Sparta – Slavia 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
HC Slavia Praha
Neděle 02.10.2016, 12:00Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    59:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je hotovo. Do prázdné branky domácích přesně trefil PETR MELOVIČ rozhoduje tak o výhře svého týmu. Bez asistence.
     
    42:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    A povedlo se mu to skvěle! Šišolák vyslal střílenou přihrávku na ALEXANDRA VOROBJEVA, a ten usměrnil puk za Kodadova záda – 2:4! Asistence: Ondrej Šišolák a Filip Hadamczik.
     
    37:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté ale vzápětí odskakují zpět na rozdíl tří branek! Martínek za brankou Sparty před puk na modrou čáru Vobořilovi. Slávistický zadák zkusil nahodit a se štěstím jeho střelu dokázal tečovat JAKUB GRIM – 1:4! Asistence: David Vobořil a Viktor Martínek.
     
    37:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    A také se jí to daří! Sparťanským spasitelem se stal JEGOR GNUSIN – 1:3!Asistence: Ondřej Pavel.
     
    36:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté z Edenu střílí třetí gól do sítě Sparty. JAROSLAV BROŽ dostal přihrávku od Viktora Martínka a dokázal prostřelit Wolfa mezi betony – 0:3! Asistence: Viktor Martínek.
     
    19:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jsou to ale hostující borci, kteří dávají gól! Grim v situaci jeden na jednoho ještě podržel puk a zabruslil s ním k levé tyčce domácího brankáře. V tu chvíli Grim našel u prané tyčky nepokrytého JAROSLAVA BROŽE, a ten neměl problém uklidit touš do prázdné sparťanské svatyně. Asistence: Jan Grim a David Vobořil.
     
    16:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia otevírá gólový účet dnešního zápasu! Po vhazování v útočném pásmu hostů, se do puku opřel JAKUB ŠILHAN a propálil domácího brankáře – 0:1! Asistence: Damien Hradil.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 38. Gnusin (Pavel), 43. Vorobjev (Šišolák, Hadamczik) – 17. Šilhan (Hradil), 20. Brož (Grim, Vobořil), 37. Brož (Martínek), 38. Grim (Vobořil, Martínek), 60. Melovič


    HC Sparta Praha: Wolf (Mičán) – Simotics, Bureš, Vízner, Hadamczik, Hanuš – Švarc, Šišolák, Nacházel, Gnusin, Dani, Flídr, Pika, T. Schwamberger, Arnošt, Kropáček, Čech, Vorobjev, Pavel. Trenér: Richard Žemlička
    HC Slavia Praha: Kodad (Vecka) – Melovič, Vobořil, Zderadička, Macek, Holý, Stark – Brož, Všetečka, Grim, Hradil, Vaniš, Šilhan, Hnát, Marek, Martínek, T. Furch. Trenér: Miloš Pecka

    Rozhodčí: Jechoutek – Krátký, Šmika
    bahis siteleri