Kladno – Olomouc 8:2 (kon.) | Sparta – Liberec 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 4:3 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Slavia – Zlín 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:4 (1:1, 3:2, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 16.12.2016, 18:00 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Baláž vytečoval přihrávku Pirátů do středního pásma, kde puk sebral DANIEL SPRATEK a upaloval na chomutovskou branku. Vítkovický útočník přebruslil obránce, položil si Pavláta a zakončil do volného prostoru nad domácím gólmanem. Asistence: Jozef Baláž.
     
    51:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají podruhé v utkání přesilovou hru. JOSEF RINDOŠ se z vrcholu pravého kruhu opřel do Svobodovy přihrávky a kotouč po teči jednoho z bránících hráčů dolétl až do vítkovické branky. Asistence: Jan Svoboda, František Wágner.
     
    39:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dneska přidávají druhý gól do šatny. Tentokrát měl Šilar hodně štěstí. DANIEL ŠILAR vybojoval se spoluhráči puk, poté vystřelil od levého mantinelu. Puk Daňa vyrazil maskou do vzduchu, odkud mu spadl na záda a poté za brankovou čáru. Asistence: Jan Svoboda.
     
    33:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jeli tři na jednoho PATRIK LIDÁK dlouho držel puk a naznačoval, že bude přihrávat, až nakonec zvolil střelu, čímž asi překvapil všechny hráče hostů včetně Dani, který se jen ohlédl za pukem. Bez asistence.
     
    29:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se prosazují v oslabení. DANIEL SPRATEK obral na modré Buchtelu o kotouč, uháněl sám na brankáře, na kterého vyzrál střelou z pravého kruhu na vzdálenější tyč. Asistence: Jozef Baláž.
     
    26:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Šindera nešel před bránou DOMINIKA RAŠKA, který zasekl do protipohybu přesouvajícího se brankáře a zasunul puk za jeho pravý beton. Asistence: Petr Šendera.
     
    21:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku! Tom Polák přihrál na FILIPA PALIČKU, který nadvakrát uspěl z ostrého úhlu. Asistence: Tom Polák a Patrik Lidák.
     
    19:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Svoboda uháněl jeden na jedno, ale byl v poslední chvíli podražený, na což reagoval sudí zdviženou paží. Kotouč se ze souboje odrazil na DANIELA ŠILARA, jenž nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Jan Svoboda a Filip Palička.
     
    07:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Malina vystřelil z levé strany, Pavlát vyrazil puk do brankoviště, odkud doklepl puk do sítě ONDŘEJ HARTMANN. Asistence: Vojtěch Malina a Dominik Raška.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 20. Šilar (Svoboda, Palička), 22. Palička (Polák, Lidák), 34. Lidák, 40. Šilar (Svoboda), 52. Rindoš (Svoboda, Wágner) – 8. Hartmann (Malina, Raška), 27. Raška (Šendera), 30. Spratek (Baláž, Weintritt), 54. Spratek (Baláž)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Buchtela, Hlaváček, Kopic, Gröger, Lidák, Smutný, Hřebíček – Köver, Polák, Kulich, Palička, Krejčiřík, Tůma, Rindoš, J. Svoboda, Šilar, Wágner, Adámek.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Šendera, Weintritt, Mrowiec, Štěpánek, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek, Blaško, Raška, Maxner, Malina, Baláž, Kmošek, Šala.

    Rozhodčí: Hucl – Coubal, Kokrment
    bahis siteleri