Sparta Rotterdam – Arnhem 0:1 (kon.) | Alkmaar – Feyenoord 0:4 (kon.) | Utrecht – Heracles 2:0 (kon.)
Twente – Ajax 1:0 (kon.)
konec
Sparta Rotterdam
0:1 (0:0)
SBV Vitesse Arnhem
Neděle 11.12.2016, 12:30Nizozemská Eredivisie • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (14:25:41)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:12.
     
    Je konec! Vitesse Arnhem nakonec v hodně bojovném utkání vítězí na půdě Sparty Rotterdam 1:0 a získává důležité tři body. V prvním poločase se hrálo hodně bojovné utkání a na první šanci jsme museli čekat až do šedesáté minuty. Domácí Loris Brogno vypálil po zemi, ale jeho rána minula domácí branku. Vitesse strhlo vedení na svou stranu šest minut před koncem! Na rohový kop si naskočil Ricky van Wolfswinkel a osmou brankou v sezóně zajistil Vitesse vítězství! V samotném závěru ještě Stijn Spierings neudržel nervy po souboji u rohového praporku a musel předčasně do sprch!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Navarone Foor (SBV Vitesse Arnhem).
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Kenneth Dougall (Sparta Rotterdam).
     
    90+2
    Stijn Spierings neudržel nervy na uzdě a po zkratu u rohového praporku musí předčasně do sprch!
     
    90+2
    Yuning Zhang se tentokrát natlačil před domácího fotbalistu u rohového praporku a nechal se chytře faulovat. Vitesse nasbírá další cenné vteřinky.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Na závěr utkání tady máme ještě jednu žlutou kartu! Yuning Zhang zastavil skluzem unikajícího soupeře a rozhodčí jej zaslouženě odměňuje.
     
    89
    Eloy Room nakopl míč na polovinu hostujícího celku, kde o míč bojoval Iván Calero, ale ani střídající fotbalista nenašel recept na obranu Vitesse.
     
    88
    Hosté drží míč na svých kopačkách a nechtějí k němu pustit fotbalisty Sparty. Vitesse se drží na polovině domácího celku a kontroluje své vedení.
     
    87
    Kenneth Dougall vlétl do pokutového území, kde si hrudí zpracoval vysokou přihrávku, ale Maikel van der Werff jej na poslední chvíli stačil vytlačit mimo střelecký úhel.
     
    86
    Sparta se ihned hnala vpřed s rychlou odpovědí. Mart Dijkstra však přišel o míč dobrých patnáct metrů před pokutovým území. Vitesse brání velmi dobře.
    84. Ricky van Wolfswinkel - 0:1
     
    84
    Arnhem právě vstřelil branku!
    A pozor! Přeci jen jsme se dočkali úvodní branky! Vitesse se ujímá vedení! Hosté zahrávali další rohový kop. Na parádní centr si v pokutovém území naskočil RICKY VAN WOLFSWINKEL a hlavičkou o tyč poslal míč do sítě!
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Do odraženého míče se opřel Guram Kašia, ale jeho rána se od jednoho z bránících fotbalistů odrazila na další roh.
     
    82
    Tohle už vypadalo zajímavěji. Iván Calero se na levé straně rychlou kličkou odpoutal od obránce, posunul si míč do vápna, ale ani ve skluzu už jej neudržel před brankovou čárou.
     
    81
    Po dlouhé době se do útoku vydal domácí celek. Michel Breuer poslal přihrávku na pravou stranu, ale Mart Dijkstra nedokázal obejít svého strážce.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 84. van Wolfswinkel

    Karty:   62. Dijkstra (SPR), 90+2. Dougall (SPR) – 90. Zhang (ARN), 90+3. Foor (ARN)   90+2. Spierings (SPR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:12.
    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Dumfries, Breuer, Vriends, Floranus – Dijkstra, Dougall, Spierings – Brogno (80. Verhaar), El Azzouzi (61. M. Pogba), Goodwin (69. Calero).
    Náhradníci: Verrips, Kieboom – Calero, Mendes da Silva, M. Pogba, Chevreuil, Verhaar, Stokkers, van Moorsel, Ketting.

    SBV Vitesse Arnhem: Room – Leerdam, Kašia, van der Werff, Ota – Foor, L. Baker, Nakamba – Rashica (70. Zhang), van Wolfswinkel, Tighadouini (63. Nathan).
    Náhradníci: Törnes, Houwen – Kruiswijk, Zhang, van Bergen, Nathan, Yeini, Miazga, Korjan, Faye.

    Rozhodčí: Lindhout – Janson, Lapar
    bahis siteleri