Nitra – Stavanger 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Junosť Minsk 3:2 (kon.) | Mnichov – Fribourg 3:1 (kon.)
Lørenskog – Liberec 1:2 (kon.) | Ingolstadt – Rauma 1:6 (kon.) | Rouen – Davos 2:3 (po pr.)
Zug – Esbjerg 3:2 (2:0 po s.n.) | Bern – Linz 5:0 (kon.)
konec
Lørenskog IK
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 06.09.2016, 19:00Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už úplně vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:21:55)
     
    Je dobojováno. Liberečtí Bílí Tygři nakonec své těsné vedení uhájili až do samotného konce a radují se tak nejen z dnešní výhry, ale také z postupu do vyřazovací části hokejové Ligy mistrů. Nezbývá, než pogratulovat českému zástupci za skvělou reprezentaci naší země, ale také se sklonit před bojovným výkonem Lørenskogu, který od vyrovnání nebyl daleko.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Lørenskog se uhnízdil v pásmu Liberce a na Lašáka mířilo několik střel. Nakonec ale dokázal všem velmi dobře čelit a už neinkasoval. Zápas tak spěje do svého konce.
     
    59:18
    Branka domácích je prázdná, Lørenskog to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:02
    Oddechový čas si bere domácí celek.
     
    58:45
    V pásmu domácího celku nyní Liberečtí zakombinovali, ale poté co se ke střele dostal Vladimír Svačina, domácí zaveleli ubránit dnešního snajpra hostů. Ten tak znovu na třetí svůj gól v dnešním utkání nedosáhl.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:12
    Radim Šimek číhal u pravého kruhu a čekal na přihrávku, jenže u zadního mantinelu prohrál souboj o kotouč Dominik Lakatoš a domácí tak budou spěchat do dalšího útoku.
     
    56:29
    Ve středním pásmu u mantinelu vyhráli souboj o puk Bílí Tygři a okamžitě s ním spěchali do útočného pásma. Tam však o kotouč přišli a obrana domácích ho zaváží na opačnou stranu.
     
    56:01
    Slibně se rozvíjející akci Lørenskogu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje znovu před Jakaitise. Vhazování za malý okamžik proběhne po jeho levé ruce.
     
    55:26
    Přechod do útočného pásma se domácím nedaří i za přispění skvěle fungující obrany hostů, která pracuje už ve středním pásmu. Nyní se bude vhazovat před Jakaitisem po tom, co se domácí dopustili zakázaného uvolnění.
     
    54:31
    Lørenskog je v plném počtu a má něco málo přes pět minut na to, aby srovnal s Libercem krok. Jedině tak si může vypracovat šanci na to, aby vykřesal jiskru naděje na šanci postupu dál.
     
    54:05
    Tygři jsou uhnízdění znovu v pásmu domácího celku, ale na Jakaitise zatím nemířila žádná střela, domácí tak zatím své oslabení hrají znovu velmi dobře.
     
    52:56
    Šimek napřáhl od modré čáry, ale střela se mu nepovedla. Jenže k odraženému kotouči se dostal Petr Jelínek a snažil se ho dostat do domácí sítě, ale ani on nebyl úspěšný.
     
    52:31
    Liberečtí hokejisté si zahrají další přesilovou hru. Za podražení už sedí na trestné lavici Messa.
     
    52:05
    Liberečtí brání svůj hubený náskok a snaží se nepustit domácí celek do zakončení. To se hostům zatím daří, ale měli by ještě přidat další branku, pokud pomýšlejí na jistotu postupu. Domácí jsou ale houževnatí a rozhodně ještě neřekli své poslední slovo.
     
    51:11
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    50:29
    Dalekonosnou střelu ještě ze středního pásma vyslal Dokken, jenže na Lašáka nevyzrál. Ten se zaskočit nenechal a v pohodě kotouč chytá do své lapačky. Raději však přerušil hru.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 47. Thoresen (Løvlie) – 15. Svačina (Šimek, Bulíř), 38. Svačina (Mikyska)


    Lørenskog IK: Jakaitis (Nylen) – Espeland, Frøshaug, Messa, Ulriksen, Strøm, Ponomarenko, Hellerød – Dahlstrøm, Larsson, Sixsmith – Sundelius, Dokken, Krog – Thoresen, Henriksen, Løvlie – Vaakanainen, Johansen S., Johansen S. O.
    Trenér: Kenneth Larsen

    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Will) – Ševc, Šimek, Derner, Mojžíš, Vitásek, Jánošík, Plutnar – Bartovič, Lakatoš, Jelínek – Radivojevič, Bulíř, Svačina – Stránský, Bližňák, Špaček – Vantuch, Mikyska, Hrníčko – Ordoš
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Edqvist (SWE), Halm (NOR) – Bakli, Dahl (oba NOR)
    bahis siteleri