Ottawa – Montreal 4:3 (2:1 po s.n.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 3:2 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (kon.)
Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 6:5 (kon.)
Vancouver – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 16.10.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítám vás u dalšího zápasu NHL, v němž budeme sledovat Pittsburgh Penguins a Anaheim Ducks. V tomto duelu bychom měli sledovat výborný hokej, ale ještě předtím si pojďme oba celky představit.
     
    Anaheim Ducks

    V prvním kole nastoupil Anaheim na ledě silného Dallasu, kde prohrál 2:4. Hostující tým má velmi dobře poskládané mužstvo a bude se chtít dostat do vyřazovacích bojů. V letošní sezóně by měli Ducks táhnout Corey Perry, Ryan Getzlaf a Ryan Kesler. V současné době mají Kačeři na listině zraněných Rickard Rakell, jehož zranění není uvedené a také Natea Thompsona, jenž utrpěl poranění achillovy šlachy.

    Nejproduktivnější hráči týmu

    Andrew Cogliano (2+0)
    Ryan Kesler (0+1)
    Jakob Silfverberg (0+1)
     
    Pittsburgh Penguins

    Pittsburgh se v zahajovacím zápase utkal s Washingtonem, jehož porazil až v samostatných nájezdech. Tučňáci se v prvním zápase museli obejít bez své největší hvězdy! Sidney Crosby totiž v přípravě utrpěl otřes mozku. Dalším zraněným je Matthew Murray, jenž si v zápase Světového poháru přivodil zranění ruky. Penguins na toto zranění reagovali až v posledním dnu, kdy si z listiny volných hráčů stáhli Mikea Condona.

    Nejproduktivnější hráči týmu

    Jevgenij Malkin (1+1)
    Patric Hörnqvist (1+0)
    Kris Letang (0+1)
    Conor Sheary (0+1)
     
    Vzájemné zápasy

    V loňské sezóně se oba celky utkaly pouze dvakrát. Vždy se z vítězství radoval domácí tým. V prosinci loňského roku zvítězil Anaheim 2:1 a o tři měsíce později se radoval z vysoké výhry Pittsburgh, jenž zdolal svého soupeře 6:2.

    Posledních pět vzájemných zápasů

    Pittsburgh – Anaheim 6:2
    Anaheim – Pittsburgh 2:1
    Anaheim – Pittsburgh 2:5
    Pittsburgh – Anaheim 6:4
    Anaheim – Pittsburgh 2:3 sn
     
    Utkání druhého kola začíná hodinu po půlnoci a vy jste k němu srdečně zváni. Pittsburghu se proti Kačerům v posledních zápasech daří, a tak je jasné, že bude chtít na vítěznou bilanci navázat. Naopak Anaheim musí proti neoblíbenému soupeři zabrat a připsat si do tabulky cenné dva body. Jak duel skončí, budeme vědět kolem půl čtvrté ráno.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu NHL! Zatím jsou známy předpokládané sestavy, ale za malou chvilku by se měly objevit také oficiální, které si těsně před duelem představíme.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Condon) – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Malkin, S. Wilson – Kessel, Bonino, Sheary – Hagelin, Cullen, Kunitz (C) – Kühnhackl, Fehr, Sestito.

    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Manson, Fowler, Vatanen, Holzer, Bieksa, Ja. Larsson – Perry, Getzlaf (C), Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Sörensen, Vermette, Raymond – Boll, Wagner, Garbutt.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kendrick Nicholson – Brian Murphy, Ryan Daisy.
     
    Jak už to u NHL bývá, tak i v dnešním utkání se čas úvodního vhazování o pár minut posune.
     
    Pittsburgh Penguins slaví v letošní sezóně padesátileté výročí, a tak na ledovou plochu přicházejí legendy tohoto klubu. Za pár okamžiků už začne samotný duel.
     
    Na ledovou plochu už přicházejí hráči obou celků! Na modrých čarách se srovnaly úvodní formace a PPG Paints Arenou se ponesou tóny hymny USA!
     
    Chris Kunitz dnes odehraje pětisté utkání v NHL a byl by určitě moc rád, kdyby se zapsal do statistik vstřelenou brankou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jeden z hlavních sudích vhodil úvodní vhazování, které vyhrál Jevgenij Malkin. Člen první domácí formace má právo prvního útoku, ale přišlo pouze nahození.
     
    00:16
    Úvodní vteřiny přináší hodně nepřesností a Anaheim poprvé vyhazuje na zakázané uvolnění. Hra se přesune zpátky před Jonathana Berniera.
     
    00:51
    Jevgenij Malkin dostal puk na útočnou modrou čáru, ale do útočného pásma se nedostal. Oba celky posílají do hry další formace.
     
    01:25
    Z předbrankového prostoru vystřelil Ryan Kesler, jehož pokus domácí brankář vyrazil. Marc-Andre Fleury si v krátkém sledu musel připsat další zákrok proti střele od modré čáry.
     
    01:44
    Nick Bonino nedosáhl na dlouhou přihrávku spoluhráče a kotouč opět končí na zakázaném uvolnění. Hra se opět přesune před branku Tučňáků.
     
    02:11
    Hostující tým se usadil za brankou domácího týmu, kde probíhala rotace. Ke kotouči se dostal Andrew Cogliano, jehož obtočení kolem branky zneškodnil brankář Pens.
     
    02:41
    Obrovská šance Kačerů! Mezi kruhy si najel neohroženě Antoine Vermette, jenž trefuje horní tyč! To bylo první varování pro domácí celek, jenž v úvodu zápasu málo bruslí.
     
    03:18
    Nahození ze středního pásma končí v lapačce Marca-Andreho Fleuryho, jenž hru raději přerušuje. Po odpískání se strhla mela před brankou Pittsburghu, jelikož byl domácí gólman osprchován.
     
    03:25
    Anaheim je v úvodu utkání lepším týmem. Zakončení od modré čáry končí jen těsně vedle domácí branky.
     
    03:55
    Zpoza branky dostal do pravého kruhu přihrávku Conor Sheary, jehož rána zamířila jen do boční sítě. Člen třetí domácí formace měl obrovskou šanci, jelikož v horní části branky bylo hodně místa.
     
    04:28
    Phil Kessel se s kotoučem dostal do útočného pásma, kde se snažil vymíchat obránce, což se mu nakonec nepodařilo. Ducks následně posouvají hru jen do středního pásma.
     
    05:29
    Hostující tým poslal do hry první formaci, která se usadila před brankou soupeře. Dobře pracoval Ryan Getzlaf, jehož pokus po ledě vyrazil domácí brankář.
     
    06:20
    Odražený puk se zastavil u mantinelu, kam se první dostal Antoine Vermette. Zakončení hostujícího útočníka končí v lapačce Marca-Andreho Fleuryho.
     
    06:57
    Individuální akci se prezentoval Jevgenij Malkin, jenž prováhal nejlepší čas k zakončení, a tak o kotouč přišel. Anaheim nahazuje puk do útočné třetiny a jde střídat.
     
    07:48
    Chris Wagner se dostal do předbrankového prostoru, ale Marc-Andre Fleury v leže vytáhl výborný zákrok, když kotouč vykopl betonem. Anaheim se dostal zatím do největší šance zápasu.
     
    08:48
    Druhá formace Tučňáků pracuje velice dobře! Ke střele z pravého kruhu se odhodlal Nick Bonino, jehož pokus zamířil do lapačky Jonathana Berniera.
     
    09:30
    Další obrovskou šanci v zápase si připisuje domácí tým! Conor Sheary dostal přihrávku mezi obránce, ale v samostatném úniku trefil lapačku hostujícího gólmana.
     
    09:48
    Hra se velmi rychle přelévá ze strany na stranu a Marc-Andre Fleury si připisuje další výborný zákrok po vzoru Dominika Haška. Domácí brankář se dostal rychle na zem a udržel kotouč před svojí svatyní.
     
    10:12
    Hostující tým vyhrál vhazování a hned se střelou prezentoval Nick Ritchie, jehož pokus zamířil vedle branky. Na druhé straně zakončoval Phil Kessel, který trefil gólmana do hrudi.
     
    10:58
    Lehké nahození od červené čáry schoval Marc-Andre Fleury pod lapačku, jelikož na něj zle dotíral jeden z hostujících útočníku. Bude se vhazovat po pravici domácího gólmana.
     
    11:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je tu první branka Tučňáků! Pittsburgh se usadil v útočném pásmu a nahození IANA COLEA končí v brance. Jonathan Bernier toho moc neviděl, jelikož na hranici brankoviště hodně dobře pracoval Tom Kühnhackl, jenž hostujícímu brankáři dobře clonil. Asistence: Trevor Daley a Jevgenij Malkin.
    11:46 Ian COLE - 1:0
     
    12:19
    Pittsburgh byl v úvodních minutách o něco horším týmem, ale tato branka domácí celek mlže nakopnout. Anaheim si vytvořil tlak, ale branku zatím vsítit nedokázal.
     
    12:22
    Po levé straně se před branku dostal Kris Letang, jehož bekhend vyrazil hostující brankář opět k němu, ale následná dorážka zamířila jen do betonu Jonathana Berniera.
     
    12:52
    Anaheim si zahraje první přesilovou hru, jelikož podražením si pomohl Olli Määttä. Ten už usedá na trestnou lavici a nabízí soupeřům šanci na vyrovnání.
     
    12:56
    A pro domácí bude ještě hůře, jelikož budou hrát ve třech! Ian Cole chtěl vyhodit kotouč, ale poslal ho mezi diváky a nyní mají Kačeři obrovskou šanci na vyrovnání.
     
    13:19
    Hned v úvodu dvojnásobné přesilové hry se musel pěkným zákrokem činit Marc-Andre Fleury. Mezi kruhy zůstal chvíli osamocený Cam Fowler, jenž trefil vyrážečku domácího gólmana.
     
    13:56
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Cam Fowler, ale Marc-Andre Fleury vyrazil kotouč na hůl Perryho, jenž trefuje beton domácího gólmana.
     
    14:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Z pravé strany vystřelil CAM FOWLER, jehož pokus končí u zadní tyče. Před Marcem-Andrem Fleuryem vyborně clonil Ryan Kesler, a tak je stav 1:1. Asistence: Ryan Getzlaf a Ryan Kesler.
    14:13 Cam FOWLER - 1:1
     
    15:37
    Jakob Silfverberg se zapomněl v útočném pásmu, a tak se píská ofsajd. Hra se vrátí zpátky do středního pásma.
     
    15:52
    Jonathan Bernier schoval pod lapačku nahození od červené čáry, jelikož na něj zle dotíral Carl Hagelin. Bude se vhazovat po levé ruce hostujícího gólmana.
     
    16:09
    Hra se nám v těchto chvílích hodně kouskuje. Anaheim se při dalším útoku dostává do ofsajdu, a tak se hra stěhuje zpátky do střední třetiny.
     
    16:38
    Chris Wagner zahrál vysokou holí, což signalizoval i hlavní sudí. Následuje další vhazování před brankou Kačerů.
     
    16:46
    Jonathan Bernier si připisuje další dva zákroky, když vyrazil pokusy od modré čáry. Pittsburgh byl u puku i nadále, ale hostující gólman zlikvidoval i pokus Justina Schultze.
     
    17:12
    První přesilovou hru si zahrají také Tučňáci. V útočném pásmu si držením soupeře zcela zbytečně pomohl Nick Ritchie, jenž dostává dvouminutový trest.
     
    17:27
    Domácí hráči vyhráli vhazování a kotouč zamířil na modrou čáru, kde byl připravený vystřeli Phil Kessel, jehož pokus zamířil jen těsně nad branku.
     
    18:31
    V oslabení se hosté dostali do přečíslení, ale celou akci překazil Nick Bonino, jenž se výborně vrátil a přihrávku do odkryté branky překazil.
     
    19:01
    Velmi aktivní Conor Sheary našel před brankou Matta Cullena, jenž z mezikruží trefuje tyč! Domácí tým byl velmi blízko radosti z druhé vstřelené branky.
     
    19:47
    Další krásná kombinace Pittsburghu! Z rohu kluziště dostal kotouč před branku Eric Fehr, jenž se ukvapil a zakončil pouze do hostujícího gólmana. Útoční čtvrté domácí formace byl totiž zcela osamocený před Jonathanem Bernierem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V první periodě jsme sledovali skvělý hokej! Hra se přelévala ze strany na stranu a oba týmy hrály hlavně do ofenzivy. Do vedení se dostali Tučňáci, ale Anaheim při dvojnásobné přesilové hře vyrovnal. Ve zbytku třetiny už byl lepší Pittsburgh, ale oba brankáři předvádí neuvěřitelné zákroky. Uvidíme, co nám hráči nabídnou ve druhé dvacetiminutovce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé dvacetiminutovky vyhrál opět Jevgenij Malkin, a tak mají Tučňáci právo prvního útoku. Jenže tentokrát se jim zakončit nepodařilo.
     
    20:48
    První formace hostujícího týmu se dostala do přečíslení, ale Ryan Getzlaf nepřekvapil z velkého úhlu domácího brankáře. hra se nám opět rychle přelévá ze strany na stranu.
     
    22:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velmi kuriózní branku střílí domácí tým! Jonathan Bernier vyjel za branku, kde se nedohodl se spoluhráčem. kotouč se dostal do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval CONOR SHEARY, jenž je odměněn za svou aktivitu v první periodě. Chris Kunitz oslavuje pětistý zápas v NHL asistencí. Asistence. Chris Kunitz a Matt Cullen.
    22:03 Conor SHEARY - 2:1
     
    23:29
    Pittsburgh je po vstřelené brance opět politý živou vodou a snaží se o další ohrožení branky soupeře. Jenže hra se rychle přesunula před branku Tučňáků, ale Marc-Andre Fleury zasahovat nemusel.
     
    24:49
    Tučňáci si zahrají další početní výhodu, za držení v útočném pásmu dostává další dvě minuty Nick Ritchie. Pittsburgh může v tomto momentu soupeři odskočit.
     
    25:13
    Matt Cullen dobře bojoval o puk u zadního mantinelu, černá guma se odrazila před branku, kde byl tentokrát pozorný hostující maskovaný muž.
     
    25:37
    Na ledové ploše je elitní přesilovková formace Tučňáků, která se dostala do další obrovské šance. Na levé straně se ocitl osamocený Nick Bonino, jehož pokus vyrazil brankář ramenem. u kotouče ale zůstali hráči Pens, ale Jevgenij Malkin opět nechal vyniknout Jonathana Berniera.
     
    26:58
    Kotouč doputoval k modré čáře, kde byl připravený Trevor Daley, jehož pokus dokázal s přehledem vyrazit hostující gólman.
     
    27:30
    Sotva se Anaheim dostal do plného počtu, tak usedá na trestnou lavici další hostující hráč. Za podražení dostává další menší trest Korbinian Holzer.
     
    27:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Osmadvacet vteřin z přesilové hře stačilo Tučňákům k proměnění přesilové hry! PHIL KESSEL dostal hodně času, aby se od mantinelu dostal do kruhu pro vhazování, odkud zamířil přesně mezi nohy Jonathana Berniera. Asistence: Patric Hörnqvist.
    27:58 Phil KESSEL - 3:1
     
    28:39
    Anaheim byl opět pod tlakem, a tak přišlo vyhození do středního pásma. Kačerům se ve druhé třetině nedaří, jelikož na branku soupeře zamířila pouze jediná střela.
     
    29:20
    Pittsburgh zatím velmi dobře kontroluje hru a k dalšímu zakončení se z levé strany dostal Trevor Dale, jehož jedovatý pokus vyrazil hostující gólman.
     
    30:09
    V posledních minutách se hraje pouze na jednu branku, ale Anaheim se dostal do protiútoku. Corey Perry objel branku, ale u tyče našel už připraveného Marca-Andreho Fleuryho.
     
    30:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY se zachoval jako opravdový mazák a počkal si na vyhrané vhazování Tučňáků. Šikovný hostující útočník se dostal před brankáře, kterého na dvakrát dokázal překonat. Asistence: Ryan Getzlaf.
    30:27 Corey PERRY - 3:2
     
    31:23
    Anaheim se po vstřelené brance dostal opět do hry o body. Navíc sledujeme další zakázané uvolnění po nepřesné rozehrávce Pittsburghu.
     
    32:28
    Do obrovské šance se mohl opět dostal Corey Perry, jenž už najížděl před branku Pittsburghu, ale k zasažení černé gumy mu scházelo jen pár centimetrů.
     
    34:08
    K přihrávce přes celou šířku se nedostal Jevgenij Malkin, ale ani Anaheim nedokázal s kotoučem přejít před branku Tučňáku. Sledujeme poměrně hluchou část zápasu.
     
    34:48
    Za brankou Kačerů velmi dobře pracoval Carl Hagelin, jenž vybojoval černou gumu, ale následnou přihrávkou před branku našel jen bránící hráče.
     
    35:29
    Anaheim dlouho kombinoval v útočném pásmu, ale ke střele se neodhodlal. Následně se k puku dostali Tučňáci, kteří posunuli hru do střední třetiny.
     
    36:51
    Domácí tým se dostal do dalších velkých šancí! Před branku si najel Matt Cullen, jenž v obrovské šanci trefil beton gólmana, od něhož puk zamířil jen těsně vedle brány. Nejlépe se zorientoval Conor Sheary, jenž v další vyložené šanci zazmatkoval a černou gumu nezasunul do odkryté svatyně.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:04
    V přesilové hře se dobrou střelou prezentoval Sami Vatanen, na jehož pokus Marc-Andre Fleury dobře viděl, a tak si do statistik připisuje další zákrok.
     
    38:30
    O poznání lepší zakončení si připisuje Cam Fowler, jehož pokus byl před brankou tečován, ale puk zamířil jen vedle brány domácího celku.
     
    39:49
    Na konci přesilové hry se Anaheim sám vyhnal z útočného pásma. Kačeři se před branku soupeře chtěli rychle vrátit, ale kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé dvacetiminutovce byl lepším týmem Pittsburgh, jenž se zaslouženě dostal do dvoubrankového vedení. Ovšem Tučňákům se nedaří vyhrávat vhazování a po jedné takové situaci snížil na rozdíl jediného gólu Perry, a tak nás čeká hodně zajímavá třetí třetina, v níž bude rozhodně, o co hrát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Neskutečný zákrok Jonathana Berniera! Hostující brankář vyrazil nahození před sebe, kde byl Patric Hörnqvist, jehož pumelici do odkryté branky zastavila lapačka!
     
    41:10
    Tučňáci se v krátkém sledu dostali do další obrovské šance. Přečíslení zakončil v druhé vlny aktivní Conor Sheary, jehož pokus minul branku pouze o centimetry.
     
    41:45
    Domácí jsou v úvodu třetí dvacetiminutovky hodně aktivní. Za brankou dobře pracoval Nick Bonino, jenž přihrával mezi kruhy, ale celou situaci přerušil Jonathan Bernier.
     
    42:16
    Anaheim přišel do třetiny s taktikou, že vše musí jít na branku. Ovšem zakončení od modré čáry se do prostoru tří tyčí nedostalo a další zakončení zastavil jeden z obránců.
     
    42:58
    Ryan Getzlaf byl ještě za červenou čárou, a tak jeho nahození je odpískané jako zakázané uvolnění. Hra se přestěhuje opět před branku Anaheimu.
     
    43:56
    Pittsburgh dlouho kombinoval v útočném pásmu, ale poslední nahození z hole Krise Letanga skončilo v lapačce hostujícího brankáře.
     
    44:11
    Carl Hagelin přihrál na hranici kruhů, odkud okamžitě vypálil Phil Kessel, jehož pokus Jonathan Bernier vyrazil před sebe. Anaheim měl obrovské štěstí, že se Nick Bonino nedokázal včas zorientovat.
     
    45:11
    Domácí tým se dostal do nesnází, a tak odevzdal puk soupeři ve středním pásmu. Na branku Pittsburghu se hnal Andrew Cogliano, jenž v poslední chvíli o kotouč přišel.
     
    46:20
    Anaheim se dobře rozestavil na modré čáře, a tak Phil Kessel pouze nahodil k zadnímu mantinelu. Hra se přesunula před branku Tučňáků, kde dorážel Nick Sorense, ale také tentokrát Marc-Andre Fleury obstál.
     
    47:21
    V posledních momentech se ve hře objevuje spousta nepřesností. Anaheim potřeboval vystřídat, ale ani na druhý pokus se hostům nepodařilo rozehrát.
     
    47:51
    Až nyní se kačeři dostali do středního pásma, ale následně je odpískaný další ofsajd. Hra se vrátí do středního pásma.
     
    48:15
    Tvrdou ránu na domácího gólmana vyslal Kevin Bieksa, ale také tentokrát si Marc-Andre Fleury poradil. Následná dorážka Anaheimu se už mezi tři tyče nevešla.
     
    49:08
    Přes celou šířku ledové plochy dostal kotouč Conor Sheary, jemuž v rozhodujícím momentu přeskočil kotouč hůl. Domácí útočník by jinak zakončoval do odkryté branky.
     
    50:18
    Puk se od zadního mantinelu před branku Pittsburghu, kde se nejlépe zorientoval Phil Kessel, jenž puk odpálil do středního pásma. Hraje se opravdu výborný zápas, kterému nic neschází.
     
    52:06
    Domácí tým uklidňuje hru a pouští do hry čerstvé síly. Následná přihrávka Pittsburghu končí na hokejkách hostujících obránců.
     
    52:40
    Odražený kotouč poskakoval na hranici brankoviště, kde se snažil zakončit Corey Perry, jemuž se puk zamotal pod nohy obránce. Do celé akce se přimotal Chris Kunitz, jenž poslal puk do bezpečné vzdálenosti.
     
    54:08
    Anaheim se čas velmi rychle krátí, ale hostující hráči jsou u kotouče a mohou tedy přijít s dalším útokem. Jenže Pens brání dobře střední pásmo, a tak další šance Kačerů nepřichází.
     
    55:04
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale Ryan Getzlaf přihrávkou mezi kruhy našel jen bránícího hráče. ten se vůbec nerozpakoval a obloučkem vyhodil černou gumu do středního pásma.
     
    55:45
    Hra se po chvíli přesunula před branku Kačerů, kde se zjevil Phil Kessel, jehož rána zamířila do ramene Jonathana Berniera. Hostující brankář drží svůj tým ve hře o body.
     
    56:32
    Po zisku kotouče mohli jít domácí do přečíslení, ale Eric Fehr nezvládl přihrávku na spoluhráče. Hra plynula dále a zakončení Justina Schultze vyrazil hostující brankář.
     
    57:30
    Anaheim zjednodušil hru a nahodil puk na domácího gólmana, jenž kotouč vyrazil do rohu. Pittsburgh ale jednoduše posunul hru zpátky do středního pásma.
     
    58:22
    Za obranu hostujícího týmu si najížděl Phil Kessel, k němuž dlouhá přihrávka přes obránce neprošla.
     
    58:54
    Jonathan Bernier míří na střídačku a ve stejném čase kotouč poskakoval v brankovišti domácího celku. Ovšem ani jeden z hráčů Anaheim jej nedokázal dopravit za brankovou čáru. Corey Perry byl tím hráčem, který byl nejblíže dorážce.
     
    59:31
    Pittsburgh Penguins si bere oddechový čas, jelikož tlak Kačerů je v posledních desítkách vteřin neskutečný!
     
    59:31
    Jonathan Bernier se vrací do branky, jelikož se bude vhazovat ve středním pásmu. Pittsburgh vyhrál vhazování a drží kotouč v útočném pásmu, to pro domácí vypadá již dobře.
     
    Konec zápasu.
     
    V ofenzivně laděném utkání jsme viděli pět branek, ale také spoustu obrovský šancí. Z vítězství a dvou bodů do tabulky se radují domácí hráči, kteří jsou dnes šťastnějším týmem. Anaheim odehrál také dobrý duel, ale v tomto zápase to na soupeře prostě nestačilo. Uznání si zaslouží také Marc-Andre Fleury a Marc-Andre Fleury, oba gólmani předvedli hned několik výborných zákroků a patřili k ozdobám duelu.
     
    Československá stopa

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    Hvězdy utkání:

    1. Conor Sheary 1+0
    2. Ian Cole 1+0
    3. Ryan Getzlaf 0+2
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (04:05:36)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Cole (Daley, Malkin), 23. Sheary (Kunitz, Cullen), 28. Kessel (Hörnqvist) – 15. Fowler (Getzlaf, Kesler), 31. Perry (Getzlaf)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Condon) – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Hörnqvist, Malkin, S. Wilson – Kessel, Bonino, Sheary – Hagelin, Cullen, Kunitz (C) – Kühnhackl, Fehr, Sestito.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Manson, Fowler, Vatanen, Holzer, Bieksa, Ja. Larsson – Perry, Getzlaf (C), Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Sörensen, Vermette, Raymond – Boll, Wagner, Garbutt.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kendrick Nicholson – Brian Murphy, Ryan Daisy

    Diváci: 18452
    bahis siteleri