Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna Capitals – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
konec
Stavanger Oilers
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HK Nitra
Čtvrtek 18.08.2016, 19:00 • DNB Arena, Stavanger • Hokejová Liga mistrů • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Michal Valent míří na střídačku, hosté zkusí vyrovnat se šesti hráči v poli!
     
    55:51
    A mohlo být hotovo! Před brankou se v obrovské šanci zničehonic zjevil Peter Lorentzen, a to zcela osamocený. K velkému štěstí hokejistů Nitry ale zamířil do tyče Valentovy brány!
     
    55:00
    Nitra se držela v útočném pásmu, ovšem ne a ne se dostat ke střele. Navíc nyní o přesilovou hru přichází, Mitch Versteeg (NIT) totiž držel protihráče, který se snažil vyrazit do protiútoku v oslabení.
     
    54:19
    Tohle je dobrá šance pro slovenský tým. Christian Dahl-Andersen (STV) totiž fauloval Marka Slováka a dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    52:20
    Nadějná kombinace slovenského týmu! O střelu z levého křídla se postaral Tibor Kutálek, jenomže v hostujícím sektoru to pouze zahučelo. Kutálek totiž svatyni Henrika Holma o píď minul.
     
    44:17
    Matúš Rais (NIT) za faul na zakončujícího Dana Kissela dostává dvě minuty za vysokou hůl. Stavanger bude hrát proti třem!
     
    43:04
    Olejáři se probojovali do útočného pásma, kde po pár přihrávkách z levé strany zakončoval Soares. Během toho se ale faulem provinil Samuel Chalupa (NIT) – dvě minuty za sekání.
     
    28:17
    Domácí si zahrají další přesilovou hru. Podražením se totiž provinil Henrich Ručkay (NIT).
     
    27:14
    Stavanger se pustil do zajímavé šance, jelikož se mu naskytlo přečíslení tři na dva. K zakončení se odhodlal Dan Kissel, branku Michala Valenta ale z nadějné pozice minul!
     
    21:59
    Henrich Ručkay se po střele z levé strany snažil dostat k dorážce před odkrytou brankou, jenomže jeho spoluhráč Tibor Kutálek mu tuto obrovskou šanci sebral. Velká smůla pro Nitru!
     
    20:25
    No a tenhle icing je mohl mrzet ještě více! Před branku si totiž parádně najel Tommy Kristiansen, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti ale bylo nepřesné.
    15:34 Kristian FORSBERG - 2:1
     
    15:34
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a Oilers podruhé v utkání vedou! Kapitán KRISTIAN FORSBERG, nosící dres Cramo Top Scorer, obdržel parádní pas od Dana Kissela před branku, kde zůstal zcela nepokrytý. Tato chyba obrany slovenského celku byla potrestána a Stavanger upravuje stav zápasu na 2:1! Asistence: Dan Kissel a Christian Dahl-Andersen.
     
    15:20
    První přesilová hra čeká norský celek. Hákováním před brankou Michala Valenta se provinil Tibor Kutálek (NIT).
     
    08:49
    Velkou chybu obránce Scotta Macaulaye mohl potrestat Lukáš Paukovček, který zachytil jeho rozehrávku a šel do brejku. Naštěstí pro domácí celek si nezpracoval puk zrovna ideálně, tudíž Holm dokázal zasáhnout bez problémů!
     
    06:18
    Po komerční přestávce uvidíme první přesilovou hru. Tommy Kristiansen (STV) dostává dvě trestné minuty za hrubost.
    05:34 Judd BLACKWATER - 1:1
     
    05:34
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slovenský tým však našel bleskovou odpověď a okamžitě vyrovnává! Střela Versteega z pravé strany se sice ještě neujala, kotouč se ale odrazil od zadního mantinelu před bránu, kde stál pohotový JUDD BLACKWATER. No a kanadský forvard již neměl s dorážkou potíže, je to 1:1! Asistence: Mitch Versteeg a Marek Slovák.
    05:16 Svein Petter FALK-LARSSEN - 1:0
     
    05:16
    Stavanger právě vstřelil branku!
    A máme tu úvodní branku zápasu, norský šampion jde po zásluze do vedení 1:0! Po dalším zámku v útočném pásmu dokázal střelou z mezikruží Michala Valenta překonat SVEIN PETTER FALK-LARSSEN. Oilers otevřeli skóre utkání. Asistence: Tim Kunes.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 6. Falk-Larssen (Kunes), 16. Forsberg (Kissel, Dahl-Andersen) – 6. Blackwater (Versteeg, Slovák)


    Stavanger Oilers: Holm (Smith) – Kunes, Solberg (A), Svem (A), Humphries, Rokseth, Macaulay, Mostue, Bjørnevoll – Kristiansen, Soares, Salsten – Søberg, Forsberg (C), Hoff – Kissel, van Guilder, Dahl-Andersen – Lorentzen, Falk-Larssen, Medhus. Trenér: Pål Kristian Guldbrandsen.
    HK Nitra: Valent (Foltán) – Ordzovenský, Versteeg, Mezei (C), Rais, Kuzma, König – Slovák (A), Laliberté, Blackwater – Kutálek, Ručkay, Krištof – Paukovček, Štefanka (A), Macík – Chalupa, Bajtek, Piačka – Pupák, Bene. Trenér: Andrej Kmeč.

    Rozhodčí: Sewell (GBR), Solem – Pettersen, Braten (všichni NOR)
    bahis siteleri