Nymburk – Kolín 3:7 (kon.) | Osvětim – Nový Jičín 4:3 (1:0 po s.n.) | Kopřivnice – Poruba 2011 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 3:10 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 4:1 (kon.)
Klatovy – Písek 3:2 (kon.) | Jindř. Hradec – David Servis 3:12 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
8:1 (1:0, 4:1, 3:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Úterý 06.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle je exhibice v podání domácích. Opět nedáš dostaneš. DAVID JANÁS v útočném pásmu nic nevymýšlel a umístěnou střelou překonal Šoustala a vsítil již svůj čtvrtý gól v tomhle utkání. Asistence: Daniel Vaněk, Radek Znáňal.
     
    52:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tu další gól domácích. PETR JURČA se dostal do samostatného úniku. Jeho první pokus sice netrefil branku, ale po odrazu puku od zadního mantinelu neměl problém poslat puk do sítě. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    52:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Nedáš dostaneš. Tak se dá charakterizovat tenhle gól. Po vyložené šanci Nováčka se do šance na druhé straně dostal DAVID JANÁS a dovršuje hattrick. Asistence: Jakub Kadlec.
     
    36:37
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Moravské Budějovice se usadily před Halodou. Po velkém tlaku v brankovišti se puku zmocnil LUKÁŠ HAVEL a neměl problém překonat ležícího Halodu. Asistence: Lukáš Nováček.
     
    34:28
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Charvát s Hložánkem odvedli skvělou práci v rohu kluziště. Charvát po vybojování puku nabídl skvělou přihrávku před branku DAVIDU JANÁSOVI, který z první překonal Šoustala. Asistence: Matěj Charvát, Erik Hložánek.
     
    30:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči rozjeli skvělou akci před Dudáčkem. Na konci téhle akci stál na pravé straně osamocený DAVID JANÁS a přesnou střelou k levé tyči překonal Dudáčka. Asistence: Petr Peš, Petr Pokorný.
     
    26:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Moravské Budějovice měli sice momentálně více ze hry, ale byli to Drtiči kdo se dokázal brankově prosadit. Sérii přihrávek zakončil přesnou střelou PETR PEŠ. Asistence: Daniel Vaněk, Petr Jurča.
     
    24:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pokorný nahazoval puk od modré čáry. Před Dudáčkem si jej vzal Janás, předložil puk RADKU ZHÁŇALOVI, který dopravil puk do odkryté klece. Asistence: David Janás, Daniela Vaněk.
     
    01:13
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle je dobrý začátek pro Hodonín. Z první šance se jim hned podařilo vstřelit gól. Hovsepyan nahazoval puk na dudáčka, který měl zakrytý výhled a kotouč vyrazil před sebe, kde si jej na šel RICHARD GARČIC a vsítil branku. Asistence: Norair Hovsepyan.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 2. Garčic (Hovsepyan), 25. Zháňal (Janás, Vaněk), 27. Peš (Vaněk, Jurča), 31. Janás (Peš, Pokorný), 35. Janás (Charvát, Hložánek), 53. Janás (Kadlec), 53. Jurča (Kadlec), 57. Janás (Vaněk, Zháňal) – 37. Havel (Nováček)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda (Kukin) – Miklík, Haloda M., Polesný, Garčic, Loginovsky, Pokorný ,Talán, Ling – Jurča, Peš, Kadlec, Kuba, Charvát, Hložánek, Vaněk, Zháňal, Venclík, Kučera, Janás – Hovsepyan.
    Trenér: Stanislav Beťko

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Dudáček (Šoustal) – Šťáva, Švanda, Sobotka, Kliment, Kovář, Polívka, Pelikán, Nováček, Mikeš, Havel, Rytnauer, Krutiš, Horký, Matějka, Kuřítko, Hačecký.
    Trenér: Augustin Žák

    Rozhodčí: Melich – Lidák, Olšar
    bahis siteleri