Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:0 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:1 (po pr.)
Florida – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 6:3 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:4 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (2:1 po s.n.) | Nashville – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 4:3 (1:0 po s.n.)
Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
San Jose Sharks
Neděle 23.10.2016, 01:00 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:51
    A zase další vyloučení na hostující straně, pramení z toho tedy opět přesilovka pro Red Wings. Jedná se o trest za vysokou hůl, půjde jej odpykat Patrick Marleau.
     
    47:45
    Nové komplikace pro San Jose Sharks. Další hostující hokejista je odeslán na trestnou lavici, Joe Pavelskiho za katrem doplní obránce Justin Braun. Fauloval hákováním Henrika Zetterberga.
     
    46:35
    Je tu také vyloučení, a to na obou stranách, po menší roztržce. Drew Miller dostává dvě minuty za nedovolené bránění, Steve Ott za nesportovní chování a hostující Joe Pavelski za bodnutí koncem hole. Bude se hrát ve stejném počtu na obou stranách.
     
    41:07
    Sotva se vrátil na ledovou plochu vyloučený Nyquist, půjde na trestnou lavici hráč z druhé strany barikády. Brent Burns na poslední chvíli zachraňoval situaci před Jonesem, u toho krosčekoval protihráče.
     
    39:03
    A ještě jeden trest v poslední minutě prostředního dějství. Zatím jediný autor branek tohoto zápasu Gustav Nyquist musí za katr, protože držel protihráče. Bude se tedy chvíli hrát ve čtyřech.
     
    37:31
    Na konci prostřední periody ještě jedno vyloučení. Do boxu trestoměřičů je nucen zamířit obránce Sharks Vlasic, jelikož podrazil Larkina. Další možnost pro Red Wings.
     
    20:38
    Hned na začátku druhé třetiny je tu vyloučení z řad Detroitu. Přesněji se bude vylučovat za hákování, jehož se dle hlavního rozhodčího tohoto střetnutí dopustil Dylan Larkin. Ten už také sedí za katrem.
     
    13:29
    A další vyloučení je na světě. Abychom měli změnu, tentokrát míří na trestnou lavici muž v červeném trikotu. Helm bez větších protestů zamířil do boxu trestoměřičů, dostává dvě minuty za přílišnou chybu na vhazování.
     
    09:38
    Jenže to už má hlavní rozhodčí znovu zdviženou pravici, čímž dává najevo, že bude opět vylučovat. A posílá za katr dalšího Žraloka. Nyní to je Brenden Dillon, fauloval vražením na hrazení. Krátká domácí přesilovka pět na tři.
     
    07:53
    A přesilovku s pořadovým číslem jedna si zahrají také Detroit Red Wings. Také kapitán San Jose totiž dostává od hlavního rozhodčího tohoto střetnutí dvě minuty za nedovolené bránění a je nucen pykat za katrem.
     
    04:28
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, a to za nedovolené bránění, které míří odpykat hokejista Thomas Vanek. San Jose Sharks si tak zahrají úvodní přesilovku tohoto utkání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Nyquist (Ericsson), 36. Nyquist (Sproul), 47. Athanasiou (Vanek)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Green, Br. Smith, Sproul, Ericsson, Marčenko – Tatar, Zetterberg, Sheahan – Athanasiou, Nielsen, D. Larkin – Nyquist, Helm, Vanek – Ott, Glendening, D. Miller.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Donskoi – Marleau, Tierney, J. Ward – Nieto, Wingels, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Skilliter, Mclsaac – Driscoll, Berg

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri