Pardubice – Ostrava 0:0 (kon.) | Třinec – Ústí n. L. 0:2 (kon.) | Táborsko – Znojmo 1:1 (kon.)
Prostějov – Vlašim 0:3 (kon.)
konec
FK Třinec
0:2 (0:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 24.09.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Avizovaná změna na straně Ústí nad Labem je tady. Místo Lukáše Poučka nastupuje Daniel Procházka, nastavují se dvě minuty.
     
    90
    Na třineckých hráčích je vidět značná frustrace. Jiří Janoščín (TRI) sestřelil pronikajícího Poučka a zcela po zásluze obdržel žlutou kartu.
     
    85
    Martin Motyčka (TRI) před šestnáctkou naskočil do Výborného a fauloval. Za nepřístojné řeči po faulu obdržel ještě navrch žlutou kartu.
     
    84
    Dedič hlavičkoval hodně nepřesně a v přerušené hře střídají hosté. Martina Jindráčka nahradí v závěru zápasu na hřišti Jakub Pícha.
     
    80
    Deset minut před koncem mohli domácí zadělat na drama! Rozvážnou kombinací napravo se dostali až k centru Ižvolta, po němž ovšem Motyčka hlavičkoval přesně na Tvrdoně!
     
    76
    Třinečtí zachytili krátký odkop Peterky a jali se útočit po pravé straně. Ižvoltovi přijel pod nohy nedovoleným způsobem Jan Martykán (UNL) a obdržel žlutou kartu.
     
    72
    Marek Čelůstka (TRI) je dalším karetním hříšníkem. Třinecký kapitán těsně za půlícím kruhem zezadu zastavil průnik Kateřiňáka.
     
    70
    Kateřiňák se zbavil soupeřů na zádech a přihrál doprava úplně volnému Moulisovi. Jeho první střelu vykopl Paleček nohama, ale přesto nechali obránci Moulise ještě odcentrovat! Naštěstí pro Třinec prosvištěl míč před bránou a zamířil k postranní čáře.
     
    66
    Zatímco Pouček je v pořádku a pokračuje ve hře, Dario Krišto už se do hry nevrátí. Posledním střídajícím hráčem Třince se stal Martin Motyčka.
     
    61
    Lukáš Vaněk se zranil v souboji s Hoškem a v utkání nemůže pokračovat. Trenér Skála posílá místo něj na trávník Adnana Zukiče.
     
    56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Třinecká aktivita je utlumena, domácí dostávají pořádnou ránu! PETR VÝBORNÝ se uvolnil ve středu hřiště a zkusil vypálit zpoza velkého vápna. Paleček už letěl pro balon, jenže nešťastník Krišto tečoval míč úplně na druhou stranu branky – 0:2!
     
    51
    Žlutá karta také pro Jiřího Kateřiňáka (UNL). Ten rychlostně nestačil na Ižvolta, nedovoleným způsobem ho poslal k zemi a zaslouženě obdržel kartu.
     
    50
    Obrovská šance domácích! Krištův oblouček tentokrát našel Dediče v ideálním náběhu, ale slovenský útočník si nechal balon odskákat a potom už bylo na zakončení pozdě. René Dedič (TRI) navíc kopl do brankáře Tvrdoně, který už držel míč, a uviděl žlutou kartu.
     
    46
    Třinečtí udělali o přestávce tři změny v sestavě. Trenéři stáhli Imricha Bedecse s Jaroslavem Málkem, které nahradili Petr Hošek a Pavel Malcharek.
     
    45
    Výborný pronikl takřka po čáře až do šestnáctky a vypracoval si velkou šanci. Avdić jeho pokus přizvedl přes Palečka na roh, ale míč skákal jen těsně kolem pravé tyče!
     
    29
    Ižvolta vychytal v obrovské šanci brankář Tvrdoň, dorážku Málka z ještě výhodnější pozici tečoval Peterka mimo bránu! Teď měla Arma velké štěstí.
     
    24
    Ou, to bylo těsné! Moulis zakroutil nádherný přímý kop přes zeď, ale k jeho smůle se míč od břevna odrazil nad branku! Arma mohla vést o dvě branky, Paleček zůstal stát jako zkamenělý.
     
    11
    Výborný se na pravém křídle lehce zbavil Bedecse a přihrál do vápna Moulisovi do obrovské šance! Moulis ovšem nastřelil jen před Palečkem stojícího Čelůstku!
     
    4
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí nad Labem se po čtyřech minutách ujímá vedení! Avdić nerozehrál dobře a Arma mohla zaútočit po pravé straně. Moulis posunul míč do běhu Výbornému, a ten předložil na malé vápno nabíhajícímu LUKÁŠI POUČKOVI. Paleček neměl šanci zareagovat na pohotové zakončení, ani dnes čisté konto neudrží – 0:1!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 4. Pouček, 56. Výborný

    Karty:   50. Dedič (TRI), 72. M. Čelůstka (TRI), 85. Motyčka (TRI), 90. Janoščín (TRI) – 51. Kateřiňák (UNL), 76. Martykán (UNL)


    FK Třinec: Paleček – Vengřinek, Bedecs (46. Hošek), Čelůstka (C), Avdić, Michal Stříž – Ižvolt, Málek (46. Malcharek), Krišto (66. Motyčka), Janoščín – Dedič.
    Trenéři: Martin Zbončák, Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Malcharek, Samiec, Hošek, Motyčka, Reintam.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Zeman, Peterka (C), Vaněk (61. Zukič), Šnirc – Kateřiňák, Martykán – Moulis, Výborný, Jindráček (84. Pícha) – Pouček (90+1. Procházka). Trenér: Jiří Skála.
    Náhradníci: Zacharda – Zukič, Procházka, Seidl, Mysliveček, Pícha.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Kotalík, Dan Vodrážka

    Diváci: 305 (15 % celkové kapacity)
    bahis siteleri