Česko – Čína 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Čína
Sobota 10.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    53:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je na světě zasloužená třetí česká radost, která nás přibližuje k vítězství! Šarlota Tomasco vystřelila od modré čáry a mezi kruhy číhala BARBORA MACHALOVÁ. Bleskově napálila kotouč mezi betony brankářky do sítě a je to 3:1! Asistence: Šarlota Tomasco, Karolína Hornická.
     
    43:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, bereme si zpátky ztracené vedení a znovu se o to postaral náš zlínský beran! NATÁLIE MLÝNKOVÁ předvedla krásnou individuální akci, když z pravé strany vybruslila na střed. Potom parádně vymetla růžek nad lapačkou gólmanky – 2:1! Bez asistence.
     
    11:48
    Čína právě vstřelila branku!
    Jenže hned jak se Číňanky dostaly do naší třetiny, bohužel srovnávají skóre. První nástřel puku před branku ještě naše obrana odvrátila, ale puk zůstal ležet mezi kruhy, kde si ho našla ZHU RUI. Rychle se otočila kolem své osy a zametla ho pod betony Jandové do sítě – 1:1. Asistence: Kong Minghui.
     
    10:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace možná dvě minuty hledala recept, jak kloudně rozehrát nadějnou útočnou akci. Nakonec ho našla a roudnický zimák jí poprvé tleská! Kateřina Zrnová se rozjela po pravém mantinelu a pak našla na středu NATÁLII MLÝNKOVOU. Té v souboji jedna na jednu puk nejdřív trochu ujel, ale přesto ho zvládla poslat za záda gólmanky. Povedená akce a je to 1:0! Asistence: Kateřina Zrnová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Mlýnková (Zrnová), 44. Mlýnková, 54. Machalová (Tomasco, Hornická) – 12. Rui (Minghui)


    Česko: Jandová (Bláhová) – Škrdlová, Jandušíková, Martinů, Zachová, Seroiszková, Vozdecká, Cornová, Kotounová – Mlýnková, Zrnová, Bucifalová (C) – Hornická, Machalová, Tomasco – Matoušková, Kaltounková, Karlecová – Lorencová, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Čína: Siye (Yuqing) – Qinan, Siyang, Wenzhuo, Baiwei (C), Lu, Di – H. Xin, Mengying, Minghui – Naiyuan, F. Xin, Schuang – Jingwen, Yingying, Yue – Rui, Bowen. Trenér: Rick Seeley.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Šťastná.
    bahis siteleri