Česko – Rusko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Rusko
Pátek 26.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    55:51
    Po několika českých zákrocích na hraně pravidel už nás rozhodčí posílá do čtyř, to bude klíčové oslabení. Natálie Mlýnková (CZE) pyká za hru tělem.
     
    51:18
    Světlana Bobrovová (RUS) zahákovala rozehrávající Alexandru Halounovou a už sedí.
     
    47:54
    Světlana Bobrovová (RUS) – 2 minuty za krosček.
     
    47:31
    No tak pozor, Češky jdou hrát 1:49 dvojnásobné přesilovky! Po tlačenici před brankou vylučuje sudí ruskou gólmanku Merkuševovou za hrubost. Trest za ni pochopitelně odsedí spoluhráčka
     
    47:20
    Druhý útok si vynutil další faul a další přesilovku. Darja Zuboková (RUS) si dvě minuty odpočine za držení protihráčky.
     
    41:25
    Náš soupeř je zatím méně disciplinovaným týmem, už by to konečně chtělo využít přesilovku! Alena Chaustovová (RUS) je vyloučena za podražení.
     
    32:40
    Oba celky poměrně slušně přijaly tvrdší hru, ale teď to bohužel končí dvěma minutami. Za hru tělem pyká Daniela Kolářová (CZE), čeká nás druhé oslabení.
     
    24:02
    Z pravé strany se ke gólmance dostávala Dýcková, ale byla zablokována. Rozhodčí možná mohla vylučovat už tehdy, ale nakonec poslala Darju Beloglazovovou (RUS) na trestnou až za následné dohrání.
     
    21:04
    Rusky byly kompletní jenom krátkou chvíli. Hra čtyři na čtyři bude pokračovat, Alina Garipovová (RUS) je vyloučena za hákování.
     
    19:39
    Vzápětí bohužel střídající hráčka naskočila za Mlýnkovou příliš brzy, a tak nám rozhodčí odpískaly hru v šesti. Trest odpyká právě naše pětadvacítka.
     
    19:00
    Je z toho alespoň druhá přesilovka českého týmu. Maria Alexandrovová (RUS) je vyloučena za hru tělem.
     
    05:15
    Dýcková s Machalovou uháněly dopředu, jenže přihrávka na druhou jmenovanou byla bohužel moc prudká. Nicméně česká aktivita vede k první přesilovce, za podražení je vyloučena Darja Zuboková (RUS).

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Machalová (Dýcková), 51. Karlecová (Tomasco) – 11. Starovojtovová (Kulaginová), 40. Dorofejevová (Starovojtovová), 57. Loburová (Zuboková, Širokovová)


    Česko: Jandová (Juřicová) – Cornová, Martinů, Kolářová, Škrdlová, Šmajdová, Jandušíková – Karlecová, Tomasco, Lerchová "C" – Vozdecká, Mlýnková, Hornická – Machalová, A. Halounová, Dýcková – Lorencová, Zrnová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Bobrovová, Garipovová, Chaustovová, Zuboková, Savoninová, Suzakovová, Gončarovová – Širokovová, Beloglazovová "C", Loburová – Alexandrovová, Starovojtovová, Dorofejevová – Čebotarová, Serovová, Kulaginová – Budanovová, Zubkovová. Trenér: Jevgenij Bobariko.

    Rozhodčí: Růžičková – Svoboda, Svobodová.
    bahis siteleri