Slavia – Plzeň 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Třinec – Brno 0:4 (kon.)
Teplice – Jihlava 4:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:4 (0:3)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 28.08.2016, 13:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního dne. Někdy příště se těším, na počtenou! (14:54:15)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    K zápasu šestého kola nastoupí Třinec až v pondělí 12. září na hřišti Českých Budějovic. Brno přivítá v neděli 11. září na domácí půdě Bohemians 1905.
     
    Třinec začal druhý poločas se třemi změnami a aktivně, ale Tobiášovu střelu brankář Veselý vytěsnil. Po osmi minutách druhé půle potopil Slezany ještě více čtvrtý gól Růska, jenž získal prostor ve vápně a trefil se přesně k tyči. Adamuška pak ještě v dobré šanci vychytal Ulbricha, Sokol střílel zleva těsně vedle. Za rozhodnutého stavu se utkání jen dohrávalo, Třinečtí se do žádné další příležitosti neprotlačili.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Sedláček se únikem po levé straně a několika krátkými přihrávkami dostal až do zakončení, ale Adamušku neprostřelil.
     
    89
    Avdić vytáhl balon po levé straně, ale nevšiml si nabíhajícího Michala Stříže a místo přihrávky na něj zakopl balon daleko do autu. Tohle se bosenskému obránci vůbec nepovedlo.
     
    88
    Průnikovou přihrávku na Růska zastavil až na poslední chvíli Reintam a ve skluzu odehrál míč na roh. Ten bude rozehrávat O. Vintr.
     
    87
    Krištof pronikl po pravém křídle, ale při centru už mu míč utekl za čáru. Adamuška proto rozehrává výkopem z malého vápna.
     
    86
    Avdić fauloval před šestnáctkou Růska, ale Brno pokračovalo ve výhodě v přečíslení. Jenže O. Vintr nenašel cestu přes Bujoka a následně sám fauloval.
     
    85
    Samiec se protáhl mezi třemi hráči Brna a vykoledoval si faul. Třinec hraje v závěrečných minutách aktivně a chce vstřelit alespoň čestný gól.
     
    83
    Jovanović si po Reintamově nákopu v pohodě poradil s Latochovu, až Krištof později na polovině hřiště jednoho z domácích fauloval.
     
    82
    Na Tobiášův centr ze standardní situace na levé straně si naběhl Michal Stříž, ale nedokázal v těžké pozici zakončit. Pouze odrazil míč do autu.
     
    81
    Pieter pronikl okolo Koláčného, ale následný centr Samiece byl zablokován. Po centru Bujoka zase na zadní tyči netrefil míč při pokusu o střelu Michal Stříž.
     
    80
    Prudká rána O. Vintra proskákala mimo branku. Na útočné polovině Třince zabojoval Latocha v souboji se Sedlákem a získal vhazování.
     
    79
    Mikk Reintam (TRI) uviděl žlutou kartu za skluz pod nohy Sokola. Přímý kop z levé strany hřiště se chystá rozehrát O. Vintr.
     
    78
    Jovanović si v osobním souboji s Latochou na polovině hřiště pomohl rukama. Třinec rozehrál špatně a odevzdal míč Zbrojovce.
     
    77
    O. Vintr si nezpracoval Růskovu přihrávku dobře, ale nadále zůstal u balonu. To po útočném faulu už neplatí, rozehrává Bujok.
     
    76
    Latocha vybojoval míč uprostřed hřiště, ale Králíček pokazil útočnou akci nepřesnou přihrávkou. Brňané kombinují na středu hřiště.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 11. Přichystal, 21. O. Vintr, 45+1. Avdić (vla.), 53. Růsek

    Karty:   50. Samiec (TRI), 79. Reintam (TRI) – 39. Krejčí (BNO)


    FK Třinec: Adamuška – Bujok, Avdić, Reintam, Michal Stříž – Pustka (46. Latocha), Samiec (C), Tobiáš – Puczok (46. Králíček), Melecký (46. Pieter) – Lasota. Trenér: Lubomír Adler.
    Náhradníci: Bocek – Lanc, Králíček, Latocha, Pieter, Pleva, Marcel Stříž.

    FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedlák (C), Zukal, Jovanović, Šustr (72. Sokol) – Krejčí (68. Krištof) – Přichystal (75. Sedláček), Koláčný, Kučera (59. Ulbrich), O. Vintr – Růsek. Trenér: Vladimír Michal.
    Náhradníci: Záleský – Krištof, Sedláček, Ulbrich, Sokol.

    Rozhodčí: Radek Dubravský – Tomáš Batík, Adam Horák

    Diváci: 49
    thejrc.org