Jihlava – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 06.01.2017, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava na domácím ledě poráží Zlín 2:1, když zápas ve třetí třetině otočila a posléze dovedla do vítězného konce, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (17:56:59)
     
    Ve třetí třetině se zápas rozhodl. Zlín mohl litovat nevyužitých dvou přesilovek pět na tři, jelikož Jihlava ve 42. minutě v klasické početní výhodě vyrovnala zásluhou Patrika Rašína a o dvě a půl minuty později jej také v přesilovce napodobil Vítězslav Brož – 2:1. Ševci dnes nedokázali překonat výtečného Krejčího více než jednou a to je stálo zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Dukla dokázala vyhodit puk z vlastního pásma tak, aby se nejednalo o zakázané uvolnění. Puk neprošel přes poslední čáru na kluzišti.
     
    59:15
    Hosté se ujali kotouče, Horák je na střídačce a Zlín to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    59:00
    Do konce zápasu chybí poslední minuta a nahozený puk za Krejčího brankou stíhá Petr Brož s hostujícím Bachánkem.
     
    58:35
    Jihlava hraje v pěti, uvidíme ještě zajímavých pětaosmdesát vteřin základní části.
     
    58:29
    Ránu Karla Holíka, který si od modré sjel blíže ke středu, chytá jistý Filip Krejčí a přerušuje hru.
     
    58:00
    Pokračuje se samozřejmě při hře pět na čtyři pro Zlín, jenž svírá Duklu v probíhajících posledních dvou minutách třetí třetiny před její brankou.
     
    57:23
    Po rychlém protiútoku Dukly přichází vyloučení na obou stranách. Zlínský David Kozubík je vyloučen dvěma minutami za hrubost, stejně tak jako Martin Barák z Jihlavy.

    Na vyloučení: 10-8.
     
    57:04
    Tadeáš Talafa se ukázal jako ostrostřelec, když dvakrát pálil od modré. Jednou jeho střelu vyrazil Krejčí mimo dosah hráčů soupeře, podruhé puk prošel k pravé tyči jihlavské svatyně, kde se sice ke kotouči dostal Kozubík, ale byl už v nulovém úhlu.
     
    56:35
    Asi jedna z posledních šancí pro Zlín. Tomáš Pigl je tři a půl minuty před koncem vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 9-7.
     
    55:21
    Kozubíkovo nahození prolétlo Krejčímu vedle lapačky, spíše ale jihlavský gólman kontroloval puk, protože ten šel asi dva metry mimo vzdálenější tyč.
     
    54:42
    Zlínští se dokázali po delším čase dostat do útočného pásma, ale Dukla jim nedá ani milimetr prostoru ke střele nebo k nějaké kombinaci.
     
    52:53
    Krátce po Kozubíkově návratu vyhazují hosté kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    52:30
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    52:19
    Tvrdou ránu Rašína vyrazil Horák před sebe. Puk se dostal mezi kruhy pro Vítězslava Brože, jenž byl rychle pokryt.
     
    52:01
    Rašín dával puk křížem z vrcholu pravého kruhu ke vzdálenější tyči Horáka, kde už usměrňoval kotouč do prázdné branky Patrik Čermák, ale netrefil jej ideálně a Horák také možná koncem hokejky trošku zasáhl puk.
     
    51:32
    V první minutě přesilovky si Dukla žádnou výraznější šanci nevytvořila. Horák v brance Zlína nyní raději schoval kotouč.
     
    50:30
    Hosty může nevyužitá šance mrzet, tím spíše, že nyní půjde ven Vojtěch Riedl, který mezi kruhy fauloval pronikajícího hráče soupeře a může být rád, že Pilný nenařídil trestné střílení.

    Na vyloučení: 8-7.
     
    50:15
    Fantastický zákrok Filipa Krejčího. Matěj Sebera získal kotouč v útočném pásmu, přesně na jeho středu, kde byl zcela volný. Namířil si to před jihlavského gólmana, kterému udělal kličku na levou stranu a už zakončoval k volné tyčce, kam dal účastník Mezinárodní česko-finské hokejové školy svojí hokejku a puk vyrazil. Opravdu skvostný zákrok.
     
    48:59
    Dan Handl rychle projel po levé straně přes kruh až na branku a zkusil vystřelit mezi betony Krejčího, který stále drží pouze jednu inkasovanou branku.
     
    47:39
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    47:17
    Smolko za brankou získal ve spolupráci s Mihulkou puk a vyvezl jej na kruh, ale bekhendem se mu nepodařilo vyhodit kus černé gumy ven z pásma.
     
    46:33
    Tentokrát to zkoušel ze stejné pozice Jiří Podešva a Krejčí měl celou situaci horší v tom, že před ním projížděl právě Kozubík. Stačil ale sepnout betony včas a puk vyrazit.
     
    45:53
    Pokus Davida Kozubíka z levého kruhu na bližší tyčku zneškodnil jistý Krejčí.
     
    45:39
    Příliš často se ve třetí třetině v plném počtu hráčů nehraje. Daniel Piskač je totiž vyloučen za podražení a šanci vyrovnat bude mít nyní i Zlín.

    Na vyloučení: 8-6.
     
    44:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během dvou a půl minuty otáčí průběžný stav zápasu. Čermákova střela z pravé strany byla lehce nadzvednuta Horákem a lízla horní tyčku. Domácí útočník si opět dojel kotouč, přihrál mezi kruhy na VÍTĚZSLAVA BROŽE a ten poprvé v novém roce poslal červenožluté barvy do vedení. Asistence: Patrik Čermák.
     
    43:46
    Vítězslav Brož posílal puk na branku z pravé strany, kde jej dokázal Horák vyrazit před svojí klec. Tam ale byli u puku nejrychleji hostující hráči a osvobozují se.
     
    43:16
    Jihlavští budou mít možnost zužitkovat další přesilovou hru, protože za držení protihráče odchází na trestnou lavici Dan Handl.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    42:06
    Matěj Sebera se zjevil zcela sám před Filipem Krejčím. Zkusil to střelou mezi betony, puk ale lehce zvedl a gólman Jihlavy jej našel v okolí trupu a zmařil tak Zlínu šance na opětovné vedení.
     
    41:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava za 33 vteřin využívá přesilovou hru. Čermák předal kotouč na střed pásma pro PATRIKA RAŠÍNA, který zamířil nad lapačku Horáka do levého horního růžku branky. Asistence: Patrik Čermák.
     
    41:26
    Přihrávka Pigla pro Rašína na modrou nevyšla, Zlínští posílají kotouč do středního pásma.
     
    41:11
    Jiří Podešva se provinil podražením a odchází na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 7-5.
     
    41:05
    A budou jí hrát celé dvě minuty, Patrik Rašín už je totiž na ledě.
     
    41:00
    Jihlavští budou hrát přesilovku, Krejčí míří ven z branky.
     
    40:40
    Jihlavští hokejisté již nějakou tu dobu hráli ve čtyřech, když si to z vlastního obranného pásma až na levý kruh namířil Dan Handl, jehož střelu zastavil Krejčí pohodlně na své hrudi.
     
    40:18
    Nyní se hosté hned po buly dostali do útočného pásma a od modré zkusil střelu Holík, ovšem dobrá obranná činnost Dukly vedla ke zblokování střely.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:28.
     
    Druhá třetina je u konce. Branka v ní nepadla ani přes to, že Zlín na jejím začátku nedokázal využít 85 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři, stejně tak jako na konci prostředního dějství, kdy hosté zatím promrhali téměř minutovou dvojnásobnou početní výhodu. Do třetí části vstoupí Zlín ještě kratičkou pětivteřinovou přesilou dvou hráčů v poli, poté bude mít minutovou klasickou početní výhodu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Nyní to z pravého kruhu zkoušel Filip Weintritt, který mířil do horního rohu vzdálenější tyče, kde se puk odrazil od držadla hokejky jihlavského brankáře.
     
    39:22
    Obrovská šance Jiřího Podešvy, jenž byl u levé tyče zcela sám, ovšem z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Krejčího.
     
    39:12
    Hosté hrají v pěti hráčích.
     
    39:05
    Zlín bude hrát podruhé přesilovku pět na tři, která bude dlouhá 54 vteřin. Patrik Rašín je vyloučen na dvě minuty za sekání. Dvojnásobná početní výhoda hostí začne za šest minut, jak budou hrát Ševci v plném počtu.

    Na vyloučení: 7-4.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:06
    No, opravdu je mi záhadou, proč se sudí Luděk Pilný po šarvátce před Horákovou brankou rozhodl poslat Duklu do čtyř. Daniel Piskač je totiž vyloučen na 2+2 minuty za hrubost, oproti tomu Adam Bachánek dostává za stejné provinění jen dvě minuty. Faktem ale zůstává, že se bude pokračovat ve hře čtyři na čtyři a Zlín po návratu Weintritta bude mít 54 vteřin dlouhou přesilovku pět na čtyři.

    Na vyloučení: 6-4.
     
    38:06
    Po velkém závaru před brankou Horáka, způsobeném tečovanou střelou Smolka od modré, drží zlínský gólman bezpečně kotouč ve své moci a už se to v prostoru před zlínskou brankou strká.
     
    37:24
    Hned po buly se k puku dostal Jiří Podešva a zkoušel akci jeden na jednoho, ale ve středním pásmu přes jihlavského hráče neprošel.
     
    37:12
    Po delším čase si zahraje přesilovku také Dukla Jihlava, když Filip Weintritt odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    36:17
    Po buly zůstal na okamžik volný puk mezi kruhy, kde jej sebral Tomáš Pigl a rychle vystřelil, jenže vskutku bleskově k němu stačil přistoupit Matěj Sebera a zblokovat jeho střelecký pokus.
     
    34:11
    Už se zdálo, že jeden ze zlínských hráčů, zřejmě útočník a kapitán Matěj Sebera, bude zakončovat do poloodkryté branky, kam také jeho střela šla. Ovšem k levé tyči se stačil na poslední chvíli natáhnout ležící gólman Dukly Filip Krejčí, jenž si zatím dává ke svým včerejším narozeninám dodatečný dárek v podobě dobréh výkonu.
     
    33:35
    Hodně nebezpečně nyní pálil Lukáš Havlík, tím spíše, že Krejčímu před brankou stínoval útočník soupeře. Puk ale mezi tři tyče neprošel.
     
    32:35
    Jihlavští hokejisté se dostávali do situace tři na dva, kterou nedokázali využít, protože Petru Brožovi po Zadražilově přihrávce lehce uskočil kotouč od hokejky.
     
    32:08
    Nyní je pískán klasický ofsajd, ale i ten samozřejmě Zlínu znemožňuje dostat se do útočného pásma a pobýt v něm.
     
    32:00
    Útok Zlína nemůže pokračovat pro úmyslný ofsajd.
     
    30:46
    V situaci dva na jednoho vzal Dan Handl odpovědnost sám na sebe a nepřihrával před branku, ovšem pozorného Krejčího na pravé tyči nepřekonal. Stejně tak nebyla využita ani jeho zpětná nahrávka před branku, kde si puk nenašel žádný z jeho spoluhráčů.
     
    29:48
    Martin Zadražil zasáhl před vlastní brankou, kde se jako první dostal po střele hostí od modré k odraženému puku. Nevyhodil ale, byly před ním tři hráči soupeře. Na modré se proto ujal puku Lukáš Havlík, jenže při střele trefil právě jen na padajícího Zadražila.
     
    29:08
    V útočném pásmu Dukly se u pravého kruhu střetl Daniel Piskač s Filipem Weintrittem, který přišel o hůl a rukavici. Zákrok byl oboustranně čistý a Jihlava udržela kotouč na svých holích.
     
    28:07
    Pískáno je zakázané uvolnění Zlína.
     
    27:48
    Marek Chvátal projel na levý kruh a zkusil táhlý pokus na vzdálenější tyčku. Byť Horák kontroloval puk lapačkou, nezasáhl kotouč a ten projel kousek vedle jeho levé části branky.
     
    27:11
    Smolkovi prvně trošku nepřesnější rozehrávkou sebral puk Sebera, aby jej poté jihlavský obránce namáčkl na hrazení a vzal si kotouč zpět.
     
    25:49
    Výborně to udělal Daniel Piskač, který se kousek za útočnou modrou na levé straně prosmýkl mezi dvěma protihráči a už si to mířil na branku. Před Horákem zamíchal s pukem a ten už téměř směřoval za čáru, kde jej na poslední chvíli zastavil vracející se zlínský hráč.
     
    25:16
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    24:50
    Horák proto raději pokryl kotouč a když Zlínští vyváželi puk na druhou stranu, nepohlídali si ofsajd.
     
    24:46
    Hra čtyř proti čtyřem zatím přináší více jihlavské aktivity, která od buly po dvojnásobném vyloučení nepustila soupeře z jeho obranného pásma.
     
    23:16
    Zlín hrál ve výhodě, když bylo jasné, že Daniel Piskač dostane dvě minuty za vysokou hůl. Jenže po tom, co hosté svojí vlastní nepřesností přišli o útočné pásmo, si za modrou vyšlápl Filip Weintritt na Vítězslava Brože a také on půjde ven, a to za hrubost.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    23:11
    Zlínští zůstávali v tlaku, střelu Weintritta z pravé strany vyrazil Krejčí a následný pokus Podešvy ze středu pásma prošel vedle pravé tyčky Dukly.
     
    22:54
    V situaci dva na jednoho přihrál Podešva před branku puk na Dana Handla, který ve velké šanci neprostřelil výborného Krejčího.
     
    22:34
    Naopak Jihlava udělala pořádný závar před Horákem, který musel vší silou krýt kotouč.
     
    21:37
    Nyní již vidíme hru v pěti na obou stranách, Zlín dlouhou a dvojnásobnou početní výhodu nevyužil.
     
    21:25
    Jihlavští již hrají ve čtyřech.
     
    21:22
    David Kozubík si sjel před branku na přihrávku a také puk dostal na hokejku, ovšem jeho zakončení na bližší tyč bylo hodně slaboučké a Krejčí se stačil přesunout. Navíc puk vyrazil před sebe a Dukla se poté opět osvobozuje.
     
    20:50
    Stejný hráč nyní získal na levém kruhu kotouč, chvilku si počkal a poté ho nekompromisně odpaluje přes všechny čáry.
     
    20:23
    A nepovede se jim to ani tentokrát, na své modré dobře zapracoval Valentýn Smolko.
     
    20:13
    Zlínským se nepovedla rozehrávka, je z toho zakázané uvolnění a při dvojnásobném oslabení Dukly se tak stále nemohou dostat do pásma.
     
    20:04
    Dukla vyhrála úvodní buly a při dvojnásobném oslabení dává puk hned až k Horákovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:42.
     
    Úvodní třetina je u konce a přinesla jednu branku, když obránce Tadeáš Talafa v sedmé minutě zaznamenal průstřel kousek od modré čáry. V poslední minutě obdržela Dukla dva tresty během dvanácti vteřin a do druhé třetiny vstoupí Zlín pokračující přesilovkou pět na tři, která bude trvat minutu a 25 vteřin.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Filip Krejčí si výborně poradil se střelou Tadeáše Talafy ze středu útočného pásma, která mířila do levé šibenice. Tam však byla i lapačka gólmana Dukly.
     
    19:37
    Krizový moment pro Jihlavu, která bude hrát minutu a 48 vteřin oslabení tří proti pěti hráčům soupeře. Vítězslav Brož si počkal u mantinelu na Tadeáše Talafu, kterého poté poslal na hrazení hitem, aby jej posléze sudí obdaroval dvěma minutami za napadení.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    19:25
    Druhé vyloučení Dukly přichází krátce před koncem druhé třetiny. Patrik Rašín odchází ven na dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny, hosté hrají stále ve výhodě.
     
    18:50
    Jihlavští hokejisté budu hrát oslabení, protože Zlínské při zavážení puku do útočného pásma nezastavil menší faul jednoho z hráčů Dukly.
     
    17:13
    Hned po buly se dostal do střeleckého pokusu od modré i Tadeáš Talafa, jenž neváhal a hned vystřelil. Krejčí neměl jednoduchý pokus, měl před sebou hodně hráčů. Nakonec ale vleže dokázal za pomocí spoluhráčů, čistící prostor před brankou, vyrazit puk.
     
    17:07
    Po pravé straně se hodně rychle do pásma, a poté i před branku, dostal Dan Handl, který zkusil bekhend na bližší tyčku. Tu si ale Filip Krejčí dobře pokryl.
     
    15:24
    Nyní je to trošku nahoru dolu. Chvilku se musí mít na pozoru Filip Krejčí, chvíli na druhé straně i Tomáš Horák. Těžké zákroky ale vytahovat nemusí.
     
    14:34
    Přes Filipa Šindelka neprošla jihlavská přihrávka do útočného pásma a Zlínští se opětovně osvobozují.
     
    13:55
    Zlín se znovu osvobozuje.
     
    13:35
    Zlínu se podařilo dvakrát za sebou vyhodit kotouč, Jihlava se zatím nedokáže udržet v útočném pásmu, ačkoliv hned po buly zahrozila tečovanou střelou.
     
    13:04
    Faul i na druhé straně. Po slibné šanci první zlínské lajny jde ven její křídlo Dan Handl za hákování.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    12:50
    To až nyní, kdy mu před branku výborně nahrál Kozubík, ovšem Podešva trefil zblízka jen dobře postaveného Krejčího, respektive jeho hruď.
     
    12:30
    Jiří Podešva dokázal získat kotouč v tlačenici za brankou a obkroužil snad celé útočné pásmo, přesto prostor ke střele nenašel.
     
    10:50
    Dukla opět vyhazuje puk a hned poté již hraje v plném počtu.
     
    10:30
    Nyní mířil Weintritt prakticky ze stejné pozice na levou tyčku a byl mnohem přesnější, jenže žádnou radost mu to asi nedělá. Trefil totiž přesně brankovou konstrukci.
     
    10:12
    O další nápřah a tvrdou ránu se postaral Filip Weintritt, který ale těsně minul pravou tyčku.
     
    09:57
    Pokus Holíka od modré Krejčí viděl a bezpečně vyráží puk betonem.
     
    09:36
    Kousek za modrou zachytili puk David Moravec a také jej posílá do středního pásma. Hned vzápětí míří na střídačku.
     
    09:11
    Dukla se dokázala hned napoprvé osvobodit a vzápětí nepovolila Zlínu, aby zavezl kotouč před její branku.
     
    08:50
    A následně se bude Dukla bránit. Prvním vyloučeným hráčem zápasu je Patrik Čermák, jenž dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    08:26
    Tomáš Pigl dostal kotouč do jízdy, přebruslil hráče soupeře a na modré měl před sebou už jen jednoho hráče, ovšem vracející se zlínský hokejista mu dokázal vypíchnout kotouč.
     
    07:50
    Do další střely od modré se dral Karel Holík, ovšem Martin Zadražil hodně obětavě zkoušel padnout do rány. To se mu lehce povedlo a poté jihlavští hráči zblokovali puk do ochranné sítě.
     
    07:25
    Jihlavští hokejisté se nyní prezentují dobrým napadáním a Zlínští se museli snažit, aby dokázali vyvézt kotouč z vlastního pásma.
     
    06:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Dukla ubrání a nepustí hosty znovu do střeleckého pokusu, když Podešva našel kousek před modrou TADEÁŠE TALAFU a ten využil zakrytého výhledu Krejčího, proto jej dokázal úspěšně propálit. Asistence: Jiří Podešva.
     
    06:04
    Také Krejčí si musel dávat pozor po tom, co Zlín poslal za jeho branku nahozený puk. A zde o něj probíhá souboj.
     
    05:34
    Střela Martina Zadražila z levé strany se nevešla mezi tři tyče.
     
    04:50
    Filip Křišta si to výborně namířil až před branku, kde neměl prostor na střelu. Povyjel si hodně do pravého úhlu a zadovkou dával kotouč znovu do ohně, kde na něj před volnou klecí nedosáhli dva jeho spoluhráči.
     
    03:55
    Jihlava získala buly v útočném pásmu, jelikož Tomáš Horák raději pokryl závar před svojí brankou a schoval puk pod betonem.
     
    03:39
    Střela od modré Tadeáši Talafovi nesedla, proto ani neohrozila domácího brankáře.
     
    03:10
    Zakázané uvolnění Zlína se nepíská, puk za brankou Krejčího sbírá David Moravec a posouvá jej na spoluhráče.
     
    02:31
    Pořádným nápřahem z vrcholu levého kruhu se prezentoval také Valentýn Smolko a brankář Horák ukázal jistý zákrok lapačkou.
     
    01:42
    Jiří Podešva vystihl na útočné modré nepřesnou rozehrávku Dukly. Najel si přesně na střed levého kruhu a vypálil, leč jeho střela šla metr nad levým horním rohem, kde vše jistil lapačkou Filip Krejčí.
     
    00:53
    Až nyní se Dukle daří vyvézt kotouč v podání Vítězslava Brož, který ale neprošel dál než do středního pásma.
     
    00:27
    Úvodní půlminuta patří Zlínu, který je natlačen před Krejčím, avšak zatím bez střeleckého pokusu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Chaloupek) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Křišta, Moravec, Rašín – V. Brož, Zadražil, Mihulka – Sapík, Čermák, Pigl – Barák, Kochrda, Piskač – Krajíček. Trenér: Jan Dršata

    PSG Zlín: Horák (Lekeš) – Talafa, Havlík, Holík, Riedl, Prokeš, Šindelek – Kozubík, Podešva, Handl – Bachánek, Weintritt, Sebera – Uhříček, Macík, Kráčalík. Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pilný – Berger, Vepřovský.
     
    Letošní vzájemný zápas:
    Pátek 2.12.2016:
    Jihlava – Zlín 2:1
    Braanky a asistence: 5. Winkler (Chlubna, Krajíček), 26. Čermák (Zadražil) – 39. Podešva (Handl, Kozubík).
     
    PSG Zlín:
    Zlínští momentálně patří v tabulce na druhé místo s 55 body a na dnešního soupeře, druhou Jihlavu, ztrácí čtyři body. Budou tak hrát o snížení náskoku na minimum. Úvodní zápas nového roku jim ale také příliš nevyšel, na ledě prvního Třince se za celý zápas nedokázali prosadit a Ocelářům podlehli 0:2. Jinak se Zlínu poměrně daří, porážka na třineckém ledě byla teprve jejich druhá během třinácti zápasů.

    Poslední zápasy Zlína:
    Třinec – Zlín 2:0
    Havířov – Zlín 1:6
    Zlín – Žďár 11:2
    Vítkovice – Zlín 0:5
    Zlín – Třinec 4:3 sn.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Domácím hokejistům se první zápas nového roku nevydařil, když doma v oslabené sestavě podlehli Havířovu 1:4. Dukle chyběl nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec týmu Adam Najman, stejně tak třetí a čtvrtý muž v pořadí produktivity Tomáš Chlubna a Miroslav Juda. Jihlava sice dokázala v závěru první třetiny v oslabení srovnat na 1:1, ale hned poté inkasovala a ve druhé třetině AZ rozhodl zápas. Dukla tak poprvé po dvanácti tříbodových výhrách prohrála.

    Poslední zápasy Dukly:
    Dukla – Havířov 1:4
    Dukla – Vítkovice 3:2
    Dukla – Třinec 5:3
    Žďár – Dukla 1:2
    Havířov – Dukla 1:3.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu. V rámci dalšího nadstavbového kola a druhého klání v novém roce se proti sobě postaví domácí HC Dukla Jihlava, jenž vyzve PSG Zlín. Utkání startuje na Horáckém zimním stadionu přesně v 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 42. Rašín (Čermák), 45. Brož (Čermák) – 7. Talafa (Podešva)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Chaloupek) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Křišta, Moravec, Rašín – V. Brož, Zadražil, Mihulka – Sapík, Čermák, Pigl – Barák, Kochrda, Piskač – Krajíček. Trenér: Jan Dršata
    Berani Zlín: Horák (Lekeš) – Talafa, Havlík, Holík, Riedl, Prokeš, Šindelek – Kozubík, Podešva, Handl – Bachánek, Weintritt, Sebera – Uhříček, Macík, Kráčalík. Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pilný – Berger, Vepřovský
    bahis siteleri