Jihlava – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 06.01.2017, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    44:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava během dvou a půl minuty otáčí průběžný stav zápasu. Čermákova střela z pravé strany byla lehce nadzvednuta Horákem a lízla horní tyčku. Domácí útočník si opět dojel kotouč, přihrál mezi kruhy na VÍTĚZSLAVA BROŽE a ten poprvé v novém roce poslal červenožluté barvy do vedení. Asistence: Patrik Čermák.
     
    41:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava za 33 vteřin využívá přesilovou hru. Čermák předal kotouč na střed pásma pro PATRIKA RAŠÍNA, který zamířil nad lapačku Horáka do levého horního růžku branky. Asistence: Patrik Čermák.
     
    06:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Dukla ubrání a nepustí hosty znovu do střeleckého pokusu, když Podešva našel kousek před modrou TADEÁŠE TALAFU a ten využil zakrytého výhledu Krejčího, proto jej dokázal úspěšně propálit. Asistence: Jiří Podešva.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 42. Rašín (Čermák), 45. Brož (Čermák) – 7. Talafa (Podešva)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Chaloupek) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Křišta, Moravec, Rašín – V. Brož, Zadražil, Mihulka – Sapík, Čermák, Pigl – Barák, Kochrda, Piskač – Krajíček. Trenér: Jan Dršata
    Berani Zlín: Horák (Lekeš) – Talafa, Havlík, Holík, Riedl, Prokeš, Šindelek – Kozubík, Podešva, Handl – Bachánek, Weintritt, Sebera – Uhříček, Macík, Kráčalík. Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pilný – Berger, Vepřovský
    bahis siteleri