Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 1:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Dallas – Washington 3:4 (po pr.)
Arizona – Tampa 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
San Jose – Colorado 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Pittsburgh – Boston 5:1 (kon.)
Ottawa – Columbus 6:7 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
New Jersey Devils
Neděle 22.01.2017, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Keith Kinkaid následně zneškodnil další pokus od modré čáry, nepřišel si na něj ani Mark Streit. Následná dorážka šla nad branku.
     
    51:11
    Hned po vhazování si nešťastně počínal Jon Merrill. Ten zahrál vysokou hokejkou do obličeje obránce a Philadelphie bude hrát přesilovku.
     
    48:03
    Vylučovat se bude i na straně druhé. Jacob Josefson napadl moc agresivně, jednoho z domácích následně podrazil.
     
    45:43
    Další vyloučení a opět to je Chris VandeVelde. Ten nyní podrazil pronikajícího Cammalleriho středem ledové plochy.
    44:26 Miles WOOD - 1:4
     
    44:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Což nelze říct o další akci. Taylor Hall si najel po levé straně před branku a přihrávkou na vzdálenější tyč vyzval MILESE WOODA ke skórování ... a ten neodmítl! Asistence: Taylor Hall a Karl Stollery.
     
    43:31
    Vernon Fiddler byl u střídačky podražen. Chris VandeVelde inkasuje dvouminutový trest a Devils čeká přesilovka.
     
    40:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Michal Neuvirth, přichází Steve Mason.
    39:13 Miles WOOD - 1:3
     
    39:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté si své vedení v závěru třetiny upevňují! MILES WOOD se zmocnil kotouče ve středu hřiště a nabral neskutečnou rychlost. V tváří tvář Neuvirthovi následně mířil k levé tyčce přesně! Asistence: Michael Cammalleri a Steven Santini.
     
    37:09
    Miles Wood se zjevil sám před Neuvirthem, kterému se pokoušel přehodit beton. To se mu ale nakonec bekhendem nepovedlo!
    35:51 Kyle PALMIERI - 1:2
     
    35:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils dvojnásobnou přesilovku hodně rychle využili! KYLE PALMIERI se opřel do puku na pravé straně a svým pokusem nedal Neuvirthovi jedinou šanci! Asistence: P.A. Parenteau a Michael Cammalleri.
     
    35:34
    Opět v akci Miles Wood, který je dnes hodně otloukán. Radko Gudasovi se ale vysmál, český obránce neudržel nervy a Wooda fauloval. Wayne Simmonds následně nesportovně jednal s rozhodčím. Přesilovka pět na tři!
     
    33:53
    Domácí jsou z Kinkaida na větvi. Z dobré pozice pálil Ivan Provorov, jenž ale trefil právě dobře připraveného amerického brankáře!
     
    32:59
    Miles Wood potřetí dnes na trestné lavici. Nyní za držení jednoho z domácích hráčů za brankou.
     
    30:42
    Následoval hned protiútok a v něm Michael Cammalleri. Ten se prodral až před branku, ale při svém zakončení trefil jen dobře postaveného Neuvirtha!
     
    30:29
    Chris VandeVelde se po nepřesné přihrávce Zachy dostal do úniku, střelou na zadní tyč ale Kinkaida nepřekonal!
     
    28:03
    Parádní zákrok Keitha Kinkaida! Wayne Simmonds se prodral před branku, kde zakončoval nad levou ruku amerického brankáře. Ten ale kotouč zachytil!
     
    27:27
    Následovala strkanice na modré čáře hostujícího celku. Na trestnou lavici putuje Damon Severson, Letci budou mít přesilovku.
     
    22:53
    Přesilovka pro hosty! Michael Del Zotto inkasuje dvouminutový trest za podražení, jeho obětí se stal zkušený Vernon Fiddler.
     
    17:36
    Michael Del Zotto byl osamocen na levém kruhu, a tak si sjel až před Kinkaida. Toho ale následným pokusem na přední tyč nedokázal překonat!
     
    15:55
    Kyle Palmieri ujel po pravé straně a zakončoval nad rameno Neuvirtha. Jeho pokus ovšem orazítkoval jen tyč domácí branky!
     
    15:07
    Hodně rychlá bitka se odehrála za brankou Michala Neuvirtha. Wayne Simmonds se pustil do Milese Wooda, šarvátka nakonec vyzněla nejspíše pro Simmondse. Devils si zahrají přesilovku, Simmonds inkasuje ještě dvě minuty za hrubost.
     
    13:17
    Po střele Jona Merrilla se pokoušel zakončovat před českým brankářem Adam Henrique. Kanadský forvard ale beton brankáře nepřehodil!
     
    11:42
    Přesilovku si zahrají také hosté. Nick Cousins míří na trestnou lavici po zákroku na Kinkaida.
    10:49 Travis KONECNY - 1:1
     
    10:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají přesně při vypršení trestu Milese Wooda! Střela z mezikruží se od zadního mantinelu dostala před branku, kde byl nejaktivnější TRAVIS KONECNY. Ten amerického brankáře dokázal překonat takovým píchnutím do jeho betonů. Asistence: Nick Cousins a Ivan Provorov.
     
    08:49
    Na ledě zůstal ležet Claude Giroux. Příliš agresivní byl nyní Miles Wood, který jej tvrdým hitem poslal k zemi. Hostující mladík měl ruce hodně vysoko.
    07:11 Pavel ZACHA - 0:1
     
    07:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byla opravdu povedená kombinace, Devils jdou do vedení! Jacob Josefson se na levém kruhu dostal ke kotouči, který ještě posunul na PAVLA ZACHU. Český hokejista byl sám před brankou, kde se mu bekhendem povedlo překonat svého krajana! Asistence: Jacob Josefson a Kyle Quincey.
     
    03:34
    Dva velké zákroky Keitha Kinkaida! Ten nejprve vytěsnil pokus Ivana Provorova. Zneškodnil i dorážku mladého Travise Konecneho.
     
    02:39
    Philadelphia se může ukázat v přesilovce. Karl Stollery delší donu přidržoval Jakuba Voráčka. Uvidíme pátou nejlepší přesilovku NHL.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Konecny (Cousins, Provorov) – 8. Zacha (Josefson, Quincey), 36. Palmieri (Parenteau, Cammalleri), 40. Wood (Cammalleri, Santini), 45. Wood (Hall, Stollery)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (41. S. Mason) – Gostisbehere, Del Zotto, MacDonald, Provorov, Gudas, Streit – Read, Giroux, Raffl – Voráček, Couturier, Cousins – Simmonds, B. Schenn, Konecny – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, Merrill, Severson, Quincey, Santini, Stollery – Palmieri, Zajac, Hall – Cammalleri, Henrique, Wood – Parenteau, Josefson, Zacha – Kalinin, Fiddler, Gazdic.

    Rozhodčí: St. Laurent, O’Halloran – Cormier, Berg
    bahis siteleri