Česko – Finsko U20 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (0:4, 2:2, 0:1)
Finsko U20
Čtvrtek 06.10.2016, 13:00Reprezentace žen do 18 let • Kuortane Cup
Partner:
    59:32 KOUKKULAOVÁ - 2:7
     
    59:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pokusný tah českých trenérů nevedl k úspěchu, finské hokejistky naopak uzavírají skóre trefou do prázdné brány. Proti rozehrávající české hráčce byly dvě a co se nepovedlo Välikangasové, to dokonala NIINA KOUKKULAOVÁ – 2:7. Asistence: Ella Välikangasová.
     
    59:08
    No pozor na to! Češky odvolávají Juřicovou a hrají v šesti!
     
    58:51
    Česká střídačka si minutu před koncem ještě vybírá oddechový čas.
     
    48:55
    Zbloudilý kotouč se před Juřicovou odrazil k finské útočnici, která hned dorážela. Naše gólmanka udržela betony na ledě.
    39:28 Klára HYMLÁROVÁ - 2:6
     
    39:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak aspoň povzbuzení před odchodem do kabin, Češky střílejí druhý gól a opět se o něj postarala první formace. Nádhernou přihrávkou mezi hráčkami poslala Hymlárová do úniku Natálii Mlýnkovou. Ta s obránkyní na zádech nedokončila svůj tradiční bekhendový blafák, ale její práci dokonala právě dojíždějící KLÁRA HYMLÁROVÁ. Česká kapitánka nadvakrát dorazila kotouč do sítě – 2:6! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    33:35
    Zmatku před finskou klecí chtěla využít Klára Hymlárová. Přiřítila se zezadu, ale kotouč poslala těsně vedle.
    31:39 ANTINMÄKIOVÁ - 1:6
     
    31:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Naše juniorky byly po páté brance viditelně rozhozené a jakmile se na led vrátila vyloučená finská hráčka, přišla šestá rána. Juřicová skrz bojující hráčky zřejmě dobře neviděla střelu LILLI ANTINMÄKIOVÉ, která cinkla o tyčku a zapadla za její záda – 1:6. Asistence: Tinja Haukijärviová.
    30:14 JOKIKOKKOVÁ - 1:5
     
    30:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fatální kiks v české rozehrávce končí pátým finským gólem, který jsme našim soupeřkám doslova darovali. Zadovka v obranném pásmu totiž skončila na hokejce JANETTE JOKIKOKKOVÉ, jež poslala kotouč z první do růžku za Juřicovou. Přesilovka tedy měla opačný účinek – 1:5. Bez asistence.
     
    29:04
    Následuje druhá česká přesilovka v zápase. Ella Välikangasová (FIN) pyká za hru vysokou holí.
     
    27:28
    Když naše hráčky střídaly, Sandra Halounová přenechala kotouč nádhernou zadovkou Tereze Karlecové. Ta byla před gólmankou sama, jenže ve značném úhlu. Kotouč skončil vedle brány.
     
    26:19
    České naděje musí podržet Karolína Juřicová. Musím uznat, že přihrávka Koukkulaové zpoza brány na Välikangasovou byla naprosto libová, ale naše gólmanka pak situaci uhasila.
    24:06 Tereza KARLECOVÁ - 1:4
     
    24:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Se zatajeným dechem jsem sledoval výborné střídání elitní české formace. A to přece jenom končí první radostí! Natálie Mlýnková už byla sama ve velké šanci, dlouhá klička ji ale nakonec zavedla až za branku. Odtamtud však našla TEREZU KARLECOVOU, která bez problémů zakončila do úplně prázdné klece – 1:4! Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    19:56
    Tak přece jenom! Finky namazaly Barboře Machalové, která byla před gólmankou sama. Ta jí ale zmenšila úhel a tenhle souboj vyhrála.
     
    18:31
    Přece jenom má česká reprezentace šanci odpovědět. Nea Katajamäkiová (FIN) je vyloučena za hru vysokou holí.
    18:17 KOUKKULAOVÁ - 0:4
     
    18:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vystřídat se nám bohužel nepodařilo a ještě před přestávkou je z toho čtvrtá pohroma. Rozdíl ve střelbě je příliš velký. Välikangasová nabila na vrcholek kruhu NIINĚ KOUKKULAOVÉ, která zase vypálila z první. Juřicová se jen ohlédla, protože to byla rána jako u chlapů – 0:4. Asistence: Ella Välikangasová, Eve Savanderová.
    17:07 Ida KARJALAINENOVÁ - 0:3
     
    17:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky mají na modré čáře rozdílovou hráčku s číslem pět. Ta teď z velké části obstarala třetí gól svého týmu. Alexia Remesová totiž opět vypálila neskutečnou bombu, kterou Juřicová vyrazila před sebe a tam číhala IDA KARJALAINENOVÁ. Rychle si stáhla puk na bekhend a v pádu zakončila – 0:3. Asistence: Alexia Remesová, Aino Karppinenová.
    Yin TUORILAOVÁ - 0:2
     
    12:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jen 35 sekund stačilo našim soupeřkám, aby zdvojnásobily svůj náskok. Po sérii českých chyb v rozehrávce přihrála Katajamäkiová z levé strany YIN TUORILAOVÉ, která se před brankou prosadila přes českou obránkyni a plácla do kotouče. Juřicová se ke druhé tyčce natahovala marně – 0:2. Asistence: Nea Katajamäkiová, Tinja Haukijärviová.
    Alexia REMESOVÁ - 0:1
     
    12:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí tak skóre bohužel otevírají starší finské hokejistky. Säkkinenová posunula zpět na modrou čáru ALEXIE REMESOVÉ, která se do puku opřela opravdu vší silou. Juřicová měla na chvilku zakrytý výhled a střela byla přesná, takže zapadla přesně do našeho bližšího růžku – 0:1. Asistence: Sara Säkkinenová, Niina Koukkulaová.
     
    11:42
    Přečíslení dvě na jednu pro Česko! Klára Hymlárová měla na levé straně Natálii Mlýnkovou, tu si ale hlídala soupeřka. Naše kapitánka tak sama vyjela do střelecké pozice, ale Pajarinenovou nepřekonala!
     
    08:32
    Už se zdálo, že naše hráčky pokryjí pas na Kaitalaovou, ale ta se přece jenom k puku na brankovišti dostala. Juřicové pomohla ležící spoluhráčka.
     
    06:45
    Mohlo být zle, po levé straně totiž našlápla znovu Koukkulaová a utelka českým obránkyním. Naštěstí svou střelou napálila jen tyčku!
     
    02:54
    První vážná práce pro Juřicovou! Finky to sehrály velmi dobře a a mezi kruhy dostala nabito Koukkulaová. Do puku se opřela z první, ale naše brankářka zasáhla a nedovolila dorážku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Karlecová (Mlýnková), 40. Hymlárová (Mlýnková) – 13. Remesová (Säkkinenová, Koukkulaová), 13. Tuorilaová (Katajamäkiová, Haukijärviová), 18. Karjalainenová (Remesová, Karppinenová), 19. Koukkulaová (Välikangasová, Savanderová), 31. Jokikokková, 32. Antinmäkiová (Haukijärviová), 60. Koukkulaová (Välikangasová)


    Česko: Juřicová (Štumbaurová) – Erbenová (A), Škrdlová, Martinů (A), Vozdecká, Cornová, Kotounová, Zachová – Karlecová, Hymlárová (C), Mlýnková – Dýcková, Hornická, Machalová – Exnerová, Zrnová, Matoušková – Lorencová, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Finsko U20: Pajarinenová (Haapasaariová) – Antinmäkiová, Hietaharjuová, Ukkolaová, Savanderová, Remesová, Siiraová, Karppinenová – Jokikokková, Kaitalaová (C), Karjalainenová – Koukkulaová, Välikangasová (A), Säkkinenová (A) – Tuorilaová, Katajamäkiová, Haukijärviová – Kangasniemiová, Kemppainenová.

    Rozhodčí: Nurmiová – Ouriová, Maijalaová (všechny FIN).

    Diváci: 35
    bahis siteleri