NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Tampa 5:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (2:1 po s.n.)
Ottawa – Buffalo 4:5 (kon.) | Detroit – Dallas 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:2 (kon.)
Chicago – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:5 (kon.) | Edmonton – Toronto 2:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 5:4 (kon.) | Anaheim – Montreal 2:1 (kon.) | San Jose – Arizona 2:1 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
New Jersey Devils
Středa 30.11.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Cory Schneider míří při tlaku New Jersey na střídačku, Devils hrají v šesti!
     
    51:51
    Tak tohle je komplikace pro Jets. Mark Stuart (WPG) je totiž vyloučen za nedovolené bránění Milese Wooda.
     
    49:39
    To jsou šance! Blake Wheeler si dobře narazil touš s Drewem Staffordem a střílel z první, naštěstí pro Devils ovšem zamířil vysoko nad bránu.
     
    48:38
    A mohlo to být znovu o dva góly! Josh Morrissey krásným pasem vyslal do samostatného úniku Bryana Littlea, kterého ale vychytal Cory Schneider.
    47:58 Nick LAPPIN - 3:2
     
    47:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Znovu máme sníženo na rozdíl jediného gólu! Damon Severson se ve středním pásmu u mantinelu zmocnil kotouče, zamířil do toho útočného a vypálil. Connor Hellebuyck vyrazil kotouč jen před sebe, kde byl na dorážku připraven NICK LAPPIN. Ten tak upravil stav zápasu na 2:3 z pohledu New Jersey! Asistence: Damon Severson.
     
    45:50
    Mark Scheifele má skutečně fazónu a málem se mu podařilo skórovat podruhé v utkání! Zůstal zcela osamocený v mezikruží, trefil ale jen beton Schneidera.
    44:47 Patrik LAINE - 3:1
     
    44:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí tým získává zpět dvougólové vedení! Mark Scheifele poslal ve středním pásmu do útočné akce PATRIKA LAINEHO, který z vrcholku pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou překonal Coryho Schneidera a upravil tak stav zápasu na 3:1! Velmi důležitá trefa pro Jets. Asistence: Mark Scheifele a Ben Chiarot.
     
    44:26
    Před bránou se zničehonic objevil Adam Lowry, pro kterého to byla velká příležitost. Cory Schneider ho ale vychytal.
     
    43:30
    A hned přišla dobrá šance na vyrovnání, kterou měl Kyle Palmieri, domácí defenziva ale odolala a puk byl vyhozen na zakázané uvolnění! Devils se probrali.
    42:53 Miles WOOD - 2:1
     
    42:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak se MILES WOOD přeci jen dočkal své první branky v NHL! Dnes si to tento jednadvacetiletý útočník zasloužil. A je poměrně kuriózní, že po těch všech obrovských šancích ho dal pouhým nahozením z úhlu. Hellebuyck si puk nešťastně srazil do branky a máme sníženo! Asistence: Adam Henrique.
     
    41:01
    Miles Wood spálil další obrovskou šanci! Po pasu od Parenteaua zakončoval přečíslení tři na jednoho, branku Hellebuycka ale minul.
     
    38:43
    Kyle Palmieri obehrál Nikolaje Ehlerse a natlačil se před bránu, kde Zajaca mimo hru fauloval Dustin Byfuglien (WPG). Dvě minuty za nedovolené bránění a přesilovka Devils.
     
    36:25
    Krásná akcička finského borce Patrika Laineho! Nováček (!) projel skrze snad tři protihráče a dostal se k zakončení, ale Cory Schneider ho lapačkou vytěsnil do ochranné sítě.
     
    35:56
    Mark Scheifele poslal pěknou přihrávku, ta měla oči! Drew Stafford tak zakončoval z mezikruží, naštěstí pro Devils nepřesně.
     
    35:02
    Už to vypadalo, že se bude vylučovat na domácí straně, nakonec ale na trestnou lavici půjde Damon Severson (NJD) za držení hole.
     
    34:33
    Miles Wood to ale s kličkami přehnal a ve finální fázi mu kotouč unikl, takže Connor Hellebuyck nakonec nemusel ani zasahovat!
     
    34:33
    A uvidíme trestné střílení! Josh Morrissey (WPG) tímto sekáním unikajícího Wooda přidělal problémy brankáři Hellebuyckovi.
     
    34:10
    Miles Wood mířil sám na branku, v zakončení byl ale faulován Joshem Morrisseym, Devils tak mají ponechanou výhodu!
    33:21 Blake WHEELER - 2:0
     
    33:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg je po první brance neskutečně silný v útočném pásmu a jde do vedení 2:0! Po dobré práci Andrewa Coppa před brankářem Corym Schneiderem se k dorážce do poloodkryté branky probojoval BLAKE WHEELER, který dopravil touš do branky. Už je to o dva góly! Asistence: Andrew Copp a Jacob Trouba.
     
    32:50
    Bryan Little mohl přidat druhou branku domácího mužstva! Útočník s číslem 18 na zádech se v předbrankovém prostoru dostal vleže k doráže v době, kdy byl Cory Schneider na zemi. Naštěstí pro hosty ale nemířil dobře.
    31:20 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    31:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek si vytvořil solidní tlak a otevírá skóre zápasu! MARK SCHEIFELE nejprve nahrál do dobré šance Lainemu, který se neprosadil. Akce ale pokračovala a po střele Nikolaje Ehlerse se k puku dostal Byfuglien, jehož dorážka úspěch nepřinesla. Následně se ale touš odrazil právě k Scheifelemu, který dokázal překonat bezmocného Schneidera. 1:0! Asistence: Dustin Byfuglien a Nikolaj Ehlers.
     
    28:21
    Parádní návrat Pavla Zachy do obrany! Adam Lowry už už mířil do samostatného úniku, ale český útočník ho dohnal a čistým způsobem zastavil. Tohle vidíme z pohledu českého fanouška moc rádi.
     
    26:56
    Provinil se Blake Wheeler (WPG), který tak dostává dvě trestné minuty za sekání ruského útočníka.
     
    26:56
    Sergej Kalinin v oslabení unikl sám na brankáře Connora Hellebuycka, který ho ale dokázal vychytat! Došlo ovšem k faulu.
     
    26:03
    A Winnipeg si zahraje další přesilovou hru! Po komerční přestávce si odsedí dvouminutový trest za podražení znovu Jon Merrill (NJD).
     
    23:04
    Nikolaj Ehlers dostal nabito na pravé křídlo a trefil tyčku! Krátce poté ještě nebezpečně pálil Patrik Laine, který pro změnu mířil do břevna! Velké štěstí pro Devils.
     
    22:12
    1 minutu a 41 sekund budou hrát domácí přesilovou hru pět na tři! Rychlíka Wheelera totiž podrazil Vernon Fiddler (NJD).
     
    21:53
    Obránce Jon Merrill (NJD) po chybě zahákoval Scheifeleho a dostává dvě minuty za hákování.
     
    152 minut a 2 vteřiny. Tak dlouho již Connor Hellebuyck drží čisté konto v zápasech na domácím ledě v kuse, čímž překonal klubový rekord!
     
    13:49
    Neuvěřitelná akce Milese Wooda! Včera z farmy povolaný útočník nabral parádní rychlost ve středním pásmu a ujel všem, forhendovou kličkou ale nedokázal překonat Connora Hellebuycka.
     
    09:40
    Po první komerční přestávce rozehrají přesilovou hru New Jersey Devils. Drew Stafford (WPG) usedá na trestnou lavici za podražení Travise Zajaca u mantinelu.
     
    08:34
    Travis Zajac zazvonil na tyčku! Hostující forvard obdržel do jízdy pěkný pas od Palmieriho, poté ale domácí celek zachránila branková konstrukce.
     
    07:00
    A špatně v obrovské šanci mířil i Dustin Byfuglien, který po přihrávce od Scheifeleho mohl pálit do odkryté brány a otevřít skóre zápasu! Při Corym Schneiderovi a všech Ďáblech stálo velké štěstí.
     
    02:51
    Jacob Josefson (NJD) trefil Adama Lowryho hokejkou do obličeje a dostává dvě trestné minuty. Přesilovka pro Winnipeg!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 32. Scheifele (Byfuglien, Ehlers), 34. Wheeler (Copp, Trouba), 45. Laine (Scheifele, Chiarot) – 43. Wood (Henrique), 48. Lappin (Severson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, Trouba, Stuart, Postma – Ehlers, Scheifele (A), Laine – Wheeler (C), Little, Stafford – B. Tanev, Lowry, Daňo – Connor, Copp, Thorburn.
    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Merrill, Lovejoy, J. Moore, Quincey – Cammalleri (A), Zajac (A), Palmieri – Zacha, Henrique, Parenteau – Wood, Josefson, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.

    Rozhodčí: O'Halloran, Hanson – Wheler, Brisebois.

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri