Pardubice – Ostrava 0:0 (kon.) | Třinec – Ústí n. L. 0:2 (kon.) | Táborsko – Znojmo 1:1 (kon.)
Prostějov – Vlašim 0:3 (kon.)
konec
FK Třinec
0:2 (0:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 24.09.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Krásné sobotní dopoledne, vítejte při sledování textového online přenosu z utkání z 8. kola Fotbalové národní ligy. Dvě předehrávky tohoto kola byly odehrány již v týdnu, sobota nabízí celkem čtyři duely a v neděli bude kolo dohráno dvěma zápasy. V tomto přenosu budeme podrobně sledovat utkání mezi týmy FK Fotbal Třinec a FK Ústí nad Labem.

    Ani jedno z mužstev neodstartovalo aktuální sezonu dobře. Třinec zatím jen jednou zvítězil, dvakrát remizoval a čtyřikrát prohrál, což jej v tabulce řadí jen těsně nad sestupové pásmo. Arma na tom není o moc lépe. Před Slezany má sice náskok dvou bodů, avšak z cizích hřišť vydolovala v dosavadním průběhu soutěže jen bod. Zápas dvou týmů, které se chtějí posunout blíže ke středu tabulky, začne v sobotu na stadionu Rudolfa Labaje v 10:15. Přenosem vás provede Ondřej Zoubek, hezkou zábavu!
     


    FK FOTBAL TŘINEC
    13. místo, 5 bodů, skóre 12:16


    V Třinci před startem nového ročníku vyměnili trenéra a letos nechtějí znovu svádět boje pouze o záchranu. Jenže mužstvo kouče Martina Zbončáka nezačalo aktuální ročník vůbec dobře. Po porážkách s Českými Budějovicemi a v Ostravě pouze remizovalo se Žižkovem. Ze hřiště Táborska si Slezané neodvezli ani bod, doma konečně uspěli s Vítkovicemi, ale nedokázali na vítězství navázat v zápase s Olomoucí. Před týdnem se Třinečtí představili ve Varnsdorfu, kde se jim tradičně nedaří. Tentokrát dlouho živili naději na výhru, nakonec se však museli spokojit s bodem za remízu 2:2.

    Poslední soutěžní utkání:

    7. kolo FNL, neděle 18. září, 17:00, Varnsdorf:
    FK Varnsdorf – FK Fotbal Třinec 2:2 (0:1)
    Branky: 64. a 86. Jakubov – 12. Zbrožek (vl.), 79. Ižvolt. Diváci: 555.

    Sestava Třince: Paleček – Vengřinek, Reintam, Avdić, Čelůstka, Michal Stříž – Ižvolt, Krišto (82. Samiec), Tobiáš (45+1. Málek), Janoščín – Dedič (84. Hošek). Trenér: Zbončák.

    Nejlepší střelec: Imrich Bedecs (3 góly)
    Brankář: Lukáš Paleček (7 zápasů, 0 čistých kont)
    Třinec v neděli přivezl z Varnsdorfu historicky první bod za remízu 2:2. Ještě pět minut před koncem hosté dokonce vedli.

     


    FK ÚSTÍ NAD LABEM
    11. místo, 7 bodů, skóre 10:13


    Také v Ústí nad Labem došlo po jarní části loňského ročníku k výměně trenérů a pana Němce nahradil kouč Jiří Skála. Pod jeho vedením však mužstvo vstoupilo do soutěže velmi rozpačitě. Ve třech venkovních zápasech prohrálo ve Frýdku-Místku a Českých Budějovicích, jediný bod získalo v Opavě. Doma Arma nejdříve porazila Sokolov, jenomže po porážce s Ostravou inkasovala potupných pět gólů v zápase s Vlašimí. Před týdnem si Severočeši spravili náladu domácím vítězstvím 2:0 nad Pardubicemi, ovšem přes týden vypadli ve 3. kole MOL Cupu.

    Poslední soutěžní utkání:

    3. kolo MOL Cupu, středa 21. září, 17:00, Ústí n/L:
    FK Ústí nad Labem – FC Zbrojovka Brno 1:4 (1:1)
    Branky: 38. Procházka – 41. a 80. Řezníček, 49. Pašek, 83. Hyčka. Diváci: 858.

    Sestava Ústí: Zacharda – Pícha, Zukič, L. Vaněk (46. Peterka), Šnirc – Martykán, Kateřiňák (76. Výborný) – Moulis (68. Leibl), Mysliveček, Procházka – Jindráček. Trenér: Skála.

    Nejlepší střelci: Pavel Moulis, Lukáš Pouček (3 góly)
    Brankáři: Marián Tvrdoň (4 zápasy, 1 čisté konto), Zdeněk Zacharda (3 zápasy, 1 čisté konto)
    Program 8. kola Fotbalové národní ligy

     
    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Třinci se v posledních letech proti Armě daří. Od návratu Slezanů do Fotbalové národní ligy v roce 2013 spolu obě mužstva sehrála celkem šest vzájemných duelů. Třinec ve všech třech domácích zápasech zvítězil a jednu výhru vybojoval také v Ústí nad Labem. Zato Severočeši dokázali Třinecké porazit dvakrát pouze na domácí půdě. V uplynulé sezoně doma Ústí zvítězilo 3:1, ale v Třinci prohrálo 0:2. Prosadí se Arma proti nejhorší obraně soutěže tentokrát?

    ABSENCE

    Ústecký trenér Jiří Skála přiznal, že jeho mužstvo trápí značná marodka a do Třince rozhodně nepřicestuje v plné síle. Slezané naopak pomalu zacelují šrámy ve svém hráčském kádru, do zápasového tempa se po zranění vrátil Muamer Avdić, utkání za juniorku odehrál po dlouhé době Pavel Hloch. Na listině zraněných stále zůstávají Michal Velner a Tomáš Benetka.

    HLASY PŘED ZÁPASEM

    Matej Ižvolt (záložník Třince): „Do zápasu půjdeme s cílem vyhrát, nad ničím jiným nepřemýšlíme."

    Jiří Skála (trenér Ústí nad Labem): „Jsem zvědav v jakém počtu vůbec odjedeme, protože čtyři hráči jsou po tomto utkání zranění. Máme na uzdravení pouze dva dny a ten stav, co se týče zdraví hráčů, není dobrý."
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Ústím nad Labem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtag #TRIvUNL a #FNLiga.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Paleček – Vengřinek, Bedecs, Čelůstka (C), Avdić, Michal Stříž – Ižvolt, Málek, Krišto, Janoščín – Dedič.
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Samiec, Hošek, Motyčka, Reintam.

    FK Ústí nad Labem: Tvrdoň – Zeman, Peterka (C), Vaněk, Šnirc – Kateřiňák, Martykán – Moulis, Výborný, Jindráček – Pouček. Trenér: Jiří Skála.
    Náhradníci: Zacharda – Zukić, Procházka, Seidl, Mysliveček, Pícha.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Kotalík, Dan Vodrážka.
     
    Rozcvičující fotbalisté zmizeli v kabinách a za pár minut nastoupí k zápasu. Tribuna stadionu se plní velmi pozvolným tempem, přeci jen v Třinci je na počátku podzimu docela chladno.
     
    Trojice rozhodčích už přivádí na trávník aktéry utkání. Třinečtí budou hrát v červených dresech, Arma v bílém. Je potřeba ocenit hrstku ústeckých fanoušků, která za svými oblíbenci neváhala cestovat přes celou republiku.
     
    Delegátem fotbalové asociace pro dnešní zápas je pan Ladislav Dofek, technickým delegátem pak pan Zdeněk Zavadil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Slezané měli výkop a netradičně v prvním poločase útočí směrem na klubovou budovu. Bedecsův dlouhý pas odvrátil před Vengřinkem Šnirc.
     
    2
    Čelůstka neodhadl odskok míče a pustil Poučka do šestnáctky. Mladý fotbalista Army v náznaku šance střílel jen do Avdiće, který balon srazil na roh.
     
    3
    Domácí rohový kop v poklidu ubránili a po faulu na Vengřinka sami rozehrávali standardní situaci. Nízký centr Michala Stříže však odhlavičkoval Martykán.
     
    4
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí nad Labem se po čtyřech minutách ujímá vedení! Avdić nerozehrál dobře a Arma mohla zaútočit po pravé straně. Moulis posunul míč do běhu Výbornému, a ten předložil na malé vápno nabíhajícímu LUKÁŠI POUČKOVI. Paleček neměl šanci zareagovat na pohotové zakončení, ani dnes čisté konto neudrží – 0:1!
     
    5
    Takový start si domácí fotbalisté rozhodně nepředstavovali, ale mají před sebou ještě celý zápas. Severočeši jsou příjemně povzbuzeni a ženou se dopředu.
     
    6
    Arma se prokombinovala až na šestnáctku, kde ukázal kouzla s míčem Moulis a znovu přihrával Poučkovi. Naštěstí pro domácí byl tentokrát v ofsajdu.
     
    7
    Třinečtí obránci zatím vůbec nepůsobí jistým dojmem. Nezvládají osobní souboje a nechávají se snadno obejít. Ústí z toho může těžit.
     
    8
    Martykánovi se vůbec nepodařila přihrávka na rozběhnutého Kateřiňáka. Balon doskákal k Palečkovi, který rozehrál se spoluhráči nakrátko.
     
    9
    Třinečtí zvládli sérii soubojů na polovině hřiště a získali míč pro sebe. Michal Stříž byl záhy zezadu faulován Vaňkem.
     
    10
    Domácím fotbalistům byl odpískán ofsajd a Ústí rozehrává vzadu. Hra se po vstřelené brance hostů uklidnila, nikdo nikam nekvapí.
     
    11
    Výborný se na pravém křídle lehce zbavil Bedecse a přihrál do vápna Moulisovi do obrovské šance! Moulis ovšem nastřelil jen před Palečkem stojícího Čelůstku!
     
    12
    Dedič si nabíhal za Peterku a čekal na padající balon z kopačky Bedecse. Už se zdálo, že by se mohl dostat ke střele, když tu vylétl praporek pomezního nahoru.
     
    13
    Pouček si zpracoval dlouhou přihrávku od Peterky a okamžitě byl Avdićem čistým způsobem poslán k zemi. Ústí se ale udrželo na míči a dobývá pokutové území.
     
    14
    Kateřiňák přihrál do mezery mezi obránci, kam si seběhl Jindráček. Ještě před zakončením však byla akce zastavena kvůli ofsajdu.
     
    15
    Ižvolt si u postranní čáry v souboji s Jindráčkem pomohl faulem a Arma bude rozehrávat přímý kop. Situace si říká o centr před Palečkovu bránu.
     
    16
    Kateřiňákův centr byl odhlavičkován Čelůstkou, pokus Šnirce z velké dálky postrádal jakoukoliv přesnost. Alespoň mají Severočeši dost času na návrat do obrany.
     
    17
    Hostující defenziva zablokovala Málkův centr a po přihrávce Krišta se míč před zraky bránícího Kateřiňáka dokutálel až za brankovou čáru.
     
    18
    Poněkolikáté během úvodních minut je Dedič polapen v ofsajdové pasti Ústí. Arma zatím funguje dozadu na sto procent.
     
    19
    Pouček ztratil míč ve středu hřiště a Ižvolt si povedeným sólem hlasitě řekl o faul. Třinec rozehrál nakrátko, později Bedecs prakticky jen odevzdal Tvrdoňovi.
     
    20
    Ústečtí jsou na koni a diktují tempo hry. Zeman pláchl po pravém křídle a Michal Stříž musel jeho centr srazit pouze na roh. Rozehraje Moulis.
     
    21
    Moulis tlačil balon k přední tyči, kde však nalezl pouze Dedičovu hlavu. Kateřiňák u postranní čáry posléze svými obraty doslova umotal Janoščína a vynutil si faul. Nebezpečný přímý kop pro Armu.
     
    22
    Moulisův centr Třinečtí odvrátili za šestnáctku, kde ovšem nevybral zrovna nejlepší řešení situace Avdić a ostře zajel do jednoho z protihráčů. Může být rád, že to bylo bez žluté karty.
     
    23
    Moulis s Kateřiňákem jsou připraveni u balonu nějakých dvaceti metrech od branky. Paleček si ještě pečlivě rovná početnou zeď.
     
    24
    Ou, to bylo těsné! Moulis zakroutil nádherný přímý kop přes zeď, ale k jeho smůle se míč od břevna odrazil nad branku! Arma mohla vést o dvě branky, Paleček zůstal stát jako zkamenělý.
     
    25
    První náznak šance domácího celku přišel po pětadvaceti minutách. Na centr Ižvolta si naskočil Krišto, ale v těžké pozici hlavičkoval vedle.
     
    26
    Po Čelůstkově nákopu nebyl Ižvolt v ofsajdu a mohl pokračovat v náběhu. Celou situaci ovšem včas přečetl brankář Tvrdoň a došel si pro balon.
     
    27
    Ústí rozehrávalo další nadějnou standardní situaci z pravé strany. K míči se opět postavil Moulis, střílený centr však tentokrát bránu minul.
     
    28
    Sebevědomý průnik Michala Stříže zastavil až ve vápně za cenu riskantního skluzu Peterka. Třinec pokračuje v náhlém tlaku.
     
    29
    Ižvolta vychytal v obrovské šanci brankář Tvrdoň, dorážku Málka z ještě výhodnější pozici tečoval Peterka mimo bránu! Teď měla Arma velké štěstí.
     
    30
    Po rohovém kopu zůstali Třinečtí u míče a kombinovali okolo šestnáctky. Po faulu Šnirce na Ižvolta rozehrají probouzející se domácí přímý kop.
     
    33
    Omlouváme se za krátkodobé technické problémy. V uplynulých třech minutách se Michalu Střížovi nepovedla rozehrávka přímého kopu a Málek v nadějné pozici v šestnáctce nakonec vůbec nezakončil.
     
    34
    Vengřinek si zaběhl za ústeckou obranu a marně zkoušel zprava proniknout do pokutového území. Úspěchem neskončil ani protiútok Ústí.
     
    35
    Výborný uvolnil ve vápně nabíhajícího Zemana, který nastřelil pouze Janoščína. Třinečtí o něco později na obranné polovině vhazují.
     
    36
    Michalu Střížovi se nepovedlo po centru Vengřinka dobře hlavičkovat a Ústečtí poté vše zvládli formou malé domů na gólmana Tvrdoně.
     
    37
    Moulis si na středu hřiště odstavil Janoščína a skákavou střelou nadělal spoustu starostí Palečkovi. Ten zkrotil balon až nadvakrát, ale Poučka k dorážce nepustil.
     
    38
    Sedm minut před koncem poločasu přebírá iniciativu zase Ústí. Jenže po ztrátě hostů mohli Třinečtí zaútočit, před Ižvoltem odkopl do zámezí Šnirc.
     
    39
    Vengřinek odcentroval jen na připravenou hruď kapitána Peterky. Protiútok Army zastavila nepovedená Kateřiňákova přihrávka na Moulise.
     
    40
    Čelůstka jasně fauloval na polovině hřiště Výborného. Ústecká akce se následně rozvíjela po pravé straně, jenže neměla dlouhého trvání.
     
    41
    Po Bedecsově faulu rozehraje Moulis další ze série nebezpečných standardních situací zleva. Peterka do vápna tentokrát nejde, kulhá na půlce.
     
    42
    V Peterkově pohybu sledujeme drobnou indispozici, nicméně ústecký kapitán pokračuje ve hře. Mezitím Arma po Moulisově centru Palečkovu bránu neohrozila.
     
    43
    Severočeši si přihrávají na obranné polovině nakrátko, zatímco se u třinecké střídačky chystá dvojnásobné střídání. Domácí trenéři zatím nejsou vůbec spokojeni.
     
    44
    Tak střídat se bude přeci jen až o přestávce. Nyní už se úvodní půle chýlí ke konci a Ústečtí hrají stále s balonem. Výborný si na středu hřiště poradil s Čelůstkou.
     
    45
    Výborný pronikl takřka po čáře až do šestnáctky a vypracoval si velkou šanci. Avdić jeho pokus přizvedl přes Palečka na roh, ale míč skákal jen těsně kolem pravé tyče!
     
    45+1
    V prvním poločase se nastavuje jedna minuta. Arma vytvořila po rohovém kopu před brankou pořádný závar, druhý gól z toho ale nebyl.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:16.
     
    Třinec v závěru nastavení ubránil Moulisův přímý kop, ale jinak byl výkon domácích v první půli velmi slabý. Ústí se ujalo vedení už po čtyřech minutách. Na konci rychlé akce po pravé straně stál přesně zakončující Pouček. Za dalších sedm minut se v obrovské příležitosti octl Moulis, ale nastřelil jen bránícího Čelůstku. Šikovný záložník Army s ligovými zkušenostmi trefil v první půli také břevno, a to z přímého kopu z dvaceti metrů.

    Slezané se trochu probrali až po půlhodině hry, jenže jejich útočné akce často zastavovaly ofsajdy. Největší Ižvoltovu šanci zneškodnil brankář Tvrdoň, dorážka Málka byla zablokována. V závěru poločasu měli navrch zase Severočeši. V samém závěru pronikl Výborný z úhlu až před Palečka a Třinec mohl hovořit o velkém štěstí, že Avdić srazil míč těsně okolo pravé tyče na roh. Třinečtí nemohou být spokojeni a určitě budou o přestávce střídat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Třinečtí udělali o přestávce tři změny v sestavě. Trenéři stáhli Imricha Bedecse s Jaroslavem Málkem, které nahradili Petr Hošek a Pavel Malcharek.
     
    47
    Po střetu Avdiće s Poučkem ukázal rozhodčí Julínek k velké nelibosti domácích příznivců na třineckou branku. Ústí rozehraje přímý kop.
     
    48
    Vaněk to z úctyhodné vzdálenosti zkusil přímou střelou, jenomže míč nakonec v poslední fázi letu vystoupal těsně nad horní tyč. Paleček vše kontroloval.
     
    49
    Krištova přihrávka mířila mezi obránce na rozběhnutého Dediče, avšak vybíhající gólman Tvrdoň byl u míče dříve. Třinec znovu získal balon a kombinuje vzadu.
     
    50
    Obrovská šance domácích! Krištův oblouček tentokrát našel Dediče v ideálním náběhu, ale slovenský útočník si nechal balon odskákat a potom už bylo na zakončení pozdě. René Dedič (TRI) navíc kopl do brankáře Tvrdoně, který už držel míč, a uviděl žlutou kartu.
     
    51
    Žlutá karta také pro Jiřího Kateřiňáka (UNL). Ten rychlostně nestačil na Ižvolta, nedovoleným způsobem ho poslal k zemi a zaslouženě obdržel kartu.
     
    52
    Michal Stříž zakroutil svůj centr přímo před Tvrdoně, kterému balon vypadl, ale pomohli mu spoluhráči. Ústí se ubránilo se štěstím.
     
    53
    Třinečtí se v kabině přeci jen trochu probrali a jsou aktivnějším týmem. Hoškův pokus z hranice šestnáctky Tvrdoň nadvakrát zkrotil.
     
    54
    Michal Stříž už nestihl balon na hrací ploše a Tvrdoň rozehrával od branky. Míč se brzy dostal na kopačky domácích, kteří zakládají nový útok.
     
    55
    Po Avdićově centru bylo před Tvrdoněm nebezpečno. Malcharek předal míč Hoškovi, který po průniku přes Šnirce nenašel žádného ze spoluhráčů.
     
    56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Třinecká aktivita je utlumena, domácí dostávají pořádnou ránu! PETR VÝBORNÝ se uvolnil ve středu hřiště a zkusil vypálit zpoza velkého vápna. Paleček už letěl pro balon, jenže nešťastník Krišto tečoval míč úplně na druhou stranu branky – 0:2!
     
    57
    Čelůstka hasil hrubku v třinecké rozehrávce faulem na poslední chvíli, ale Ústečtí poté ještě dostali výhodu. K Palečkovi se nepropracovali, ale pokračují v kombinaci.
     
    58
    Moulis rozehrál rohový kop nakrátko a od Ižvolta se míč odrazil znovu na čáru. Druhý roh už Moulis nejspíš rozehraje klasickým centrem.
     
    59
    Malcharek odhlavičkoval míč z prostoru na přední tyči a Třinec se může posunout dopředu. Zatím však hraje s míčem jen na vlastní polovině.
     
    60
    Kombinace Malcharka s Vengřinkem na pravé straně nebyla úspěšná a Arma vhazovala. Martykánovi se ale nepovedlo přihrát přesně na Moulise.
     
    61
    Lukáš Vaněk se zranil v souboji s Hoškem a v utkání nemůže pokračovat. Trenér Skála posílá místo něj na trávník Adnana Zukiče.
     
    62
    Hošek se na levém křídle individuálně neprosadil, ale Třinec zůstal u míče. Domácí potřebují co nejrychleji snížit, aby ještě mohli zamíchat kartami.
     
    63
    Jeden z třineckých hráčů zůstal ležet na trávníku ve středovém kruhu nevypadá to s ním dobře. Ostatní hráči využívají krátké pauzy k občerstvení.
     
    64
    Je to chorvatský středopolař Kristo, kdo opouští hrací plochu. Třinci zbývá jen jediné střídání, tak uvidíme, zdali je trenéři Zbončák s Vaškem využijí už teď.
     
    65
    Avdić v ostrém osobním souboji přehlavičkoval Poučka a vypadá to, že ho zřejmě zasáhl do obličeje. Rozhodčí faul neodpískal, nicméně hru přerušil.
     
    66
    Zatímco Pouček je v pořádku a pokračuje ve hře, Dario Krišto už se do hry nevrátí. Posledním střídajícím hráčem Třince se stal Martin Motyčka.
     
    67
    Ižvolt se na středu hřiště točil proti dvěma hráčům a přišel o míč. Následně fauloval Výborného a Ústí dostalo výhodu. Kateřiňákovi se ale centr vůbec nepodařil.
     
    68
    Slezané marně dobývají defenzivní hrad Ústí nad Labem. Několik nákopů odvrátili obránci, Janoščínův náběh byl zastaven kvůli ofsajdu.
     
    69
    Výborný naznačil střelu a ještě přihrál na střed hřiště Kateřiňákovi. Jeho pokus byl zablokován třineckou obranou, nicméně Ústí pokračuje s balonem.
     
    70
    Kateřiňák se zbavil soupeřů na zádech a přihrál doprava úplně volnému Moulisovi. Jeho první střelu vykopl Paleček nohama, ale přesto nechali obránci Moulise ještě odcentrovat! Naštěstí pro Třinec prosvištěl míč před bránou a zamířil k postranní čáře.
     
    71
    Po Ižvoltově centru hlavičkoval Čelůstka přes hlavu Šnirce jen do rukou Tvrdoně. Na opačné straně střílel po prostrkávačce od Výborného z dobré pozice vedle Moulis.
     
    72
    Marek Čelůstka (TRI) je dalším karetním hříšníkem. Třinecký kapitán těsně za půlícím kruhem zezadu zastavil průnik Kateřiňáka.
     
    73
    Třinecký fotbal neprožívá dobré časy, o čemž svědčí slabá návštěva 305 diváků. Ti naposled viděli centr Ižvolta, který zablokoval Peterka.
     
    74
    Moulis vybojoval rohový kop, který sám centrem do vápna rozehrál. Paleček vyboxoval za šestnáctku, odkud střílel velmi nepřesně Jindráček.
     
    75
    Ižvoltův oblouček až na Dediče neprošel, dříve totiž odkopl balon kapitán Peterka. O něco později zahrál po Dedičovi Šnirc hlavou malou domů.
     
    76
    Třinečtí zachytili krátký odkop Peterky a jali se útočit po pravé straně. Ižvoltovi přijel pod nohy nedovoleným způsobem Jan Martykán (UNL) a obdržel žlutou kartu.
     
    77
    Dlouho to trvalo, než se hráči bez faulů srovnali ve vápně. Ižvoltův centr na zadní tyč nikdo nezasáhl a míč proskákal až do zámezí.
     
    78
    Po nákopu Vengřinka se Dedič utkal v osobním souboji se Zukičem a prohrál. Ústí vede dvanáct minut před koncem základní hrací doby stále o dvě branky.
     
    79
    Pouček pronikl po pravém křídle až do pokutového území, kde si ho však šikovně odstavil Vengřinek a postupem času se dostal k míči.
     
    80
    Deset minut před koncem mohli domácí zadělat na drama! Rozvážnou kombinací napravo se dostali až k centru Ižvolta, po němž ovšem Motyčka hlavičkoval přesně na Tvrdoně!
     
    81
    Arma se teď spokojí s jakýmkoliv odkopem na útočnou polovinu. Po tom od Šnirce se ovšem Ústečtí na útočné půlce usadili a Výborný zamířil z dálky jen těsně mimo.
     
    82
    Severočeši hrají chytře a drží balon na svých kopačkách. Svěřenci kouče Skály kombinují na polovině hřiště a mají situaci pod kontrolou.
     
    83
    O minutu později už ale Peterka fauloval Hoška a nabídl domácím možnost standardní situaci. Rozehrávat bude tradiční exekutor Ižvolt.
     
    84
    Dedič hlavičkoval hodně nepřesně a v přerušené hře střídají hosté. Martina Jindráčka nahradí v závěru zápasu na hřišti Jakub Pícha.
     
    85
    Martin Motyčka (TRI) před šestnáctkou naskočil do Výborného a fauloval. Za nepřístojné řeči po faulu obdržel ještě navrch žlutou kartu.
     
    87
    Do konce zápasu už toho příliš nezbývá a Ústí kontroluje komfortní náskok. Navíc teď Kateřiňák s Martykánem rozehrávají přímý kop na útočné půlce.
     
    88
    Kateřiňák udržel míč proti Janoščínovi i proti Michalu Střížovi. Až za cenu faulu jeho další postup zarazil Hošek. Pro Třinecké už to vypadá bledě.
     
    89
    Pouček ušetřil nějaký čas u rohového praporku, Třinečtí po boji získali alespoň vhazování. Severočeši navíc budou ještě střídat.
     
    90
    Na třineckých hráčích je vidět značná frustrace. Jiří Janoščín (TRI) sestřelil pronikajícího Poučka a zcela po zásluze obdržel žlutou kartu.
     
    90+1
    Avizovaná změna na straně Ústí nad Labem je tady. Místo Lukáše Poučka nastupuje Daniel Procházka, nastavují se dvě minuty.
     
    90+2
    Ižvolt pronikl po pravé straně, ale pak jeho centr zachytil Martykán a odkopl míč do zámezí. Třinečtí mají čas akorát tak na poslední útok.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce a Arma si z Třince odveze tři body za poklidné vítězství o dva góly. Na startu druhé půle se jí povedlo otupit aktivní nástup Třince šťastnou brankou Výborného, jehož střelu si srazil do vlastní branky Krišto. V dalších minutách sledovaly tři stovky diváků platonický tlak domácích, kteří se ale horko těžko dostávali do šanci. Naopak na druhé straně muse proti Moulisovi zasahovat Paleček. Deset minut před koncem ještě hlavičkoval přímo do náruče Tvrdoně Motyčka a větší šanci už si Třinec nevypracoval.
     
    Třinečtí prožívají otřesný vstup do sezony a stále mají na kontě jediné vítězství. Po dnešku je Třinec až na 15. místě, Ústí nad Labem poskočilo na 8. příčku. V dalším kole se Třinec v neděli 2. října představí na hřišti Znojma. Ústí nad Labem přivítá už v pátek 30. září Táborsko.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji dobrou chuť k obědu a hezký zbytek sobotního dne. Na počtenou! (12:15:20)

    Ondřej Zoubek

    Branky: 4. Pouček, 56. Výborný

    Karty:   50. Dedič (TRI), 72. M. Čelůstka (TRI), 85. Motyčka (TRI), 90. Janoščín (TRI) – 51. Kateřiňák (UNL), 76. Martykán (UNL)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek, Bedecs (46. Hošek), Čelůstka (C), Avdić, Michal Stříž – Ižvolt, Málek (46. Malcharek), Krišto (66. Motyčka), Janoščín – Dedič.
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Samiec, Hošek, Motyčka, Reintam.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Zeman, Peterka (C), Vaněk (61. Zukič), Šnirc – Kateřiňák, Martykán – Moulis, Výborný, Jindráček (84. Pícha) – Pouček (90+1. Procházka). Trenér: Jiří Skála.
    Náhradníci: Zacharda – Zukič, Procházka, Seidl, Mysliveček, Pícha.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Kotalík, Dan Vodrážka

    Diváci: 305 (15 % celkové kapacity)
    bahis siteleri