Tým Severní Ameriky – Česko 2:3 (kon.) | Švédsko – Tým Evropy 2:6 (kon.) | Kanada – Rusko 3:2 (po pr.)
konec
Švédsko
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
Tým Evropy
Čtvrtek 15.09.2016, 01:15 • Verizon Center, Washington, D. C. (kapacita 18506 míst) • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Anže KOPITAR - 2:6
     
    59:28
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Je rozhodnuto! ANŽE KOPITAR vyvezl kotouč z obranného pásma, pečlivě si připravil kotouč na střelu a ještě zpoza červené čáry trefuje prázdnou švédskou branku! Asistence: Tomáš Tatar a Andrej Sekera.
    55:09 Patric HÖRNQVIST - 2:5
     
    55:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po skončení přesilové hry se Švédi přeci jen prosazují! Filip Forsberg vytáhl puk z rohu, Victor Hedman napřáhl k tvrdě ráně od levého hrazení a puk dokázal za Halákova záda usměrnit před brankou tečující PATRIC HÖRNQVIST! Asistence: Victor Hedman a Filip Forsberg.
    46:47 Leon DRAISAITL - 1:5
     
    46:47
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Destrukce švédské obrany pokračuje dále! Roman Josi vyřešil přečíslení tří na dva přihrávkou na střed hřiště, kde si LEON DRAISAITL připravil puk na bekhendovou střelu, kterou dokázal prostřelit Lundqvista mezi betony. Německý hráč tak dokončuje hattrick! Asistence: Roman Josi a Dennis Seidenberg.
    45:01 Thomas VANEK - 1:4
     
    45:01
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Evropský tým se opět přibližuje vítězství v dnešním zápase! Anton Stralman si vzal na svá bedra až moc, při vyvážení puku z vlastního pásma o kotouč přišel a THOMAS VANEK si se svým samostatným únikem poradil s bravurou! Asistence: Mats Zuccarello.
    37:07 Daniel SEDIN - 1:3
     
    37:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi přesilovou hru rychle využívají! Po vyhraném vhazování se ke kotouči na levém kruhu dostal Erik Karlsson, po chvilce váhání nakonec střílenou přihrávkou našel před brankou DANIELA SEDINA, který dokázal poprvé v zápase prostřelit Haláka! Asistence: Erik Karlsson a Oliver Ekman-Larsson.
    34:31 Leon DRAISAITL - 0:3
     
    34:31
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Překvapení pokračuje i nadále! Nino Niederreiter vyslal dopředu LEONA DRAISAITLA, který si na pravé straně ve velké rychlosti obhodil Ekholma a poté na dlouhou hokejku dokázal poslat puk nad Lundqvistovo rameno přesně pod víko branky! Asistence: Nino Niederreiter a Dennis Seidenberg.
    22:48 Tomáš TATAR - 0:2
     
    22:48
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Evropský tým nakonec přesilovou hru využívá! TOMÁŠ TATAR dostal přihrávku na levou stranu od Mariána Gáboríka a přesnou střelou možná trochu překvapil Henrika Lundqvista! Asistence: Marián Gáborík a Mark Streit.
    08:53 Leon DRAISAITL - 0:1
     
    08:53
    Tým Evropy právě vstřelil gól!
    Evropský výběr se překvapivě ujímá vedení! LEON DRAISAITL nejdříve vystihl švédskou rozehrávku, jeho první pokus ještě dokázal Lundqvist vyrazit, na následnou teč Chárovy střely už ale ani Král z New Yorku neměl! Asistence: Nino Niederreiter a Zdeno Chára.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 38. D. Sedin (Karlsson, Ekman-Larsson), 56. Hörnqvist (Hedman, Forsberg) – 9. Draisaitl (Niederreiter, Chára), 23. Tatar (Gáborík, Streit), 35. Draisaitl (Niederreiter, Seidenberg), 46. Vanek (Zuccarello), 47. Draisaitl (Josi, Seidenberg), 60. Kopitar (Tatar, Sekera)


    Švédsko: Lundqvist (od 48. Markström) – Hedman, Stralman, Ekholm, Karlsson (A), Ekman-Larsson, Hjalmarsson – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Forsberg, Bäckström, Hörnqvist – Hagelin, Backlund, Silfverberg – Berglund, Söderberg, Landeskog. Trenér: Rikard Grönborg.
    Tým Evropy: Halák (Grubauer) – Josi, Seidenberg, Sekera, Chára (A), Sbisa, Streit (A) – Tatar, Kopitar (C), Zuccarello – Boedker, Nielsen, Hossa – Gáborík, Draisaitl, Niederreiter – Vanek, Bellemare, Hansen. Trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Sutherland, Lee – Racicot, Murphy

    Diváci: 13523
    bahis siteleri