NY Islanders – Calgary 2:1 (po pr.) | St. Louis – Dallas 4:3 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
Dallas Stars
Úterý 29.11.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:24 Vladimir TARASENKO - 4:3
     
    63:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, v prodloužení dnes vítězí Bluesmani ze St. Louis! Jori Lehterä pěkně přihrál na dobře postaveného a nepokrytého VLADIMIRA TARASENKA, který se přeci jen dnes dočkal branky. A rovnou vítězné, když z voleje nekompromisně napálil kotouč. Antti Niemi byl bez šance! Asistence: Jori Lehterä a Kevin Shattenkirk.
     
    62:26
    Dvě dobré šance Robbyho Fabbriho! Domácí forvard se nejprve dostal přes obránce, ale Antti Niemi ho vychytal. Poté mu nádherně přihrával Alex Pietrangelo, kotouč ale skončil vedle brány!
    59:10 Jamie OLEKSIAK - 3:3
     
    59:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars srovnávají při powerplay bez brankáře a zřejmě se dnes dočkáme prodloužení! Hrdinou momentu se opět stává JAMIE OLEKSIAK, který se po přihrávce od Juliuse Honky opřel do kotouče a padající Alex Pietrangelo smolně tečoval puk mimo dosah Allena. 3:3, pro Oleksiaka je to druhá trefa v zápase a čtvrtá v NHL! Asistence: Julius Honka a Jamie Benn.
     
    58:38
    Antti Niemi opustil branku, Dallas hraje v šesti!
     
    53:51
    Další obrovská šance domácího týmu, měl ji Robby Fabbri, jenž ovšem bekhendem nedokázal zasunout kotouč do branky soupeře!
    53:12 David PERRON - 3:2
     
    53:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš! Hostující forvard Jamie Benn měl dvě velmi dobré příležitosti na gól, které neproměnil kvůli skvělému Allenovi. St. Louis pak vyrazilo do protiútoku, ke střele se dostal DAVID PERRON, který překonal Anttiho Niemiho a prodloužil svoji skvělou sérii – bodoval poosmé v řadě! Asistence: Jaden Schwartz a Jay Bouwmeester.
     
    52:23
    David Perron z rychlé útočné akce nahrál Paulu Stastnymu, který ovšem nechal vyniknout přesouvajícího se Anttiho Niemiho! Dobrý zákrok finského brankáře.
     
    47:03
    Brett Ritchie (DAL) ihned po vhazování podrazil Tarasenka a dostává dvě trestné minuty! Zlepší Blues výkon v přesilovce?
     
    44:34
    A nyní čeká přesilová hra domácí tým. Jason Spezza (DAL) hákoval Scottieho Upshalla, za což bude sedět dvě minuty na trestné lavici.
    41:47 Jamie BENN - 2:2
     
    41:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    No a pozor, přesilová hra je využita a ve Scottrade Center máme vyrovnáno! Prosazuje se kapitán JAMIE BENN, který se pokusil o střelu zápěstím v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce od Honky. A udělal dobře, Jake Allen totiž zakročit nedokázal. 2:2! Asistence: Julius Honka a Jason Spezza.
     
    41:32
    Hodně zbytečné. Robby Fabbri (STL) dostává dvě minuty za hákování v útočném pásmu a oslabuje svůj celek.
     
    38:05
    Obrovská příležitost se naskytla Vladimiru Tarasenkovi, který z pravého křídla napálil odražený kotouč velice prudce z voleje! Antti Niemi se však skvěle přesunul a vyrazil jej bruslí do bezpečných prostor. Výborný zákrok finského brankáře!
    36:21 Jamie OLEKSIAK - 2:1
     
    36:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Sice má Dallas momentálně jen devět střel na branku, ale vadit mu to příliš nemusí, jelikož snižuje na rozdíl jediné branky! O gól se nádherně postaral JAMIE OLEKSIAK. Hostující obránce krásnou stahovačkou obehrál Alexe Pietrangela a následně střelou zápěstím překonal Jakea Allena! Asistence: Jamie Benn a Tyler Seguin.
     
    33:29
    Jay Bouwmeester (STL) bránil ve hře Patricku Eavesovi, když ho mimo hru hodil na branku Jakea Allena. Další přesilovka pro Dallas.
     
    29:45
    Stars dostávají první možnost přesilové hry. David Perron (STL) držel hokejku Radka Faksy, probere se hostující celek?
     
    29:05
    Jori Lehterä vyhrál vhazování přímo na hokejku Jaye Bouwmeestera, který prudkou ranou zazvonil na tyčku!
     
    25:48
    Obrovská šance na třetí branku domácích! Robby Fabbri pelášil sám na branku, jeho kličku do forhendu ale skvěle bruslí vyrazil Antti Niemi.
    24:17 Alex PIETRANGELO - 2:0
     
    24:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ale nyní tu po velké skrumáži v předbrankovém prostoru máme druhou branku v síti hostí! Po nahození Pietrangela tečoval kotouč Patrik Berglund, jehož Antti Niemi dokázal vychytat. Kotouč ale zůstal kdesi mezi jeho betony a praštila do něj hned trojice domácích hokejistů. Nakonec to byl kapitán ALEX PIETRANGELO který dostal puk do branky. 2:0 pro Blues! Asistence: Patrik Berglund a Colton Parayko.
     
    22:52
    Scottie Upshall nahrával před bránu na Ryana Reavese, kterého zahákoval Esa Lindell (DAL). Finský obránce tak inkasuje dvouminutový trest.
     
    21:29
    Robert Bortuzzo nahrál Robbymu Fabbrimu, který od mantinelu našel v lepší pozici Vladimira Tarasenka. Ruský útočník v nadějné situaci ale nemířil přesně!
     
    17:19
    John Klingberg (DAL) podrazil Jadena Schwartze v rohu a půjde pykat na dvě minuty. Blues si otestují přesilovou hru poprvé v utkání.
     
    14:08
    Patrik Berglund z rychlé akce přihrál do dobré pozice Jaškinovi, který byl blízko první brance v sezoně! Zápěstím ale nyní zamířil těsně vedle Niemiho svatyně.
    13:36 Robby FABBRI - 1:0
     
    13:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se z velmi pěkného kontru ujímá vedení 1:0! Vladimir Tarasenko rozjel dobrou kombinaci, ze které Robert Bortuzzo přihrál na hokejku ROBBYHO FABBRIHO, jenž z první dokázal překonat Anttiho Niemiho! Fabbriho je třeba ocenit i za to, že výborným poklekem za pět minut (spíše za jednu vteřinu!) dvanáct zabránil ofsajdovému postavení. Asistence: Robert Bortuzzo a Jori Lehterä.
     
    07:04
    Domácí gólman Jake Allen zachyboval v rozehrávce ve vlastním pásmu a málem to potrestal Tyler Seguin, který nahrával do předbrankového prostoru na Patricka Eavese! Naštěstí pro St. Louis nebyl pas přesný.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 14. Fabbri (Bortuzzo, Lehterä), 25. Pietrangelo (Berglund, Parayko), 54. Perron (Schwartz, Bouwmeester), 64. Tarasenko (Lehterä, Shattenkirk) – 37. Oleksiak (Ja. Benn, Seguin), 42. Ja. Benn (Honka, Spezza), 60. Oleksiak (Honka, Ja. Benn)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk (A), Bortuzzo, Parayko – Schwartz, Stastny, Perron – Fabbri, Lehterä, Tarasenko (A) – Jaškin, Berglund, Rattie – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Oleksiak, Jo. Benn, Nemeth, Honka – Roussel, Seguin, Eaves – Ja. Benn (C), Faksa, B. Ritchie – Korpikoski, Spezza (A), Cracknell – D. Shore, Eakin, Sharp (A).

    Rozhodčí: Pollock, Morton – Galloway, Gibbs.

    Diváci: 17 169
    bahis siteleri