Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Ufa – Kunlun 4:5 (0:1 po s.n.)
Čerepovec – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – Toljatti 2:1 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Viťaz 5:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 1:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (2:1 po s.n.) | Soči – Kazaň 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Riga – Záhřeb 0:4 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 08.12.2016, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:46 Patrik LUŠŇÁK - 1:3
     
    39:46
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí už byli v plném počtu, ale hosté ještě využili tlaku z přesilové hry před domácí brankou a jdou opět do dvoubrankového náskoku. PATRIK LUŠŇÁK v těsné blízkosti Zapolskiho napálil puk za jeho záda a v samotném závěru druhé třetiny tak dává klid do svých řad – 1:3. Asistence: Kyle Chipchura.
    28:18 Jesse JOENSUU - 1:2
     
    28:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jenže přichází blesková odpověď ze strany domácího celku. JESSE JOENSUU byl úplně sám před brankou Poggeho a tam také směřovala střela Gymera, kterou prvně jmenovaný doklepl za záda brankáře Slovanu – 1:2. Domácí se tak dostávají ke kontaktní brance a zápas tak nabere úplně jiný směr. Asistence: Frank Gymer, Mika Niemi.
     
    26:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po nepřesné rozehrávce domácích za jejich brankou se kotouč odrazil na pravý kruh ke Kyleovi Chipchurovi, jenž ho poslal před branku domácích, ten se ocitl po zákroku Zapolskiho u odkryté jeho klece a pro ŽIGU JEGLIČE nebyl problém poslat puk za záda domácího brankáře a svým druhým gólovým příspěvkem v dnešním utkání posílá Slovan do dvoubrankového náskoku – 0:2. Asistence: Kyle Chipchura, Patrik Lušňák.
    26:34 Žiga JEGLIČ - 0:2
    17:02 Žiga JEGLIČ - 0:1
     
    17:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě otevírají skóre tohoto utkání. Tomáš Kundrátek vyslal do úniku ŹIGU JEGLIČE, který si z pravého kruhu nabruslil až před Zapolskiho, kde ho dokázal prostřelit svou bekhendovou střelou – 0:1. Asistence: Tomáš Kundrátek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 29. Joensuu (Gymer, Niemi) – 18. Jeglič (Kundrátek), 27. Jeglič (Chipchura, Lušňák), 40. Lušňák (Chipchura)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Jensen, Lauridsen, Lajunen (A), Jaakola, Rissanen, A. Kulda, Jalvanti – Jormakka, Regin (C), Joensuu (A) – Salminen, Hishon, Huhtala – Pihlström, Niemi, Gymer – Anttila, Mäki, Marjamäki.
    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Kundrátek (A), Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Rosandić, Luža, Ďaloga – Cheechoo, Taffe, Kopecký – Jeglič, Chipchura, Lušňák – M. Hlinka, Halama, Petráš – Pätoprstý, Šiška, Vopelka.

    Rozhodčí: Sidorenko, Sojn – Dědjulja, Goljak

    Diváci: 8 689
    bahis siteleri