Washington – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | NY Islanders – New Jersey 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
New Jersey Devils
Úterý 04.10.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Rána Vojtěcha Mozíka byla zblokována Stephenem Giontou, Islanders tohle utkání tedy vyhrají! Velká smůla pro českého obránce.
     
    58:12
    Schneider míří na střídačku, Devils se o vyrovnání pokusí se šesti hráči v poli! Nyní navíc hrají přesilovou hru šest na čtyři.
     
    57:16
    Po dobré střele Damona Seversona se k dorážce před bránou dostal Nick Lappin, ale naštěstí pro domácí zamířil puk vedle branky!
     
    56:18
    A Cory Schneider měl těžkou práci! Nejprve to zkoušel Boychuk, což Devils zblokovali. K odraženému touši se dostal volný Thomas Hickey, ale domácí obránce zamířil do lapačky brankáře New Jersey!
     
    55:14
    Domácí forvard Andrew Ladd (NYI) se nyní nepředvedl v moc dobrém světle. Mimo hru totiž seknul Vojtěcha Mozíka, za což dostává dvě minuty a navíc i dvě minuty navíc za nesportovní chování.
     
    54:27
    Brandon Gormley (NJD) v brankovišti poslal k zemi Joshe Ho-Sanga. Navíc šlo o faul mimo hru, takže dvě minuty za nedovolené bránění byly na místě.
    51:43 Devante SMITH-PELLY - 4:3
     
    51:43
    Devils právě vstřelili branku!
    A je sníženo na rozdíl jediného gólu! Na levém křídle u mantinelu odvedl kvalitní práci Sergej Kalinin, po jehož střele se k rychlé dorážce skvěle probojoval DEVANTE SMITH-PELLY. Z pohledu Ďáblů je stav zápasu 3:4! Asistence: Sergej Kalinin a Vernon Fiddler.
     
    49:16
    Po neúspěšné akci Blandisiho s Boucherem vyrazili do přečíslení dva na jednoho Ryan Strome a Andrew Ladd. Prvně jmenovaný přihrával svému spoluhráči, jemuž puk přeskočil v rozhodující moment hokejku!
     
    47:59
    Nick Leddy (NYI) posílá svůj celek do čtyř. V obranném pásmu si počínal až příliš tvrdě, dostává dvě minuty za krosček.
    46:30 Mathew BARZAL - 4:2
     
    46:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    A domácí hokejisté už vedou o dva góly! Čtvrtou branku Ostrovanů přidává MATHEW BARZAL, jenž se probojoval ke kotouči v předbrankovém prostoru, kde byly velké zmatky. Situaci ještě jistil obránce Thomas Hickey, který byl připraven dorážet. Asistence: Steve Bernier a Michael Dal Colle.
    43:55 Stephen GIONTA - 3:2
     
    43:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Bývalý Ďábel STEPHEN GIONTA posílá Ostrovany opět do vedení! Vzrůstem maličký forvard se dostal k dorážce po tvrdé dělovce, kterou ze své hokejky vyslal Steve Bernier. Obránci Devils dali Giontovi až příliš prostoru. Asistence: Steve Bernier a Travis Hamonic.
     
    35:24
    Domácí útočník Ryan Strome (NYI) inkasuje dvě trestné minuty za vysokou hůl, Ďáblové tak mají šanci jít do vedení.
    34:29 Andrew LADD - 2:2
     
    34:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    A domácí celek znovu srovnává, je to 2:2! ANDREW LADD získal puk ve středním pásmu, dostal se do toho útočného a střelou zápěstím vstřelil svoji první branku v dresu New York Islanders! Asistence: Josh Ho-Sang a Johnny Boychuk.
    30:49 WOOD - 1:2
     
    30:49
    Devils právě vstřelili branku!
    A krátce po návratu z trestné lavice posílá MILES WOOD Ďábly do vedení! Hostující forvard dostal prostor na levém křídle, čehož využil ke střele zápěstím. Ta se o tyčku odrazila za záda bezmocného Thomase Greisse! Asistence: John Moore a Joseph Blandisi.
     
    28:27
    Devils se ale nyní budou muset bránit v oslabení. Mimo hru se totiž držením provinil útočník Miles Wood (NJD).
    28:12 Reid BOUCHER - 1:1
     
    28:12
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Ďáblové si vytvořili velice solidní tlak a upravují stav zápasu na 1:1. Před bránou nejprve neúspěšně operoval Jacob Josefson, puk se ale poté dostal k REIDU BOUCHEROVI, který Greissovi nedal šanci! Asistence: Jacob Josefson a Blake Speers.
     
    24:52
    K odraženému puku se před Greissovou bránou dostal Reid Boucher, mladý útočník New Jersey ale trefil jen německého strážce svatyně!
     
    20:28
    Stephen Gionta se mohl prosadit proti svému bývalému zaměstnavateli! Vzrůstem maličký útočník se dostal do samostatného úniku, ale vyprášil jen Schneiderův beton.
     
    11:48
    Domácí tým čeká první přesilová hra. Nick Lappin (NJD) je totiž vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl v obranném pásmu.
     
    10:58
    A málem to bylo o dvě branky! Z pozice falešného obránce vystřelil nebezpečně Ryan Strome, Schneider moc nevěděl, kde má po zákroku kotouč, naštěstí pro něj ale zamířil mimo.
     
    09:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí Islanders se dostávají do vedení! Johnny Boychuk dostal nabito na modrou čáru a poměrně tvrdě vystřelil. Puk cestou do branky ještě dokázal tečovat COLIN MARKISON, rodák z New Jersey. Ostrované tak otevřeli skóre zápasu, Cory Schneider byl bez šance! Asistence: Johnny Boychuk a Mathew Barzal.
     
    03:05
    Domácí útočník Mathew Barzal se dostal do zajímavé šance, když dorážel proti ležícímu Schneiderovi. Zblízka zakončoval také Hickey, ani jeden z Ostrovanů si ale na brankáře Devils nepřišel!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 10. Markison (Boychuk, Barzal), 35. Ladd (Ho-Sang, Boychuk), 44. Gionta (Bernier, Hamonic), 47. Barzal (Bernier, Dal Colle) – 29. Boucher (Josefson, Speers), 31. Wood (Moore, Blandisi), 52. Smith-Pelly (Kalinin, Fiddler)


    New York Islanders: Greiss (Gibson) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, Toews, Burroughs – Ladd, Strome, Parenteau – Quine, Nelson, Ho-Sang – Dal Colle, Barzal, Markison – Johnston, Gionta, Bernier.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Moore, Severson, Helgeson, Santini, Gormley, Mozík – Kalinin, Fiddler, Smith-Pelly – Boucher, Josefson, Speers – Wood, Blandisi, Lappin – Pietila, Pelley, Coleman.

    Rozhodčí: Hebert, Rank – Daisy, Sericolo.

    Diváci: 5978
    bahis siteleri