Cagliari – Neapol 0:5 (kon.) | Atalanta BC – Udinese 1:3 (kon.) | Bologna – Empoli 0:0 (kon.)
Palermo – Chievo 0:2 (kon.) | Turín – Juventus 1:3 (kon.) | Inter – Janov 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:5 (0:2)
SSC Neapol
Neděle 11.12.2016, 12:30 • Stadio Sant´Elia, Cagliari • Italská Serie A • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Cagliari Calcio nestačilo na SSC Neapol a prohrálo 0:5!

    První poločas patřil jednoznačně hostujícímu týmu, který se dostal k první šanci již v osmé minutě, avšak rána Zielińskiho mířila těsně vedle domácí branky. Úvodní branky jsme se dočkali až po půl hodině hry, kdy se krásnou střelou prosadil Dries Mertens. Neapol pokračovala v aktivní hře a své vedení zdvojnásobila v závěru poločasu, kdy se ve vápně dobře zorientoval Marek Hamšík a dopravil míč do sítě!

    Neapol pokračovala v aktivním výkonu i ve druhém poločase! Již po šesti minutách se prosadil krásnou střelou Piotr Zieliński! Hostující celek pokračoval v aktivní hře a o další branku se postaral Dries Mertens, který v 72. minutě zkompletoval hattrick!

    Výborný výkon dnes podal také Marek Hamšík, který zaznamenal v tomto utkání 1+3!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (14:26:14)
     
    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 0:10. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:10.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Cagliari mělo v poslední minutě základní hrací doby k dispozici standardní situaci, kterou rozehrál Barella. Jeho centr našel ve vápně Alvese, jehož hlavička však skončila v náruči Reiny!
     
    89
    Na pravém křídle se dokázal uvolnit Melchiorri, který obratem posílal míč před branku, avšak centr zastavil stoper Chiriches!
     
    88
    Dnešní utkání se již spíše dohrává, nicméně domácí hráči se snaží vstřelit alespoň symbolickou branku, nicméně obrana Neapole dnes pracuje opravdu velmi dobře!
     
    86
    Po nepovedené rozehrávce rohového kopu se dostala do protiútoku Neapol a šestou branku mohl přidat Callejón, avšak jeho přízemní střelu dokázal vyrazit Storari!
     
    85
    Alespoň symbolickou branku mohl vstřelit hostující Melchiorri, avšak jeho střelu z levé části vápna dokázal zblokovat na roh obránce Chiriches!
     
    84
    Reina musel opět ven z branky, tentokrát proti dlouhému centru Alvese, avšak i v tomto případě situaci zvládl a míč dokázal dostat na polovinu soupeře.
     
    83
    Obránce Pisacane posílal dlouhý nákop na útočnou polovinu pro Melchiorriho, avšak centr byl příliš rychlý, a tak míč skončil u brankář Reiny.
     
    81
    Šestou branku v síti Cagliari mohl přidat José Callejón, který přešel přes Pisacaneho a postupoval do vápna. Bývalému útočníkovi Realu Madrid se však nepovedlo obejít brankáře Storariho, který mu míč sebral.
    Do Cagliari dorazila i početná skupina fanoušků z Neapole, která je jistě s výsledkem spokojena!

     
    80
    Exekuce standardní situace se zhostil Callejón, kterému se však střela příliš nepovedla a míč letěl mimo branku domácího celku.
     
    79
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Daniele Dessena, přichází Marco Capuano.
     
    79
    Nyní Cagliari chybovalo v obranné fázi a Bruno Alves nabídl míč Giaccherinimu. Střídající hráč se hnal do zajímavé šance, avšak zkušený stoper raději fauloval, a tak budou mít hosté k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    78
    Neapol si je vědoma svého vedení, a tak se nikterak nežene do útočné fáze. Ba naopak, v poklidu kombinuje na vlastní polovině!
     
    77
    Středem hřiště postupoval střídající Giaccherini, který měl na zádech Barellu, i tak však dokázal míč udržet. Následně byl faulován, a tak Neapol zůstane u míče!
     
    75
    Hostující hrdina odchází ze hřiště! Dries Mertens předvedl v dnešním zápase skvělý výkon, zaznamenal hattrick a výrazně pomohl svému týmu. Na jeho místo přichází Giaccherini!
     
    74
    I za naprosto rozhodnutého stavu emoce pracují! Marek Hamšík byl dohrán Cepitellim a následně poslal k zemi Dessenu, který se dostal do strkanice se slovenským hráčem, a tak jsou oba "odměněni" žlutou kartou!

    Jan Havlovic

    Branky: 34. D. Mertens (Hamšík), 45. Hamšík, 51. Piotr Zieliński (Hamšík), 69. D. Mertens (L. Insigne), 72. D. Mertens (Hamšík)

    Karty:   20. Isla (CAG), 36. Barella (CAG), 66. Padoin (CAG), 74. Dessena (CAG) – 39. Koulibaly (NEA), 62. Hysaj (NEA), 74. Hamšík (NEA)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 0:10. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:10.
    Cagliari Calcio: Storari – Isla, Ceppitelli, Alves, Pisacane – Dessena (C) (79. Capuano), Tachtsidis (54. Farias), Padoin – Barella – Sau, Borriello (70. Melchiorri).
    Náhradníci: Rafael, Colombo – Melchiorri, Munari, Farias, Capuano, Giannetti, Salamon.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiricheş, Koulibaly (42. Albiol), Strinić – Piotr Zieliński (70. Rog), Jorginho, Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens (75. Giaccherini), L. Insigne.
    Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Allan, Ch. Maggio, Maksimović, Gabbiadini, Rog, Ghoulam, Albiol, Diawara, El Kaddouri.

    Rozhodčí: Giampaolo Calvarese – Posado, Paganessi (vš. Itálie)
    bahis siteleri