Villarreal – Toledo 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:1 (kon.) | Atlético – Guijuelo 4:1 (kon.)
Malaga – Cordoba 3:4 (kon.) | Las Palmas – Huesca 2:1 (kon.)
konec
Malaga CF
3:4 (2:2)
Cordoba CF
Úterý 20.12.2016, 21:00Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Pedro RIOS - 3:4
     
    90
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Ale tohle je odpověď, kterou hostující celek potřeboval! Traore zpracoval míč, byl v tísni, ale udělal si dobrý den z dvou hráčů Málagy, posléze odcentroval na zadní tyč na PEDRA RIOSE, ten hlavičkoval zcela osamocený, brankář Bojko už na míč nedosáhl! 3:4.
    88. Michael SANTOS - 3:3
     
    88
    Málaga právě vstřelila branku!
    A najednou je srovnáno! Razak se tomu usmívá. Jeden z domácích hráčů střílel z penalty do protipohybu Razaka, ještě před ním tečoval míč do odkryté branky hostujícího mužstva MICHAEL SANTOS! Hosté se tomu usmívají! 3:3.
    68. Pedro RIOS - 2:3
     
    68
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Senzace je blízko! Hodně blízko! Hostující PEDRO RIOS se postavil k penaltě, napoprvé ji poslal do levého horního rohu domácí branky, brankář Bojko tam nedosáhl. Sudí ji nechal opakovat zřejmě kvůli předčasnému pohybu ostatních hráčům. Následně vsadila hostující osmnáctka na jistotu. Bojko šel na pravou stranu, načež PEDRO RIOS uklidil míč doprostřed domácí branky! 2:3!
    42. Federico PIOVACCARI - 2:2
     
    42
    Córdoba právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Střelecký souboj Ramirez – Piovaccari pokračuje. Tohle je krásný fotbal! Pedro Rios dostal míč do běhu z pravé strany, ale Bojko dobře zmenšil úhel, následně ale chladnou hlavu zachoval FEDERICO PIOVACCARI! Jeden z domácích hráčů ještě chtěl zachránit situaci pro Málagu na brankové čáře, ale míč skončil nakonec v brance! Druhý gól Itala v zápase! 2:2! Málaga potřebuje vyhrát minimálně 5:2, aby postoupila!
    39. Sandro RAMIREZ - 2:1
     
    39
    Málaga právě vstřelila branku!
    To je zápas! Vůbec se nenudíme při jeho sledování! Málaga rozhodně nic nebalí a chce postoupit ve španělském poháru dále. Michael Santos si narazil míč se SANDREM RAMIREZEM, který z jedničky poslal míč k levé tyči branky Córdoby! 2:1!
    28. Federico PIOVACCARI - 1:1
     
    28
    Córdoba právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl říci, že Córdoba se nedostala vůbec k ničemu, jenže to už neplatí. V jednoduchosti je krása! Křižná přihrávka si našla Donosa Alvareze, posléze to byla situace dva na dva, kdy Alvarez předložil míč před prázdnou branku Málagy FEDERICU PIOVACCARIMU, ten si dal hodně záležet, ale nezaváhal, a to je podstatné! 1:1! Takže Córdoba může klidně prohrát 1:3 a i tak postupuje!
    19. Sandro RAMIREZ - 1:0
     
    19
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak tohle je ideální start pro Málagu. Takhle si to zřejmě domácí hráči představovali. První branka zápasu je tady! Michael Santos krásně našel mezi Héctorem Rodasem a ještě jedním bekem Córdoby SANDRA RAMIREZE, Razak asi pozdě vyběhl z branky, snažil se ještě skočit střelci gólu pod nohy, ale ten jej obešel, celkem z úhlu poslal míč do prázdné branky! Córdoba se tak dostává již v devatenácté minutě pod tlak! Tohle Málaga potřebovala! 1:0!

    Vít Muzikář

    Branky: 19. Ramirez, 39. Ramirez, 88. Santos – 28. Piovaccari, 42. Piovaccari, 68. Rios (pen.), 90. Rios

    Karty:   66. Llorente (MLG), 82. Ramirez (MLG) – 52. Luso (COR)


    Malaga CF: Bojko – Rosales, Llorente, Villanueva (58. Jony), Torres (C) – Ontiveros Parra, Fornals, Juanpi (69. En Nesiry), Castro – Ramirez, Santos
    Náhradníci: Escandell – Duda, En Nesiry, Kone, Munoz, Ricca, Jony

    Cordoba CF: Razak – Samu, Bijimine, Rodas (22. Luso), Caro – Caballero (C), Ramos – Donoso Alvarez (78. Traore), Monterde (73. Alfaro), Rios- Piovaccari
    Náhradníci: Kieszek – Alfaro, Bergdich, Juli, Luso, Rodri, Traore

    Rozhodčí: Ocón – Prieto, Canales (všichni Španělsko)
    30.11.2016
    Cordoba - Malaga 2:0

    Branky: 72. Rodri, 84. Dominguez

    Karty:   54. Caballero (COR), 61. Dominguez (COR), 82. Rodas (COR) – 90. Llorente (MLG), 90+3. Duda (MLG)

    bahis siteleri