Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Novokuzněck – Riga 0:6 (kon.) | Novosibirsk – Jokerit 3:0 (kon.)
Omsk – Minsk 0:1 (kon.) | Barys – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Toljatti – Petrohrad 2:3 (po pr.)
Záhřeb – Ufa 3:2 (1:0 po s.n.) | HC Slovan – Magnitogorsk 2:4 (kon.)
po prodl.
Lada Toljatti
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
SKA Petrohrad
Pátek 23.12.2016, 16:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:30:03)
     
    Ani tentokráte se nepodařilo Ladě utnout svou mizernou bilanci s SKA, a i podeváté v řadě se svým protivníkem prohrála. Podobně jako v roce 2015 padla 2:3 po prodloužení. Nutno podotknout, že hosté si nakonec asi pomyslný bod navíc zasloužili. Povětšinou dominovali, nicméně těžko hledali recept na výborného brankáře Ježova. Domácí se každopádně za svůj výkon nemusejí v žádném případě stydět.
     
    Konec zápasu.
    62:02 Vadim ŠIPAČOV - 2:3
     
    62:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přece si hosté vysloužili rozhodující branku v početní výhodě. Ten tlak na Ladu byl už jednoduše neúprosný, nakonec se jedná vlastně o zasloužené vítězství petrohradského celku. Gusev přihrál na druhou stranu VADIMU ŠIPAČOVOVI, který dělovkou propálil Ježova. Asistence: Nikita Gusev, Vjačeslav Vojnov.
     
    61:35
    Vojnov se v mezikruží odvážil tvrdě vypálit, jakmile dostal přihrávku z pravé strany, pálil však jen do připraveného a i nadále skvělého Ježova.
     
    61:16
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Andrej Ivanov – 2 min., hákování).
     
    61:12
    Tohle snad ani nešlo neproměnit! Parádní kombinaci předvedl Dadonov s Širokovem, prvně jmenovaný měl před sebou prázdnou bránu, jenže pod tlakem soupeře nakonec trestuhodně minul. Bude se jinak vylučovat, budeme tu mít přesilovku 4 na 3.
     
    60:30
    Jen připomeňme, že v KHL nyní zavedli prodloužení o třech hráčích na ledě. Hra je tak daleko otevřenější, šance na obou stranách se povětšinou jenom množí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po vyloučení Kovalčuka, který mimochodem dostal i osobní trest do konce utkání, Petrohrad inkasoval vyrovnávací branku. A ačkoli se v závěru hodně snažil o strhnutí vítězství na svou stranu, proti urputnému a odvážnému soupeři nakonec nedokázal uspět. V téhle bouřlivé atmosféře to hosté zajisté ještě budou mít hodně těžké.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:38
    Tichonov se dostal do středu pole, jenže nakonec tam nedostal přesnou přihrávku. To bylo zřejmě to poslední, co nám třetí třetina nabídne. A za chvilku se dočkáme prodloužení.
     
    58:59
    Hersley střílel od modré čáry! Zase se však žádný z hráčů hostujícího celku nedostal k zakončení. Čas SKA netrpělivě ubíhá.
     
    58:15
    Vysílený Bočarov bránil puk v útočnému pásmu v rohu kluziště a šetřil cenné vteřinky. Nebude ale trvat dlouho, a Petrohrad se zřejmě brzy dostane před Ježova.
     
    57:45
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:40
    Lada se brání jen s vypětím všech sil. Ještěže že mají domácí v brance Ježova. Ten musí být snad každých pět až deset sekund ve velké pohotovosti. Dotáhnout utkání alespoň do prodloužení, to je v tuhle jednoznačný cíl celku z Togliatti.
     
    56:11
    Ježov je i nadále pod sprškou střel! Dadonov, Šipačov, pořád je to někdo. Petrohrad nasadil k opravdu velkému tlaku. Odolá domácí brankář? Do konce utkání zbývají nějaké čtyři minuty.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 10. Filatov (A. Ivanov, Gurkin), 45. Aronson (Děmagin) – 12. Dadonov, 17. N. Gusev (Dadonov, Šipačov), 63. Šipačov (N. Gusev, Vojnov)


    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Aronson, Sinicyn, Gurkin, Korjagin, Maleňkich, Volgin – A. Strelcov, V. Strelcov, Bočarov – A. Ivanov, V. Komarov, Filatov – Zernov, Bělousov, Valujskij – Mokšancev, Děmagin, Kostromitin.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Judin, Čudinov, Vojnov, Zubarev, Rukavišnikov, Zub, Hersley – Dadonov, Šipačov, Kovalčuk – Tichonov, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov – Chochlačjov, Prochorkin, N. Gusev – Děrgačjov.

    Rozhodčí: Sergejev, Fatějev – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri