Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kobra – K. Vary 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 2:9 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – Letňany 1:10 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 5:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.10.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Příjemnou neděli z Hradce Králové. ELIOD extraligu mladšího dorostu dnes čeká 12. kolo a my budeme podrobně sledovat jednu z jeho ozdob. Hokejisté domácího Mountfieldu HK a Dynama Pardubice se znovu porvou o dočasný titul krále východních Čech!

    Ve všech akademických kategoriích tuto pomyslnou korunu aktuálně drží Hradečtí, což pro soupeře znamená hozenou rukavici. Mladší dorostenci obou rivalů se poprvé utkali 8. září, kdy Mountfield vyhrál ve městě perníku fotbalovým výsledkem 1:0. Rozhodující moment obstaral už v osmé minutě Matěj Morong.

    Jeho tým prokazuje svou převahu i v dlouhodobém ohledu. Hradec totiž vévodí skupině Střed s 25 body, ale na záda mu krutě dýchají Budějovice, Jihlava i Žďár. To Pardubice jsou sedmé se 14 body, na postupovou čtvrtou příčku jim chybí bodů osm, což značí už jen nízkou naději.
     
    Jak si poslední dobou vedou oba rivalové?

    Lví parta se na domácím ledě představila naposledy před dvěma týdny, tehdy v souboji o první místo smetla Žďár nad Sázavou 7:0. Hradec pak třikrát v řadě mířil ven. Zatímco v Mladé Boleslavi padl 3:5, poslední Tábor smetl jednoznačně 10:2 a výsledek 5:1 značil i poměrně jasnou záležitost na půdě Liberce.

    Pardubičtí mladíci vyhráli z posledních šesti zápasů jediný. Odnesl to také Žďár nad Sázavou, na jehož půdě hokejisté z města perníku ubojovali triumf 5:4. Minulou neděli pak ztratili skvěle rozehraný duel s Mladou Boleslaví. Ve 13. minutě vedli už 2:0, přesto nakonec prohráli 2:5.

    Favoritem souboje jsou tedy domácí hokejisté, ale v derby často papírové souboje neplatí. S kterými hráči vyrukují soupeři do boje? Jak dokáží hosté zatopit lídrovi tabulky? Odpovědi začneme ve FORTUNA aréně odkrývat před dvanáctou hodinou!
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák (C), Naar, Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Soukup, Nedomlel, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel. Trenér: Petr Luštinec.

    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Pejzl, Votava, Hrádek, Jelínek, Secký, Voženílek – Hebek, Šír, Prýl, Rouha, Zeman, Antoníček, Koffer (C), Hledík, Hricuš, Rohlík, Lašák, Kazda. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Beránek – P. Špringl, Žídek.
     
    Východočeští rivalové se pozdravili na modrých čarách a kapitáni František Řehák a Filip Koffer si potřásli rukama. Za chvíli můžeme začít!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Pardubický Tomáš Zeman táhl útok po pravé straně, hledal spoluhráče před brankou. Přihrávka však byla příliš dlouhá.
     
    01:03
    První zákrok si tak připisuje pardubický Vojtěch Nečas, jenž musel vytěsnit nahození Františka Řeháka od modré čáry.
     
    01:33
    Hosté přečíslili domácí obranu a Michal Rouha se snažil zblízka zvednout kotouč pod horní tyč. Sám před Vackem ho ale netrefil!
     
    01:58
    Hradec následně získal pásmo a Jan Jušta se nebezpečně obtáčel kolem klece. Na parťáka ovšem kotouč neprošel a tyčku si Nečas pohlídal.
     
    02:35
    Dynamo pak zvládlo svého soupeře vystrnadit z pásma a může vystřídat.
     
    03:12
    Petr Poppel sice dojel Soukupovo nahození, ale Hradec pak o kotouč přišel a musí o něj znovu bojovat.
     
    03:37
    Nakonec se to domácí první lajně povedlo, Poppel hledal mezi kruhy Moronga, ten však byl v příliš těžké pozici.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uplynuly čtyři minuty a aktivnější Hradec se po pěkné a rychlé akci ujímá vedení! Než jel František Řehák střídat, našel na útočné modré čáře parádním pasem Martina Nedomlela. Ten v pásmu přistrčil kotouč na hokejku TOMÁŠE MÜLLERA, jenž z první propálil puk mezi Nečasovými betony – 1:0! Asistence: Martin Nedomlel, František Řehák.
     
    05:07
    Mladíci Mountfieldu se vzápětí zase vrátili do útočného pásma, ale nyní už musejí dávat pozor na zadní vrátka.
     
    05:42
    Plné ruce práce přidělal Matěj Morong pardubickému gólmanovi, ten ale dvakrát zasáhl! Pak se proti ujíždějícímu Kofferovi výtečně vrátil Martin Soukup.
     
    06:27
    Denis Vacek musí dávat pozor. Dynamo se na chvíli usadilo v pásmu a od modré letěl na branku ostrý puk, s nímž si hradecký gólman poradil.
     
    06:38
    Další přerušení hry přišlo až po střele Vojtěcha Záliše, vzápětí hned po buly otestovali domácí Nečase znovu.
     
    07:11
    Dlouhý pas Martina Jandy na spoluhráče byl až příliš dlouhý. Hradec se ale nevzdal a osmák Marek Pelda pak dojížděl akci tak, že Nečas musel opět podržet puk ve výstroji.
     
    08:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další protiútok sehraný jako z hokejové učebnice a Hradečtí utíkají svému rivalovi o dvě branky! Matěj Morong zablokoval střelu ve vlastním pásmu a vydal se dopředu. Od pravého hrazení našel Petra Poppela, který vytvořil prostor pro třetího najíždějícího hráče. Tím byl MARTIN SOUKUP, který tváří v tvář Nečasovi našel drobné místečko u bližší tyčky – 2:0! Asistence: Petr Poppel, Matěj Morong.
     
    09:26
    Hradecký led rozčísly rychlé akce na obou stranách. S unikajícím Ondřejem Rohlíkem si domácí poradili až na poslední chvíli a na hraně pravidel, před Nečasem si zuby brousil Martin Janda. Situace ho však vynesla do velkého úhlu.
     
    10:25
    Po Zemanově nabídce od pravého hrazení se před brankou natahoval hokejkou Radek Šír. Kotouč však nebyl tak rychlý.
     
    10:59
    Zatím nejdelší tlak Pardubic v dnešním zápase. Vacek čelil další hrozbě tečované rány, poté naopak nemusel zasahovat proti dělovce Koffera, která šla hodně nad.
     
    11:28
    Domácí zapomněli za zády Radka Šíra. K němu včas přistoupil Tomáš Janoušek, kdyby Šír počkal na najíždějícího parťáka, bylo by to o mnoho nebezpečnější.
     
    12:10
    Hra hokejistů z města perníku se zlepšila, nyní se i díky tomu Mountfield dopustil zakázaného uvolnění.
     
    12:20
    Od modré čáry střílel Tomáš Jelínek. Vacek si výtečně našel výhled a jako pravák schoval puk v lapačce, což bylo před číhajícím soupeřem obzvlášť důležité.
     
    13:02
    Jelínek zakončil své střídání tím, že s přehledem nastavil Martinu Jandovi tělo a v souboji jeden na jednoho ho nepustil do svého pásma.
     
    13:41
    Domácí nyní působí hodně ospalým dojmem. Před Vackem zase zůstali hosté ve dvou, nicméně Pelda kotouč zblokoval do rohu, poté musel hradecký brankář betonem poslat střelu Koffera do ochranné sítě.
     
    14:31
    Máme tu první vyloučení zápasu. Kličkující Petr Poppel vybojoval pro domácí přesilovku, Vojtěch Voženílek (PCE) je vyloučen za podražení.
     
    14:45
    Hned po vhazování přišla pěkná teč Janouškovy střely od modré, Nečas ji zlikvidoval.
     
    15:23
    Pardubičtí ujeli v oslabení dva na dva, jenže puk propadl přes hradecké beky na Filipa Koffera. Ten před Vackem bleskově pálil, ale minul bližší tyčku! Obrovská šance hostů.
     
    15:52
    Jakmile se Hradečtí vrátili do pásma, bylo to s ofsajdem. Rozhodčím nějakou dobu trvalo, než ho odpískali.
     
    16:37
    Hosté v plném počtu. Reprezentant Filip Koffer skvěle zaúřadoval i v závěru oslabení, znovu pozlobil Vacka, jenž vytáhl kotouč maskou do ochranné sítě. Rozhodčí pak zase chvíli váhali, nedávali pozor.
     
    17:18
    Hradec vybojoval útočné vhazování zásluhou střely jednoho z útočníků přes obránce, kterou Nečas schoval do lapačky.
     
    18:02
    Peričkovo schované nahození nakonec prošlo až před branku, kde ho ze vzduchu tečoval Vojtěch Záliš. Puk ale projel jen kolem modrého půlkruhu.
     
    18:15
    Další ránu od modré čáry už Vojtěch Nečas ukryl do své výstroje.
     
    18:37
    Filip Koffer u mantinelu opět vybojoval puk, Tomáši Zemanovi pak nevyšla klička před obránce.
     
    18:56
    Petr Poppel hledal před pardubickou klecí spoluhráče, zblokovaný kotouč ovšem skončil ve vlastnictví Vojtěcha Nečase.
     
    19:36
    Precizní práce s hokejkou v podání Denise Vacka! Hradecký gólman vyjel za branku a přestože jeho pásmo bylo plné, kotouč krásně vyhodil po plexisklu až daleko do bezpečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Hradečtí mladší dorostenci byli v prvních deseti minutách lepším týmem. Vytěžili z toho góly Müllera a Soukupa, byť nepadly z tlaku, ale ze skvěle sehraných brejků. Pak ovšem Pardubice začaly těžit z rychlého napadání a přidělávály domácím místy velké problémy. S brankovým poměrem musí být jednoznačně spokojenější lídr tabulky z Hradce, který potřebuje zabrat, aby ho minimálně udržel.

    Druhá třetina začne přibližně ve 12:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Elitní útok hostů zase málem vybojoval kotouč poblíž Vackovy klece. Domácí si pak vůbec nerozměli při přejezdu do útočného pásma.
     
    21:05
    Vojtěch Záliš neměl rychlost na to, aby se mezi dvojicí soupeřů protáhl před gólmana. Po chvilce přece jen otestoval Vojtěcha Nečase.
     
    22:09
    Dlouhé obléhání pardubického pásma skončilo střelou od modré, kterou před Nečasem tečoval Martin Nedomlel. Kotouč projel tak pět centimetrů vedle tyčky!
     
    22:58
    Krásný pas vyslal dopředu Kašpara s Juštou. Ti se odpoutali od obránce a v brejku byli dva na nikoho, ale Nečas Jana Juštu vychytal!
     
    23:16
    Drtivé hradecké sevření vedlo až k ráně Jakuba Naara. Ta lízla pardubické břevno a zamířila do ochranné sítě!
     
    23:59
    Pardubickou odpověď chystal Filip Koffer. Nabral rychlost, jenže do střelecké pozice se neprotáhl a musel zakončovat bekhendem, což si Vacek pohlídal.
     
    24:46
    Mountfield se ve druhé části tlačí za třetí brankou, Pardubice se provinily zakázaným uvolněním.
     
    26:25
    Tečované puky z hradechých holí přidělávají defenzívě hostů velké potíže. Teď se oblouček snášel do brankoviště, kde ho pohotový Nečas přece jen zastavil.
     
    27:03
    Další icing pardubických mladíků.
     
    27:24
    Dynamo se osvobodilo, ovšem jenom na chvilku. Pak zase domácí zatlačili soupeře v brankovišti a po odpískání na sebe ještě chvilku rafali Tomáš Müller s Michalem Hrádkem.
     
    28:23
    Nejmladší hráč zápasu Marek Pelda dvakrát pálil od modré. První rána byla hodně nebezpečná, ale hosté ji odvrátili.
     
    29:28
    Ještě jednou musím vyzdvihnout Marka Peldu, protože tenhle hokejista ročníku 2003 strčí většinu ostatních do kapsy! Teď rozjel dlouhým pasem Kašpara s Juštou, kteří si zopakovali své přečíslení, jenže Jan Jušta střílel těsně vedle!
     
    30:37
    Pardubičtí hokejisté ve druhé třetině nestačí a tahají jazyky na vestě. Zvládli se ubránit i dalšímu náporu před Vojtěchem Nečasem.
     
    31:21
    Po dlouhé době přichází vyloučení, opět na pardubucké straně. Jan Lašák (PCE) je vyloučen za hákování, což by mohlo domácím pomoci ke třetí brance, která visí ve vzduchu.
     
    31:55
    Jakub Naar se odvážně položil do střely, ale ta mu nesedla a hosté dostali puk aspoň do středního pásma.
     
    32:13
    O chvíli později už Pardubice uklízejí kotouč zcela do bezpečí.
     
    32:40
    Petr Poppel vyjel od mantinelu do střelecké pozice, pardubickou klec ovšem minul a puk vyjel až ven z pásma.
     
    33:06
    Další Poppelovu střelu musel špičkou betonu vytáhnout Nečas a Řehákovi chyběl malý kousek, aby ji dorazil do prázdné branky.
     
    33:43
    Hosté hrají v plném počtu a hru uklidní poté, co kličkující Petr Poppel neměl mezi čtyřmi protivníky nárok.
     
    34:44
    Janouškova schovaná střela Nečasovi vypadla, jeden ze spoluhráčů ji mohl dorážet. Velmi těsně si ho ovšem hleděl duchapřítomný hradecký bek.
     
    35:08
    "Úplně zbytečný," komentují hradečtí trenéři první faul svých svěřenců v zápase. A mají pravdu. Tomáš Janoušek (HKM) pyká za držení protihráče.
     
    35:39
    První kombinace vypadala hodně dobře, jenže Radek Šír pak netrefil kotouč ideálně a Vojtěch Síla vyhazuje.
     
    36:11
    Ondřej Rohlík byl ve velkém úhlu, přesto zkoušel najít místo ve výstroji Denise Vacka. Jenže nenašel.
     
    36:54
    V dalším průniku hostů do pásma vypíchl puk hradecký kapitán František Řehák a Hradec šetří vteřinky.
     
    37:10
    Hradec je kompletní, Pardubice se provinily zakázaným uvolněním. Svou první přesilovku tak nevyužily.
     
    37:32
    Petr Poppel (HKM) zahrál u mantinelu až příliš ostře, a tak si hosté okamžitě vyzkouší druhou výhodu. Dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    37:54
    Před brankovištěm Denise Vacka vznikla obrovská mela. Kotouč zůstával pod bruslemi hráčů a Vacek po něm nakonec skočil rybičku, z následného pošťuchování sudí žádný trest nevyvodili.
     
    38:25
    Hostům se nedaří zpracovat křižné přihrávky a rychle je poslat dál, Hradec vyhazuje.
     
    38:51
    A tak to Tomáš Zeman radši vzal na sebe, jakmile vtrhnul do pásma. Ostrou ranou jenom těsně minul hradeckou klec!
     
    39:37
    Zbytek oslabení zvládli Hradečtí velmi dobře, Pardubice toho naopak musejí litovat. Kotouč končí za mantinelem a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Kromě posledních pěti minut, kdy domácí dvakrát faulovali, patřila druhá třetina právě jim. Jenže Hradec nedokázal svých šancí využít k dalším gólům, kterými by zápas mohl rozhodnout, a tak je bodový osud dnešního zápasu stále poměrně otevřený. Byť Lvi jsou pochopitelně o dva góly napřed.

    Třetí třetina začne přibližně ve 13:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Icing domácích. Petr Poppel po druhé třetině odstoupil ze hry, v prvním útoku nyní figurují Morong, Soukup a navrátilec z marodky Vojtěch Síla.
     
    40:54
    A právě Matěj Morong (HKM) putuje na trestnou lavici, čímž převažuje počet vyloučení na stranu domácích. Dvě minuty za napadení.
     
    41:58
    Odražený kotouč přistál na hokejce Dominika Seckého. Ten ho chtěl zvednout bekhendem pod břevno, ale Denis Vacek reflexivně zasáhl ramenem!
     
    42:59
    Zbytek oslabení domácí sehráli na výbornou a Tomáš Müller pak navíc vybojoval puk pro Vojtěcha Sílu. Ten v brejku z úhlu hledal mezírku v Nečasově výstroji, ale nenašel!
     
    43:15
    Soukupova střela protáhla pravý beton Nečase a Sílovi scházel krok, aby mohl dorážet do prázdné branky.
     
    44:19
    V dalším střídání je naopak Hradec dost pasivní. Uvidíme, zda si hosté vytvoří nějakou šanci i ve hře pět na pět.
     
    44:51
    Polský obránce v hradeckých službách Szymon Bieniek narýsoval krásný průnik přes celé kluziště, ovšem vynesl ho až za koncovou čáru.
     
    45:40
    Tak přece přišla možnost Dynama i mimo přesilovku. Po pravé straně uháněl Tomáš Zeman a střílel na druhou tyčku, Vacek opět skvěle vyráží!
     
    46:21
    Oboustranně hektickou pasáž přerušuje hradecký gólman poté, co ho znovu otestoval Tomáš Zeman.
     
    46:56
    Hradecký obránce Tomáš Perička vystoupil a povedeným zákrokem tělem složil k ledu Jana Lašáka. Střídačka ho za to samozřejmě hlasitě odměnila.
     
    48:17
    Pelda se zapojil do útočení, hlavní rozruch působil kromě něj Jan Jušta, nicméně domácí se nevymotali od hrazení.
     
    49:27
    V posledních minutách sledujeme spíš jenom tvrdý boj o puk. To vzhledem ke stavu pochopitelně víc svědčí domácím, byť jen marně hledají svou tvář z druhé třetiny.
     
    50:37
    A ze zpomaleného přečíslení domácích bylo znát, že borcům na obou stranách už také docházejí síly. Hradečtí nakonec přece jenom poslali puk na Nečase a získali útočné buly.
     
    51:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po víc než čtyřiceti minutách se domácí prosazují potřetí a zdá se, že tahle branka už východočeské derby rozhodne. Jan Jušta vykroužil zpoza klece a co se nepovedlo jemu, to dokonal dorážející JAROSLAV KAŠPAR. Zblízka zvedl puk pod břevno a je to 3:0! Asistence: Jan Jušta.
     
    51:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vzápětí přichází stvrzenka na vítězství domácích! Klíčový rozruch teď způsobila schovaná střela Szymona Bienieka, která cinkla o tyčku a puk zůstal za Nečasem. Morong ho ještě nezvládl dorazit do brány, ale MARTIN SOUKUP už ano a prosazuje se dnes podruhé – 4:0! Asistence: Matěj Morong, Szymon Bieniek.
     
    52:49
    Pardubičtí hokejisté to však ještě nezabalili. Nyní ukazují, že by rádi poprvé v sezóně překonali hradeckou obranu.
     
    53:26
    V samosatném úniku mohl pátý kousek přidat Jan Jušta, ale na Nečase nevyzrál.
     
    53:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom je tady gól Pardubic, které na něj v letošních derby čekaly skoro celé dva zápasy. Hradecká obrana propadla a hosté ujeli do přečíslení tři na jednoho, které sehráli perfektně. Rouha přiťukl puk na levou stranu PETRU ANTONÍČKOVI, proti jehož tvrdé ráně se Vacek přesouval marně – 4:1! Asistence: Michal Rouha.
     
    54:59
    Hradečtí zatlačili svého soupeře, ale následuje zakázané uvolnění z jejich hokejek.
     
    55:29
    Hosté ještě živí nepatrnou naději a nevzdávají se. Tečovaná střela od modré proskákala těsně vedle, Vacek se oprávněně rozčiloval na spoluhráče, že nic nevidí.
     
    56:01
    Ovšem útočný faul plynoucí z přemíry snahy už asi dává jasně najevo, jak to dnes dopadne. Michal Rouha (PCE) je vyloučen za krosček.
     
    56:36
    Radek Šír včas přistoupil k pálícímu Bieniekovi a kotouč z jeho hole zblokoval do ochranné sítě.
     
    56:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    První využitá přesilovka v zápase potvrzuje hradecké vítězství. Domácí to sehráli velmi jednoduše, po střele od modré čáry se před Nečasem bleskově zorientoval MARTIN JANDA a přízemní dorážkou nedal hostujícímu gólmanovi nárok – 5:1. Asistence: Martin Nedomlel, Tomáš Janoušek.
     
    57:24
    V hradecké třetině zůstal u mantinelu ležet Jan Lašák, nicméně už odjel na střídačku a nejspíš bude v pořádku.
     
    57:58
    Kofferovu příhru v rychlém protiútoku zblokoval snad bruslí Marek Pelda, hostující kapitán to myslel velmi dobře.
     
    58:10
    Zakázané uvolnění Hradeckých.
     
    58:20
    A ještě jedno, byť se dojíždějící Jan Jušta už už dostával přes pardubického obránce.
     
    58:38
    Bieniek zkoušel další dlouhý pas, Hradec se nakonec přece jenom prokousal do pásma. Nečas se natahoval po puku, ale nestihl ho před Vojtěchem Sílou přikrýt, nicméně černá pryž skončila v bezpečí.
     
    59:00
    Nyní se pro změnu Denis Vacek omlouvá svým parťákům, že v rychlosti rozehrál nepřesně na další zakázané uvolnění.
     
    59:29
    Nejsem schopen říct, jak dlouhé střídání teď absolvoval na levém beku hradecký Szymon Bieniek. Ale hodně dlouhé. Jakmile se dostal do ofsajdu, už jeho šichta skončila.
     
    59:57
    Ještě jedno přerušení, rozhodčí raději uklidnil situaci u hrazení ve třetině Pardubic. Dobré rozhodnutí.
     
    Konec zápasu.
     
    Mladší dorostenci Hradce Králové tedy ve východočeském derby znovu porážejí Pardubice, po výhře 1:0 přidávají triumf 5:1. I přes nadějný a aktivní výkon hostů v určitých pasážích hry jde o vítězství zasloužené. Domácí hokejisté díky němu zůstávají v čele extraligové skupiny Střed.

    Ode mě je to pro dnešek z mládežnického hokeje všechno, mějte se fajn a zase někdy na počtenou! (14:02:13)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Müller (Nedomlel, Řehák), 9. Soukup (Poppel, Morong), 52. Kašpar (Jušta), 52. Soukup (Morong, Bieniek), 57. Janda (Nedomlel, Janoušek) – 54. Antoníček (Rouha)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák (C), Naar, Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Soukup, Nedomlel, Kašpar, Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong, Poppel. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Klas) – Pejzl, Votava, Hrádek, Jelínek, Secký, Voženílek – Hebek, Šír, Prýl, Rouha, Zeman, Antoníček, Koffer (C), Hledík, Hricuš, Rohlík, Lašák, Kazda. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Beránek – P. Špringl, Žídek.
    bahis siteleri