Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Soči – Viťaz 2:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 2:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 22.12.2016, 17:46 • VTB Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:12 Ryan STOA - 2:1
     
    39:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak je do konce třetiny dokonce otočeno a domácí dostávají arénu do varu! Glazačev se dostal za brankou soupeře k puku, dal ho přesně do střelecké pozice pro RYANA STOU, jenž využil dezorientovaného gólmana Murygina a procedil puk za jeho záda! Asistence: Konstantin Glazačev a Lukáš Radil.
    23:32 Igor MIRNOV - 1:1
     
    23:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí na samém konci přesilovky dávají branku a je srovnáno! Puk dostal přímo na hůl do mezikruží zcela volný IGOR MIRNOV, jenž se s tím moc nemazal a neskutečně tvrdou a přesnou ránou vymetl přesně horní roh Muryginovy brány! Asistence: Alexej Bondarev.
    16:49 Petri KONTIOLA - 0:1
     
    16:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí nevydrželi moc dlouho vzdorovat, protože jejich soupeř přesilovku takřka ihned využívá! Kronwall dostal puk na modré čáře, poslal ho před branku, kde se nejrychleji zorientoval PETRI KONTIOLA, jenž dokázal tečovat puk za bezmocného Svenssona! Asistence: Staffan Kronwall.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 24. Mirnov (Bondarev), 40. Stoa (Glazačev, Radil) – 17. Kontiola (Kronwall)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy (A), Provolněv, Dyblenko, Kalinin (A), Bondarev, Kirillov, Sergijenko – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, Stapleton, V. Berdnikov – Šmeljov, Leščenko, A. Voronin – M. Potapov (C), Bobrov, Alexandr Vasiljev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Ljubuškin, Gavrikov, Kronwall (C), Nakládal, Pašnin, Čerepanov, D. Osipov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Apalkov (A), Loktionov, Averin – Kartajev, Kadějkin, Iljenko – E. Galimov, Kraskovskij, Mosaljov – Kajumov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gusev – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri