Udinese – Chievo 1:2 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 3:0 (kon.) | Crotone – Palermo 1:1 (kon.)
Sassuolo – Janov 2:0 (kon.) | Turín – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:1 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Inter Milán
2:1 (0:0)
Juventus FC
Neděle 18.09.2016, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Šlágr čtvrtého kola italské ligy je u konce! Inter Milán porazil v domácím prostředí Juventus FC 2:1!

    Hned v první minutě šlágru 4. kola italské ligy měl velkou šanci Khedira, avšak německý záložník se do zakončení nedostal. Velmi blízko první brance tohoto utkání byl Icardi, avšak jeho krásná, technická střela lízla tyč a zamířila do zámezí! O pár minut později podobně vystřelil Pjanić, mířil těsně vedle.

    Inter vstoupil do druhého poločasu velmi aktivně, velkou šanci měl především Candreva. V 66. minutě se však prosadil Juventus, po krásné akci Sandra se trefil Stephan Lichtsteiner. O dvě minuty později však za domácí odpověděl Mauro Icardi! Obrat Interu dokonal v 78. minutě Ivan Perišić, který se prosadil po krásném centru od Icardiho. Inter si tak připisuje po vítězství nad úřadujícím mistrem cenné tři body!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:04:02)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:18.
    Inter dokázal otočit dnešní zápas hlavně díky výbornému výkonu Maura Icardiho

     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Handanovič váhal s rozehrávkou, a tak dostal od rozhodčího žlutou kartu!
     
    90+5
    Před pokutovým územím se dostal k odraženému míči Dybala, který chtěl pohotově vystřelit, nicméně mu střelu znepříjemnil Mário, a tak bude následovat odkop od domácí branky!
     
    90+4
    Stará dáma má poslední desítky vteřin na to, aby se pokusila o vyrovnání. Hostující celek momentálně obléhá vápno svého soupeře!
     
    90+3
    Juventus se usadil na útočné polovině, s míčem operoval Dybala, který chtěl poslat centr do pokutového území. Ten byl však příliš rychlý, a tak míč skončil v zámezí!
     
    90+2
    Hadanović i Khedira už jsou po ošetření a vypadá to, že by oba měli pokračovat ve hře!
     
    90+1
    Ve vápně se mohl dostat do zakončení Khedira, ke kterému se dostal odražený míč. Německý reprezentant šel do zakončení, avšak míč vyboxoval Handanović. Oba hráči se nepříjemně střetli a oba zůstávají ležet na trávníku!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    90. Červená karta po 2. žluté
     
    90
    Domácí tým bude dohrávat dnešníá zápas v oslabení, neboť Alexe Sandra, který postupoval do protiútoku zastavil nedovoleným zákrokem Banega, který už jednu žlutou kartu měl!
     
    89
    Candreva se ocitl na levé straně v obležení dvou protihráčů, i tak dokázal poslat přihrávku na Perišiće. Chorvatský záložník však po souboji s Sandrem o míč přišel!
     
    88
    Juventus postupoval do zajímavého protiútoku, který táhl po levé straně Dybala. Jeho následná přihrávka měla najít Higuaína, avšak před toho se dostal Miranda, který zvládl odehrát míč do zámezí.
     
    87
    Aktivní Perišić obdržel na levé straně přihrávku od Mela a postupoval vpřed. Následně vystřelil z hranice vápna, avšak jeho střelecký pokus dokázal zablokovat Bonucci!
     
    86
    Felipe Melo dostal míč na levou stranu, kde se sice nacházel pouze Bonucci, avšak dobře napadající hráči Interu dostali svého protihráče pod tlak. Italský reprezentant však složitou situaci zvládl!
     
    84
    Hostující celek mohl mířit do zajímavého protiútoku, avšak to zhatil na levé straně Alex Sandro, neboť brazilskému obránci utekl míč za postranní čáru!
     
    84
    Žlutou kartu dostává domácí Banega za ostrý zákrok v souboji s Lichtsteinerem.

    Jan Havlovic

    Branky: 68. Icardi (Banega), 78. Perišić (Icardi) – 66. Lichtsteiner (Sandro)

    Karty:   84. Banega (INM), 90+6. Handanovič (INM) – 19. Lichtsteiner (JUV), 29. Barzagli (JUV), 45+1. Asamoah (JUV)   90. Banega (INM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:18.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon (79. Miangue) – Mário, Medel (75. Melo) – Candreva, Banega, Éder (69. Perišić) – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Melo, Kondogbia, Palacio, Jovetić, Biabiany, Ranocchia, Gnoukouri, Perišić, Nagatomo, Eloge Koffi, Miangue.

    Juventus FC: Buffon (C) – Benatia (26. Barzagli), Bonucci, Chiellini (80. Pjaca) – Lichtsteiner, Asamoah, S. Khedira, Pjanić, Sandro – Mandžukić (74. Higuaín), Dybala.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Cuadrado, Higuaín, Hernanes, Barzagli, Lemina, Pjaca, Dani Alves, Rugani, Evra.
    ocianews.com