Česko – Čína 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Čína
Sobota 10.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    56:16
    Elitní český útok motá Číňanky jak na kolotoči, ale gól z toho zatím není! Největší šanci měla Kateřina Zrnová, ale bekhendem zblízka gólmanku neprostřelila.
     
    55:23
    Pozor na to! Jedna z čínských útočnic se už už dostávala za českou obranu, ale Klára Jandušíková ji stínovala. Tím i částečně pomohla Denise Jandové, která pak secvakla betony a nepustila zakončení do sítě!
     
    53:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je na světě zasloužená třetí česká radost, která nás přibližuje k vítězství! Šarlota Tomasco vystřelila od modré čáry a mezi kruhy číhala BARBORA MACHALOVÁ. Bleskově napálila kotouč mezi betony brankářky do sítě a je to 3:1! Asistence: Šarlota Tomasco, Karolína Hornická.
     
    48:20
    He Siye zasáhla proti Tereze Karlecové. Ta pak z tohu našla Kaltounkovou, která byla ve výborné střelecké pozici, ale trefila jen nohu obránkyně.
     
    44:56
    Síly na ledě se vyrovnají. Číňanku podrazila nejspíš Kateřina Zrnová, nicméně na trestnou lavici putuje Natálie Mlýnková (CZE).
     
    44:44
    To je smůla! Kaltounková mohla rychle zakončovat k volné tyčce, ale puk jen poslala pod nohy gólmanky, která si ho za záda nesrazila.
     
    44:02
    Český tým si zahraje třetí přesilovku, za držení je vyloučena Fang Xin (CHN).
     
    43:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, bereme si zpátky ztracené vedení a znovu se o to postaral náš zlínský beran! NATÁLIE MLÝNKOVÁ předvedla krásnou individuální akci, když z pravé strany vybruslila na střed. Potom parádně vymetla růžek nad lapačkou gólmanky – 2:1! Bez asistence.
     
    41:57
    Kristýna Kaltounková si vybruslila z pravé strany do středu a pak napálila čínské břevno! Brankový rozhodčí dokonce rozsvítil červené světlo, ale gól to opravdu nebyl.
     
    40:32
    Po chybě české obrany se do velké šance dostala Kong Minghui, ale Jandová podržela český tým vyrážečkou!
     
    34:38
    Češky zastavily čínské přečíslení, ale pak zezadu pálila přes chumel hráček Zhao Qinan. Denisa Jandová roztleskala fanoušky pohotovou lapačkou!
     
    30:04
    Prvním nadějným okamžikem české přesilovky bylo až přečíslení Matouškové s Karlecovou. To ale končí velmi sporně odpískaným ofsajdem, diváci v Roudnici nejsou spokojení.
     
    29:09
    Přesilovek vzhledem k tradičnímu metru paní rozhodčí moc nevidíme. Teď však ano, a to po vysoké hokejce v podání Liu Siyang (CHN).
     
    29:09
    Bucifalová teď do akce zapojila i Jandušíkovou. Po její střele se puk odrážel k Natálii Mlýnkové, ale byl moc skákavý na to, aby ho naše útočnice poslala do branky.
     
    25:53
    Výborná přihrávka našla Šarlotu Tomasco, ta zblízka nepřekonala gólmanku. Soupeřka jí pak hodila přes natažený beton do brány, k obecnému překvapení je odpískáno postavení naší útočnice v brankovišti.
     
    15:27
    Tohle už volalo po gólu! Klára Seroiszková si nádherně prohodila soupeřku a naservírovala puk před prázdnou klec Kristýně Kaltounkové. Té se bohužel zakončení z první nepovedlo!
     
    13:26
    Natálie Mlýnková nabrala rychlost a na útočné modré čáře si vynutila faul. Právě Kong Minghui (CHN) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    13:23
    Na druhé straně brankoviště se zničehonic zjevila Minghui. Kdyby se jí povedlo zakončit k odkrytému koutu, Jandová by neměla nárok, ale nepřesnou dorážku stihla odvrátit!
     
    11:48
    Čína právě vstřelila branku!
    Jenže hned jak se Číňanky dostaly do naší třetiny, bohužel srovnávají skóre. První nástřel puku před branku ještě naše obrana odvrátila, ale puk zůstal ležet mezi kruhy, kde si ho našla ZHU RUI. Rychle se otočila kolem své osy a zametla ho pod betony Jandové do sítě – 1:1. Asistence: Kong Minghui.
     
    10:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace možná dvě minuty hledala recept, jak kloudně rozehrát nadějnou útočnou akci. Nakonec ho našla a roudnický zimák jí poprvé tleská! Kateřina Zrnová se rozjela po pravém mantinelu a pak našla na středu NATÁLII MLÝNKOVOU. Té v souboji jedna na jednu puk nejdřív trochu ujel, ale přesto ho zvládla poslat za záda gólmanky. Povedená akce a je to 1:0! Asistence: Kateřina Zrnová.
     
    06:36
    Veronika Bucifalová skvěle padla do čínské střely. Tohle je ta obětavost, kterou chceme vidět!
     
    06:06
    No, Fang Xin měla dost prostoru a z úhlu zkoušela najít místo v postoji Jandové. Ta ale puk nepustila za záda.
     
    05:31
    Vzápětí ale právě Kaltounková (CZE) putuje na trestnou lavici, když u hrazení dohrála tělem jednu ze soupeřek. První oslabení národního týmu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Mlýnková (Zrnová), 44. Mlýnková, 54. Machalová (Tomasco, Hornická) – 12. Rui (Minghui)


    Česko: Jandová (Bláhová) – Škrdlová, Jandušíková, Martinů, Zachová, Seroiszková, Vozdecká, Cornová, Kotounová – Mlýnková, Zrnová, Bucifalová (C) – Hornická, Machalová, Tomasco – Matoušková, Kaltounková, Karlecová – Lorencová, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Čína: Siye (Yuqing) – Qinan, Siyang, Wenzhuo, Baiwei (C), Lu, Di – H. Xin, Mengying, Minghui – Naiyuan, F. Xin, Schuang – Jingwen, Yingying, Yue – Rui, Bowen. Trenér: Rick Seeley.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Šťastná.
    bahis siteleri