Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 1:2 (po pr.) | Soči – Viťaz 2:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 2:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 22.12.2016, 17:46 • VTB Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Do asi největší šance třetiny se dostal Kozun, který ovšem ve výborné pozici trefil pouze Svenssona – jeho spoluhráči chtěli ještě dorážet a tak došlo k potyčce s obránci, kteří čistili prostor před svým gólmanem.
     
    58:24
    Murygin už odjel na střídačku, domácí se budou bránit atakům Jaroslavle, která nechává prázdnou branku!
     
    39:27
    Na konci třetiny ještě půjde domácí ekipa do oslabení, a trestnou lavici musí usednout Viktor Bobrov za nedovolené bránění – do sirén zbývá 33 vteřin.
    39:12 Ryan STOA - 2:1
     
    39:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak je do konce třetiny dokonce otočeno a domácí dostávají arénu do varu! Glazačev se dostal za brankou soupeře k puku, dal ho přesně do střelecké pozice pro RYANA STOU, jenž využil dezorientovaného gólmana Murygina a procedil puk za jeho záda! Asistence: Konstantin Glazačev a Lukáš Radil.
     
    33:43
    Domácí půjdou do další přesilovku, na trestnou lavici míří Nikita Čerepanov za podražení.
     
    32:19
    Hosté ale měli gólovou šanci! Před bránu poslal jedovaté nahození Kronwall, Svensson ho pouze vyrazil před sebe, poté ale beton zastavil na poslední chvíli tvrdou dorážku Talbota!
     
    29:41
    Naopak na druhé straně se do tutové šance dostal Iljenko, který jel skoro sám ze strany na Svenssona, ten se ale položil na led a svou lapačkou puk zastavil!
     
    26:46
    Je tu další vyloučení, tentokrát si půjde za hosty sednout Ilja Ljubuškin, který si celkem viditelně podržel svého protihráče.
    23:32 Igor MIRNOV - 1:1
     
    23:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí na samém konci přesilovky dávají branku a je srovnáno! Puk dostal přímo na hůl do mezikruží zcela volný IGOR MIRNOV, jenž se s tím moc nemazal a neskutečně tvrdou a přesnou ránou vymetl přesně horní roh Muryginovy brány! Asistence: Alexej Bondarev.
     
    21:42
    Je tu první vyloučení druhé třetiny, hostující Jegor Avorin si jde sednout na dvě minuty, protože se provinil sekáním.
    16:49 Petri KONTIOLA - 0:1
     
    16:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí nevydrželi moc dlouho vzdorovat, protože jejich soupeř přesilovku takřka ihned využívá! Kronwall dostal puk na modré čáře, poslal ho před branku, kde se nejrychleji zorientoval PETRI KONTIOLA, jenž dokázal tečovat puk za bezmocného Svenssona! Asistence: Staffan Kronwall.
     
    16:38
    Domácí Spartak ale půjde do oslabení ještě před koncem třetiny – za podražení je vyloučen Vladislav Provolněv.
     
    13:17
    Je tu první vyloučení, na trestnou lavici míří hned dva hráči – do sebe se totiž trochu za hranou pustili domácí Berdnikov a hostující Kraskovskij, oba si jdou sednout za hrubost.
     
    10:15
    Teď dokonce za Muryginem duněla tyčka! Radil se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho bombu zápěstím pak zastavila branková konstrukce a puk je za brankou.
     
    08:53
    A v rychlém sledu další šance domácích! Před branku si na odražený puk najel Mirnov, který ho chtěl usměrnit do branky, trefil ale pouze beton gólmana soupeře!
     
    08:18
    Do šance se sice mohl dostat Gilroy, jenže místo střely se ještě otáčel a nakonec přišel o pásmo – domácí poté dopadli o něco lépe, když se do mezikruží dostal i s pukem Stapleton, jeho bombu ale tečoval lapačkou nad Murygin!

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 24. Mirnov (Bondarev), 40. Stoa (Glazačev, Radil) – 17. Kontiola (Kronwall)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy (A), Provolněv, Dyblenko, Kalinin (A), Bondarev, Kirillov, Sergijenko – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, Stapleton, V. Berdnikov – Šmeljov, Leščenko, A. Voronin – M. Potapov (C), Bobrov, Alexandr Vasiljev.
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Ljubuškin, Gavrikov, Kronwall (C), Nakládal, Pašnin, Čerepanov, D. Osipov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Apalkov (A), Loktionov, Averin – Kartajev, Kadějkin, Iljenko – E. Galimov, Kraskovskij, Mosaljov – Kajumov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gusev – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri