Genk – Anderlecht 0:2 (kon.) | Lokeren – Standard 0:1 (kon.) | Oostende – Gent 1:0 (kon.)
konec
KV Oostende
1:0 (0:0)
KAA Gent
Neděle 18.09.2016, 20:00 • Versluys Arena, Oostende • Belgická liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:57:00)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:6.
     
    Je dobojováno! Oostende si připisuje důležité tři body v souboji se silným Gentem! V prvním poločase hrál hodně bojovný, ale férový fotbal! Oba týmy si vytvořily jednu velkou šanci. Gent mohl jít do vedení, ale N´Dongala hlavou minul! Na druhé straně vychytal Musonu vynikající Rinne! Ve druhé půli se dlouho čekalo na šanci! Rozhodující moment přišel v 65. minutě, kdy se prosadil Cyriac! Gent už se poté nedostal do velké možnost a domácí celek si pohlídal nejtěsnější možné vítězství!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Musona, přichází Godeau.
     
    90+3
    Ale udeřit mohlo na druhé straně! Z hranice pokutového území se do míče opřel Siani, jehož ránu vyrazil Rinne pouze před sebe, ale nikdo v červeném se nedostal k dorážce!
     
    90+2
    Domácí obránci vybojovali míč před pokutovým územím a okamžitě jej nakopli na druhou stranu hrací plochy. Gentu zbývá čas na jediný útok.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    V poslední minutě řádné hrací doby se do rychlého protiútoku řítil Siani. S domácím fotbalistou se na poslední chvíli vrátil obránce Gershon, který před ním uzmul míč.
     
    88
    Domácí fandové si ze závěru dnešního střetnutí udělali velkou párty! Fanoušci na tribunách hlasitě zpívají a poskakují! Domácím se musí hrát opravdu skvěle!
     
    87
    Gent zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl do klubka hlavičkářů, kde si jej ve vzduchu našel domácí obránce.
     
    86
    Oostende zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se od jednoho z obránců odrazil na malé vápno, kde se po míči natahoval Siani, ale na dlouhou nohu jej pouze prodloužil k Rinnemu.
     
    85
    Musona spěchal do otevřené obrany Gentu, do pokutového území mu nabíhal osamocený spoluhráč, ale smolař dnešního utkání centrem trefil jen clonícího obránce.
     
    84
    A když už se hosté probojují do pokutového území Oostende, narazí na připraveného Proto. Domácí brankář vyrazil z brankové čáry a došel si pro míč.
     
    83
    Oostende stále dokáže brzdit ofenzivní choutky hostujících fotbalistů. Domácí drží míč na polovině soupeře. Gent má obrovské problémy s přechodem do útoku.
     
    82
    Další žlutá karta na straně domácího celku! Hlavní rozhodčí tentokrát odměnil nedovolený zákrok střídajícího Vandendriesscheho.
     
    81
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází El Ghanassy, přichází Canesin.
     
    80
    Domácí stoper Tomašević zastavil nedovoleným zákrokem slibně se rozvíjející útok Gentu a za svůj faul vidí žlutou kartu!
     
    79
    Na druhou stranu pospíchal s míčem na kopačce aktivní Musona. Středopolař domácího celku se hnal do otevřené obrany Gentu, ale nakonec pokazil centr a odevzdal míč soupeři.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 65. Cyriac

    Karty:   56. Jonckheere (OOS), 80. Tomašević (OOS), 82. Vandendriessche (OOS)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:6.
    KV Oostende: Proto – Capon, Tomašević, Bossaerts, Milić – Jonckheere, Siani – Marušić, Musona, El Ghanassy – Cyriac
    Náhradníci: Antunes, Berrier, Ovono, Conté, Vandendriessche, Godeau, Canesin

    KAA Gent: Rinne – Nielsen, Gershon, Mitrović – Foket, Neto, Schoofs, Saief – N´Dongala, Coulibaly, Miličević
    Náhradníci: Davidzada, Kujović, van der Bruggen, Thoelen, Asare

    Rozhodčí: Smet – Walschap, Gilon
    bahis siteleri