Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:0 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:1 (po pr.)
Florida – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 6:3 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:4 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (2:1 po s.n.) | Nashville – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 4:3 (1:0 po s.n.)
Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:6 (0:1, 2:3, 2:2)
St. Louis Blues
Neděle 23.10.2016, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Alexander STEEN - 4:6
     
    59:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je nejspíš hotovo. ALEXANDER STEEN dostal přihrávku do jízdy od Davida Perrona, hrdiny dnešního utkání, a trefou příklepem do prázdné branky zvyšuje na 6:4. Asistence: David Perron a Jaden Schwartz.
     
    57:32
    A velká šance Marka Giordana, který se dostal z levého křídla do zakončení, ale Allen skvěle kryje!
     
    56:41
    Jaden Schwartz mohl rozhodnout, jel sám na Johnsona, ten ale jeho pokus mířící někde mezi betony vychytal!
     
    55:30
    Brouwerovu bombu vyrazil Allen za sebe a za pukem se vydal Bennett, toho však podrazil JAY BOUWMEESTER a domácí mají šanci na srovnání – budou hrát přesilovku!
    55:06 Kris VERSTEEG - 4:5
     
    55:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A máme tu drama! Domácí snižují na rozdíl jediné branky, když se trefil KRIS VERSTEEG druhou brankou v utkání! Jeho bombu Allen skrze klubko hráčů před sebou neviděl a pak už jen lovil puk ze své sítě! Asistence: Dennis Wideman a Sam Bennett.
     
    52:29
    Už už se kutálel kotouč za Allenova záda poté, co Gaudreau propálil brankář Blues tečovanou ránou, ale gólman hostů na poslední chvíli ještě švihl lapačkou a kotouč chytil na brankové čáře ve chvíli, kdy již hala propukala v jásot!
    49:31 Mark GIORDANO - 3:5
     
    49:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen dávají domácí hráči gól! Michael Frolík zavezl puk do útočného pásma a pak si všiml rychle najíždějícího MARKA GIORDANA, který tvrdou bombou bez přípravy propálil Jakea Allena! Asistence: Michael Frolík, Dennis Wideman.
     
    47:32
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Jyrki Jokipakka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Nail Jakupov – 2 min., hrubost).
    46:50 David PERRON - 2:5
     
    46:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba ve středním pásmu v podání domácích a hosté ji nekompromisně trestají! DAVID PERRON dostal kotouč za obránce a sám tváří v tvář proti Johnsonovi předvedl výtečný blafák a završuje svůj hattrick! Asistence: Vladimír Tarasenko.
     
    43:47
    Obrovská chyba hostů a Calgary šlo do přečíslení tři na jednoho, a to ve vlastním oslabení! Situaci ale Flames nesehráli ideálně, i tak se dostal ke střele Mark Giordano, ovšem přestřelil!
     
    41:49
    Situace se domácím komplikuje. Dvě minuty za hru vysokou holí dostává DOUGIE HAMILTON a vzhledem k tomu, že Blues dnes již dvě přesilovky využili, tak teď čekají na Flames perné chvilky.
    38:16 Patrik BERGLUND - 2:4
     
    38:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Monahan se zbytečně pustil mezi tři hráče soupeře a přišel v útočném pásmu o puk, čehož hosté náležitě využili. Rychlá obrátka přinesla prostor na pravém křídle pro Jakupova, který se i šikovně uvolnil, poté naservíroval puk na PATRIKA BERGLUNDA a Blues zvyšují před koncem 2. třetiny na 4:2! Asistence: Nail Jakupov a Scottie Upshall.
     
    35:31
    Frolík naservíroval od pravého mantinelu výborný puk pro Monahana a Allen vytahuje ze svého repertoáru výtečný a hlavně velmi důležitý zákrok!
    32:08 Paul STASTNY - 2:3
     
    32:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PAUL STASTNY je tím střelcem, kdo z pravého křídla příklepem propálil Johnsona a po jehož ráně se tedy puk odrazil zpět do hry od kamery umístěné nahoře "pod víkem" branky. Asistence: Alexander Steen a Kevin Shattenkirk.
     
    32:23
    On to totiž byl gól! Puk se totiž odrazil od kamery v brance! A nás čeká posun v čase zpět!
     
    32:13
    Teď už hosté zvedali ruce nad hlavu, ale podle všeho skončila rána na břevnu!
     
    30:08
    A teď se zase budou bránit domácí. Dvě minuty za hákování dostává kapitán Flames MARK GIORDANO, který si pomohl při rychlém útoku soupeře drobným faulem, protihráče si přidržel. A ještě k tomu všemu nakonec dostává domácí obránce další dvojku za nesportovní chování. Takže čtyřminutová přesilovka pro hosty.
     
    29:39
    A jeho nahození působí velké problémy před brankovištěm, nakonec ale puk míjí branku a Allen si ještě připisuje zákrok vyrážečkou proti pokusu Widemana!
     
    28:02
    PAUL STASTNY se dral za kotoučem až moc razantně, tělem dohrál Widemana, který v té době nebyl u puku, a to ještě tak, že ho poslal na brankáře Johnsona. Jsou z toho dvě minuty za nedovolené bránění.
    26:22 David PERRON - 2:2
     
    26:22
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    S góly se nám roztrhl pytel a máme tu zase vyrovnáno! DAVID PERRON dobruslil pro kotouč, který Johnson jen vyrazil před sebe, a útočník St. Louis pak dokázal přehodit beton ležícího brankáře a vyrovnat! Asistence: Alex Pietrangelo a Jay Bouwmeester.
    22:56 Micheal FERLAND - 2:1
     
    22:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A domácí během půl minuty otáčejí vývoj utkání! Tentokrát jde gól trochu na vrub Jakea Allena, který pustil za záda bekhendovou střelu MICHEALA FERLANDA! Tomu hned za modrou přiklepl puk Stajan a Ferlandův pokus překvapivě skončil v brance! Asistence: Matt Stajan a Jyrki Jokipakka.
    22:21 Kris VERSTEEG - 1:1
     
    22:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Bouwmeester v útočném pásmu neustál hit a přišel o puk, načež domácí rozjeli bleskovou akci, kterou šperkoval křižnou přihrávkou Brouwer a KRIS VERSTEEG vyrovnává přesnou trefou bez přípravy na 1:1! Asistence: Troy Brouwer a Sam Bennett.
     
    14:59
    Paul Stastny se dostal k zakončení a zazvonil na tyč Johnsonovy branky!
     
    09:52
    Trošku diskutabilní trest pro ALEXE PIETRANGELA, kterého se snažil dohrát Lance Bouma a zadák Blues zvedl ruce, ovšem nikterak vysoko. Ze souboje však Bouma vyjel s bolestivou grimasou a držíc se za obličej. Dvě minuty a první přesilovka utkání pro Flames.
     
    06:40
    Další nepříjemná přihrávka mířila před branku Blues, ale Paul Stastny netrefil kotouč ideálně.
    06:04 David PERRON - 0:1
     
    06:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hosté se nakonec prosazují, stále ještě v početní výhodě. Z modré čáry dostal přihrávku na levé křídlo Fabbri, který okamžitě servíroval před branku. Tam byl připraven DAVID PERRON, který jen nastavil hůl a změnil dráhu puku tak, že kotouč zapadl za tyč Johnsonovy branky! Asistence: Robby Fabbri a Alex Pietrangelo.
     
    04:34
    Hosté si zahrají první přesilovku v utkání, dvě minuty za držení Perrona dostává SAM BENNETT, nejtrestanější hráč Flames v dosavadním průběhu sezóny.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 23. Versteeg (Brouwer, S. Bennett), 23. Ferland (Stajan, Jokipakka), 50. Giordano (Frolík, Wideman), 56. Versteeg (Wideman, S. Bennett) – 7. Perron (Fabbri, Pietrangelo), 27. Perron (Pietrangelo, Bouwmeester), 33. Stastny (Steen, Shattenkirk), 39. Berglund (Jakupov, Upshall), 47. Perron (Tarasenko), 60. Steen (Perron, Schwartz)


    Calgary Flames: Johnson (Elliott) – Giordano (C), Wideman, Brodie, Hamilton, Jokipakka, Engelland – Gaudreau, Monahan, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Bouma, Backlund, Chiasson – Ferland, Stajan, Hamilton.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen, Stastny, Fabbri – Perron, Schwartz, Tarasenko – Jaškin, Berglund, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Trevor Hanson – Brian Mach, Trent Knorr

    Diváci: 18076
    bahis siteleri