Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Olomouc – Kolín 6:0 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 0:4 (kon.) | Vítkovice – Letňany 4:0 (kon.) | Vsetín – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Pardubice – Zlín 8:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | HC Plzeň – Kometa Brno 4:5 (1:2 po s.n.)
Písek – Kladno 2:12 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 14.01.2017, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    59:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se ještě vrhli do posledního breaku, který stačil proměnit technicky zdatný TADEÁŠ AULEHLA. Hanáci tak podle všeho zvítězí o šest branek. Asistence: Vítězslav Klesla.
     
    57:48
    Domácí si zahrají ještě na úplný závěr oslabení, na trestnou lavici si totiž sedá Josef Podlaha (OLO) za hákování.
     
    50:56
    Kolín půjde znovu do čtyř, Matěj Mikula je totiž vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    50:21
    Domácí šli málem do ještě většího náskoku! Klesla s Podlahou však při závaru před bránou svými pokusy orazítkovali obě tyčky, Mašek mohl oba pokusy s obavami pozorovat.
     
    45:53
    David Zdeněk (KOL) oslabí svůj tým minimálně na dvě minuty, sudí mu totiž odpískali držení.
     
    42:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou už do pětibrankového náskoku! Po střele Kažimíra se puk odrazil od betonů Maška přímo k najetému JIŘÍMU KRÁTKÉMU, který trefil prázdné místo v kolínské bráně. Asistence: Marek Kažimír, Vítězslav Kret.
     
    34:43
    Vosátko se po krásné přihrávce Krátkého dostal do velké příležitosti, Mašek však dokázal dostatečně rychle doklouzat od tyče k tyči a předvést ještě výborný zákrok.
     
    28:24
    Na ledě zůstal ležet Zdeněk po faulu Davida Štefky (OLO), ten si za faul kolenem už díky osobnímu trestu v zápase nezahraje.
     
    26:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hrají ve velké pohodě! Po přečíslení totiž Kořenek neservíroval kotouč mezi bruslemi kolínského beka na přesně stojícího DAVIDA KALAČE, jenž už si se střelou do odkryté brány poradil. Asistence: Matěj Kořenek, David Štefka.
     
    22:33
    Podlaha nebyl daleko od čtvrté branky! Po střele z mezikruží se ovšem ve výborné formě ukázal Mašek, který jeho střelu vyrazil špičkou brusle.
     
    20:01
    Kolín se rozhodl vystřídat brankaře, místo Martina Březiny od začátku druhé třetiny chytá David Mašek.
     
    15:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Třetí branka, stále stejný střelec! JOSEF PODLAHA zažívá snovou první třetinu, když si připisuje čistý hattrick po znovu podobné akci, jako u předchozích branek. Asistence: Daniel Paťava, Miroslav Skopal.
     
    12:35
    Vrabec si špacíroval přesně mezi dvojicí olomouckých beků, avšak na střelu mu zbylo příliš málo času. Defenzivní hráči domácích totiž tohoto hbitého forvarda stačili ještě dostatečně brzo dobruslit.
     
    09:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc svůj tlak potvrzuje další brankou! Po hezkém přenesení hry se už dnes podruhé prosazuje milimetrově přesnou ránou JOSEF PODLAHA. Březina neměl moc šancí a úspěšný zákrok. Asistence: Petr Bahounek.
     
    08:55
    Na řadu přijde hra čtyřem proti čtyřem, na trestnou lavici totiž odchází Pavel Grauer (KOL) za držení protihráče a za odplácení si půjde sednout také David %Stefka (OLO).
     
    03:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou z první šance do vedení! Po hezkém pasu za obranu se JOSEF PODLAHA nerozpakoval a svůj příklep vyslal do prostoru mezi třemi tyčemi. Březinovi kotouč naneštěstí pro něj prošel mezírkou mezi betony. Asistence: Ludvík Rutar, Petr Bahounek.
     
    02:15
    Schejbal zůstává stále pod tlakem, defenzíva domácího manšaftu se prozatím v předbrankovém prostoru nemůže vyvarovat nedůrazu, který naopak pomáhá Kolínským.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 4. Podlaha (Rutar, Bahounek), 10. Podlaha (Bahounek), 16. Podlaha (Paťava, Skopal), 27. Kalač (Kořenek, Štefka), 43. Krátký (Kažimír, Kret), 60. Aulehla (Klesla)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Rutar, Bahounek, Kažimír, Klesla, Holiš (C), Vosátko – Krátký, Podlaha, Aulehla, Paťava, Skopal, Karpíšek, Kalač, Kořenek, Kret, Štefka
    SC Marimex Kolín: Březina (21. Mašek) – Dotter, Štěpánek, Zdeněk (C), Grauer, Mikula, Zugar, Nutil – Vrabec, Goras, Kronus, Želizňak, Poul, Kalista

    Rozhodčí: Cik – Loun, Axman
    bahis siteleri