Vítkovice – Nitra 7:0 (kon.) | Sparta – Kärpät 1:1 (kon.) | Junosť Minsk – Frölunda 3:2 (kon.)
Kuopio – Djurgården 2:0 (kon.) | TPS – IFK Helsinky 1:1 (kon.) | Liberec – Färjestad 4:1 (kon.)
Mnichov – Växjö 1:1 (kon.) | Tappara – SaiPa 0:2 (kon.) | JYP – Skellefteå 4:0 (kon.)
Salzburg – Bern 1:4 (kon.) | Wolfsburg – Zürich 1:4 (kon.) | Eisbären – Zug 4:0 (kon.)
Lugano – Plzeň 4:1 (kon.) | Košice – Fribourg 1:1 (kon.) | Davos – Linköping 4:7 (kon.)
HV71 – Rauma 2:0 (kon.)
konec
HV71
2:0 (2:0, 0:0, 0:0)
Lukko Rauma
Úterý 04.10.2016, 20:00 • Kinnarps Arena, Jönköping (SWE) • Hokejová Liga mistrů • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: střely na bránu: 21-17, zákroky brankářů: 17-19, trestné minuty: 22-24. (22:24:28)
     
    HV71 po velice koncentrovaném výkonu poráží v Kinnarps Areně hostující Lukko Raumu, které do odvety na svém ledě bude vstupovat bez vstřeleného gólu a s dvoubrankovým mankem. O osudu utkání rozhodlo úvodních šest minut, když se po pouhých 38 sekundách prosadil Dylan Reese a po něm Ted Brithén. Konečný výsledek. HV71 2 Lukko Rauma 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Domácím se podařilo vyhodit a v dnešním zápase se už nic nestane.
     
    59:29
    Toni Koivisto po dalším vyhraném vhazování na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho pokus málem zamířil do levého horního rohu brány, puk se ale nakonec zřejmě od tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    59:27
    Rauma si vyžádala oddechový čas, brankář Kaapo Kahkonen ovšem i přes vhazování v útočném pásmu zůstává v bráně.
     
    59:26
    Linus Söderstrom předvedl jistý zákrok a po následném vhazování to z levé strany okamžitě zkusil Toni Koivisto, ani jeho okus ale na překonání domácího brankáře nestačil.
     
    58:30
    Vyloučení v týmu HV71 (Chris Abbott – 10 min. osobní trest, bitka + 10 min. osobní trest, bitka).
     
    58:30
    Vyloučení v týmu Lukko Rauma (Ilmari Pitkanen – 10 min. osobní trest, bitka + 10 min. osobní trest, bitka).
     
    58:30
    Chris Abbott se pustil u střídaček do Ilmariho Pitkanena, který ho naprosto zbytečně zezadu přistrčil mimo těžiště hry! Pitkanen dostal za vyučenou a oba borci v dnešním zápase dohráli.
     
    58:00
    Hostům nepomohla ani přesilová hra, během které mohli svého soupeře dostat pod tlak, a do konce utkání zbývají odehrát 2 minuty.
     
    57:16
    Kristofer Berglund je zpět na ledě a nevím, co by se muselo stát, aby Rauma dokázala vyrovnat či zápas dokonce otočit.
     
    56:48
    HV71 mohlo vyrazil v oslabení po levém křídle do rychlého protiútoku, ten ale vzápětí zastavilo postavení mimo hru.
     
    56:41
    Nicklas Hansson vyhodil puk podél střídaček do obranného pásma Raumy a vysloužil si potlesk domácích fanoušků.
     
    56:07
    Raumě se konečně podařilo usadit v útočném pásmu, jenže zatím se marně snaží dostat puk pořádně pod kontrolu, natož do zakončení. Linus Söderstrom je bez práce.
     
    55:13
    Vyloučení v týmu HV71 (Kristofer Berglund – 2 min., hákování).
     
    55:07
    Rauma nebezpečně vypálila na levém křídle v blízkosti střídaček od modré čáry a Linus Söderstrom měl co dělat, aby její pokus mířící do bližšího horního rohu brány vyrazil!
     
    54:27
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelých šest minut a domácí hokejisté mají utkání pevně pod kontrolou, teď jde jen o to, neudělat nějakou zbytečnou chybu, která by Raumu dostala do zápasu.
     
    52:45
    Jeden z hokejistů HV71 si z pravé strany útočného pásma drze sjel před bránu a v její blízkosti se poté snažil puk zasunout mezi betony Kaapa Kahkonena, ten se ovšem skvěle roztáhl na brankové čáře a zabránil domácím vstřelit třetí gól!
     
    52:15
    Po přerušení hry přichází na řadu powerbreak, který domácím určitě přijde po dobrém tlaku ze strany Raumy vhod.
     
    51:40
    Atte Makinen se v levém kruhu příliš dlouho nerozpakoval a napřáhl k táhlé střele, která těsně nad ledem mířila k přední levé tyči, Linus Söderstrom měl ale dobrý výhled a jeho pokus ukryl v lapačce!
     
    50:41
    Rauma přečkala druhou hru v oslabení a Sami Lahteenmaki vypálil od modré čáry. Jeho střela mířila po ledě přesně ke vzdálenější levé tyči, Linus Söderstrom ji ale dokázal na poslední chvíli vykopnout pravým betonem!
     
    49:38
    Mattias Tedenby nabral na levém křídle rychlost a z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele, která skončila na výstroji připraveného Kaapa Kahkonena.
     
    48:07
    Vyloučení v týmu Lukko Rauma (Aaro Vindgren – 2 min., hrubost).
     
    47:56
    Rauma vyhodila puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Tři střely na straně hostů a jedna na straně HV71 je pochopitelně statistika z právě probíhající třetí třetiny.
     
    46:59
    Hosté jim navíc usnadňují bránění neustále nepřesnými přihrávkami. Rauma je sice střelecky aktivnější, když na rozdíl od jedné střely na domácí straně vyslala směrem na bránu střely tři, ty ovšem nebyly vůbec nebezpečné.
     
    46:00
    HV71 je směrem vpřed neustále aktivnější, jenže se mu nedaří dostat do zakončení. Domácí hrají hodně chytře a zbytečně se neženou za každou cenu směrem dopředu.
     
    44:35
    Adam Almquist na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho následný pokus zřejmě přizvedl do ochranné sítě pozorný brankář Kaapo Kahkonen.
     
    43:51
    To byl hodně nepříjemný moment, oba dva hráči domácího celku ale budou s největší pravděpodobností v pořádku. Zda Andreas Borgman naskočí ještě dnes na led, je otázkou.
    42:10 Andreas Borgman nepříjemně narazil hlavou do mantinelu poté, co ho na něj přistrčil Valentin Claireaux!
     
    42:10
    Valentin Claireaux napadal rozehrávku HV71 a po jeho přistrčení nepříjemně narazil hlavou na hranu mantinelu Andreas Borgman, který sebou vzal i spoluhráče Dylana Reeseho, ten se ovšem po nárazu rychle zvedl. Andreas Borgman je hodně otřesený a v doprovodu lékařů zamířil na ošetřovnu!
     
    41:30
    Hostům se nepodařilo rozehrát a puk vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Kahkonenovou bránou.
     
    40:55
    Sami Lahteenmaki neměl na pravém křídle na útočné modré čáře komu přihrát, a tak pouze nahodil puk podél mantinelu za bránu Linuse Söderstroma.
     
    40:05
    Domácí brankář Linus Söderstrom drží čisté konto a dvacet minut ho dělí od vychytání shutoutu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: střely na bránu: 16-7, zákroky brankářů: 7-14, trestné minuty: 0-2.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 21:38.
     
    Ve druhé části zápasu tempo trochu opadlo a žádný z týmů se neprosadil, což je paradox. Zatímco v první části, která byla vyrovnaná, domácí skórovali dvakrát, v té druhé dominovali a gól nevstřelili ani jeden. HV71 to ovšem mrzet nemusí, protože do poslední části utkání bude vstupovat s dvoubrankovým vedením. Skóre po druhé třetině. HV71 2 Lukko Rauma 0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Simon Onerud se málem řítil do samostatného úniku, jeden z jeho protihráčů ale dokázal na obranné modré čáře puk sebrat a po skvělém oblouku ho vyvezl ze své třetiny.
     
    39:00
    Do konce prostřední části zápasu zbývá odehrát jedna minuta a ve druhé třetině se zřejmě žádného gólu nedočkáme.
     
    38:20
    Raumě se nepodařilo rozehrát a podél mantinelu, kde jsou boxy časoměřičů, vyhodila puk na zakázané uvolnění.
     
    37:24
    Chris Abbott krásně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu, tam ale skvěle zasáhl brankář Kaapo Kahkonen, když nejprve jeho pokus zkrotil vyrážečkou a poté na ledě u své pravé tyče rychle přikryl puk lapačkou!
     
    35:41
    Ochranné sklo dostalo pořádně zabrat! Rauma dobře napadala rozehrávku HV71 a v útočném pásmu byly k vidění během pár sekund čtyři tvrdé, ale čisté, hity.
     
    35:01
    Doposud jedinou přesilovou hru si zahráli hráči domácího HV71 poté, co byl v úvodu prostřední části vyloučen za podražení Jesse Virtanen, jinak se hraje velice čistě.
     
    34:30
    Ačkoliv Rauma prohrává o dvě branky, tak zatím sledujeme velice slušný hokej bez nějakých zákeřných faulů a šarvátek.
     
    33:26
    Škoda, že při předchozím přečíslení Raumy jeden z hostujících hráčů ztratil těsně před modrou čárou stabilitu. Kdyby se tak nestalo, Valentin Claireaux by ho určitě hledal před bránou.
     
    32:49
    Rauma vybojovala v obranném pásmu puk a okamžitě vyrazila do přečíslení 4 na 3, které na pravé straně zakončil těsně po přechodu útočné modré čáry Valentin Claireaux, jeho následná střela ale zamířila vysoko nad a skončila v ochranné síti.
     
    32:23
    Rauma je směrem vpřed bezzubá a navíc se ji poměrně často nedaří přejít přes útočnou modrou čáru. Po postavení mimo hru v podání hostujících hráčů následuje powerbreak.
     
    31:32
    Lias Andersson si z levého křídla krásně vybruslil před bránu a bekhendem se snažil zamířit mezi betony Kaapa Kahkonena, ten je ovšem včas sklepl a připsal si další skvělý zákrok!
     
    31:04
    Hosté vyhráli vhazování ve středním pásmu a z pravého křídla napřáhli k jedovaté střele, která zamířila vedle bližší tyče a od hrany mantinelu se odrazila do ochranné sítě.
     
    31:00
    Rauma se vydala do útočného pásma, její následnou akci ale zastavil špatný přechod přes modrou čáru. Ofsajd.
     
    30:04
    Christoffer Persson na modré čáře napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a bez přípravy mířil do pravého horního rohu brány, jenže Kaapo Kahkonen vytáhl potřetí v zápase výstavní semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    29:29
    Svěřenci Johana Lindboma skvěle brání. Jakmile se Rauma vydala po levém křídle do útoku, tak krátce za modrou čárou následovalo dobré napadání domácích hráčů a ztráta kotouče.
     
    28:08
    Domácí hráči HV71 na levém křídle nebezpečně vypálili z vrcholu levého kruhu pro vhazování, následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    27:50
    Hráči Lukka vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění a hra se vrátila zpět před brankáře Kaapa Kahkonena.
     
    27:08
    Erik Brannstrom naskočil na led a dobře napadal rozehrávku Raumy, jejíž hráči se pořádně nadřeli, aby puk vyvezli ze svého obraného pásma.
     
    26:43
    Lukko se po delší době vymanilo z tlaku HV71 a po pravém křídle vyrazilo do útoku, po kterém přišla střela. Ta ovšem byla sražena do ochranné sítě a brankář Linus Söderstrom mohl zůstat v klidu.
     
    26:17
    Jesse Virtanen už je sice na ledě a Rauma hraje v plném počtu, domácí ale pokračují v tlaku a na pravém křídle napřáhli k prudké střele, která zamířila těsně vedle přední tyče.
     
    25:50
    Domácí mají obrovský tlak, jenže jejich střely zatím míří mimo a v hledišti to hučí jako v úlu.
     
    24:20
    HV71 si během úvodní přesilové hry dnešního zápasu po vyhraném vhazování vytvořilo slušný tlak, k ohrožení hostující brány se ovšem nedostalo a Rauma vzápětí vyhodila puk až za bránu domácího Linuse Söderstroma.
     
    23:53
    Vyloučení v týmu Lukko Rauma (Jesse Virtanen – 2 min., podražení).
     
    23:31
    Linus Söderstrom se vydal za bránu, aby zachytil holí nastřelený puk Raumy, což se mu sice nepodařilo, jednoho z hostujících hráčů ale v rohu kluziště dobře pohlídal na zádech Christoffer Persson.
     
    22:14
    Nechybělo mnoho a Rauma se po rychlém protiútoku po levém křídle mohla dostat zpět do zápasu, jenže následná střela z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířila zhruba deset centimetrů vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    21:42
    Hokejisté Lukko Raumy se opět ubránili, tentokrát ovšem pouze za cenu zakázaného uvolnění, po kterém se hra vrátí zpět před brankáře Kaapa Kahkonena.
     
    21:16
    Par Arlbrandt se snažil prosadit v levém rohu útočného pásma, jenže okamžitě po něm vystartoval Toni Koivisto, který ho chvilku masíroval na mantinel a následně o puk připravil.
     
    20:13
    V Kinnarps Areně právě začala druhá třetina prvního kola vyřazovací části Hockey Champions League, do které domácí hokejisté vstupují po skvělém úvodu s dvoubrankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: střely na bránu: 8-5, zákroky brankářů: 5-6, trestné minuty: 0-0.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 20:50.
     
    Hokejisté HV71 vlétli do zápasu v Kinnarps Areně pořádně zostra a již po 38 sekundách se ujali vedení, když od modré čáry nádhernou střelou zamířil do pravého horního rohu brány Dylan Reese a na jeho branku vzápětí po minutě a půl hry navázal krásnou bekhendovou střelou Ted Brithén. Domácí dominovali a mohli přidat další dva góly, jenže Kaapo Kahkonen si napravil reputaci dvěma fantastickými semafory. Skóre po první třetině. HV71 2 Lukko Rauma 0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    V závěru první třetiny mohl zkorigovat skóre střelou z pravého kruhu pro vhazování Toni Suuronen, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Linus Söderstrom.
     
    18:54
    Niklas Hansson vzápětí pálil nebezpečně z pravého křídla na přední tyč, Kaapo Kahkonen byl ale opět připraven a opět ve skvělém světle předvedl svou lapačku!
     
    17:34
    Mattias Tedenby nabral ve středním pásmu slušnou rychlost a po zavezení puku do útočné třetiny z levé strany napřáhl ke krásné diagonální střele, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Kaapo Kahkonen vytáhl fantastický semafor, na kterém zasvítila červená!
     
    17:00
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát přesně 180 sekund a HV71 v pohodě kontroluje své dvoubrankové vedení.
     
    15:52
    Dylan Reese se pokusil vstřelit svůj druhý gól v zápase, když na pravém křídle vypálil od mantinelu na přední tyč, tam byl ale připravené Kaapo Kahkonen a puk ukryl ve svém náručí.
     
    15:33
    Teď to ze strany Raumy vydalo hodně nadějně, jenže jeden z hostujících hráčů ztratil mezi kruhy pro vhazování stabilitu a do zakončení se v pádu již snažil dostat marně.
     
    15:09
    Hosté sice rozehrávku brankáře HV71 zachytili, jenže vzápětí se k ohrožení jeho svatyně nedostali.
     
    14:33
    Linus Söderstrom se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Raumy a po mantinelu rychle puk vyhodil podél hrazení, to se mu ovšem nepodařilo.
     
    13:36
    Nejenže jsou domácí velice silní směrem vpřed, ale během posledních minut také skvěle brání. Rauma se snaží útočit po pravém křídle, jenže jakmile se dostane do rohu ledové plochy, tak z domácí strany přichází tvrdé hity a zisk kotouče.
     
    12:25
    Kristofer Berglund byl na levém křídle v útočném pásmu příliš rychle a po postavení mimo hru domácích hráčů následuje powerbreak, během něhož se hráči mohou v klidu občerstvit.
     
    11:36
    Hokejisté Raumy pouze nahodili puk za bránu Linuse Söderstroma a obloukem zamířili rychle na střídačku.
     
    10:31
    Hra se přelévá v rychlém tempu ze strany na stranu a oba týmy se poměrně snadno dostávají do šancí, na rozdíl od hostů ale domácí HV71 drží bezchybný brankář Linus Söderstrom.
     
    09:47
    Na opačné straně krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč Joose Antonen, brankář Linus Söderstrom ale vytáhl fantastický semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    08:47
    Kevin Stenlund byl zřejmě hráčem, který z levého kruhu pro vhazování nebezpečně vypálil a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Kaapo Kahkonen se tentokrát překonat nenechal a lapačkou puk vyškrábl zázračně mimo!
     
    08:00
    Ze zápasu je odehráno přesně osm minut a HV71 potvrzuje, že má velice silnou ofenzivu. Domácí vedou nad Raumou 2:0.
     
    06:36
    Rauma se pokusila rychle korigovat skóre a vrátit se zpět do zápasu, jenže v hloučku před bránou se nejlépe a nejrychleji zorientoval domácí brankář Linus Söderstrom!
    05:30 Ted BRITHÉN - 2:0
     
    05:30
    HV71 právě vstřelili branku!
    TED BRITHÉN sebral u levé tyče zadovku Martina Thörnberga a poté nádhernou bekhendovou střelou po vyjetí před bránu zamířil nad levým betonem brankáře Kaapa Kahkonena ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Martin Thörnberg.
     
    04:19
    Nerad bych se pletl, ale Lukko znamená v překladu zámek nebo zamknout, což je přesně věc, kterou by hosté potřebovali, jenže dostat se do útočného pásma HV71 je velice obtížné.
     
    03:24
    Rauma se dostala po pěkné kombinaci ke střele, následný pokus jednoho z hostujících hokejistů z pravého kruhu pro vhazování bránu ale minul.
     
    02:00
    Hostům se vůbec nepovedl vstup do zápasu a nyní bude velice zajímavé sledovat, jak hráči Lukka zareagují.
    00:38 Dylan REESE - 1:0
     
    00:38
    HV71 právě vstřelili branku!
    Brankář Kaapo Kahkonen sice dokázal v úvodu utkání vyrazit střelu domácího týmu z levého křídla pravým betonem za bránu, proti následné dělové ráně DYLANA REESEHO od modré čáry už byl ale bezmocný! Dylan Reese vymetl nádhernou střelou pravé víko a posílá HV71 do brzkého vedení 1:0. Asistence: Mattias Tedenby.
     
    00:06
    Puk poprvé dopadl na led a ve Švédsku právě začalo utkání mezi HV71 a Lukko Raumou, v němž se střetává nejlepší ofenziva s nejlepší obranou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou na ledové ploše a po tradiční znělce Hockey Champions League bude za pár okamžiků v Kinnarps Areně vše připraveno k zahájení velice zajímavého skandinávského souboje, v němž švédský tým HV71 hostí v Lukko Raumu z Finska.
    Jönköping je nádherné švédské město. Přesvědčte se sami!
     
    Úvodní sestavy:

    HV71: Söderstrom (Pettersson Wentzel) – Almquist, Reese, Pilut, Hansson, Persson, Berglund, Borgman, Brännström – Thörnberg (A), Brithén, Arlbrandt – Tedenby, Abbott (C), Önerud (A) – Törngren, L. Andersson, R. Andersson – Sundh, Stenlund, E. Andersson. Hlavní trenér: Johan Lindbom.

    Lukko Rauma: Kahkonen (Karjalainen) – Seigo, Virtanen, Makinen, Niskala (C), Sevanen, Ahonen, Riikola – Lahteenmaki (A), Gagnon, Antonen – Koivisto (A), Tiivola, Tukonen – Liedes, Koivistoinen, Vidgren – Suuronen, Claireaux, Pitkanen. Hlavní trenér: Juha Vuori.

    Rozhodčí: Mikael Holm (SWE), Jan Hribik (CZE). Čároví: Tobias Haster (SWE), Emil Wernstrom (SWE).
    Hokejisté finského týmu Lukko Rauma těsně před odjezdem.

     
    Lukko Rauma

    Lukko Rauma se na rozdíl od svého soupeře může pochlubit silnou defenzivou, která mu pomohla k postupu ze druhého místa základní skupiny D, kterou ovládl ZSC Lions Zurich. Rauma prožila pomalý vstup a švýcarskému celku dvakrát podlehla, vysokým vítězstvím 6:1 nad Ingolstadtem si ovšem zajistila druhé místo a postup do vyřazovací části. Ačkoliv finský tým nepředvedl v základní skupině bůh ví jaké představení, během posledních dvou sezón Champions Hockey League dokráčel do čtvrtfinále a semifinále, takže o sebevědomí jeho hráčů by neměla být ani řeč.
     
    HV71

    HV71 prošlo základní skupinou Hockey Champions League jako nůž máslem, když ve všech třech zápasech po úvodní prohře na ledě Salzburgu vstřelilo pět gólů a minimálně tři hráči zaznamenali pět kanadských bodů. Až na klopýtnutí v úvodním zápase si švédský tým počínal velice suverénně a s devíti body postoupil během posledních dvou sezón do vyřazovací části znovu z prvního místa. HV71 se v základní skupině střetlo kromě Salzburgu s Sheffieldem.
     
    V úterý jsou na programu první zápasy vyřazovací části Champions Hockey League a mezi nejlepšími 32 týmy nechybí HV71 a Lukko Rauma. Vzájemný duel slibuje velice atraktivní podívanou, domácí se totiž mohou pochlubit nejlepším útokem, zatímco Rauma naopak nejlepší obranou. Jak vzájemná konfrontace dopadne? Skandinávským soubojem Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Reese (Tedenby), 6. Brithén (Thörnberg)


    HV71: Söderstrom (Pettersson Wentzel) – Almquist, Reese, Pilut, Hansson, Persson, Berglund, Borgman, Brännström – Thörnberg (A), Brithén, Arlbrandt – Tedenby, Abbott (C), Önerud (A) – Törngren, L. Andersson, R. Andersson – Sundh, Stenlund, E. Andersson. Hlavní trenér: Johan Lindbom.
    Lukko Rauma: Kahkonen (Karjalainen) – Seigo, Virtanen, Makinen, Niskala (C), Sevanen, Ahonen, Riikola – Lahteenmaki (A), Gagnon, Antonen – Koivisto (A), Tiivola, Tukonen – Liedes, Koivistoinen, Vidgren – Suuronen, Claireaux, Pitkanen. Hlavní trenér: Juha Vuori.

    Rozhodčí: Mikael Holm (SWE), Jan Hribik (CZE). Čároví: Tobias Haster (SWE), Emil Wernstrom (SWE)
    Úterý 11.10.2016
    Rauma - HV71 3:4

    Branky a nahrávky: 4. Tiivola (Antonen, Ahonen), 9. Gagnon (Virtanen), 26. Virtanen (Vahalahti, Ahonen) – 8. Tedenby (Almquist, Andersson), 16. Brithen (Reese), 33. Torngren (Stenlund, Sandberg), 37. Andersson (Hansson)

    bahis siteleri