
    Vladimir Rykov fauloval na levé straně hřiště v blízkosti šestnáctky Hulka, kterého stáhl za ruku k zemi, a hosté budou rozehrávat standardní situaci z velmi zajímavé pozice.
     
    6
    Hulk přeběhl míč a Maurício napřáhl k pěkné technické střele, která se stočila těsně vedle bližšího levého horního rohu brány!
     
    7
    Pokud by Maurício zamířil o něco lépe, mohl se postarat o jeden z nejkrásnějších gólů letošního ročníku ruské Premier League. Jeho pokus ovšem skončil mimo.
     
    8
    Alexandr Kokorin si nabíhal na pravé straně šestnáctky na přihrávku Arťoma Dzjuby, jenže Jevgenij Gapon ho skvěle předskočil a navíc vybojoval odkop od brány.
     
    9
    Oběma týmům dnes jde o hodně. Zenit Petrohrad bojuje o přiblížení se prvnímu místu a zdramatizování souboje o titul, zatímco domácí fotbalisté Saransku si chtějí zajistit záchranu.
     
    10
    Hulk odcentroval z pravého křídla, jenže jeho následný diagonální pas byl příliš prudký a na vzdálenější levé tyči skončil v zámezí. Hulk je v úvodu utkání hodně vidět.
     
    11
    Anton Bober to přehnal na útočné polovině svého týmu s důrazem a zezadu skopl k zemi Artura Jusupova, který si skvěle pokryl míč a vykoledoval si faul.
     
    12
    Maurício si dobře zaběhl za obranu a po kolmé přihrávce od jednoho ze svých spoluhráčů se snažil na pravé straně šestnáctky obhodit svého protihráče, což mu sice vyšlo, vzápětí se ale naivně vrhl k zemi a chtěl penaltu.
     
    13
    Pokud by se v tomto případě pískala penalta, tak by zřejmě celý stadion explodoval vzteky. Maurício se sesypal k zemi jako pytel brambor. Rozhodčí zde rozhodl naprosto správně a penaltu neodpískal.
     
    14
    Ze zápasu uplynulo třináct minut a zatím je to o dobývání domácí branky. Zenit se snaží otáčet hru a poměrně dobře kombinuje, jenže Saransk na druhou stranu skvěle vyplňuje volné prostory.
     
    15
    Domácí faulovali v blízkosti šestnáctky a je tu další zajímavá standardní situace pro Zenit Petrohrad. Je to na přímou střelu na bránu, tak uvidíme co hosté vymyslí za kulišárnu.
     
    16
    Žádná kulišárna, ale tvrdá bomba z kopačky Hulka. Ta ovšem skončila pouze na dobře postavené zdi Saransku.
     
    17
    Hulk se snažil na levé straně pokutového území probít k centru, jenže skvělým skluzem se mu vrhl pod nohy Maxim Tiškin a míč odvrátil na rohový kop. Následný centr hostujících fotbalistů Zenitu byl příliš dlouhý a na vzdálenější pravé tyči zamířil do území nikoho.
     
    18
    Hulk nyní vlétl do souboje s Jevgenijem Gaponem u levé postranní čáry z pohledu Saransku hodně ostře a nemohl se divit, že mu po skoku do protihráče byl odpískán faul.
     
    19
    Následný centr Saransku žádné nebezpečí nepřinesl a skončil pouze v náručí připraveného brankáře Jurije Lodygina, který okamžitě založil rychlý protiútok Zenitu. Dvojice hostujících hráčů vzápětí mohla pálit z pravé strany šestnáctky, jenže to překombinovali a nakonec vybojovali alespoň rohový kop.
     
    20
    Po následném rohovém kopu se dostal na vzdálenější levé tyči k hlavičce Maurício, který skvěle vrátil míč před bránu a našel volného Axela Witsela, ten ale nikým neatakovaný vzápětí zamířil hlavou nad břevno!
     
    21
    Hulk chtěl kolmou přihrávkou na pravé straně hřiště uvolnit Arťoma Dzjubu, ten stál ovšem v momentě přihrávky v ofsajdu. Tady se kapitán hostů nemůže divit, opět správné rozhodnutí.
     
    22
    Arťom Dzjuba tam stál jako hůl v plotě a vůbec ho nenapadlo, že celou dobu stojí v ofsajdu.
     
    23
    Luís Neto u pravé postranní čáry vlétl ostře do souboje Aslanem Dudijevem, který si skvěle hodil míč do pohybu a vybojoval pro svůj tým standardní situaci, kterou rozehraje Anton Bober.
     
    24
    Anton Bober poslal do šestnáctky krásný centr, který se snesl zřejmě na kopačku Aslana Dudijeva, ten ale z blízkosti značky pokutového kopu pravačkou zamířil vedle pravé tyče!
     
    25
    Fanoušci Saransku v hledišti po skvělé příležitosti domácího celku pouze zklamaně vydechli. Jako v úle to na stadionu zahučelo. Kam se hrabe vuvuzela.
     
    26
    Saransk během posledních okamžiků výrazně vyrovnal hru a místy má dobré pasáže hry, během kterých dokonce Zenit přehrává.
     
    27
    Jeden z domácích fotbalistů se snažil pláchnout podél levé postranní čáry svému pronásledovateli, jenže vzápětí skončil s míčem v zámezí.
     
    28
    Zenit Petrohrad mohl v klidu vhazovat a navíc vyrazit do protiútoku. Ten ovšem zastavila nepřesná finální přihrávka.
     
    29
    Zenit dnes plní roli horkého favorita, jenže aby ne, když hraje na hřišti celku bojujícího o záchranu, zatím se ovšem dostal pouze k jedné nebezpečné střele zpoza šestnáctky v podání Hulka.
     
    30
    Hulk rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a po jeho následném přetaženém centru na vzdálenější levou tyč míč propadl Mauríciovi. Záložník Zenitu vzápětí napřáhl placírkou k přízemní střele, ta ovšem postrádala razanci a jeden z hráčů Saransku ji dokázal zablokovat.
    30. Maurício se ocitl na vzdálenější tyči ve velké příležitosti.
     
    31
    Zenit měl poté šanci udeřit po rozehrání standardní situace, následný centr ale v pokutovém území žádného z hráčů Zenitu nenašel a domácí se opět bez větších problémů ubránili.
     
    32
    Maurício měl v hlavičkovém souboji s Jevgenijem Gaponem koleno hodně vysoko, čehož si rozhodčí všiml a vypadá to, že hostující záložník dostane žlutou kartu.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Maurício (FK Zenit Petrohrad).
     
    34
    Nukri Revišvili po malé domů předvedl hodně špatný odkop, když míč nabral obrovskou rotaci a skončil v zámezí. Zenit Petrohrad se dostal zadarmo k rohovému kopu.
     
    35
    Následný rohový kop v podání hostujícího celku ovšem žádné nebezpečí nepřinesl a přetažený centr skončil v zemi nikoho.
     
    36
    Zenit Petrohrad v rychlém sledu rozehrál dva rohové kopy a druhý centr už byl hodně nebezpečný, jenže brankář Nukri Revišvili skvěle vyhodnotil situaci a míč po výběhu z brány vyboxoval do bezpečí.
     
    37
    V téže minutě dostal Hulk příliš mnoho prostoru na pravé straně šestnáctky a poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, po které se na přední tyči ve skluzu natahoval Axel Witsel, těsně na míč ovšem nedosáhl.
     
    38
    Hulk to vzápětí zkusil zpoza šestnáctky a jeho přízemní střela byla hodně prudká, Nukri Revišvili byl ovšem u své levé tyče stejně jako v úvodu utkání včas a kanonýra Zenitu podruhé vychytal!
    38. Hulk napřáhl z pravé strany k velmi nepříjemné střele.
     
    39
    Blíží se závěr prvního poločasu, během kterého byl a je Zenit Petrohrad lepším týmem, jenže domácí obrana až na pár výjimek dobře brání a tlaku hostů úspěšně odolává.
     
    40
    Arťom Dzjuba si skvěle zaběhl za obranu a na značce pokutového kopu se ocitl po centru z pravé strany úplně sám, jenže míč na dlouhou nohu nedokázal dostatečně zasáhnout.
     
    41
    Hulk na pravé straně šestnáctky akci neuspěl a zpětnou přihrávkou nabil míč na střelu jednomu ze spoluhráčů, ten ovšem placírkou bez přípravy zamířil vysoko nad.
     
    42
    Bohužel jsem nepostřehl číslo, takže Vám nemohu říci, kdo přesně pálil. Pravděpodobně to byl ale některý ze záložníku, vypadá to na Artura Jusupova.
     
    43
    Buď jak buď, Zenit nedokázal bránu domácího Saransku ohrozit a brankář Nukri Revišvili mohl zůstat v ledovém klidu.
     
    44
    Hulk byl na pravém křídle tvrdě dohrán Antonem Boberem, který si sice počínal hodně nenápadně, ale nepříjemně přišlápl kanonýrovi Zenitu Petrohrad levou nohu.
     
    45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    AXEL WITSEL se prosazuje z dorážky a fotbalisté Saransku inkasují velice nepříjemný gól do šatny!! Hulk napřáhl z volného přímého kopu ke krásné střele, která se od spojnice pravé tyče a břevna odrazila k Axelovi Witselovi, který si ve vyložené pozici věděl rady a z blízkosti míč dorazil do prázdné brány.
    45. Axel WITSEL - 0:1
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Domácí obrana Saransku během prvního poločasu dlouho odolávala, nakonec se ale Zenit Petrohrad po konzistentním tlaku přece jen prosadil. Skvělý první poločas odehrál kapitán hostů Hulk, který působil jako hrdina ze stejnojmenného filmu a třikrát napřáhl k nebezpečným střelám. První dvě zpoza šestnáctky zneškodnil skvělým zákrokem brankář Nukri Revišvili, zatímco ta třetí těsně před přestávkou z volného přímého kopu orazítkovala pravou spojnici tyče a břevna a z dorážky se prosadil Axel Witsel. Skóre po prvním poločase. Mordovija Saransk 0 Zenit Petrohrad 1.
    Pokud umíte rusky, zde jsou statistiky po prvním poločase.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:34.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Fotbalisté Saransku právě rozehráli druhý poločas, do kterého vstupují s jednobrankovým mankem poté, co se těsně před přestávkou prosadil z dorážky Axel Witsel.
     
    47
    Jevgenij Lucenko po nádherné kolmé přihrávce svého spoluhráče na levém křídle pláchl Javimu Garcíovi, který ho nechal proniknout do šestnáctky, a domácí útočník se snažil poté přízemní technickou střelou zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže Jurij Lodygin vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
    47. Jevgenij Lucenko mohl krátce po přestávce rychle vyrovnat.
     
    48
    Nechybělo mnoho a Saransk mohl krátce po přestávce vyrovnat a oplatit Zenitu Petrohrad nepříjemnou ránu ze závěru prvního poločasu.
     
    49
    Saransk velká šance zkraje druhého poločasu nakopla a na bránu hostujícího Zenitu Petrohrad se valí jeden útok za druhým.
     
    50
    Fotbalisté domácího celku nyní trochu uspěchali, když zpoza šestnáctky napřáhli v nepřipravené pozici k prudké střele, která zamířila vysoko nad.
     
    51
    Ruslan Muchametšin se po rozehrání standardní situace z pravého křídla dostal na vzdálenější levé tyči k hlavičce, jenže jeho následné zakončení bylo zbytečné, protože mu byl předtím odpískán faul.
     
    52
    Saransk se po přestávce prezentuje velmi sympatickým dojmem, nyní ovšem Anton Bober zezadu přišlápl patu Axelovi Witselovi se Zenit Petrohrad se po delší odmlce může vydat směrem vpřed.
     
    53
    Thomas Phibel zatáhl v pokutovém území svého protihráče za dres, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího a Hulk může ze značky pokutového kopu poslat Zenit do dvoubrankového vedení!
    53. Thomas Phibel fauloval v šestnáctce a výsledkem byla penalta.
     
    54
    Brankář Nukri Revišvili nechce nechat Hulka snadno zakončit a rozjel psychologickou hru, když nasimuloval zdravotní problém a došlo k jeho krátkému ošetření.
     
    54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    HULK zachoval klidnou hlavu a z penalty posílá chladnokrevně Zenit Petrohrad do dvoubrankového vedení!! Hulk potvrdil svou kvalitu a přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči. Nukri Revišvili si vybral opačnou stranu a plachtil vzduchem zbytečně.
    54. HULK - 0:2
     
    55
    Saransk dostal pořádnou facku, před pár okamžiky totiž mohl vyrovnat a nadechoval se k obrovskému tlaku, jenže nyní inkasuje a troufám si tvrdit, že druhý gól ho poslal do kolen.
     
    56
    Uvidíme, třeba se pletu a Saransk předvede senzační comeback, že bych na to ale sázel, to opravdu ne.
     
    57
    Hra je po druhém gólu Zenitu hodně neurovnaná a na obou stranách je vidět hodně nepřesností, územní převahu si ovšem začínají vytvářet hráči trenéra Andreho Villase-Boase.
     
    58
    Zenit se snaží najít cestu k pokutovému území domácího celku středem hřiště, tam ovšem pšenka nekvete, spíše ostré trny růží.
     
    59
    Maurício byl faulován na levém křídle u postranní čáry a poté sám rozehrál standardní situaci, jenže jeho centr na přední tyči našel pouze jednoho z hráčů Zenitu.
     
    60
    Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Vladimir Rykov, přichází Pavel Ignatovič.
     
    61
    Po necelé hodině hry přichází na straně domácího týmu k první taktické změně. Obránce Vladimira Rykova nahradil útočník Pavel Ignatovič a vypadá to, že Saransk bude hrát ve zbytku utkání na tři obránce.
     
    62
    Je to zcela logický tah. Saransk nemá co ztratit, na druhou stranu ale i skóre může po závěrečném kole sehrát obrovskou roli.
     
    62
    Hulk na pravé straně šestnáctky doběhl prudký míč a poté ho poslal před bránu, kde se snažil ke střele dostat Arťom Dzjuba, na hranici malého pokutového území se k ní ale těsně nedostal.
     
    63
    Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Nukri Revišvili, přichází Ilie Cebanu.
     
    64
    Vypadá to, že jsem brankářovi Nukrimu Revišvilimu hodně křivdil, kvůli zranění ho totiž před pár okamžiky nahradil Ilie Cebanu.
     
    65
    Alexandr Kokorin se dostal na levé straně šestnáctky po pěkné zasekávačce ke střele, jeho přízemní rána ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ilie Cebanu.
     
    66
    Na opačné straně se ve stejném prostoru dostal k hlavičce po centru z pravé strany střídající Pavel Ignatovič, ten byl ale ve velké tísni a jeho pokus byl zablokován.
     
    67
    Hulk se hodně rozčiluje a máchá rukama poté, co mu byl uprostřed hřiště odpískán faul.
     
    68
    Před bránu Zenitu nyní létá ze stran jeden nebezpečný centr za druhým, hosté je ovšem zatím zvládají odvracet, a když už se Saransk dostane do zakončení, tak je jeho střela zablokována.
     
    69
    Zenit Petrohrad vybojoval uprostřed útočné poloviny standardní situaci, jenže následný centr se hostům vůbec nepovedl a Axel Witsel se snažil v blízkosti rohového praporku dostihnout míč marně.
     
    69
    Igor Smolnikov se řítil sám na bránu a po obstřelení domácího brankáře byl faulován! Hlavní rozhodčí počkal, zda jeho zakončení neskončí gólem, a když viděl, že míč míří mimo, tak po zákroku střídajícího Ilieho Cebany nařídil pokutový kop.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Milan Perendija (FK Mordovija Saransk).
     
    70
    Žlutou kartu dostává Ilie Cebanu (FK Mordovija Saransk).
     
    71
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    HULK opět penaltu bezpečně proměnil a Zenit Petrohrad už vede na hřišti Saransku 3:0! Hulk si tentokrát vybral opačnou stranu brány a přízemní střelou zamířil přesně k pravé tyči.
    71. HULK - 0:3
     
    72
    První penalta Saranskem hodně otřásla a troufám si tvrdit, že ta druhá už je jen hřebíčkem do jeho pomyslné rakve.
     
    73
    Na druhou stranu je potřeba říci, že Saransk mohl v dnešním utkání pouze překvapit, což se zatím neděje.
     
    74
    Domácí to nebalí a sympaticky se snaží vstřelit gól. Po nebezpečném přízemním centru z pravého křídla se jim to málem podařilo, jenže Jevgenij Lucenko se na vzdálenější levé tyči do zakončení těsně nedostal.
     
    75
    Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes pět minut a vypadá to, že dva pokutové kopy po přestávce vydláždily Zenitu Petrohrad snadnou cestu za vítězstvím.
     
    76
    Zenit napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné přízemní střele, Ilie Cebanu byl ovšem u své pravé tyče včas a skvělým zákrokem pokus hostů vyrazil na rohový kop!
     
    77
    Hosté se vzápětí k ničemu nedostali, stejně jako hráči Saransku, kteří z pravého křídla posílali do pokutového území Zenitu už po několikáté nebezpečný centr, domácí se ovšem vzápětí opět do zakončení nedostali.
     
    78
    Hulk vybojoval na levé straně šestnáctky rohový kop, který si vzápětí sám doběhl rozehrát, jeho následný centr ale na přední tyči domácí hráči odhlavičkovali do bezpečí.
     
    79
    Igor Smolnikov podstoupil u postranní čáry tvrdý hlavičkový souboj s Aslanem Dudijevem, který vedle levého obočí utrpěl tržnou ránu a musí být ošetřován.
     
    80
    Aslan Dudijev už je za postranní čárou, kde mu jeden z lékařů obmotává hlavu obvazem.
     
    81
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Artur Jusupov, přichází Maxim Palijenko.
     
    82
    Do konce utkání zbývá necelých devět minut a Zenit Petrohrad už se nechá o dnešní vítězství horko těžko připravit. To by hosté museli předvést totální kolaps, aby domácí vyrovnali.
     
    83
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Alexandr Kokorin, přichází Pavel Dolgov.
     
    84
    Domácí posílali do šestnáctky dobrou kolmou přihrávku, před jedním z hráčů Zenitu ale míč sebral Ilie Cebanu, který včas a správně vyběhl ze své brány.
     
    84
    Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Oleg Vlasov, přichází Jevgenij Šipicin.
     
    85
    Pro nezaujatého fanouška je určitě škoda, že se Saransku krátce po přestávce nepodařilo vyrovnat, kdyby Jevgenij Lucenko svou velkou šanci proměnil, mohl zbytek utkání vypadat jinak.
     
    86
    Bude to sice znít jako otřepaná fráze, ve fotbale a životě se ale na nějaké kdyby nehraje.
     
    87
    Zenit měl v prvním poločase problém prolomit domácí obranu, ta se ovšem po přestávce sesypala. A to hlavně po taktické stránce. Troufám si tvrdit, že dva fauly, ke kterým došlo v pokutovém území, byly naprosto zbytečné.
     
    88
    Oba týmy se v rychlém sledu dostaly k nebezpečnému centru ze strany, obě dvě obrany si ovšem počínaly obezřetně.
     
    89
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Maurício, přichází Andrej Ivanov.
     
    90
    Běží poslední minuta utkání a následné nastavení už bude pouhou formalitou. Odhaduji to na tři minuty. Uvidíme.
     
    90+1
    Mýlit se je lidské. Nad rámec utkání nakonec byly nastaveny minuty dvě.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Jevgenij Lucenko po přestávce mohl vyrovnat, jenže svou obrovskou šanci nevyužil a vzápětí přišel trest v podobě dvou pokutových kopů, které bezpečně proměnil Hulk. Hostující kapitán nejprve překonal Nukriho Revišviliho a poté i střídajícího Ilieho Cebanu. Zenit se po dnešní výhře dostal na druhé místo a stále bojuje o titul, na první CSKA ovšem ztrácí dvě kola před koncem čtyři body. Saransk má jiné starosti a v posledních dvou kolech se porve o záchranu. Konečný výsledek. Mordovija Saransk 0 Zenit Petrohrad 3. (20:25:16)
    Střelec úvodního a vítězného gólu Zenitu Petrohrad Axel Witsel.

    Tomáš Reiner

    Branky: 45. Witsel (Hulk), 54. Hulk (pen.), 71. Hulk (pen.)

    Karty:   70. Perendija (SNK), 70. Cebanu (SNK) – 33. Maurício (PET)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 2:4. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:17.
    FK Mordovija Saransk: Revišvili (63. Cebanu) – Tiškin, Rykov (60. P. Ignatovič), Perendija, Gapon – Dudijev, Phibel – Vlasov (84. Šipicin), Bober, Ruslan Muchametšin – Lucenko.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Šitov, M. Kobachidze, P. Ignatovič, Šipicin, Navletov, Ivanov.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Bogajev, Jusupov (81. Palijenko) – Witsel, Javi García, Maurício (89. Ivanov) – Kokorin (83. Dolgov), Dzjuba, Hulk.
    Náhradníci: M. Keržakov, Rudakov – Šatov, Ivanov, Palijenko, Lombaerts, Dolgov.

    Rozhodčí: Alexej Eskov. Asistenti: A. Stipidi, A. Bolotěnkov
    bahis siteleri