NY Rangers – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Tampa 5:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (2:1 po s.n.)
Ottawa – Buffalo 4:5 (kon.) | Detroit – Dallas 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 3:2 (kon.)
Chicago – Florida 2:1 (2:0 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:5 (kon.) | Edmonton – Toronto 2:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 5:4 (kon.) | Anaheim – Montreal 2:1 (kon.) | San Jose – Arizona 2:1 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
5:4 (0:1, 2:1, 3:2)
Minnesota Wild
Středa 30.11.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:25 Sven BAERTSCHI - 5:4
     
    57:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Troy Stecher na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu a od brusle SVENA BAERTSCHIHO stojícího v pravém kruhu pro vhazování se puk odrazil nad levým betonem Darcyho Kuempera k přední tyči. Vancouver vede těsně před koncem 5:4! Asistence: Troy Stecher a Alexandre Burrows.
    Erik HAULA - 4:4
     
    54:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter se na levém křídle pomazlil s pukem a poté ho nahodil před bránu, kde ho skvěle tečoval ERIK HAULA. Útočník Minnesoty srazil kotouč k ledu, od něhož se odrazil do levého horního rohu brány – 4:4! Asistence: Jared Spurgeon a Nino Niederreiter.
    43:20 Jason ZUCKER - 4:3
     
    43:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER po levém křídle vyrazil do samostatného úniku, který zakončil nádherným bekhendovým blafákem a vymetl pravý horní roh brány – 4:3.
    Bo HORVAT - 4:2
     
    42:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Luca Sbisa od modré čáry nahodil puk před bránu, kde jeho pokus bruslí přizvedl BO HORVAT a kotouč zamířil přesně do levého horního rohu brány. Canucks skórovali dvakrát v rozmezí pouhých 51 sekund! Asistence: Luca Sbisa a Brandon Sutter.
    41:09 Loui ERIKSSON - 3:2
     
    41:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Michael Chaput vypálil a Darcy Kuemper nevěděl, kde má puk, čehož využil LOUI ERIKSSON a v blízkosti pravé tyče zametl puk do prázdné brány. Vancouver vede na začátku třetí třetině 3:2! Asistence: Michael Chaput a Ben Hutton.
    31:22 Ben HUTTON - 2:2
     
    31:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Darcy Kuemper v blízkosti pravé tyče nedokázal na ledě přikrýt puk lapačkou, čehož využil BEN HUTTON a z blízkosti puk dorazil v přesilové hře do brány – 2:2! Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
    29:23 Brandon SUTTER - 1:2
     
    29:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin nabil na střelu Troyovi Stecherovi, jehož pokus mířil pod horní tyč, jeho ránu bez přípravy ale mezi kruhy pro vhazování BRANDON SUTTER srazil mezi betony bezmocného Darcyho Kuempera a skvělou tečí po využití přesilové hry vrátil Vancouver zpět do zápasu! Asistence: Troy Stecher a Henrik Sedin.
    23:24 Jason POMINVILLE - 0:2
     
    23:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON POMINVILLE napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která nad pravým betonem Ryana Millera zamířila ke vzdálenější levé tyči. Jason Pominville vstřelil svůj druhý gól v dnešním zápase a Wild vedou 2:0! Asistence: Erik Haula.
    5:07 Jason POMINVILLE - 0:1
     
    5:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nino Niederreiter po krásném oblouku mezi betony Ryana Millera zamířit nedokázal, k volnému puku se ale dostal JASON POMINVILLE a z blízkosti ho dorazil do brány. Asistence: Nino Niederreiter a Marco Scandella.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Brandon Sutter (Stecher, H. Sedin), 32. B. Hutton (D. Sedin, H. Sedin), 42. Eriksson (Chaput, B. Hutton), 43. Horvat (Sbisa, Brandon Sutter), 58. Baertschi (Stecher, Burrows) – 6. Pominville (Niederreiter, Scandella), 24. Pominville (Haula), 44. Zucker, 55. Haula (Suter, Spurgeon)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Sbisa, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Trjamkin, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – Skille, B. Gaunce, Megna.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Prosser – Parise (A), E. Staal, Coyle – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, Haula, Pominville – Graovac, Z. Mitchell, Stewart.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Graham Skilliter. Čároví: Lonnie Cameron, Vaughan Rody

    Diváci: 17917
    bahis siteleri