Jihlava – Zlín 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:1, 0:0, 2:0)
Berani Zlín
Pátek 06.01.2017, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:23
    Po rychlém protiútoku Dukly přichází vyloučení na obou stranách. Zlínský David Kozubík je vyloučen dvěma minutami za hrubost, stejně tak jako Martin Barák z Jihlavy.

    Na vyloučení: 10-8.
     
    56:35
    Asi jedna z posledních šancí pro Zlín. Tomáš Pigl je tři a půl minuty před koncem vyloučen na dvě minuty za faul kolenem.

    Na vyloučení: 9-7.
     
    50:30
    Hosty může nevyužitá šance mrzet, tím spíše, že nyní půjde ven Vojtěch Riedl, který mezi kruhy fauloval pronikajícího hráče soupeře a může být rád, že Pilný nenařídil trestné střílení.

    Na vyloučení: 8-7.
     
    45:39
    Příliš často se ve třetí třetině v plném počtu hráčů nehraje. Daniel Piskač je totiž vyloučen za podražení a šanci vyrovnat bude mít nyní i Zlín.

    Na vyloučení: 8-6.
     
    43:16
    Jihlavští budou mít možnost zužitkovat další přesilovou hru, protože za držení protihráče odchází na trestnou lavici Dan Handl.

    Na vyloučení: 7-6.
     
    41:11
    Jiří Podešva se provinil podražením a odchází na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 7-5.
     
    39:05
    Zlín bude hrát podruhé přesilovku pět na tři, která bude dlouhá 54 vteřin. Patrik Rašín je vyloučen na dvě minuty za sekání. Dvojnásobná početní výhoda hostí začne za šest minut, jak budou hrát Ševci v plném počtu.

    Na vyloučení: 7-4.
     
    38:06
    No, opravdu je mi záhadou, proč se sudí Luděk Pilný po šarvátce před Horákovou brankou rozhodl poslat Duklu do čtyř. Daniel Piskač je totiž vyloučen na 2+2 minuty za hrubost, oproti tomu Adam Bachánek dostává za stejné provinění jen dvě minuty. Faktem ale zůstává, že se bude pokračovat ve hře čtyři na čtyři a Zlín po návratu Weintritta bude mít 54 vteřin dlouhou přesilovku pět na čtyři.

    Na vyloučení: 6-4.
     
    37:12
    Po delším čase si zahraje přesilovku také Dukla Jihlava, když Filip Weintritt odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    23:16
    Zlín hrál ve výhodě, když bylo jasné, že Daniel Piskač dostane dvě minuty za vysokou hůl. Jenže po tom, co hosté svojí vlastní nepřesností přišli o útočné pásmo, si za modrou vyšlápl Filip Weintritt na Vítězslava Brože a také on půjde ven, a to za hrubost.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    19:37
    Krizový moment pro Jihlavu, která bude hrát minutu a 48 vteřin oslabení tří proti pěti hráčům soupeře. Vítězslav Brož si počkal u mantinelu na Tadeáše Talafu, kterého poté poslal na hrazení hitem, aby jej posléze sudí obdaroval dvěma minutami za napadení.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    19:25
    Druhé vyloučení Dukly přichází krátce před koncem druhé třetiny. Patrik Rašín odchází ven na dvě minuty za krosček.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    13:04
    Faul i na druhé straně. Po slibné šanci první zlínské lajny jde ven její křídlo Dan Handl za hákování.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:50
    A následně se bude Dukla bránit. Prvním vyloučeným hráčem zápasu je Patrik Čermák, jenž dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 42. Rašín (Čermák), 45. Brož (Čermák) – 7. Talafa (Podešva)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Chaloupek) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Křišta, Moravec, Rašín – V. Brož, Zadražil, Mihulka – Sapík, Čermák, Pigl – Barák, Kochrda, Piskač – Krajíček. Trenér: Jan Dršata
    Berani Zlín: Horák (Lekeš) – Talafa, Havlík, Holík, Riedl, Prokeš, Šindelek – Kozubík, Podešva, Handl – Bachánek, Weintritt, Sebera – Uhříček, Macík, Kráčalík. Trenér: Radek Pšurný

    Rozhodčí: Pilný – Berger, Vepřovský
    bahis siteleri