Čerti Ostrov – Trstěnice 9:8 (kon.) | Cheb – HC Baník Sokolov B 0:0 (zruš.) | Lev Benešov – Příbram 5:3 (kon.)
HC Děčín B – Frýdlant 5:2 (kon.) | Louny – Letňany 2:6 (kon.) | Slaný – Žabonosy 1:3 (kon.)
Humpolec – Veselí nLuž. 1:7 (kon.) | Tábor B – Soběslav 5:3 (kon.) | VHK ROBE Vsetín B – Vel. Meziříčí 4:6 (kon.)
Uh.Ostroh – Uničov 5:2 (kon.) | Hronov – Nový Bydžov 2:4 (kon.) | Nová Paka – Jaroměř 3:4 (0:1 po s.n.)
Náchod – HC Jičín 1:0 (kon.) | Moravská Třebová – Choceň 3:5 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Ledeč n. S. 10:3 (kon.)
Světlá nS – Polička 7:2 (kon.) | Hlinsko – Česká Třebová 4:7 (kon.) | Žirovnice – Č. Krumlov 4:5 (kon.)
Gepardi Jablonec – Lomnice n/P 8:7 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Třebechovice p. O. 4:2 (kon.) | Chrudim – Chotěboř 3:4 (po pr.)
Radomyšl – Strakonice 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
10:3 (8:1, 0:0, 2:2)
HC Ledeč nad Sázavou
Neděle 02.10.2016, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Krajské ligy Pardubického kraje mezi Havlíčkovým Brodem a Ledčí nad Sázavou. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Pecen, Motl, Kříž, Bancíř, Mendl, M. Semrád "A", Suchý – Křížek, Cejpek, Szilva "C", Hlídek, Abbrent, Jelínek "A", Hynek, Polák, Přibyl, L. Vala

    HC Ledeč nad Sázavou: Hanák (Vaněk) – Hrabaň, Zmrhal "A", D. Vala, Šimůnek, Buchta, Beneš, Štěrba, Svoboda, Zadražil, Křesťan, Marian Havel "C", Štěpán "A", Marek Havel, Procházka, Krajíček, Blažek

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – David Potůček, Michal Schaffer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:36
    buly sice vyhráli domácí, do útoku se ale dostala Ledeč. Jan Zadražil se napřáhl na modré čáře, puk ovšem vylétl až do ochranné sítě.
     
    01:10
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí se poprvé vydali do útoku a hned se dostávají do vedení! Dominik Suchý se dostal k bráně po levé straně, odkud narýsoval přesnou přihrávku k protější tyči, kam si zajížděl ONDŘEJ HLÍDEK, který střelou bez přípravy přehodil beton přesouvajícího se Hanáka! Asistence: Dominik Suchý, Lukáš Vala.
     
    02:19
    Vyloučení v týmu HC Ledeč nad Sázavou (Zadražil – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Abbrent – 2 min., podražení).
     
    02:27
    Vyloučení v týmu HC Ledeč nad Sázavou (Hrabaň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:05
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A domácí jdou do dvougólového trháku! Václav Pecen připravil půdu pro Martina Kříže, který svoji ranou nedal Miroslavu Hanákovi nejmenší šanci! Asistence: Václav Pecen.
     
    03:22
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Jelínek – 2 min., hákování).
     
    04:28
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou početní výhodu s díky využívají a snižují stav utkání! Po kombinaci Michla Hrabaně s Bohumilem Svobodou se dostal kotouč k JANU ŠTĚPÁNOVI, který zblízka propálil Víta Kekulu! Asistence: Bohumil Svoboda, Michal Hrabaň.
     
    05:56
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí se ovšem brzy vrací do ztraceného dvoubrankového vedení, když puk od Dušana Mendla putoval přes Ondřeje Hlídka až k JANU JELÍNKOVI, který našel mezeru v postoji Miroslava Hanáka! Asistence: Ondřej Hlídek, Dušan Mendl.
     
    07:25
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tohle je kanonáda! Jakub Abbrent si pohrál s hostující obranou a přichystal kotouč pro MARTINA KŘÍŽE, který se prosazuje už podruhé! Na Miroslava Hanáka toho už bylo dost a mezi tyčemi ho vystřídá Petr Vaněk. Asistence: Jakub Abbrent.
     
    08:04
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Ani Petr Vaněk ale dlouho havlíčkobrodským střelcům nedokázal vzdorovat a už i on loví kotouč ze sítě. Dominik Suchý parádní nahrávkou uvolnil LUKÁŠE VALU, který si v dobré pozici uměl poradit! Asistence: Dominik Suchý, Ondřej Hlídek.
     
    08:04
    Hostující kouč Miroslav Hrabaň potřebuje své svěřence uklidnit a bere si pro svůj celek oddechový čas.
     
    11:46
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí tým nemá stále dost a přidává další zásah do ledečské svatyně! Jakub Abbrent se znovu ukázal jako schopný asistent, když ke skórování pobídl kapitána domácích VLADIMÍRA SZILVU! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    16:29
    Domácí jsou v tlaku a málem z toho byla další branka! U levé tyče Petra Vaňka střílel Vladimír Szilva, zblízka nastřelil tyč!
     
    17:13
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Teď už se ovšem domácím podařilo skórovat! Ondřej Hlídek v útočném pásmu našel na pravém kruhu volného DUŠANA MENDLA, který se napřáhl a trefil mezírku mezi betony Petra Vaňka! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    18:34
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí se rychle přibližují k desítce, kterou dnes pravděpodobně překonají. Vladimír Szilva kombinoval s Jakubem Abbrentem, který znovu vymyslel finální pas, po němž se tentokrát raduje MARTIN HYNEK! Do brány se vrací opět Miroslav Hanák. Asistence: Jakub Abbrent, Vladimír Szilva.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Jakub Abbrent mířil dopředu po levé straně a zkoušel najít vpravo najíždějícího Martina Hynka, bekhendovou přihrávku ale sebral hostující bek.
     
    21:15
    Hokejisté z Ledče nad Sázavou chvíli kombinovali v útočném pásmu, do zakončení se ale nedostali.
     
    21:36
    Jan Jelínek si nabruslil zleva až k k Hanákově pravé tyči a poslal rychlou přihrávku přes brankoviště na Ondřeje Hlídka, který už byl sice v obtížném úhlu, ale ještě dokázal poslat puk na bránu! Miroslav Hanák se ovšem stačil přesunout a vykopl puk špičkou levého betonu!
     
    23:05
    Lukáš Křížek vybojoval kotouč ve středním pásmu, zavezl puk do útočné třetiny a uvolnil na levém kruhu číhajícího Tomáše Cejpka, který se opřel do puku, střela mu ale příliš nesedla a Hanák ji vyrazil levým ramenem.
     
    24:00
    Jan Jelínek nahodil kotouč do útočného pásma, jako první u něj byl ale obránce Ledče nad Sázavou.
     
    25:10
    Marian Havel dostal přihrávku na útočnou modrou, neměl ale dostatečnou rychlost. Přesto se ale do pásma dostal a rozehrál hostující kombinaci, na jejímž konci chyběla už jenom střela.
     
    28:11
    Hosté se teď dostali do přečíslení, Jan Štěpán vedl akci po levé straně a u protější tyče našel Bohumila Krajíčka, ten ale zblízka trefil jenom Kekulovy betony.
     
    29:17
    Domácí se budou bránit ve čtyřech, Dušan Mendl (HBR) je potrestán na 2 minuty za faul loktem.
     
    29:59
    Síly na ledě se vyrovnají, Marek Havel (LED) se provinil hákováním.
     
    30:35
    Hosté budou mít znovu početní převahu, Martin Hynek (HBR) si odsedí menší trest za podražení.
     
    31:17
    Bruslaři se dostali ke kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry. Ve stejný moment opustil trestnou lavici Dušan Mendl a bude se hrát 4 na 4.
     
    32:08
    Pavel Zmrhal teď předvedl své zkušenosti a z vlastního pásma poslal milimetrově přesnou přihrávku na útočnou modrou, kam si najížděl Bohumil Svoboda, do zakončení se ale nedostal.
     
    32:35
    Obě trestné lavice už zejí prázdnotou, oba týmy hrají v plném počtu.
     
    33:09
    Ondřej Hlídek najel do útočného pásma po levé straně a z kruhu vypálil, Miroslav Hanák jeho ránu vyrazil betony.
     
    34:13
    Marian Havel (LED) je potrestán na 2 minuty za podražení, navíc dostává 10 minutový osobní trest za nesportovní chování. Menší trest odpyká Petr Blažek.
     
    36:13
    Hosté se ovšem bez větších problémů ubránili a Petr Blažek může zpátky do hry.
     
    37:33
    Martin Kříž se zbavil obránce a útočil na hattrick, zblízka zkusil vystřelit na pravou tyč, Miroslav Hanák ovšem našel puk ve své lapačce!
     
    38:52
    V závěru druhé periody dostávají příležitost ke skórování domácí hráči, kteří po trestu za podržení Martina Buchty (LED) budou hrát přesilovou hru.
     
    39:16
    Martin Kříž vypálil od modré čáry, do dráhy letu černého kusu gumy ještě šikovně vložil hůl Jakub Abbrent, trefil ale jenom připravený beton Miroslava Hanáka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí mají nahráno a je to na nich znát. Po přestřelce v první třetině jsme v té druhé naopak neviděli žádnou. Bruslaři ale kontrolují hru a hrají na jistotu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Jakub Abbrent mezi kruhy přiklepl kotouč doprava na Vladimíra Szilvu, který se z první opřel do kotouče, střela mu ale nesedla a puk zamířil mimo.
     
    40:52
    Martin Buchta se vrací do hry, Ledeč tak má na ledě znovu 5 plejerů.
     
    41:25
    Marek Havel se dostal do úniku, roztáhl si gólmana a zkusil zavěsit bekhendem, našel ale jenom připravenou lapačku Jiřího Adama!
     
    42:10
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali druhé trefy a snižují! Bohumil Krajíček se v útočném pásmu dobře zorientoval a našel volného JANA ŠTĚRBU, který zblízka dostal puk za Adamova záda! Asistence: Bohumil Krajíček.
     
    43:18
    Michal Hrabaň (LED) míří na návštěvu k trestoměřičům, provinil se totiž hákováním.
     
    45:18
    Domácí se sice drželi v útočném pásmu a snažili se, aby si vypracovali dobrou střeleckou pozici, Miroslava Hanáka ale nepřekonali a hosté jsou již kompletní.
     
    47:49
    Bruslaři hráli s pukem na holích ve svém obranném pásmu a chtěli přejít do rychlé útočné akce, dlouhá přihrávka ale postrádala přesnost a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    48:31
    Hosté předvedli v útočném pásmu pohlednou kombinaci, když si několikrát přiťukli kotouč, který nakonec doputoval až do pravého kruhu, kde byl úplně volný Michal Hrabaň, jenž chtěl okamžitě vypálit, puk ale netrefil ideálně a jenom jo posunul do rohu kluziště.
     
    49:47
    Michal Semrád uviděl na ose hřiště Michala Přibyla, který se dostal až za obránce a prověřil Miroslava Hanáka bekhendovým blafákem, puk ale zahučel jenom do lapačky hostujícího gólmana.
     
    50:30
    Pavel Zmrhal (LED) hasil požár před vlastní klecí, počínal si ale za hranicí pravidel a dostává menší trest za hrubost.
     
    51:17
    Bruslaři budou hrát 1 minutu a 13 sekund v 5 proti 3, Michal Hrabaň (LED) se provinil sekáním a míří na trestnou lavici.
     
    51:49
    Domácí hokejisté vypálili z levého kruhu, Hanák ale vyrazil kotouč betonem a Ledeč se může osvobodit.
     
    52:14
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Bruslaři dvojnásobnou početní převahu zužitkovali, když ránu Martina Kříže od modré čáry ještě šikovně tečoval VÁCLAV PECEN a puk zapadl za Hanákova záda! Asistence: Martin Kříž.
     
    53:14
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak se to domácím přeci jenom podařilo a na světelné tabuli už září desítka! Ondřej Hlídek kombinoval s Lukášem Valou, který naservíroval přesný pas na modrou čáru, kde se už napřahoval DOMINIK SUCHÝ a zavěsil černý kus gumy do sítě! Asistence: Lukáš Vala, Ondřej Hlídek.
     
    55:32
    Filip Šimůnek (LED) podrazil svého soupeře a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    56:26
    Na trestnou lavici míří také Martin Hynek (HBR), který obdržel trest na 2 + 2 minuty za vysokou hůl.
     
    58:11
    Ledeč nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Velkou zásluhu na tom má Pavel Zmrhal, který uviděl volného JANA ŠTĚPÁNA a adresoval mu přihrávku přesně na hůl, druhý jmenovaný hráč tak měl dobrou pozici, kterou dokázal zužitkovat! Asistence: Pavel Zmrhal.
     
    59:36
    Ještě jeden trest pro havlíčkobrodského Lukáše Valu (HBR), který se provinil podražením.
     
    Konec zápasu.
     
    V závěrečném dějství jsme viděli 4 branky, které si mezi sebe oba celky spravedlivě rozdělily. Na výsledku se tak nic nezměnilo a domácí se radují ze zaslouženého vítězství poměrem 10:3.

    Já se s vámi loučím a přejí úspěšná vstup do nového týdne. U dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (19:13:56)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Hlídek (Suchý, L. Vala), 4. Kříž (Pecen), 6. Jelínek (Hlídek, Mendl), 8. Kříž (Abbrent), 9. L. Vala (Suchý, Hlídek), 12. Szilva (Abbrent), 18. Mendl (Hlídek), 19. Hynek (Abbrent, Szilva), 53. Pecen (Kříž), 54. Suchý (L. Vala, Hlídek) – 5. Štěpán (Svoboda, Hrabaň), 43. Štěrba (Krajíček), 59. Štěpán (Zmrhal)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (od 35. Adam) – Pecen, Motl, Kříž, Bancíř, Mendl, M. Semrád "A", Suchý – Křížek, Cejpek, Szilva "C", Hlídek, Abbrent, Jelínek "A", Hynek, Polák, Přibyl, L. Vala
    HC Ledeč nad Sázavou: Hanák (8. – 19. Vaněk) – Hrabaň, Zmrhal "A", D. Vala, Šimůnek, Buchta, Beneš, Štěrba, Svoboda, Zadražil, Křesťan, Marian Havel "C", Štěpán "A", Marek Havel, Procházka, Krajíček, Blažek

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – David Potůček, Michal Schaffer
    bahis siteleri