Švédsko – Rusko 1:4 (kon.) | Česko – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Finsko
Pátek 26.08.2016, 19:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:07 LUOTO - 4:2
     
    50:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se také dostali ke slovu a odpovídají svou druhou brankou v utkání. Aaro Vidgren předložil kotouč na hranici brankoviště JOONOVI LUOTOVI, který jej dopravil za ležícího Vladaře. Asistence: Aaro Vidgren.
    47:15 LAKATOŠ - 4:1
     
    47:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velký důraz teď předvedli Češi u finské brány. Kotouč byl na hranici brankové čáry a hned několik hráčů o něj svádělo souboj. Byl to ale DOMINIK LAKATOŠ, který byl nejúspěšnější a navyšuje tak vedení českého národního týmu na 4:1. Asistence: Filip Hronek.
    38:26 KRENŽELOK - 3:1
     
    38:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý finský hráč zrovna vyjížděl z trestné lavice a ještě, než přijel pomoci svým spoluhráčům, byl už puk v síti. Finská obrana sice zblokovala několik střel, ovšem poté se do puku opřel FILIP SUCHÝ, který z hranice kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Krenželok, Radovan Pavlík.
    35:47 ANDĚL - 2:1
     
    35:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi dobře napadali a z toho pramenila tahle gólová akce. Finové už nevěděli co s pukem, tak jej namazali na hůl, ten posunul do pásma Dufkovi a ten našel dobře postaveného LUKÁŠE ANDĚLA, který, ač byl hákovaný, dokázal dopravit kotouč až do sítě. Asistence: Jan Dufek, Petr Kalina.
    20:38 RÄSÄNEN - 1:1
     
    20:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové hned z kraje třetiny udeřili. Po přihrávce Otty Kouvuly se trefil k pravé tyči AAPELI RÄSÄNEN a vyrovnává tak stav utákní. Asistence: Otto Koivula, Miro Heiskanen.
    16:51 KARAFIÁT - 1:0
     
    16:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce českého týmu! Po sérii přihrávek mezi Danielem Kurovským a Petrem Kodýtkem si druhý jmenovaný všiml najíždějícího JIŘÍHO KARAFIÁTA, který si sjel mezi kruhy, odkud nekompromisně zavěsil pod horní tyč finské brány. asistence: Petr Kodýtek, Daniel Kurovský.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 17. Karafiát (Kodýtek, Kurovský), 36. Anděl (Dufek, Kalina), 39. Suchý (Krenželok, Pavlík), 48. Lakatoš (Hronek) – 21. Räsänen (Koivula, Heiskanen), 51. Luoto (Vidgren)


    Česko: Vladař (Růžička) – Hrdinka, Adámek, Kalina, Weinhold, Doudera, Hronek, Krenželok – Vracovský, Pavlík, Kurovský – Lakatoš, Dvořák, Kodýtek – Karafiát, Koblížek, Suchý – Anděl, Dufek, Ďurač – Procházka

    Trenér: Jakub Petr

    Finsko: Ruusu (Kaarlehto) – Heiskanen, Ilomäki, Leskinen, Parikka, Rautanen, Niemeläinen, Vainio, Salo – Koivula, Heikkinen, Koppanen – Jääskä, Oksanen, Luoto – Niemelä, Väyrynen, Räsänen – Knuutinen, Juhola, Vidgren

    Trenér: Jukka Rautakorpi

    Rozhodčí: Pražák, Pešina – Špůr, Zíka
    bahis siteleri