Buffalo – Edmonton 4:3 (po pr.) | New Jersey – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Philadelphia – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Montreal 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 4:3 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Arizona 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Colorado Avalanche
Středa 07.12.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Irwin, Y. Weber, Granberg – Arvidsson, Johansen, C. Smith – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), Neal (A) – F. Gaudreau, Järnkrok, Watson.

    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Barrie, Gelinas, Wiercioch, Beauchemin (A), Goloubef – R. Bourque, MacKinnon (A), Comeau – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (A) – Grigorenko, Söderberg, Iginla – McLeod, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Francois St. Laurent – Matt MacPherson, Ryan Galloway.
     
    Dnešní utkání bude mít jako obvykle několik minut zpoždění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    Rene Bourque dostal poměrně dobrou přihrávku na útočnou modrou čáru, ale osamocen proti pozorné obraně Nashvillu snad ani nemohl uspět.
     
    00:59
    Začátek utkání je z obou stran velmi opatrný. Puk lítá často pouze mezi obránci soupeřů a nikdo se zatím nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    01:31
    Až nyní se ke střele dostal Forsberg, který se dobře proháčkoval přes neutrální zónu a pokusil se ohrozit Varlamova. Zakončení však bylo sraženo.
     
    01:37
    Také Weberovo nahození od modré čáry bylo záhy po vhazování sraženo nad. Hostující obránci Varlamovovi skvěle usnadňují práci.
     
    02:06
    Nyní už sice Varlamov musel dvakrát zasahovat, ale poradil si s nahozením od modré i s následnou dorážkou z levého kruhu. Coloradu se poté podařilo přenést hru k Rinnemu.
     
    02:25
    Andreas Martinsen se s kotoučem šikovně otočil na vrcholu levého kruhu, nicméně neměl dostatek času na zamíření a pálil mimo.
     
    02:46
    Pěknou kombinaci nyní rozjeli domácí, kteří těžili z horšího střídání soupeře. Rachlou souhru ale nakonec zakončili střelou do přesunujícího se Varlamova.
     
    03:02
    Nathan MacKinnon rozjel velmi dobrý protiútok a nenápadnou střelou z pravé strany trefil vzdálenější tyč Rinneho brány! Teď měl finský gólman štěstí.
     
    03:53
    Mitchell výborně napadal rozehrávku domácích hokejistů a také poměrně rychle získal puk. Střela od mantinelu už se mu ale příliš nepovedla.
     
    04:31
    Po Fialově pěkném manévru se puk od betonu Varlamova odrazil přesně před dojíždějícího Filipa Forsberga, nicméně ten z úhlu vypálil znovu pouze do ruského brankáře.
     
    04:58
    Následnou kombinaci donácího celku přerušuje přihrávka rukou. Vhazovat se tedy bude ve středním pásmu.
     
    05:27
    Další atak Nashvillu teď hosté dokázali celkem v pohodě zastavit a Barrie už za Varlamovem vyčkává na nabídku spoluhráčů.
     
    05:58
    Jenže ofenzivní snaha Colorada neměla příliš dlouhého trvání a domácí už zase spěchají do pásma hostujícího týmu.
     
    06:29
    Jeden zákrok si sice Varlamov připsal, nicméně proti Josiho střele se nejednalo o nic velkého. Hra se vrací do neutrální zóny.
     
    06:52
    Na obou stranách jsme zaregistrovali nepovedený přechod přes střední pásmo. Navíc se jeden z hostů dopustil hry rukou a je tady komerční přestávka.
     
    07:11
    Johansen se až trestuhodně snadno prodral zprava do útočného pásma a zničehonic tady bylo přečíslení. Finální střela Arvidssona ale byla zablokována.
     
    07:52
    Na druhé straně se předvedl Söderberg, jenž se natlačil před bránu Nashvillu a Rinne proti jeho bekhendovému blafáku musel vytáhnout skvělý zákrok levým betonem.
     
    08:32
    Hra se rychle přelévá ze strany na stranu. S další akcí přispěchal Ribeiro, nicméně jeho přihrávka na spoluhráče byla sražena k mantinelu, kde je nyní sváděn tuhý boj.
     
    08:42
    Poprvé v zápase se k ráně od modré čáry dostal Subban. Zajímavý střelecký pokus domácího obránce však letěl přesně do Varlamovovy hrudi.
     
    09:05
    Subbanovi se sice rozhodnutí sudího vůbec nelíbí, ale i přesto se musí smířit s odpískaným ofsajdem Nashvillu.
     
    09:53
    MacKinnon v rohu kluziště vybojoval puk, který šel poté rychle až na modrou čáru k Beaucheminovi. Následnou bombu ale Rinne dobře viděl a v pohodě puk lapil.
     
    10:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je tady první branka utkání a radují se domácí hokejisté. Buly v útočném pásmu sice vyhráli hosté, ale VIKTOR ARVIDSSON dokázal zablokovat nahození jednoho z beků Colorada a poté se řítil do brejku. Dostatečně rychlý Švéd se následně před brankovištěm odhodlal ke střele, kterou poslal přesně vedle Varlamovovu pravou ruku. Bez asistence.
    10:08 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    11:22
    Colorado se pokusilo o rychlou odpověď. Znovu se ale dostalo pouze k nahození od modré čáry a to Rinne i přes menší problémy vyrazil do rohu kluziště.
     
    11:39
    Aktivní hosté se po icingu soupeře stále drží v útočném pásmu. Zatím je to ale bez dalšího zajímavého zakončení.
     
    12:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi rychlé vyrovnání hostujícího celku. Fiala nejprve nedokázal vyhodit puk do středního pásma, Nashville se zničehonic dostal pod tlak napadajících soupeřů a Rene Bourque u zadního mantinelu nakonec přeci jenom získal puk. Prakticky okamžitě ho posléze poslal na hůl osamoceného NATHANA MACKINNONA, který z předbrankového prostoru bez problémů skóroval. Asistence: Rene Bourque
    12:08 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    13:21
    Po dvou vstřelených gólech se hra výrazně uklidnila. Ani jeden z týmů nyní nechce udělat zbytečnou chybu, kterou by soupeře mohl dostat do šance.
     
    13:48
    Nashville puk poměrně rychle po komerční přestávce přesunul do pásma Colorada. Z kombinace ale poté bylo jen slabé zakončení mířící do lapačky Semjona Varlamova.
     
    14:19
    Velmi pěkně nyní zakončoval Johansen, který se obtočil kolem Varlamovovy brány a snažil se puk zasunout ke vzdálenější tyči. Tam ale kraloval levý beton ruského brankáře.
     
    14:22
    Ryan Johansen sice neskóroval, ale získal pro Predátory aspoň přesilovou hru. Dvě trestné minuty totiž dostává Cody Goloubef (COL), jenž Johansena lehce zahákoval.
     
    14:47
    Již podruhé během velmi krátkého časového úseku se hosté pokusili vyhodit puk z vlastního pásma. Nyní byl ale proti Roman Josi.
     
    15:18
    Nashville se tedy sice dostal ke kombinaci v útočném pásmu, ale kromě jedné nepřesné střely Josiho si vůbec nic nevypracoval.
     
    15:48
    Teď už měl Varlamov trochu více práce, nicméně tvrdou střelu zleva dokázal vyrazit a na brankovišti se o zbytek práce postarala pozorná obrana Colorada.
     
    16:22
    Hosté v plném počtu.
     
    16:42
    Nashville je pořád nastěhován u Varlamova a ten nyní musel znovu rychle zasahovat. Střelu jednoho z domácích ale nakonec vyrazil těsně vedle tyče.
     
    17:06
    Stále se Colorado ne a ne vymanit z vlastního pásma. Bekhendem to zkoušel Watson, nicméně Semjon Varlamov byl znovu pozorný.
     
    17:54
    Nyní už se sice hraje v pásmu domácího celku, avšak Rinne již několik minut nemusel předvést nic velkého. To platí i po této ofenzívě.
     
    18:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí si své vedení berou zpátky. Už se zdálo, že Predátoři přijdou o puk i útočné pásmo, ale výborně posléze zabojoval Wilson, který společně s JAMESEM NEALEM získal kotouč. Druhý zmíněný útočník následně na nic nečekal a bleskovou ranou z poměrně velkého úhlu vypálil do neuvěřitelně malého prostoru mezi břevnem a ramenem u tyče natlačeného Varlamova. Asistence: Colin Wilson
    18:26 James NEAL - 2:1
     
    19:00
    Viktor Arvidsson je dneska k nezastavení a znovu se prodral do útočného pásma. Bekhendový pokus soupeře si ale Varlamov pohlídal.
     
    19:57
    V závěru třetiny se cosi zajímavého snaží vymyslet hosté. Lavinám se ale momentálně nedaří dostat až k zakončení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina zápasu je tedy u konce a spokojenější musí být domácí Nashville. Ten šel do vedení v 11. minutě, kdy ujel Viktor Arvidsson a Varlamov kapituloval po svižné střele z hole švédského útočníka. Colorado sice díky Nathanu MacKinnonovi odpovědělo přesně za dvě minuty, ale po úvodní části mají navrch přeci jenom Predátoři. V čase 18:26 totiž hostujícího gólmana přesnou střelou pod břevno překonal James Neal a nutno říci, že domácí si vedení díky střelecké aktivitě opravdu zaslouží.

    Střely na bránu po 1. třetině

    Nashville – 15
    Colorado – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 3:03.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Hodně nenápadným nahozením zkusil své štěstí MacKinnon, nicméně kotouč si to namířil mimo tři tyče vymezující Rinneho bránu.
     
    20:56
    Domácí se zatím ne a ne dostat přes střední pásmo. Laviny v úvodu třetiny skvěle brání modrou čáru.
     
    21:52
    S dalším zakončením Colorada mohl přispěchat Duchene, ale tomu samotnému kotouč sel z čepele a Goloubefovu ránu zablokoval Johansen.
     
    22:25
    Pekka Rinne nepředvedl zrovna ideální zákrok, ale sudí si nevšiml, že je puk stále ve hře a hvizdem zastavil zastavil akci Colorada.
     
    22:38
    Hosté díky výborné aktivitě získávají přesilovou hru. Za katr míří Yannick Weber (NSH), jenž se dopustil nedovoleného bránění.
     
    23:08
    V hodně nepříjemnou chvíli se Irwinovi zlomila hůl a Nashville mohl mít záhy velké trable. Skvěle však zapracoval Josi, který srazil nebezpečné zakončení z levého kruhu.
     
    23:32
    Po vhazování se sice hosté ještě udrželi v útočném pásmu, avšak nyní už je puk až u brány Semjona Varlamova.
     
    23:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme znovu vyrovnáno. MATT DUCHENE totiž skvěle nabral rychlost na pravé straně, od mantinelu se prodral před Rinneho a po manévru se forhendem pokusil zakončit ke vzdálenější tyči. Puk mu sice trochu sjel z čepele, ale od Ekhlomovy brusle pomalu klouzal k brankové čáře a nakonec ji podle všeho překročil. Hlavní rozhodčí si ale situaci musel zkontrolovat u videa, neboť v rychlosti tak těsnou záležitost nemohl zpozorovat. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon
    23:46 Matt DUCHENE - 2:2
     
    25:08
    Domácí by se určitě rádi dostali znovu do tempa, nicméně výsledkem je zatím pouze Subbanova nevýrazná střela, kterou Varlamov schoval v náruči.
     
    25:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už však Predátoři mají znovu lehce navrch. Hodně nenápadná kombinace v útočné pásmu dospěla až k přihrávce na P. K. SUBBANA, který puk instinktivně poslal na bránu. Varlamov by s tímto pokusem neměl problém, ale to by ho jeden z beků Lavin nesměl tečovat přesně nad rameno svého gólmana. Asistence: Kevin Fiala, Mike Ribeiro
    25:59 P. K. Subban - 3:2
     
    26:58
    James Neal hru podél mantinelu rychle přesunul do pásma Colorada, nicméně následnou střelu otřel o Barrieho a puk vylétl do ochranné sítě.
     
    27:34
    Po několika desítkách vteřin se Colorado vrátilo do útočného pásma. Zatím ale kombinace Lavin postrádá nápad a navíc i střelbu.
     
    27:56
    Nyní už je puk dokonce zpátky poblíž Varlamovovy brány a Nashville může v pohodě vystřídat. Na led jde i čerstvá pětice Colorada
     
    29:04
    Laviny sice opět poměrně záhy kombinovaly v útočném pásmu, nicméně zase se jednalo o kombinaci, která nebyla zakončena a puk se vrací do neutrální zóny.
     
    29:34
    Nashville se dostal do velké šance, avšak přečíslení tří proti jednomu domácí neodkázali dovést do zdárného konce a Varlamov dokonce vůbec nemusel zasahovat.
     
    29:48
    Tyson Barrie (COL) se za Varlamovem nešťastně natahoval po Arvidssonovi a nakonec si vykoledoval dvě trestné minuty za podražení.
     
    30:23
    Domácí se až nyní dostali do útočného pásma, avšak Johansenovo zakončení z levého kruhu letělo přesně do hrudi připraveného Semjona Varlamova.
     
    30:42
    Na ledě je druhá přesilovková pětice Nashvillu, nicméně ta se zatím pouze vyhnala do středního pásma. Kombinace mezi Arvidssonem a Subbanem totiž přinesla ofsajd.
     
    31:09
    Znovu je kotouč mimo pásmo Colorada. Tentokrát navíc touš letí kolem mantinelu až za bránu Pekky Rinneho.
     
    31:28
    V podání Nashvillu registrujeme další nepovedený přechod do pásma soupeře. Opět se tedy bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    31:48
    Hosté v plném počtu.
     
    32:09
    Hned dvakrát během deseti vteřin se Colorado provinilo zakázaným uvolněním. Na ledě jsou stále hráči, kteří bránili v oslabení a toho by domácí mohli využít.
     
    32:14
    Jenže po dalším vhazování přišla střela od modré čáry a puk šel po dobré blokaci jednoho z hostů vysoko do ochranné sítě. Čas na komerční přestávku.
     
    32:38
    Po vhazování v pásmu Colorada se hra docela rychle přesunula až k útočné modré čáře hostů. Tam ale všechno vinou ofsajdu skončilo.
     
    32:45
    Teď je dokonce Lavinám odpískán ofsajd. Kotouč se tedy v rukou sudího stěhuje před Semjona Varlamova.
     
    33:04
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru zápasu. Za krosček je totiž penalizován Matt Irwin (NSH), jenž byl příliš důrazný v rohu vlastního pásma.
     
    33:29
    Colorado se okamžitě po buly usadilo v útočném pásmu, nicméně dvě střely z levé strany letěly mimo tři tyče.
     
    33:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilová hra a druhá branka Lavin. Nashville sice kotouč dostal až k Varlamovovi, ale po rychlém přechodu do útoku šel puk přes Barrieho až k Iginlovi. Velezkušený útočník Colorada tvrdě vypálil a puk zastavený o Rinneho levý beton se zničehonic zjevil před volným MATTEM DUCHENEM. Ten už si s dorážkou do odkryté brány věděl rady. Asistence: Jerome Iginla, Tyson Barrie
    33:56 Matt DUCHENE - 3:3
     
    34:24
    Další komerční přestávka je minulostí. Kotouč se po ní zatím drží pouze ve středním pásmu, kde se Nashville snaží založit ofenzívu.
     
    34:56
    Teď už jsou u puku sice hosté, ale ani z jejich strany to nevypadá ideálně. Neutrální zóny je momentálně velmi dobře zahuštěna.
     
    35:12
    Až zakázané uvolnění Colorada vrací hru před jednoho z gólmanů. Nyní se samozřejmě jedná o Semjona Varlamova.
     
    35:58
    Jenže po vyrovnávací brance se ani jednomu celku příliš nedaří. Icingem se pro změnu provinili domácí.
     
    36:29
    Varlamov měl poměrně velké problémy s tvrdou ránou od modré čáry, nicméně nakonec Josiho dělovku dokázal vyrazit do rohu kluziště.
     
    36:58
    Poněkud rychlejší přechod do útočného pásma v podání Colorada nic nepřinesl. Puk se okamžitě vrátil mezi modré čáry.
     
    37:07
    Tvrdou ranou to zkusil zase jeden z domácích hokejistů. Kotouč si to ale namířil pouze do Varlamovovy hrudi.
     
    37:31
    Po zakázaném uvolnění Colorada a následném buly se sice Iginla rychle vydal vpřed, ale jeho sóloakce skončila záhy po přechodu do útočného pásma.
     
    38:16
    Ribeiro přihrávkou z rohu útočného pásma našel Neala, jenž na nic nečekal a okamžitě z dobré pozice vypálil. Puk letěl těsně vedle brány Colorada.
     
    38:59
    Nashville teď zavřel soupeře před Varlamovem. Další tvrdý pokus od modré čáry ale skončil vedle brány ruského gólmana.
     
    39:17
    Z tlaku domácí získávají hned dvojnásobonou přesilovou hru. Cody Goloubef (COL) totiž nejprve přidržel jednoho ze soupeřů a Francois Beauchemin (COL) so poté před brankovištěm dělal prostor pomocí krosčeku.
     
    39:53
    Před Varlamovem bylo opravdu velmi husto! Hostující brankář však zastavil Johansenovu střelu z velkého úhlu a pak si poradil i se Subbanovou ranou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina zápasu je minulostí a nyní už jdou týmy do kabin za vyrovnaného stavu. Lepší vstup do druhé třetiny měli hosté, kteří v přesilové hře ve 24. minutě vyrovnali zásluhou Matta Duchena, ale po další 130 vteřinách již vedl znovu Nashville. Díky teči jednoho z hostů se totiž střelou od modré čáry prosadil P. K. Subban. Po Subbanově brance byla hra plná nepřesností, avšak Matt Duchene ve 34. minutě znovu udeřil v přesilové hře a skóre po čtyřiceti minutách je tedy 3:3. Domácí ale na začátku třetí třetiny budou hrát ještě minutu a 17 vteřin dlouhou přesilovou hru 5 na 3.

    Střely na bránu po 2. třetině

    Nashville – 25 (15, 10)
    Colorado – 15 (8, 7)
     
    Další třetina začne přibližně v 4:06.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Domácí hokejisté využívají dvojnásobné početní převahy a okamžitě se usazují v útočném pásmu.
     
    40:51
    Zatím jediná střela Romana Josiho skončila na betonech Varlamova. Následná dorážka letěla vedle tyče brány hostujícího gólmana.
     
    41:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři ale nakonec využívají přesilovou hru pěti proti třem. Celou akci rozjel Josi, který nejprve našel Ribeira. Z jeho čepele šel puk zprava k Johansenovi, domácí útočník si počkal na to až si ROMAN JOSI najde ideální pozici a pak mu kotouč předložil přesně na nechytatelnou střelu od levého kruhu. Asistence: Ryan Johansen, Mike Ribeiro
    41:04 Roman JOSI - 4:3
     
    42:38
    Aktivní Roman Josi přispěchal s dalším zakončením. Nyní se ale jednalo o střelu, která letěla pouze do Varlamova.
     
    43:13
    Na druhé straně se gólmana soupeře pokusil zaskočit Patrick Wiercioch. Bývalý obránce Senátorů z Ottawy ale pozorného Rinneho nepropálil.
     
    43:55
    MacKinnon sice dostal puk zpoza brány, ale pak nevymyslel zrovna nejpřesnější přihrávku. Kotouč mizí až ve středním pásmu.
     
    44:26
    Nepovedený přechod do útočného pásma v podání Colorada. Vhazovat se tak bude v neutrální zóně.
     
    44:57
    Joe Colborne to zkusil nahozením z levé strany útočného pásma. Puk však prolétl vedle vzdálenější tyče Rinneho brány.
     
    45:08
    Na druhé straně bleskově zahrozil Watson, který zablokoval střelu soupeře a rychle se vydal vpřed. Ani on ale nemířil do prostoru brány.
     
    45:27
    Sražené nahození Kevina Fialy se pomalu sneslo až do brankoviště a překvapený Varlamov musel rychle reagovat přikrytím volného kotouče.
     
    46:24
    Už už se zdálo, že Colorado obsadí útočné pásmo, nicméně nakonec je MacKinnonovi odpískána hra vysokou holí.
     
    46:45
    Po komerční přestávce se pokračuje ve hře. Rinne teď trochu zariskoval, ale nakonec kotouč holí dokázal odehrát relativně do bezpečí.
     
    47:40
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Ani jeden z celků ale nemá převahu a s kotoučem kooperují především obránci týmů.
     
    48:09
    Nepřesnost v rozehrávce Nashvillu přinesla zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Pekku Rinneho.
     
    48:38
    Až nyní měl zase práci i Semjon Varlamov, jenž bez větších problémů zneškodnil trochu razantnější střelu Mattiase Ekholma.
     
    49:07
    Do zajímavé střelecké pozice se nyní dostal Beauchemin, který pálil poté, co byla zablokována střela Goloubefa. Ani on ale kotouč nedostal až k Rinnemu.
     
    49:34
    Nashville chvíli dobře kombinoval v útočném pásmu. Varlamov však nemusel zasahovat a hosté přebírají kontrolu nad kotoučem.
     
    50:05
    Jeden z domácích se mohl dostat do šance, ale všemu předcházelo hákování Austina Watsona (NSH), který už proto sedí na lavici hanby.
     
    50:39
    Hosté jsou sice nastěhováni v útočném pásmu, ale zatím se vůbec nedostávají k zakončení. Čtveřice domácích se skvěle pohybuje.
     
    50:52
    Nyní to ale Colorado udělalo velmi dobře. Díky bleskové výměně kotouče se k zakončení po Iginlově přihrávce dostal Rantanen, avšak Rinne se včas přesunul a skvěle zasáhl levou rukou.
     
    51:32
    Domácí hokejisté se po vhazování poblíž svého gólmana osvobozují vyhození puku až za bránu Semjona Varlamova.
     
    51:55
    Francois Beauchemin (COL) se až příliš horlivě snažil o zisk kotouče a výsledkem bylo pouze podražení Calleho Järnkröka.
     
    52:05
    Domácí v plném počtu.
     
    52:47
    Po chvilkové hře ve čtyřech na obou stranách se Nashville usadil v útočném pásmu, ale nyní už puk podruhé během pár desítek vteřin letí až za Rinneho.
     
    53:25
    Stále se Predátoři ne a ne vrátit do útočného pásma. Přesilové hry dnes nejsou ozdobou hry svěřenců kouče Petera Lavioletta.
     
    53:55
    Hosté v plném počtu.
     
    54:27
    Lavinám se pomalu krátí čas na vyrovnání. Do útočného pásma se nyní snažil prodrat důrazný Wiercioch, nicméně ten narazil na pozorného beka Nashvillu.
     
    54:48
    Teď je navíc odpískán ofsajd hostujícího celku. Následuje zřejmě poslední komerční přestávka zápasu.
     
    55:20
    Velká šance na vyrovnání. Rinne pouze vyrazil nahození Mitchella a hat-trick mohl následně zaznamenat Duchene, jenž z hranice brankoviště dorážel těsně vedle.
     
    55:54
    Na druhou stranu se pro změnu vydal Neal, nicméně Varlamov s jeho křížným zakončením neměl příliš velké problémy.
     
    56:36
    Hosté se sice snaží prodírat do útočného pásma, ale zatím se jim to ani zdaleka nedaří podle představ. Nyní už Nashville přenáší hru před Varlamova.
     
    57:33
    Semjon Varlamov si připsal jeden solidní zákrok, avšak teď musel být pozorná také Pekka Rinne, jenž čelil Bourqueově střele.
     
    57:58
    Bleskový protiútok po vhazování ve vlastním pásmu rozjel Järnkrök. Švédský útočník byl ale na hranici faulu zastaven Colbornem.
     
    58:20
    Colorado zaznamenalo další neúspěšný pokus o přechod do útočného pásma. Semjon Varlamov stále zůstává v brankovišti.
     
    58:27
    Velmi nešťastně teď Ryan Johansen (NSH) hokejkou po vhazování zasáhl tvář Duchena a Colorado bude hrát přesilovou hru.
     
    58:27
    Přesilovou hru navíc hosté umocňují odvoláním Semjona Varlamova. Colorado tedy hraje v šesti a proti sobě má jen čtyři soupeře.
     
    58:59
    Na Rinneho už sice letěly dvě střely, ale ani jednou se nejednalo o přesné pokusy.
     
    59:19
    Jeden z domácích teď kotouč vyhodil od útočné modré čáry a puk pomalu mířil do brankoviště. Nakonec se ale vykroutil vedle odkryté branky.
     
    59:38
    Hodně důležitý moment! Rozhodčí Colorado vykázali až do vlastního pásma, neboť Duchene údajně hrál vysokou holí. Opakované záběry ale prokázaly, že kotouč odehrál Josi a hosté se tedy rozčilují po právu.
     
    59:53
    Nakonec ale Laviny dokázaly rychle přenést hru do útočného pásma a Pekka Rinne měl plné nohy práce! Postupně totiž zastavil dorážku MacKinnona i Bourqua a ve výsledku puk dostal do rohu.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a domácí Nashville nakonec slaví vítězství. Do třetí části se sice šlo ze vyrovnaného stavu, ale Predátoři měli v úvodu třetiny k dispozici dvojnásobnou přesilovou hru a tu ve 42. minutě dokázal využít Roman Josi. Následně měli hosté dvě tři šance na vyrovnání, avšak ani při závěrečném tlaku do brány už dobře chytajícího Rinneho nepřekonali a musí se tedy smířit se šestou porážkou v řadě.

    Střely na bránu

    Nashville – 32 (15, 10, 7)
    Colorado – 28 (8, 7, 13)
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. James Neal (NSH) 1+0
    2. Roman Josi (NSH) 1+0
    3. Mike Ribeiro (NSH) 0+2
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Nashville Predators

    Marek Mazanec jako náhradní gólman dnes do hry nezasáhl
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 17 113 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (05:01:11)
    Nashville uštědřil Coloradu šestou prohru v řa.dě

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 11. Arvidsson, 19. Neal (C. Wilson), 26. P. K. Subban (Fiala, Ribeiro), 42. Josi (Johansen, Ribeiro) – 13. MacKinnon (R. Bourque), 24. Duchene (Rantanen, MacKinnon), 34. Duchene (Iginla, Barrie)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Irwin, Y. Weber, Granberg – Arvidsson, Johansen, C. Smith – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), Neal (A) – F. Gaudreau, Järnkrok, Watson.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Barrie, Gelinas, Wiercioch, Beauchemin (A), Goloubef – R. Bourque, MacKinnon (A), Comeau – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (A) – Grigorenko, Söderberg, Iginla – McLeod, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Francois St. Laurent – Matt MacPherson, Ryan Galloway

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri