Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Ufa – Kunlun 4:5 (0:1 po s.n.)
Čerepovec – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Viťaz 5:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 1:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (2:1 po s.n.) | Soči – Kazaň 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Riga – Záhřeb 0:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 08.12.2016, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:58:11)
     
    Česká stopa v utkání

    Lukáš Vopelka (SBA) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 9:55
    Tomáš Kundrátek (SBA) – 0+1, 4 střely, čas na ledě 22:41
     
    Střely na branku: 28 – 29
     
    Utkání v Hartwall Areně sledovalo 8 689 diváků.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec své dvoubrankové vedení dokázali udržet, i když domácí byli zejména ve třetí třetině hodně nebezpeční. Připisují si tak veledůležité tři body do tabulky a podruhé v sezóně tak dokázali Jokerit porazit v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Až nyní se jim to povedlo a vypadá to, že nejhorší mají hosté za sebou a kráčejí tak za třemi body v tomto duelu.
     
    59:25
    Salminen se dostal do zakončení, ale obětavými zákroky nyní zasáhla hostující obrana. Stále jsou ale hosté pod tlakem a nedokážou vyhodit kotouč do bezpečí.
     
    59:05
    Domácí jsou stále v šesti a nyní vyslali skákavý kotouč na Poggeho, ten puk ukrývá ve své lapačce. Aby hru uklidnil, raději ji přerušil a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    58:28
    Domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. Zapolski už sedí na střídačce.
     
    58:10
    Jesse Joensuu se dostal do útočného pásma a snažil se vystřelit. Jenže byl v postavení mimo hru a čároví sudí to posoudili jako úmyslné a hra se tak stěhuje do pásma domácích.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:56
    Peter Regin svou střelou od levého kruhu orazítkoval tyčku hostující branky!
     
    56:19
    Peter Regin doslova vlétl do útočného pásma a z levé strany vyslal na Poggeho tvrdý projektil. Brankář Slovanu ale přesným zákrokem hodně podržel svůj tým a jeho dvoubrankový náskok.
     
    55:09
    A další puk vybojoval Tomáš Kundrátek, který ale následně přišel o kotouč. Domácí se pak mohli dostat do přečíslení tři na jednoho, ovšem Kundrátek svou předchozí chybu napravil a rozehru Jokeritu zastavil.
     
    54:10
    Chipchura odzbrojil za brankou Jaakolu a znovu tak Slovan svou bojovností nepustil domácí hráče do žádné akce. Hosté hrají takticky zatím výborně a stále tak mají slibný náskok.
     
    53:06
    Patrik Lušňák se dostal do blízkosti Zapolskiho, vyslal na něho vzdušnou střelu. Trefil ovšem jeho masku a hra je tak zákonitě přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:29
    Nyní vznikla před brankou Slovanu skrumáž, ve které se sice zorientoval Hishon, ale Pogge naznačoval, že má kotouč ve své moci a rázem je tak hra přerušena.
     
    51:30
    Tomáš Kundrátek si nabruslil do blízkosti Zapolskiho branky, kde poté vyslal přízemní střelu, ta ale skončila na jeho levém betonu, když se stihl přesunout ke své levé tyčce.
     
    50:22
    Slovan se snaží napadat domácí hráče už ve středním pásmu a zatím se jim to daří. Lušňák nyní obral o kotouč rozjetého Marjamäkiho, který se na sebe po chvilce zlobí.
     
    49:30
    Jeff Taffe využil nahození kotouče od Plastina a uháněl s ním do útočného pásma. Obrana Jokeritu byla ale na svém místě a hostům nic nepovolila.
     
    48:46
    Tomi Mäki střílel z prostoru mezi kruhy, jeho prudkou ránu ale zachytil do své hrudi Pogge a okamžitě pak posílá kotouč mezi své spoluhráče.
     
    48:06
    Plastino se Švarným se dostali do blízkosti Zapolkiho svatyně a druhý jmenovaný střílel z pravé strany. Domácí brankář si však připsal cenný zákrok a podržel naděje svého týmu.
     
    46:52
    Po dlouhém prozkoumávání nakonec i videorozhodčí doporučili branku neuznat. I přes nevoli domácích fanoušků musí tento fakt domácí přijmout. Hra tedy bude za malý okamžik pokračovat dále.
    46:52 Lauridsenův gól se prozkoumával na videu pro údajné postavení Huhtaly v brankovišti.
     
    46:52
    Domácí vsítili branku zásluhou Lauridsena, který střílel od modré čáry, ale hlavní rozhodčí ihned rozpažuje a neuznává ji pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Celou situaci si přeci jenom ještě nechá zkontrolovat videorozhodčím. Domácí trenér si totiž vyžádal challenge.
     
    46:17
    Aktivita domácích stále stoupá a hráčů Jokeritu je plné kluziště. Na Poggeho šly další dvě střely, se kterými si ovšem dokázal poradit.
     
    45:39
    Chipchura hledal přihrávkou Žigu Jegliče, ale druhému jmenovanému se nepodařilo svou další střelou zkompletovat hattrick.
     
    44:31
    Bačík skáče na led a Slovan je tedy v plném počtu. Přečkal tak tlak domácích a nyní už spěchá do další útočné akce.
     
    44:08
    Domácí kombinují v útočném pásmu a obrana Slovanu musí být hodně obezřetná. Až nyní se znovu dokázali osvobodit a vyhazují puk znovu až před Zapolskiho.
     
    43:25
    Nyní hosté domácí hráče k ničemu nepustili a bez větších problémů dokázali dostat kotouč až před domácí branku.
     
    42:59
    Jesse Joensuu se snažil dorážet střelu Pekky Jormakky, ale Pogge zachoval čistou hlavu a dalším přesným zákrokem zlikvidoval střely Jokeritu.
     
    42:31
    Bačík inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a první početní výhodu si zahrají také domácí hokejisté.
     
    42:19
    Hosté se zatím nemohou vymanit z drtivého tlaku Jokeritu a nedaří se jim vyhodit kotouč z vlastního obranného pásma.
     
    41:51
    Mäki si nabruslil do blízkosti branky Slovanu a další rána mířila na Poggeho. Ten musel opět likvidovat nebezpečnou střelu domácích.
     
    41:27
    Pogge musel nyní zasahovat po zadovce od Miky Niemiho, domácí mají v úvodu třetiny tlak a snaží se o další kontaktní branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 11
     
    I druhá třetina je za námi. Slovan se dostal do dvoubrankového náskoku zásluhou druhé přesné trefy Jegliče. Jenže domácí ihned odpověděli Joensuuem, který dostal Jokerit na dostřel jediné branky. Jenže pouhých čtrnáct vteřin před koncem druhé části hry se přesnou ranou prezentoval Patrik Lušňák a šatňákem tak vrátil dvoubrankový náskok na stranu svého celku. Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:46 Patrik LUŠŇÁK - 1:3
     
    39:46
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí už byli v plném počtu, ale hosté ještě využili tlaku z přesilové hry před domácí brankou a jdou opět do dvoubrankového náskoku. PATRIK LUŠŇÁK v těsné blízkosti Zapolskiho napálil puk za jeho záda a v samotném závěru druhé třetiny tak dává klid do svých řad – 1:3. Asistence: Kyle Chipchura.
     
    39:36
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    39:20
    Švarného rána skončila na levém betonu Zapolskiho, který podržel svůj tým po další jedovce hostů. Vypadá to, že se domácí ubrání.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:44
    Kundrátek poslal kotouč před branku, kde se ho snažil ještě tečovat Taffe, ale marně dobýval domácí klec.
     
    38:19
    Cheechoo nezachytil kotouč po přihrávce od Tomáše Kopeckého a toho využili domácí hokejisté, kteří se okamžitě osvobozují.
     
    38:08
    Sersen pálil hned z první z vrcholu pravého kruhu, ale Zapolski byl připraven. Po přerušení se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    37:36
    Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Hishon za vysokou hůl a Slovan si v závěru druhé třetiny zahraje první přesilovou hru.
     
    37:21
    Plastino zachytil puk po střele Sakariho Salminena a poslal ho na hokejku Bačíka. Hosté jdou do další akce.
     
    36:14
    Sudí signalizoval postavení mimo hru a Belasí tak museli opustit útočné pásmo, hra se tedy nepřerušuje. Nicméně jsou hosté znovu na kotouči a míří pomalu zpět tam, kde před malou chvílí jejich slibně se rozvíjející akce začala.
     
    35:14
    A znovu domácí zle zatápěli brankáři Slovanu, který musel být pozorný hned proti jejich třem střelám. Domácí znovu nebyli daleko od vyrovnání.
     
    34:37
    Patrik Luža obětavým zákrokem získal kotouč po tom, co domácí dotírali na Poggeho a okamžitě ho posílá do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    33:40
    Znovu se Jokerit dostal před Poggeho svatyni a po střele Arturse Kuldy musel brankář hostů likvidovat jeho střelu příklepem. Stále tak drží těsné vedení Slovanu Bratislava.
     
    32:22
    Po dalekonosné střele Plastina se puk odrazil od zadního mantinelu a dostal se tak na hole domácích hráčů. Ti už spěchají do předbrankového prostoru hostů.
     
    32:05
    Kopecký našel za brankou domácích Cheechooa, jenž poté nabruslil před Zapolskiho a vyslal na něho tvrdou přízemní střelu. Kotouč má ale domácí brankář ve své moci a raději přerušuje hru.
     
    30:15
    Sakari Salminen prošel skrz obranu Slovanu a dostal se k zajímavé střele. Tu ale srazila obrana hostů do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude před brankářem hostujícího celku.
     
    29:50
    Za námi je téměř polovina zápasu a hosté se opět natlačili před Zapolskiho, na kterého mířila střela Juraje Šišky. Ten ji ale poslal pouze vysoko nad.
    28:18 Jesse JOENSUU - 1:2
     
    28:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jenže přichází blesková odpověď ze strany domácího celku. JESSE JOENSUU byl úplně sám před brankou Poggeho a tam také směřovala střela Gymera, kterou prvně jmenovaný doklepl za záda brankáře Slovanu – 1:2. Domácí se tak dostávají ke kontaktní brance a zápas tak nabere úplně jiný směr. Asistence: Frank Gymer, Mika Niemi.
     
    27:48
    Denis Pätoprstý s Lukášem Vopelkou pořádně zamotali hlavu Zapolskimu, jenž musel do pokleku, aby chytil ránu druhého jmenovaného.
     
    26:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po nepřesné rozehrávce domácích za jejich brankou se kotouč odrazil na pravý kruh ke Kyleovi Chipchurovi, jenž ho poslal před branku domácích, ten se ocitl po zákroku Zapolskiho u odkryté jeho klece a pro ŽIGU JEGLIČE nebyl problém poslat puk za záda domácího brankáře a svým druhým gólovým příspěvkem v dnešním utkání posílá Slovan do dvoubrankového náskoku – 0:2. Asistence: Kyle Chipchura, Patrik Lušňák.
    26:34 Žiga JEGLIČ - 0:2
     
    25:35
    Před modrou čárou čekal na přihrávku Tomáš Kopecký, tu také dostal, ale hned na to se dostal do ofsajdové pasti. Hra se tedy stěhuje zpět do středního pásma.
     
    24:46
    Pogge zachytil kotouč po teči domácích a okamžitě ho poslal na hokejku Žigy Jegliče. Ten tak bleskurychle otáčí hru na druhou stranu, před domácí branku.
     
    24:05
    Domácí ve druhé třetině působí lepším dojmem a vycítili šanci na vyrovnání. Z levé strany vyslal jedovku Peter Regin, ztroskotal však zase na lapačce Poggeho.
     
    23:23
    Pekka Jormakka se dostal do blízkosti Poggeho, kde na něho vyslal bekhendovou střelu. Ovšem brankář Slovanu vytasil další přesný zákrok a udržel tak těsné vedení svého týmu.
     
    22:09
    Po tom, co rozhodčí ztratili puk z dohledu, nařídili vhazování ve středním pásmu. To vyhráli hosté a okamžitě zavážejí puk před domácí branku.
    20:44 Rána Kundrátka zaměstnala Zapolskiho.
     
    20:44
    Tomáš Kundrátek pálil z hranice levého kruhu a pořádně zaměstnal svou střelou Zapolskiho. Hosté vstoupili do druhé periody opět sebejistě a byla z toho další velká šance!
     
    20:16
    Hned v úvodu druhé třetiny se do blízkosti hostující branky dostali hráči Jokeritu, ale střela Jesse Joensuua skončila pouze vedle ní.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 4 – 13
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Hosté ze Slovanu Bratislava byli lepším týmem a postupně se dostávali do šancí. Svou převahu pak zúročili úvodní brankou Žigy Jegliče, jenž poslal svůj tým do vedení. Domácí zatím nevědí, jak na velmi dobře hrající bratislavský tým zareagovat. Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Závěrečné vteřiny prvního dějství patří Slovanu, který opět operuje v útočném pásmu. Obrana Jokeritu však byla na svém místě a nepovolila hostům podruhé skórovat.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:12
    Hosté po úvodním gólu ještě více ožili a znovu se natlačili před branku Zapolskiho, ale Kundrátek svou střelu, která mířila ke vzdálenější tyči, poslal jen těsně mimo.
    17:02 Žiga JEGLIČ - 0:1
     
    17:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě otevírají skóre tohoto utkání. Tomáš Kundrátek vyslal do úniku ŹIGU JEGLIČE, který si z pravého kruhu nabruslil až před Zapolskiho, kde ho dokázal prostřelit svou bekhendovou střelou – 0:1. Asistence: Tomáš Kundrátek.
     
    16:09
    Denis Pätoprstý si drze nabruslil před Zapolskiho, kde se snažil prostrčit kotouč mezi jeho betony. Ty ovšem brankář Jokeritu včas sklapl a podržel svůj tým.
     
    15:10
    Pogge musel být ve svém brankovišti pozorný. Z otočky na něho vyslal nebezpečnou střelu Lauridsen, ale brankář Slovanu i tentokráte uspěl.
     
    14:21
    Žiga Jeglič číhal před brankou Jokeritu a čekal na přihrávku, tu nakonec dostal a jeho táhlá střela skončila v lapačce Zapolskiho.
     
    13:25
    Risanen si s pukem hrál tak dlouho, až o něj nakonec přišel. Hru na opačnou stranu otáčí Jeff Taffe, jenž zaváží kotouč do útočné třetiny.
     
    12:25
    Helsinští mají kotouč ve své moci a začínají zakládat svou další útočnou akci. Zatím jim v rozehře ale brání hosté, kteří se tak málem dostali zpět k puku.
     
    11:14
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    10:46
    Jeff Taffe si nabruslil až před branku domácích, jenže zvolil zpětnou přihrávku na Tomáše Kundrátka, který tak svou tvrdou ránou vystrašil Zapolskiho.
     
    09:42
    Kotouč se dostal do obranného pásma Jokeritu a domácí tak budou svou útočnou akci zakládat znovu od vlastní branky.
     
    09:14
    Poprvé se vylučuje a hned na obou stranách. Shodně za sekání si jdou sednout na hostující straně Sersen a na té domácí pak Anttila. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    09:10
    Cheechoo našel zpoza branky domácích svou přihrávkou Jeffa Taffeho, ten se ale nakonec ke střele nedostal.
     
    08:54
    Kopecký s Cheechooem byli taktéž zastaveni postavením mimo hru a znovu se tak přerušuje a stěhuje se hra do středního pásma.
     
    07:56
    Takovou žabičku, nahození vyslal ze středního pásma na Poggeho Pekka Jormakka, ale překvapení v podobě náhodné branky se nekonalo. Pogge okamžitě po zisku puku ten rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    07:25
    Niemi založil slibnou akci Jokeritu, ale domácím to nebylo nic platné. Byl totiž v ofsajdu a hra je tedy vykázána do středního pásma.
     
    07:23
    Domácí ožili a nyní se znovu natlačili před Poggeho, jenž ale ve svém brankovišti nemusel vůbec zasahovat, pomohla mu opět přesná obrana.
     
    06:49
    Na druhé straně se do zajímavé šance dostal Peter Regin, ale jeho skákavá střela nakonec skončila na holenním chrániči jednoho z obránců Slovanu.
     
    06:29
    Plastino se dostal na vrchol pravého kruhu, odkud vyslal střelu zápěstím. Ta ale za záda Zapolskiho neprošla a brankář Jokeritu ji ukryl mezi svými betony.
     
    05:32
    Znovu byl v plné permanenci Ryan Zapolski, tentokráte vychytal prudkou střelu Denise Pätoprstého. Debutant v dresu Slovanu si tak zapsal svou první střelu v KHL.
     
    04:57
    Kotouč zůstal před Zapolskim, kde si ho převzala obrana Jokeritu a z hloubi vlastního obranného pásma pak domácí založí svou útočnou akci.
     
    04:07
    Bačík střílel z pravé strany na Zapolskiho, ten proti němu vytáhl efektní semafor a znovu podržel svůj tým. Hosté mají zatím více ze hry a domácí naopak se do pásma Bratislavy dostávají spíše sporadicky.
     
    03:41
    Lauridsen našel svou přihrávkou Joensuua, který si nabruslil blíže brance Slovanu, ale jeho následná přízemní střela skončila na pozorném obránci Sersenovi.
     
    02:28
    Taffe s Kundrátkem si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný pak střílel znovu z větší dálky. Opět však zaměstnal Ryana Zapolskiho, jenž si připisuje další přesný zákrok.
     
    01:26
    Znovu se dostali do útočné akce hosté ze Slovanu a před Zapolskim vyslal tvrdý projektil Lukáš Vopelka, další český hráč v barvách Slovanu však kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    00:37
    Akce střídala akci a z pravého kruhu na druhé straně pálil Peter Regin, kapitán Jokeritu ovšem taktéž ztroskotal na pozorném zákroku Justina Poggeho.
     
    00:13
    Jenže o kotouč záhy přišli a hned z první akce pálil od modré čáry Tomáš Kundrátek, ale provětral pouze pravý beton Ryana Zapolskiho.
     
    00:03
    Úvodní vhazování vyhráli domácí hokejisté a už zakládají svou první útočnou akci tohoto zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oficiality utkání máme za sebou a samotný zápas tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Nejprve si vyslechneme slovenskou hymnu a po ní samozřejmě také tu domácí, finskou.
     
    Hráči obou celků už nastupují na ledovou plochu v Hartwall Areně.
     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Jensen, Lauridsen, Lajunen (A), Jaakola, Rissanen, A. Kulda, Jalvanti – Jormakka, Regin (C), Joensuu (A) – Salminen, Hishon, Huhtala – Pihlström, Niemi, Gymer – Anttila, Mäki, Marjamäki.

    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Rosandić, Luža, Ďaloga – Cheechoo, Taffe, Kopecký – Jeglič, Chipchura, Lušňák – M. Hlinka, Halama, Petráš – Pätoprstý, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Sidorenko, Sojn – Dědjulja, Goljak.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Jednička Jokeritu pro tuto sezonu, Ryan Zapolski

    Výstroj CCM ti umožní jakýkoliv pohyb ????????????#CCMhockey #CCMgoalie #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Česká stopa v utkání

    Radek Smoleňák (SBA)
    Tomáš Kubalík (SBA)
    Tomáš Kundrátek (SBA)
    Václav Nedorost (SBA)
    Filip Novák (SBA)
    Jakub Valský (SBA)
    Lukáš Vopelka (SBA)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se letos utkaly jednou, bylo v listopadu v Bratislavě. Tehdy byli úspěšní svěřenci Miloše Říhy, kteří zvítězili těsně 2:1. Kdo se bude z vítězství radovat dnes?
     
    HC Slovan Bratislava

    Hokejisté Slovanu zatím letos nepředvádějí výkony, jaké by si český kouč Miloš Říha přál. Jsou totiž ve stejné konferenci až na dvanáctém místě, na svém kontě mají třiačtyřicet bodů a na postupové osmé místo ztrácejí už bodů sedmnáct. Pokud chtějí "Belasí" pomýšlet na postup do vyřazovacích bojů, měli by rozhodně přidat a sbírat co nejvíce bodů. Z pěti posledních odehraných utkání však získali pouhý jeden bod. Naposledy prohráli v Minsku 1:4. A dnes je tedy v Helsinkách nečeká také nic lehkého. Jokerit je rozjetý a na svém ledě si bude chtít připsat skalp dalšího soupeře.

    Nejproduktivnější hráči Slovanu


    Jeff Taffe – 22 bodů (10+12)
    Jonathan Cheechoo – 21 bodů (8+13)
    Žiga Jeglič – 15 bodů (6+9)
     
    Jokerit Helsinky

    Finský Jokerit je podle očekávání opět letos celkem patřícím do elitní osmičky Západní konference, která zaručuje postup do play-off. V současné době se hokejisté dnes domácího celku nacházejí na pátém místě se ziskem dvaašedesáti bodů, jenž nasbírali v osmatřiceti odehraných utkáních. Momentálně se vezou na vítězné vlně, která čítá pět utkání v řadě, třikrát to bylo buď po prodloužení či samostatných nájezdech. Jak si povedou Helsinští dnes proti Slovanu? Potvrdí svou formu znovu ve své aréně?

    Nejproduktivnější hráči Helsinek


    Peter Regin – 30 bodů (13+17)
    Sakari Salminen – 19 bodů (4+15)
    Brian O´Neill – 17 bodů (8+9)
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Kontinentální hokejová liga má dnes na programu jedenáct utkání a my v rámci toho budeme prostřednictvím online přenosu sledovat zápas mezi týmy Jokerit Helsinky a HC Slovan Bratislava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Joensuu (Gymer, Niemi) – 18. Jeglič (Kundrátek), 27. Jeglič (Chipchura, Lušňák), 40. Lušňák (Chipchura)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Jensen, Lauridsen, Lajunen (A), Jaakola, Rissanen, A. Kulda, Jalvanti – Jormakka, Regin (C), Joensuu (A) – Salminen, Hishon, Huhtala – Pihlström, Niemi, Gymer – Anttila, Mäki, Marjamäki.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Rosandić, Luža, Ďaloga – Cheechoo, Taffe, Kopecký – Jeglič, Chipchura, Lušňák – M. Hlinka, Halama, Petráš – Pätoprstý, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Sidorenko, Sojn – Dědjulja, Goljak

    Diváci: 8 689
    bahis siteleri