Třebíč – Kadaň 1:4 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (po pr.)
Litoměřice – Most 3:1 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Kladno – Přerov 6:2 (kon.)
Havířov – Prostějov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 14.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Frýdek-Místek dvoubodově oplatil Dukle porážku z prvního vzájemného zápasu, kdy si Jihlava z Polárky odvezla tři body, a tentokrát vezou z Horáckého zimního stadionu Slezané body dva za výhru 2:1 v prodloužení, se s Vámi loučí a hezký pondělní večer přeje Tomáš Lysý. (20:24:24)
     
    Prodloužení je u konce a raduje se v něm Frýdek-Místek. Hra tři na tři probíhala nahoru-dolu. Jihlava měla šance, Frýdek-Místek taky. Když domácí dvě slušné brankové příležitosti nevyužila, trefil z protiútoku levou šibenici David Cienciala, čímž ukončil domácí neporazitelnost Dukly trvající osm utkání a zároveň připravil Jihlavě první porážku v prodloužení (na nájezdy) v této sezoně.
     
    Konec zápasu.
     
    63:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Prodloužení tři na tři rozhodují protiútoky a stejně je to tak i nyní. Nedáš – dostaneš. Slezané kontr dva na jednoho využili. Růžička dal kotouč na Klimšu, který projel z levé strany do pásma a přihrál na pravý kruh pro DAVIDA CIENCIALU, jenž z první zamířil nad přesouvajícího se Svobodu přesně do levé šibenice. Asistence: David Klimša, Marek Růžička.
     
    63:07
    Hosté na modré ztratili puk, který vybojoval Protasenja. Dal jej mezi kruhy v akci dva na jednoho pro Diviše, který si najel před Danečka, jehož neprostřelil.
     
    62:49
    Čachotský vylákal Danečka úplně ven z branky, kterou následně objel a přihrál na kruhy pro Říhu. Proti jeho střele z první se gólman Frýdku-Místku stihl vrátit do klece a zasáhnout.
     
    62:18
    Střela Skořepy z pravého kruhu na branku neprošla, útočit tak může znovu tým z historické zemské hranice Moravy a Slezska.
     
    61:51
    Prodloužení je nahoru – dolu. Jihlava stihla zachytit střelu, kterou od modré vyslal Kania, a vzápětí šla do rychlého útoku. Protasenja nepřihrával, najel si před branku, leč Danečka napodruhé v utkání neprostřelil.
     
    61:25
    Čachotský před brankou připravil střeleckou pozici Divišovi, který puk za záda Danečka nedostal.
     
    60:54
    Seman si najel na levý kruh a střelou na vzdálenější tyč o půl metru minul branku.
     
    60:30
    Pechanec zavezl puk před Svobodu a kombinovat tak mohou i hosté.
     
    60:05
    Dukla si vybojovala buly po pravici Danečka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V šedesáti minutách hry se nerozhodlo. Slezané se tlačili za vyrovnáním, které také nakonec získali. Jihlava pět minut před koncem hrála přesilovku, leč byla v ní vyloučena a z dohrávané početní výhody hostí vyrovnal dorážkou Michal Kovařčík. Bude tedy následovat pětiminutové prodloužení tři na tři. Dukla zatím všech pět prodloužení (popř. nájezdů) vyhrála, Frýdek-Místek v nich má bilanci tří výher a dvou porážek.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:43
    Zkoušeli to hosté i domácí. Nejprve od modré pálil Michal Roman, jehož střela šla vedle pravé tyče. Poté ještě zkoušel ujet Čachotský, který se už tlačil před Michala Romana i Mariana Adámka, ovšem s vypětím všech sil byl druhým jmenovaným zastaven.
     
    59:33
    Ofsajd Dukly 26,7 vteřin před koncem stěhuje hru k levici Svobody.
     
    59:15
    Bilčíkův pokus se před branku odrazil na Adámka, který jej bez skrupulí vyhazuje přes všechny čáry. Zakázané uvolnění.
     
    58:40
    Hosté mají kotouč za brankou a snaží se jej přes pětici číhajících hráčů Dukly rozehrát.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Protasenja (Kaláb, Zeman) – 57. M. Kovařčík (Matyáš, O. Kovařčík), 64. Cienciala (Klimša, Marek Růžička)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Bilčík, Říha, Szathmáry, Kajínek, Půža, Kaláb, Dobrovolný (C), Dundáček – Protasenja, Skořepa, Čachotský – Zeman, F. Seman, Jícha – Stoklasa, Diviš, Březina – Danišovský, Mejzlík.
    HC Frýdek-Místek: Daneček – Adámek, Kania, Matyáš, Michal Roman, Zahradníček, Jeník, D. Stránský – Cienciala, Pechanec, Rufer – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Jašek – Franek, Klimša (C), R. Meidl – Christov, Marek Růžička, Lacka.

    Rozhodčí: Pešina, Sýkora – Jílek, Šperl

    Diváci: 1129
    bahis siteleri