Darmstadt – Bayern 0:1 (kon.) | Leverkusen – Ingolstadt 1:2 (kon.)
konec
SV Darmstadt 98
0:1 (0:0)
Bayern Mnichov
Neděle 18.12.2016, 15:30 • Jonathan-Heimes-Stadion am Böllenfalltor, Darmstadt • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je tedy za námi a domácí celek si z něj přes dobrý výkon neodnesl vůbec nic. I druhý poločas se hrál delší dobu bez šancí, pak za to ale vzal dvacet minut před koncem Douglas Costa, který parádní bombou z dálky rozhodl o osudu celého zápasu. Jinak Bayern vůbec nic nepředvedl a po dvojšanci Darmstadtu ze 77. minuty mohl dokonce inkasovat, hosty ale podržel Neuer a udržel čisté konto.

    Ode mne je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek nedělního odpoledne. (17:24:00)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    I v poslední minutě nastaveného času drží více míč hostující celek, který chce zápas dohrát na útočné polovině a nenechat tak Darmstadtu žádnou šanci.
     
    90+2
    Nastaveny byly tři minuty, dvě už máme skoro za sebou a teď po Obinnově zákroku na zemi leží Martínez.
     
    90+2
    Ze hřiště v nastaveném čase odchází i jediný dnešní střelec Douglas Costa, místo něj se na poslední minuty ukáže Renato Sanches.
     
    90+1
    Domácí tedy potřetí střídají, na hřišti pro dnešek končí Schipplock, nahradí ho Obinna.
     
    89
    Zápas pokračuje na útočné polovině Bayernu, vypadá to, že domácí budou mít velké potíže si vůbec vytvořit závěrečný tlak.
     
    88
    Mimo hřiště jsou připravena dvě střídání, do hry půjde dvojice Obinna – Sanches, kteří tak budou posledními střídajícími pro své týmy.
     
    87
    Kimmich velice dobře pronikl do vápna a tam tlačil míč na Lewandowskiho, ten na něj ovšem těsně nedosáhl a Fedeckij ho dokázal odkopnout.
     
    86
    Ribéry na útočné polovině takticky fauloval a ukončil tak nadějnou akci domácích, ti tak musí začít od začátku výkopem Essera.
     
    84
    Hra trochu ztratila tempo, domácí se nemohou dostat do pořádné akce, sledujeme hodně bojovný výkon v jejich podání, ale Bayern zkušeně zápas kontroluje.
     
    82
    Pomalá kombinace hostů na útočné polovině spíše šetří čas, než že by mohla být nějak nebezpečná a domácí celek se vůbec nemůže už dobré dvě minuty dostat k míči.
     
    81
    Hra se opět trochu uklidnila a domácí mají problémy s překonáváním středu pole, Bayern už se více zatáhl a brání v daleko více lidech.
     
    80
    Na hřišti pro dnešek končí celkem nevýrazný Thomas Müller, který na poslední minuty přepustí své místo pro Joshuu Kimmicha.
     
    79
    Bayern se snažil dostat znovu do vápna a trochu zvrátit směr, kterým se v posledních minutách zápas vyvíjí, Ribéry ale o míč po kličce přišel.
     
    78
    Domácí podruhé střídají, na hřišti končí stoper Niemeyer, nahradí ho útočník Čolak – jasný signál směrem dopředu.
    77. Domácí si dvakrát vylámali zuby na Neuerovi!
     
    77
    Tak toto je neuvěřitelná smůla pro domácí celek! Z přímáku vypálil hodně nebezpečně Vrančić, Neuer jeho ránu pouze vyrazil před sebe a Shipplock z bezprostřední blízkosti také trefil německého gólmana!
     
    75
    Bavorský celek se snaží hru uklidnit a držet domácí ekipu na distanc od své brány, což se zatím poměrně dařilo – ovšem přišel jeden kontr a vše je trochu jinak, protože hned dva hráči Bayernu vidí žlutou. Nejprve se snažil přerušit útok Alonso, jenž viděl žlutou dodatečně, následně celou akci před vápnem utnul Hummels, jenž viděl tu druhou.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 71. Costa (Th. Alcântara)

    Karty:   43. Rosenthal (DAM) – 75. Alonso (BAY), 75. Hummels (BAY)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:10.
    SV Darmstadt 98: Esser – Fedeckij, Niemeyer (78. Čolak), Sulu (C), Holland – Gondorf, M. Vrančić – Sandro Sirigu, Rosenthal (65. Jungwirth), Heller – Schipplock (90+1. Obinna).
    Náhradníci: I. Berezovskij – Bezjak, Čolak, Guwara, Jungwirth, Kleinheisler, Obinna.

    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Alaba – Arturo Vidal (69. Ribéry), Alonso – T. Müller (80. Kimmich), Th. Alcântara, Costa (90+2. Sanches) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Badstuber, Bernat, Kimmich, Lahm, Ribéry, Sanches.

    Rozhodčí: Dankert – Rohde, Hacker
    bahis siteleri