Buffalo – Edmonton 4:3 (po pr.) | New Jersey – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Philadelphia – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Montreal 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 4:3 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Arizona 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Colorado Avalanche
Středa 07.12.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Nakonec ale Laviny dokázaly rychle přenést hru do útočného pásma a Pekka Rinne měl plné nohy práce! Postupně totiž zastavil dorážku MacKinnona i Bourqua a ve výsledku puk dostal do rohu.
     
    59:38
    Hodně důležitý moment! Rozhodčí Colorado vykázali až do vlastního pásma, neboť Duchene údajně hrál vysokou holí. Opakované záběry ale prokázaly, že kotouč odehrál Josi a hosté se tedy rozčilují po právu.
     
    58:27
    Přesilovou hru navíc hosté umocňují odvoláním Semjona Varlamova. Colorado tedy hraje v šesti a proti sobě má jen čtyři soupeře.
     
    58:27
    Velmi nešťastně teď Ryan Johansen (NSH) hokejkou po vhazování zasáhl tvář Duchena a Colorado bude hrát přesilovou hru.
     
    55:20
    Velká šance na vyrovnání. Rinne pouze vyrazil nahození Mitchella a hat-trick mohl následně zaznamenat Duchene, jenž z hranice brankoviště dorážel těsně vedle.
     
    51:55
    Francois Beauchemin (COL) se až příliš horlivě snažil o zisk kotouče a výsledkem bylo pouze podražení Calleho Järnkröka.
     
    50:52
    Nyní to ale Colorado udělalo velmi dobře. Díky bleskové výměně kotouče se k zakončení po Iginlově přihrávce dostal Rantanen, avšak Rinne se včas přesunul a skvěle zasáhl levou rukou.
     
    50:05
    Jeden z domácích se mohl dostat do šance, ale všemu předcházelo hákování Austina Watsona (NSH), který už proto sedí na lavici hanby.
    41:04 Roman JOSI - 4:3
     
    41:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři ale nakonec využívají přesilovou hru pěti proti třem. Celou akci rozjel Josi, který nejprve našel Ribeira. Z jeho čepele šel puk zprava k Johansenovi, domácí útočník si počkal na to až si ROMAN JOSI najde ideální pozici a pak mu kotouč předložil přesně na nechytatelnou střelu od levého kruhu. Asistence: Ryan Johansen, Mike Ribeiro
     
    39:53
    Před Varlamovem bylo opravdu velmi husto! Hostující brankář však zastavil Johansenovu střelu z velkého úhlu a pak si poradil i se Subbanovou ranou.
     
    39:17
    Z tlaku domácí získávají hned dvojnásobonou přesilovou hru. Cody Goloubef (COL) totiž nejprve přidržel jednoho ze soupeřů a Francois Beauchemin (COL) so poté před brankovištěm dělal prostor pomocí krosčeku.
     
    38:16
    Ribeiro přihrávkou z rohu útočného pásma našel Neala, jenž na nic nečekal a okamžitě z dobré pozice vypálil. Puk letěl těsně vedle brány Colorada.
    33:56 Matt DUCHENE - 3:3
     
    33:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilová hra a druhá branka Lavin. Nashville sice kotouč dostal až k Varlamovovi, ale po rychlém přechodu do útoku šel puk přes Barrieho až k Iginlovi. Velezkušený útočník Colorada tvrdě vypálil a puk zastavený o Rinneho levý beton se zničehonic zjevil před volným MATTEM DUCHENEM. Ten už si s dorážkou do odkryté brány věděl rady. Asistence: Jerome Iginla, Tyson Barrie
     
    33:04
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru zápasu. Za krosček je totiž penalizován Matt Irwin (NSH), jenž byl příliš důrazný v rohu vlastního pásma.
     
    29:48
    Tyson Barrie (COL) se za Varlamovem nešťastně natahoval po Arvidssonovi a nakonec si vykoledoval dvě trestné minuty za podražení.
    25:59 P. K. Subban - 3:2
     
    25:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už však Predátoři mají znovu lehce navrch. Hodně nenápadná kombinace v útočné pásmu dospěla až k přihrávce na P. K. SUBBANA, který puk instinktivně poslal na bránu. Varlamov by s tímto pokusem neměl problém, ale to by ho jeden z beků Lavin nesměl tečovat přesně nad rameno svého gólmana. Asistence: Kevin Fiala, Mike Ribeiro
    23:46 Matt DUCHENE - 2:2
     
    23:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Máme znovu vyrovnáno. MATT DUCHENE totiž skvěle nabral rychlost na pravé straně, od mantinelu se prodral před Rinneho a po manévru se forhendem pokusil zakončit ke vzdálenější tyči. Puk mu sice trochu sjel z čepele, ale od Ekhlomovy brusle pomalu klouzal k brankové čáře a nakonec ji podle všeho překročil. Hlavní rozhodčí si ale situaci musel zkontrolovat u videa, neboť v rychlosti tak těsnou záležitost nemohl zpozorovat. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon
     
    22:38
    Hosté díky výborné aktivitě získávají přesilovou hru. Za katr míří Yannick Weber (NSH), jenž se dopustil nedovoleného bránění.
    18:26 James NEAL - 2:1
     
    18:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí si své vedení berou zpátky. Už se zdálo, že Predátoři přijdou o puk i útočné pásmo, ale výborně posléze zabojoval Wilson, který společně s JAMESEM NEALEM získal kotouč. Druhý zmíněný útočník následně na nic nečekal a bleskovou ranou z poměrně velkého úhlu vypálil do neuvěřitelně malého prostoru mezi břevnem a ramenem u tyče natlačeného Varlamova. Asistence: Colin Wilson
     
    16:42
    Nashville je pořád nastěhován u Varlamova a ten nyní musel znovu rychle zasahovat. Střelu jednoho z domácích ale nakonec vyrazil těsně vedle tyče.
     
    14:22
    Ryan Johansen sice neskóroval, ale získal pro Predátory aspoň přesilovou hru. Dvě trestné minuty totiž dostává Cody Goloubef (COL), jenž Johansena lehce zahákoval.
     
    14:19
    Velmi pěkně nyní zakončoval Johansen, který se obtočil kolem Varlamovovy brány a snažil se puk zasunout ke vzdálenější tyči. Tam ale kraloval levý beton ruského brankáře.
    12:08 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    12:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi rychlé vyrovnání hostujícího celku. Fiala nejprve nedokázal vyhodit puk do středního pásma, Nashville se zničehonic dostal pod tlak napadajících soupeřů a Rene Bourque u zadního mantinelu nakonec přeci jenom získal puk. Prakticky okamžitě ho posléze poslal na hůl osamoceného NATHANA MACKINNONA, který z předbrankového prostoru bez problémů skóroval. Asistence: Rene Bourque
    10:08 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    10:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je tady první branka utkání a radují se domácí hokejisté. Buly v útočném pásmu sice vyhráli hosté, ale VIKTOR ARVIDSSON dokázal zablokovat nahození jednoho z beků Colorada a poté se řítil do brejku. Dostatečně rychlý Švéd se následně před brankovištěm odhodlal ke střele, kterou poslal přesně vedle Varlamovovu pravou ruku. Bez asistence.
     
    07:52
    Na druhé straně se předvedl Söderberg, jenž se natlačil před bránu Nashvillu a Rinne proti jeho bekhendovému blafáku musel vytáhnout skvělý zákrok levým betonem.
     
    04:31
    Po Fialově pěkném manévru se puk od betonu Varlamova odrazil přesně před dojíždějícího Filipa Forsberga, nicméně ten z úhlu vypálil znovu pouze do ruského brankáře.
     
    03:02
    Nathan MacKinnon rozjel velmi dobrý protiútok a nenápadnou střelou z pravé strany trefil vzdálenější tyč Rinneho brány! Teď měl finský gólman štěstí.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 11. Arvidsson, 19. Neal (C. Wilson), 26. P. K. Subban (Fiala, Ribeiro), 42. Josi (Johansen, Ribeiro) – 13. MacKinnon (R. Bourque), 24. Duchene (Rantanen, MacKinnon), 34. Duchene (Iginla, Barrie)


    Nashville Predators: Rinne (Mazanec) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (A), Irwin, Y. Weber, Granberg – Arvidsson, Johansen, C. Smith – Forsberg, Ribeiro, Fiala – C. Wilson, Fisher (C), Neal (A) – F. Gaudreau, Järnkrok, Watson.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Barrie, Gelinas, Wiercioch, Beauchemin (A), Goloubef – R. Bourque, MacKinnon (A), Comeau – Rantanen, J. Mitchell, Duchene (A) – Grigorenko, Söderberg, Iginla – McLeod, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Francois St. Laurent – Matt MacPherson, Ryan Galloway

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri